Mai multe
| salut...am si eu o problema. m-am indragostit de un tip de la facultate. pana acum vreo 3 luni nici nu stiam ca exista, il vedeam dar nu aveam absolut nici o treaba cu el sau el cu mine. pana acum vreo cateva saptamani cand a venit la mine, m-a intrebat ce fac...am vb dar fara nici o chestie...friendly talk. dupa vreo cateva zile eu am iesit la o tigara si el era la iesirea din facultate. m-a vazut ca am iesit si a venit dupa mine...am stat din nou la o tigara si cand a plecat a zis ca ne vedem mai tarziu. din nou eu nu aveam nici o treaba, mai ales ca sunt cu un alt baiat de 4 ani...la un moment dat am inceput sa il tot vad la scoala...si ma duceam eu la el sa il chem afara...si vorbeam, radeam...dar deja nu mi se mai parea friendly...nu ca ar fi incercat el ceva dar va dati si voi seama ca din moment ce stateam doar noi doi si colegii lui erau mai departe de noi nu se putea numi chiar amicitie. in fine...dupa aia am aflat ca are prietena si ca e o nebuna care il tine sub papuc si ca el poate ar vrea altceva dar il tine aia din scurt. in ultima vreme nu am mai vb pt ca nu l-am mai vazut deloc, dar numai la el ma gandesc si daca nu il vad sunt trista...si cand intra pe mess sunt in al noualea cer...la fel daca il vad ma simt foarte bine...he just brightens my day..:X nu stiu ce sa fac...nu stiu daca ma place si e nesigur sau doar a fost o chestie trecatoare...a...si stateam odata de vb cu un alt baiat cu care ma inteleg f bine (dar cu care nu as avea treaba niciodata) si el a trecut pe langa noi...nu stiu daca doar mi s-a parut dar parea a fi gelos...ce poate sa vrea? nu stiu ce are in cap. si relatia cu prietenul meu nu e asa roz...poate chiar am nevoie de altceva |
|
cristina322 Postat pe 11 August 2010 19:04 |
|---|
|
Daca e ceva intre voi cel mai bine ar fi sa: 1.iti iei iubitul la o tigara si sa ii spui cum sta treaba 2.sa isi ia iubita la o tigara si sa ii spuna cum sta treaba 3.dupa asta puteti sa fumati cate tigari doriti
|
|
Barbie30 Postat pe 11 August 2010 19:08 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea dintr-o femeie maritata care are 35 ani si un.......tanar.... care are 22 ani. | 18 | De la: Barbie30 2 Noiembrie 2010 23:06 |
| ajutor profesional , va rog. | 6 | De la: kudika137490 19 Iunie 2010 11:01 |
| imi raspunde cineva? | 5 | De la: priest 6 Aprilie 2009 09:48 |
|
|
||
| Unde am gresit?? | 19 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 11:16 |
| Nasi de cununie | 1 | De la: kudika_19944 14 Noiembrie 2012 17:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.