Mai multe
| am si eu o problema din care nu stiu cum sa ies.....de asta va cer un sfat.....parintii mei nu mai sunt de acord cu relatia mea si a prietenului meu....sunt cu el de aproape un an de zile....si pana acum totul a fost frumos...ne intelegeam bine...si nu au existat discutii....insa de cateva saptamani mama pur si simplu nu vrea sa mai auda de el....zicand ca nu e baiatul pentru mine si nu ma merita....am incercat sa vorbesc calm cu ea insa tot ce stie sa faca e sa tipe....si imi reproseaza ca nu o ascult ....pur si simplu m-am saturat de tensiunea din casa,nu mai suport.....nu stiu cum sa abordez situatia...cum sa o fac sa inteleaga ca ne iubim si oricat de mult s-ar stradui nu ne va putea desparti......va rog....ajutati-ma cu un sfat...ca nu stiu cum sa ies din asta....va multumesc:( |
|
kudika311284 Postat pe 2 August 2010 23:56 |
|---|
| Ce varsta ai tu si el si ce motive invoca mama ta cand spune ca nu e pt tine acest baiat? |
|
anutzzaa Postat pe 3 August 2010 00:04 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre farmece si vraji... As dori un sfat | 1 | De la: kudika_1035300 15 Ianuarie 2019 01:51 |
| iubiri imposibile | 1 | De la: kudika058778 16 Noiembrie 2010 08:28 |
| oare ma iubeste in adanul inimii lui | 31 | De la: mimi_ca29 7 Decembrie 2010 08:27 |
|
|
||
| intrebare | 28 | De la: kudika124021 6 Decembrie 2010 19:36 |
| Oare o sa mai am vreo sansa? | 6 | De la: Cristinakitty 20 Ianuarie 2010 14:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.