Setari Cookie-uri

Inselatorie!

De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-07 13:37:27*revin:
fatul ca ai lucrari si in Cluj se vrea a fi o amenintare? daca da, spune-mi ca ai lucrari si in Bucuresti!

imi place cand esti dur
Ame_ly
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:57
Faptul ca avem lucrari in cluj inseamna ca suntem cunoscuti si pe plan national ca sa zic asa , dar nu inteleg ce te bagi tu .............. si cu chestii ca am si in bucuresti , care e problema ta prietene ?
nicu_ddt
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:59
Nu se vrea nici o amenintare , am explicat ceea ce s-a-ntamplat si atat daca aveti alta problema va priveste , eu nu va cunosc , in rest exista tribunale
nicu_ddt
Postat pe 7 Octombrie 2010 14:08
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 13:59:21Faptul ca avem lucrari in cluj inseamna ca suntem cunoscuti si pe plan national ca sa zic asa , dar nu inteleg ce te bagi tu .............. si cu chestii ca am si in bucuresti , care e problema ta prietene ?

atata timp cat jignesti in stanga si in dreapta este problema mea! mai ai intrebari sau nedumeriri gogule?
fante_de_dorobanti
Postat pe 7 Octombrie 2010 14:27

domnu' nicu interesant mesajul tau privat!spui ca mi-ai vazut pozele! in conditiile in care asta ar fi posibil(nu-mi amintesc sa faci parte dintre prieteni) ar trebui sa-mi fie teama? vad ca-ti place sa ameninti! in afara de intimidare la ce te mai pricepi?
fante_de_dorobanti
Postat pe 7 Octombrie 2010 14:35
Numai minciuni...in primul rand data limita era in jurul lui 20 septembrie (plata s-a facut pe 1 sept), ar fi culmea sa astept usile 2 luni, doar in cazul in care vin din state, poate nici atat.
In ceea ce priveste telefoanele, au fost firesti, am fost amanata zile la randul, mi s-a promis montarea usilor in 2-3 zile, apoi pauza si tot asa. Nu s-a sinchisit individul nici sa raspunda sa imi spuna ca mai dureaza...a fost o intreaga strategie pentru ca e tepar de meserie.
Halal limbaj, nu am ce zice, cred ca poate fi folosit mesajul in instanta asa cum pot fi folosite si sms-urile mele de disperare pentru ca un individ m-a tepuit de salariul meu pentru o luna.
Astept usile mele pe 25 octombrie, in cazul in care chiar exista deviz si factura , desi ma indoiesc, am citit si alte mesaje pe condo de la altii care si-au luat teapa de la individ.
Cat despre amenintari cred ca nu a fost nimic inuman...sau va simtiti amenintat? oare a cata oara???
luli_girl
Postat pe 7 Octombrie 2010 19:58
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 13:09:53Iar dumneata stem_29 , de unde ne cunoasteti ? De unde va permiteti sa comentati ceea ce nu cunoasteti ?

Eu zic sa recitesti ceea ce am postat.
Am scris ceea ce am vazut, am scris ca am vazut facand aici pe site, de pe acesti ID, care-l ai, o oferta pt. un pat rotund.
Ai facut-o stimate domn......iar la problemele scrise mai sus, sunt conform legii.
Asa ca mie nu mi te adresa, eu ii scrisesem fetei cu topicul.
Si culmea, nu-i scrisesem doar eu.
stem_29
Postat pe 7 Octombrie 2010 20:05
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 13:17:50Si inca ceva , stem_29 , nu sunt individ pentru ca reprezint o firma , iar hot nu sunt pentru ca am emis chitanta si am toate celelalte date care atesta veridicitate celor afirmate de mine mai sus .
Dumneavoastra puteti dovedii ca sunt hot individ si cum m-ati mai facut pe aici ? Cred ca nu ,pai atunci o sa va dam in judecata , nici o problema .
Si apropo , avem lucrari si in cluj nu va faceti probleme

