Setari Cookie-uri

Ati sarit vreodata imbracate in apa?

Am vazut o stire cu Inna care s-a aruncat in timpul unui concert imbracata in piscina. Voi ati sarit vreodata imbracate in piscina, sau in mare? Sau de ce nu, in dush? :D Povestiti cum a fost, daca v-a placut, daca ati mai incerca :)
r_a_m_o_n_a
Postat pe 15 Septembrie 2010 04:08
ce te macina si pe tine la 4 dimineata
Barbie30
Postat pe 15 Septembrie 2010 08:14
Dezbracata e mai comod! Dar daca tot o imiti pe Inna,incearca sa-i iei doar partile bune,da? Uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=XbgGpmpjV0Q

To the be the best-partea 2
blue_domes
Postat pe 15 Septembrie 2010 09:56
asta da dilema existentiala
miss_darine
Postat pe 15 Septembrie 2010 09:57
De la: r_a_m_o_n_a, la data 2010-09-15 04:08:59Am vazut o stire cu Inna care s-a aruncat in timpul unui concert imbracata in piscina. Voi ati sarit vreodata imbracate in piscina, sau in mare? Sau de ce nu, in dush? :D Povestiti cum a fost, daca v-a placut, daca ati mai incerca :)

da' tu ai sarit vreodata imbracata-n dus? cum a fost? ce-ai simtit? cu ce erai imbracata? iti luasei pastilele inainte?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:46
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-15 11:46:45
De la: r_a_m_o_n_a, la data 2010-09-15 04:08:59Am vazut o stire cu Inna care s-a aruncat in timpul unui concert imbracata in piscina. Voi ati sarit vreodata imbracate in piscina, sau in mare? Sau de ce nu, in dush? :D Povestiti cum a fost, daca v-a placut, daca ati mai incerca :)

da' tu ai sarit vreodata imbracata-n dus? cum a fost? ce-ai simtit? cu ce erai imbracata? iti luasei pastilele inainte?

nu cred ca mai stie ca era putin "obosita"
Barbie30
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:48
...si cred ca era imbracata in camasa. d-aia de forta!

tzuc barbie!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 15 Septembrie 2010 12:04
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-15 12:04:36...si cred ca era imbracata in camasa. d-aia de forta!

tzuc barbie!

tzuc si yo
Barbie30
Postat pe 15 Septembrie 2010 12:09
Of, of.. ce oameni rai. Am facut dush imbracata, fara sa am nevoie de pastile, in haine de strada, nu in camasa de forta si nu eram "obosita". Poate doar batuta de soare in cap, ca erau 40 de grade afara si nu mai puteam.
Am mai facut dush imbracata si cand nu era canicula. Tocmai plouase torential, eu ma intorceam acasa si cand asteptam la trecerea de pietoni a trecut o masina in vizeta prin balta de langa trotuar. Ce pot sa zic..toata apa a ajuns la mine in cap, impreuna cu noroi, frunze si ce mai era pe acolo. Noroc ca eram aproape de casa si cand am ajuns am intrat direct la dush.
In piscina m-au aruncat imbracata prietenele mele, de ziua mea, apoi au sarit si ele, sa nu ma lase singura :).
Si la mare am facut baie imbracata de cateva ori.
Ce pot sa zic..e foarte racoritor pe canicula..o adevarata binecuvantare :D, e o senzatie placuta cand esti in apa si ai hainele pe tine..si e si sentimentul acela de libertate, cand ajungi la mare, si nu mai ai nicio grija si sari in apa imbracata, pentru ca nu mai ai rabdare dupa ce ai asteptat un an intreg sa vezi marea.
Incercati si voi, poate o sa va placa.
Have a nice day.
r_a_m_o_n_a
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:42
"Tocmai plouase torential, eu ma intorceam acasa si cand asteptam la trecerea de pietoni a trecut o masina in vizeta prin balta de langa trotuar. Ce pot sa zic..toata apa a ajuns la mine in cap, impreuna cu noroi, frunze si ce mai era pe acolo."

Exemplul asta il da tu la faza cu saritul in apa imbracati?
Barbie30
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:51
Am fost aruncata in apa imbarcata .Pana am ajuns acasa am facut cistita .
e o idiotenie sa sari imbarcata in apa , daca nu ai haine uscate de rezerva .

