Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Ce rele santeti cu religia musulmana. Ieu sant crestina si am un iubit musulman si santem f.f.f fericiti . Intro relatie nu conteaza religia si iubirea si intelegerea. Locuiesc de 8 ani in Bahrain si sant ffffffffffffff fericita.
kudika318661
Postat pe 3 Septembrie 2010 00:23
De la: kudika318661, la data 2010-09-03 00:23:56Ce rele santeti cu religia musulmana. Ieu sant crestina si am un iubit musulman si santem f.f.f fericiti . Intro relatie nu conteaza religia si iubirea si intelegerea. Locuiesc de 8 ani in Bahrain si sant ffffffffffffff fericita.

... foarte frumos ce spui ... un lucru e suspect de clar ... daca nu conteaza religia ci doar iubirea si intelegerea de ce femeile musulmane NU AU VOIE sa se gindeasca macar la un prieten crestin ? ... nu exista UN EXEMPLU de barbat care demonstreze prin exemplul lui ca totul e ... intimplator ...

marco918
Postat pe 3 Septembrie 2010 00:34
De la: kudika315748, la data 2010-09-01 22:52:06a si apropo nu sunt facuta cu musulman desi miar fi placut ,poate asa eream undeva mai bine din ceea ce ma priveste viata k si crestina .... ... sa sti k pot fi muult mai dotata de kt tine dar ...... vede doar cine trebui si mai exact .. sotul meu . de ce crezi ca trebui sa vada toti ce (dotari ) am eu

... o fraza ... clara ... de ''smecherie'' si prostie romaneasca ... cica, vrea, asaaaa, sa afle cite ceva despre religia asta ... absolut intimplator ... dar citind ineptia te umfla risul/plinsul ... deodata ... nu poti intelege exact ce a vrut sa spuna ...

... nu e facuta de musulman ... dar iar fi facut placere !!! ... ... sa inteleg ca are o problema cu taica-sa (ca la romani oul e gata sa invete gaina intotdeauna) ? ... si ne ''explica'' ... de undeva din putzul gindirii ... pentru ca **poate asa eream undeva mai bine din ceea ce ma priveste viata k si crestina** ??? ... ... conluzie - taica-su e vinovat de toate ... e crestin (si unul de slaba calitate) si nici nu e bogat (ca si religia tot pe acolo trece) ... deci doua defecte capitale ...

... ea e dotata ... dar vede doar cine ... trebuie ... corect ... doar ca ... astazi ... sa ii ceri unei femei sa aiba putina decenta ... e sinonim cu pusul si aprinsul paielor in cap ... ''emanciparea'' femeii ''crestine'' e evidenta ... si la fel de evident este interesul ei pentru crestinism ... lucrurile se schimba in momentul in care are de-a face cu alta religie ... brusc toti se retrag din jurul ei ... automat dispare si zeflemeau si se poate aplica frecushul de creier ... doar asa mai poate apare o astfel de atitudine ... crestineasca (dar interpretata strict musulman) ...

marco918
Postat pe 3 Septembrie 2010 01:13
nu tata a fost de vina , ci persoanele k tine sunt de vina pt k nu vor sa intelega un lucru ''indiverent de religie omul trebui respectat'iar eu cand am intrat aici sa vb cu fete musulmane nu ma asteptam la circul d p topicul asta sincer . nu mai jigni aiurea pt k eu nu am facut decat sa ma interesez de la persoane care traesc in religia asta . nu e problema nimanui ce vreau eu sa fac .
kudika315748
Postat pe 3 Septembrie 2010 07:29
De la: kudika318661, la data 2010-09-03 00:23:56Ce rele santeti cu religia musulmana. Ieu sant crestina si am un iubit musulman si santem f.f.f fericiti . Intro relatie nu conteaza religia si iubirea si intelegerea. Locuiesc de 8 ani in Bahrain si sant ffffffffffffff fericita.

Cum adica nu conteaza iubirea si intelegerea?si de ce vorbesti la trecut?.....Nu a zis nimeni ca toti musulmanii sunt " nebuni"!
Cred ca nu te-ai exprimat bine.
In fine, daca e cum am inteles eu, .........sa va dea cel de sus ( Dumnezeu, Allah) sanatate!
stem_29
Postat pe 3 Septembrie 2010 08:44
De la: kudika315748, la data 2010-09-03 07:29:06nu tata a fost de vina , ci persoanele k tine sunt de vina pt k nu vor sa intelega un lucru ''indiverent de religie omul trebui respectat'iar eu cand am intrat aici sa vb cu fete musulmane nu ma asteptam la circul d p topicul asta sincer . nu mai jigni aiurea pt k eu nu am facut decat sa ma interesez de la persoane care traesc in religia asta . nu e problema nimanui ce vreau eu sa fac .

... mai, AHMED ... eu te cred si ai dreptate in ce spui, dar ''INDIVERENT'' de religie omul trebuie respectat ... asa ca RESPECTA-MA ... ca sa te respect ... NU MAI FACE COMPARATII ... nimeni, in afara de VOI, nu a facut vreo comparatie pina sa apareti ... pe nici un topic nu s-a facut asa ceva ... s-au deschis 2 topice si ati reusit sa inflamati pe toata lumea ...

marco918
Postat pe 3 Septembrie 2010 09:17
ooooo ce liniste ......... cred k e linistea din inaintea furtuniiiiiiiiii :!!!!!!!!! sml-happy0009:
kudika315748
Postat pe 4 Septembrie 2010 20:17
ei buna fetele , sa terminat ramadanul ...... toata lumea manank
kudika315748
Postat pe 13 Septembrie 2010 19:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P 14 De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
set cadou 3 produse clarins 1 De la: ocaziebuna 23 Noiembrie 2010 08:31
Cafeneaua "de serviciu" 4456 De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05