Setari Cookie-uri

varsatorul meu nu este indragostit de mine

Ne cunoastem de 3 ani si sunt super indragostita de el, i-am spus si lui acest lucru si mi-a spus ca ii place de mine dar nu este indragostit.Uneori am impresia ca este indragostit dar nu vrea sa imi recunoasca acest lucru. Nu stiu ce sa cred, dar uneori simt ca o iau razna.Va rog, cele care ati avut asemenea expieriente cu barbatii varsator sa imi dati un sfat. Cum sa imi dau seama daca mi-a spus adevarul sau doar se joaca cu mine
dianas
Postat pe 1 Septembrie 2010 19:00
De la: dianas, la data 2010-09-01 19:00:38 Ne cunoastem de 3 ani si sunt super indragostita de el, i-am spus si lui acest lucru si mi-a spus ca ii place de mine dar nu este indragostit.Uneori am impresia ca este indragostit dar nu vrea sa imi recunoasca acest lucru. Nu stiu ce sa cred, dar uneori simt ca o iau razna.Va rog, cele care ati avut asemenea expieriente cu barbatii varsator sa imi dati un sfat. Cum sa imi dau seama daca mi-a spus adevarul sau doar se joaca cu mine

pune-l la poligraf!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 1 Septembrie 2010 19:02
De la: dianas, la data 2010-09-01 19:00:38 Ne cunoastem de 3 ani si sunt super indragostita de el, i-am spus si lui acest lucru si mi-a spus ca ii place de mine dar nu este indragostit.Uneori am impresia ca este indragostit dar nu vrea sa imi recunoasca acest lucru. Nu stiu ce sa cred, dar uneori simt ca o iau razna.Va rog, cele care ati avut asemenea expieriente cu barbatii varsator sa imi dati un sfat. Cum sa imi dau seama daca mi-a spus adevarul sau doar se joaca cu mine

a trecut cam mult timp ...nu crezi?ar fi trebuit sa dea un semn,macar
ALEXA70
Postat pe 1 Septembrie 2010 19:07
E cam ciudat ca dupa 3 ani iti spune ca doar te place;eu sunt cu un varsator de 2 ani si jumatate si in tot acest timp s-a comportat exemplar;intotdeauna m-a facut sa ma simt cea mai importanta pentru el,ma rasfata si imi spune mereu ca sunt cea mai frumoasa si ca ma iubeste.Am citit si eu tot felul de descrieri ale zodiei cum ca ar fi incapatanati si cam nestatornici in relatii,si la inceputul relatiei i le citeam si lui..radea si imi spunea ca asa sunt toti barbatii pana intalnesc persoana potrivita si se linistesc;Parerea mea este ca daca era indragostit de tine(mai ales ca tu i-ai spus ca si la tine exista sentimentele acestea) nu ar fi fost probleme sa iti spuna ca si el simte la fel.Mult noroc in relatie iti doresc
Andra_Maciuca
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:05

Si crezi ca astrele or sa-ti spuna daca el te iubeste sau nu? Daca in 3 ani nu ai reusit sa il cunosti daca minte....
Barbie30
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:09
dar ce varsa varsatorul asta ? cred ca se juca cu tine daca iti spunea ca te iubeste si apoi ai fi constatat ca minte, de 3 ani de zile ar fi recunoscut el ca te iubeste daca asa era
bombonik_babardik
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:25