Postat pe 16 Septembrie 2010 21:58
De la: r_a_m_o_n_a, la data 2010-09-16 21:42:13Of, of.. ce oameni rai. Am facut dush imbracata, fara sa am nevoie de pastile, in haine de strada, nu in camasa de forta si nu eram "obosita". Poate doar batuta de soare in cap, ca erau 40 de grade afara si nu mai puteam.
Am mai facut dush imbracata si cand nu era canicula. Tocmai plouase torential, eu ma intorceam acasa si cand asteptam la trecerea de pietoni a trecut o masina in vizeta prin balta de langa trotuar. Ce pot sa zic..toata apa a ajuns la mine in cap, impreuna cu noroi, frunze si ce mai era pe acolo. Noroc ca eram aproape de casa si cand am ajuns am intrat direct la dush.
In piscina m-au aruncat imbracata prietenele mele, de ziua mea, apoi au sarit si ele, sa nu ma lase singura :).
Si la mare am facut baie imbracata de cateva ori.
Ce pot sa zic..e foarte racoritor pe canicula..o adevarata binecuvantare :D, e o senzatie placuta cand esti in apa si ai hainele pe tine..si e si sentimentul acela de libertate, cand ajungi la mare, si nu mai ai nicio grija si sari in apa imbracata, pentru ca nu mai ai rabdare dupa ce ai asteptat un an intreg sa vezi marea.
Incercati si voi, poate o sa va placa.
Have a nice day.

cazurile fortate nu se iau in calcul.
una e sa faci dus de placere imbracat cu un costum armani si alta e sa te stropeasca peste fusta un bmv x5
geo_reincarcat_iara
Postat pe 16 Septembrie 2010 22:35
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-16 22:35:01

una e sa faci dus de placere imbracat cu un costum armani si alta e sa te stropeasca peste fusta un bmv x5

pai poti sa te duci la spalatorie si sa te dai pe langa un bmwx5 din greseala, exact cand e nenea ala cu furtunul pe el ...pe bmw
miss_darine
Postat pe 16 Septembrie 2010 22:52
De la: miss_darine, la data 2010-09-16 22:52:38

pai poti sa te duci la spalatorie si sa te dai pe langa un bmwx5 din greseala, exact cand e nenea ala cu furtunul pe el ...pe bmw

e o idee buna de urmat de tipa care a deschis topicul,cand nu ploua cu galeata,fuge la spalatorie si se face fleasca asa cum ii place ei!
Barbie30
Postat pe 16 Septembrie 2010 22:56
De la: miss_darine, la data 2010-09-16 22:52:38

ah, ma scuzati ca am dat pete masina dumneavoastra. dar ce model este, ca arata frumos?
termina nene cu furtunu' ala! nu vezi ca am treaba. las' c-o frec io!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 16 Septembrie 2010 23:08
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-09-16 23:08:09

ah, ma scuzati ca am dat pete masina dumneavoastra. dar ce model este, ca arata frumos?

uite asa te alegi si cu masina si cu individu'
miss_darine
Postat pe 16 Septembrie 2010 23:10
De la: Barbie30, la data 2010-09-16 21:51:29"Tocmai plouase torential, eu ma intorceam acasa si cand asteptam la trecerea de pietoni a trecut o masina in vizeta prin balta de langa trotuar. Ce pot sa zic..toata apa a ajuns la mine in cap, impreuna cu noroi, frunze si ce mai era pe acolo."

Exemplul asta il da tu la faza cu saritul in apa imbracati?

Pai citeaza tot paragraful. Mai erai si "Noroc ca eram aproape de casa si cand am ajuns am intrat direct la dush. "
Aici poate a fost vina mea, am crezut ca se subintelege. Completez. "Noroc ca eram aproape de casa si cand am ajuns am intrat direct la dush, adica imbracata cum eram, in pantaloni de in lungi si o camasuta cu maneci scurte." Mai bine :)?
r_a_m_o_n_a
Postat pe 17 Septembrie 2010 01:44
Intr-o toamna, eram cu prietena mea la o cabana in maramures, iar dupa mai mult de doua beri, am ajuns la marginea piscinei. Dupa o discutie gen: " nu cred ca ai curajul sa...", am intrat amandoi in piscina, asa cum eram imbracati si incaltati. A fost OK, a fost ceva super spontan, a fost o chestie pe care nici unul nu a mai incercat-o pana atunci. Contrar gurilor rele, nici unul n-am patit nimic, hainele noastre s-au uscat pana a doua zi, fara a suferi ( prietena mea a intrat incaltata cu cizme cu tocuri inalte - si avea emotii din cauza asta ) - a fost frumos. Si acum partea urata: - peste 2 zile ea a plecat din Romania, si nu s-a mai intors, dar am ramas amandoi cu o amintire, zic eu Ok.
Asa ca RAMONA, daca de asa ceva ai avut si tu parte, te inteleg.
greedo
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:00
De la: miss_darine, la data 2010-09-16 23:10:52

nu am inteles eu bine...ca-s somnoros..."ramine cu masina si cuuu ...furtunu" individului?
da ce sa faca ea cu un furtun?...
RUY_BLAS
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:15
De la: sirghea, la data 2010-09-17 09:15:36

nu am inteles eu bine...ca-s somnoros..."ramine cu masina si cuuu ...furtunu" individului?