D'le, dumneata stii sa citesti?!
Te trimit sa recitesti, cred ca esti chior, nu te-am facut nici hot, nici inger!
Repet, i-am scris fetei ce poate face...........CONFORM LEGII!
stem_29
Postat pe 7 Octombrie 2010 20:09
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 13:17:50Si inca ceva , stem_29 , nu sunt individ pentru ca reprezint o firma , iar hot nu sunt pentru ca am emis chitanta si am toate celelalte date care atesta veridicitate celor afirmate de mine mai sus .
Dumneavoastra puteti dovedii ca sunt hot individ si cum m-ati mai facut pe aici ? Cred ca nu ,pai atunci o sa va dam in judecata , nici o problema .

stem_29
Postat pe 7 Octombrie 2010 20:18

Nenea Nicu,yo inteleg bre ca ai o problema cu tipa care te-a acuzat,dar ce ai cu ceilalti? Mie imi pari asa...cam procesoman
Barbie30
Postat pe 7 Octombrie 2010 20:19
De la: Barbie30, la data 2010-10-07 20:19:10
Nenea Nicu,yo inteleg bre ca ai o problema cu tipa care te-a acuzat,dar ce ai cu ceilalti? Mie imi pari asa...cam procesoman

Barbi
Pai uite ce am scris eu si ce a inteles el:)))))))
stem_29
Postat pe 7 Octombrie 2010 20:42
De la: luli_girl, la data 2010-09-29 07:18:19Buna ziua!

Am contactat un producator de usi de pe site-ul d-voastra, i-am platit usile si s-a facut nevazut. Suntem disperati, stam cu casa in santier si asteptam sa raspunda la telefon. Probabil ne-a tepuit. Va rog sa imi dati un sfat si sa imi spuneti ce se poate face in acest caz, suntem niste oameni cu o situatie modesta.

Multumesc anticipat!

hm... ai primit chitanta,ti s-a comunicat data la care vei primi comanda si tu ai facut pe nebuna???? de ce nu ti-ai notat undeva data?? asa ca sa nu uiti doar ai multe pe cap.. lucruri de astea nu se fac! ti-ai facut rau cu mana ta... in momentul in care ai anulat comanda trebuia sa stii ca pierzi banii ...
Creata24
Postat pe 7 Octombrie 2010 21:22
De la: stem_29, la data 2010-10-07 20:42:30
De la: Barbie30, la data 2010-10-07 20:19:10

Barbi
Pai uite ce am scris eu si ce a inteles el:)))))))

Mda unde dai si unde crapa! mai cisteste el inca o data si poate se lamureste cum sta treaba
Barbie30
Postat pe 7 Octombrie 2010 21:43
Sincer ...nimic.....cum sa platesti inainte si sa astepti linistit acasa...la firmele care se respecta se da un avans modic inainte si la livrare se achita restul....prostia costa scump!
kudika227120
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:01
Te contrazic, la Farest platesti totul la inceput, inclusiv manopera si la livrare ti se da un proces verbal.
Ai dreptate, prostia se plateste...nu am mai patit asa ceva pana acum si inca nu mi-am revenit, sper sa fie ultima data cand zic asta. Toti imi reproseaza ca nu am gandit de la inceput.
In sfarsit, nu cred ca in cazul asta nu se poate face dreptate, mai ales ca am martori, e-mail-uri cu care am corespondat cu individul, in plus telefoanele se asculta acum. Poate as lasa garda jos dar trebuie sa imi fac dreptate mie si familiei mele. Pentru ca banii i-am muncit din greu, doresc banii inapoi, eventual usile daca exista. Am destule neajunsuri ca sa imi permit sa muncesc pentru altul o luna de zile.
Astea fiind zise o sa ma opresc aici, chiar daca eu am deschis subiectul, alte comentarii le primesc prin mesaje private...multumesc celor care m-au inteles.
Va doresc sa nu faceti si voi ca mine, eu una o sa suflu si in iaurt!