Si copilul o sa-ti programezi o zodie in care sa-l faci?
Eu asta am inteles, ca fiind varsator trebuie sa te iubeasca:))
stem_29
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:45
De la: dianas, la data 2010-09-01 19:00:38 Ne cunoastem de 3 ani si sunt super indragostita de el, i-am spus si lui acest lucru si mi-a spus ca ii place de mine dar nu este indragostit.Uneori am impresia ca este indragostit dar nu vrea sa imi recunoasca acest lucru. Nu stiu ce sa cred, dar uneori simt ca o iau razna.Va rog, cele care ati avut asemenea expieriente cu barbatii varsator sa imi dati un sfat. Cum sa imi dau seama daca mi-a spus adevarul sau doar se joaca cu mine[/quote
nu stiu ce sa zic...si eu am o "relatie" cu un varsator...dar la noi ..."dureaza" de vreo trei luni....timp in care suntem mai mult ."despartiti"...de tari...si ape...ce sa zic imi pare o persoana buna, uneori sincera dar cam nestatornica....cu mine a fost clar de la inceput...deci nu ma astept la prea multe din partea lui...asa ca...mult succes....
cobra_dm
Postat pe 9 Septembrie 2010 22:45
Am avut si eu un crush cu un varsator ... vreo 5 luni ... e greu cu ei ... nu se sinchisesc sa se implice prea mult ... eu tineam foarte tare la el [la cine nu tin?k sunt pesti ... marii sensibili ai zodiacului ] ... era acceasi poveste ... te plac , ma simt bine in compania ta , dar nu sunt indragostit ... s-a sfarsit destul de aiurea ... el si-a gasit o alta fata , varsatoare ca el ... cu care a stat o luna si cv ... intre timp eu mi-am gasit un leu , cu care sunt de 2 luni si sunt foarte fericita pt k simt k tine la mine si nu mai e incertitudinea aia ca la varsator ... dar scumpul meu varsator s-a despartit de tipa aia si acum ma cauta in continuu ... pacat ca e prea tarziu ...
little_m
Postat pe 10 Septembrie 2010 01:49
am fost 8 luni cu un varsator si acum sunt de trei luni cu altul...ceea ce pot spune e ca sunt in totalitate de acord cu ce a spus Andra Maciuca despre ei...asa a fost cu amandoi...ei s au indragostit de mine primii, s au comportat si se comporta exemplar...de primul m am despartit pentru ca era prea copil si deja devenisem prea stersata din cauza lui...am fost impreuna in jurul majoratelor noastre...era si varsta probabil si faptul ca era prea apropiat de mama lui...actualul este cu patru ani mai mare...independent si foarte matur...foarte atent si manierat...stie sa imi arate ca ma iubeste si ma pune pe primul loc...cred ca daca ar fi fost cazul asta...nu ar fi asteptat atat sa iti arate sentimentele...nu vreau sa sune descurajator...dar am trecut de doua ori, cum am spus, prin asta si de fiecare initiativa i a apartinut lui. :p. sau e posibil ca dupa atata timp sa te considere genul ala de amica foarte buna pe care nu o vede ca o eventuala partenera...eu stiu?. am mai auzit astfel de lucruri de la baieti...eu pe primul il stiam tot de trei ani inainte sa fim impreuna...si eram prieteni foarte buni pana sa se indragosteasca el de mine...niciunul dintre noi nu se astepta ca relatia mai mult fraterna dintre noi sa ia asemenea intorsaturi...eu m am indragostit de el pe parcurs...cine stie, poate este si cazul vostru numai cu rolurile inversate...in orice caz, multa bafta si numai bine!!.
Ivaal
Postat pe 10 Septembrie 2010 14:46
eu am avut o relatie de 6 luni cu un varsator: dar nu o relatie obisnuita adik de cand ne-am cunoscut am locuit impreuna pentru lucram impreuna la ceeasi firma si firma ne oferea cazarea, varsatorul meu era foarte sensibil, foarte atent cu mine, imi arata k ma iubeste dar niciodata nu imi putea spune asta ,am incercat din rasputeri sal fac sami spuna dar nu am reusit si in urma unei discutii mia marturisit k nu imi poate spune pt k asa e el dar in schimb imi arata acest lucru din plin. din pacate nu am putut ramane impreuna pentru k nu mai lucram la aceaa firma si locuim in orase diferite distanta nea despartin din pacate dar va ramane mereu un om special in inima mea.
sfatul meu e k u ar fii trebuit sati dai seama pana acum din gesturile lui macar dak nu spune nu e de condamnat dar macar sa arate acest lucru, eu in urma acestei relatii am ajuns la concluzia k e mai importat sa arati prin fapte decat sa spui, pt k e usor de spus dar ma greu de dovedit succes scumpo
kudika329022
Postat pe 8 Noiembrie 2010 01:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu taur,el balanta 3 De la: kudika098923 27 Iulie 2010 02:38
Despre zodia berbec! 69 De la: kudika468088 8 Noiembrie 2011 04:10
buna! 4 De la: Raluca_SA 8 Octombrie 2009 23:49
capricorn - scorpion 2 De la: sexynurse 6 Mai 2010 13:21
Eu leu, el rac 18 De la: rila_iepurila 6 Aprilie 2010 08:56