sa si-l bage in vene nu furtunu' bre, ci ramane cu mandrul posesor de vehicul si are parte si de dushul ala imbracata vezi ca ti-am comandat ciucalata milka cu menta
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:20
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 09:20:05
De la: sirghea, la data 2010-09-17 09:15:36

sa si-l bage in vene nu furtunu' bre, ci ramane cu mandrul posesor de vehicul si are parte si de dushul ala imbracata vezi ca ti-am comandat ciucalata milka cu menta

gata s-a nutat ...un vogon...de ciukalata si doua basculante de tarte cu fructe de padure...
RUY_BLAS
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:23
De la: sirghea, la data 2010-09-17 09:23:44
gata s-a nutat ...un vogon...de ciukalata si doua basculante de tarte cu fructe de padure...

o sa ma fac cat china
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:30
Ati spus ceva de tarte cu fructe?
Neata Darine!
Neata Sirghea!
Barbie30
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:32
De la: Barbie30, la data 2010-09-17 09:32:14Ati spus ceva de tarte cu fructe?
Neata Darine!
Neata Sirghea!

io ma arunc pe ciucalata, iti las tie tartele sa le papi seara
neata barbie
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:37
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 09:37:06
De la: Barbie30, la data 2010-09-17 09:32:14Ati spus ceva de tarte cu fructe?
Neata Darine!
Neata Sirghea!

io ma arunc pe ciucalata, iti las tie tartele sa le papi seara
neata barbie

imi lasi mie doua basculante sa le mananc yo pe toate? Nu imi place sa mananc singura,cine mai vrea tarte?
Barbie30
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:39
De la: Barbie30, la data 2010-09-17 09:39:01

imi lasi mie doua basculante sa le mananc yo pe toate? Nu imi place sa mananc singura,cine mai vrea tarte?

daca vrei mai pot adauga si o basculanta la cele doua...cu agregate de cariera
miss_darine
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:46
De la: miss_darine, la data 2010-09-17 09:46:50
De la: Barbie30, la data 2010-09-17 09:39:01

daca vrei mai pot adauga si o basculanta la cele doua...cu agregate de cariera

Barbie30
Postat pe 17 Septembrie 2010 09:52
De la: greedo, la data 2010-09-17 09:00:43Intr-o toamna, eram cu prietena mea la o cabana in maramures, iar dupa mai mult de doua beri, am ajuns la marginea piscinei. Dupa o discutie gen: " nu cred ca ai curajul sa...", am intrat amandoi in piscina, asa cum eram imbracati si incaltati. A fost OK, a fost ceva super spontan, a fost o chestie pe care nici unul nu a mai incercat-o pana atunci. Contrar gurilor rele, nici unul n-am patit nimic, hainele noastre s-au uscat pana a doua zi, fara a suferi ( prietena mea a intrat incaltata cu cizme cu tocuri inalte - si avea emotii din cauza asta ) - a fost frumos. Si acum partea urata: - peste 2 zile ea a plecat din Romania, si nu s-a mai intors, dar am ramas amandoi cu o amintire, zic eu Ok.
Asa ca RAMONA, daca de asa ceva ai avut si tu parte, te inteleg.

asta-i un fel de pilda catre barbati: sa nu faceti baie-n piscina, imbracati, ca va paraseste prietena!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 17 Septembrie 2010 12:30
io nam sarit da mias dori foarte mult
massykur
Postat pe 18 Septembrie 2010 09:25
Sari macar cu cate-o cratima printre litere.
Hebe
Postat pe 18 Septembrie 2010 09:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tehnologie avansata sau... 4 De la: fericire___ 16 Mai 2009 23:05
geox :) 8 De la: George_Geo_1 11 Iulie 2013 09:43
Suntem fericiti? de ce? 17 De la: ironia 28 Februarie 2011 22:14
VAND MACBOOK-uri - LA COMANDA USA 1 De la: uscomenzi 22 Septembrie 2010 06:37
Pete Covoare 4 De la: silviu_m74 4 Februarie 2009 20:51