Cu bine!
luli_girl
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:48
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 14:08:23Nu se vrea nici o amenintare , am explicat ceea ce s-a-ntamplat si atat daca aveti alta problema va priveste , eu nu va cunosc , in rest exista tribunale

ai curaj sa mai iei comenzi de pe kudika?
corina981
Postat pe 7 Octombrie 2010 23:02
Stimabile, daca usile sunt la fel de finisate ca si limbajul tau..ma gandesc serios ca nici la beci nu le-as pune.
Eu l-am sunat pe acest individ de pe numarul meu ca sa vad daca raspunde si altora(pagubitei niciodata), m-am dat interesata de talentul lui si s-a si grabit sa-mi prezinte intr-un minut minunile care ies din manutele lui de infractor...mi-a cerut adresa de mail sa mi le trimita....m-a sunat dupa vreo 20 de minute incarcat de suspiciune sa ma-ntreabe daca nu cumva o cunosc pe tipa care s-a sesizat pe forum. Pentru ca se asezase omul cu 15 milioane la saltea.... m-a sunat si pe fix la birou(eu sunt colega cu pagubita si individul avea idee la ce firma lucreaza pagubita, a facut o conexiune violenta cu ce l-ar paste in caz ca-l prindem....si dus a fost..
Stimabile, gandeste-te serios ca vizuina in care stai se stramtoreaza, se surpa pamantul si trebuie sa iesi la suprafata.
Nu te grabi sa o iei ca pe-o amenintare...ca noi nu facem dreptate cu pumnul, ia-o ca pe-o recomandare.
Suntem suficient de citite si avem toate materialele la dispozitie care te vor determina sa restitui banii pe care ti i-ai insusit fraudulos.
Sfat: Nu-i cheltui pe toti, pastreaza macar cat sa platesti taxa judiciara de timbru!
In rest iti doresc sa fii sanatos si in putere pentru ce urmeaza.
Succes!
kudika324858
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:42
De la: kudika324858, la data 2010-10-08 13:42:05Stimabile, daca usile sunt la fel de finisate ca si limbajul tau..ma gandesc serios ca nici la beci nu le-as pune.
Eu l-am sunat pe acest individ de pe numarul meu ca sa vad daca raspunde si altora(pagubitei niciodata), m-am dat interesata de talentul lui si s-a si grabit sa-mi prezinte intr-un minut minunile care ies din manutele lui de infractor...mi-a cerut adresa de mail sa mi le trimita....m-a sunat dupa vreo 20 de minute incarcat de suspiciune sa ma-ntreabe daca nu cumva o cunosc pe tipa care s-a sesizat pe forum. Pentru ca se asezase omul cu 15 milioane la saltea.... m-a sunat si pe fix la birou(eu sunt colega cu pagubita si individul avea idee la ce firma lucreaza pagubita, a facut o conexiune violenta cu ce l-ar paste in caz ca-l prindem....si dus a fost..
Stimabile, gandeste-te serios ca vizuina in care stai se stramtoreaza, se surpa pamantul si trebuie sa iesi la suprafata.
Nu te grabi sa o iei ca pe-o amenintare...ca noi nu facem dreptate cu pumnul, ia-o ca pe-o recomandare.
Suntem suficient de citite si avem toate materialele la dispozitie care te vor determina sa restitui banii pe care ti i-ai insusit fraudulos.
Sfat: Nu-i cheltui pe toti, pastreaza macar cat sa platesti taxa judiciara de timbru!
In rest iti doresc sa fii sanatos si in putere pentru ce urmeaza.
Succes!

Foarte bine punctat colega
In momentul in care un om evita sa-ti raspunda la telefon e clar ca lumina zilei ca are ceva de ascuns. Daca ar fi fost asa cum spune el cu siguranta ar fi raspuns la telefon si i-ar fi explicat frumos clientei care i-a bagat cu incredere banii in buzunar ca mai e o luna pana la termen...
Pentru mine e cat se poate de clar ca e un tepar nenorocit...
Calin_
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:00
ati vrut usi dar ati luat doar clanta.....voi chiar atata minte nu ati avut?pai la tn in oras nu e nici o firma care face usi?Doamne....traim totusi in Romania.....
playboy
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:36
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 13:05:44Auzi fai maimuta dracului , si una si cealalta , uite cum sta treaba :
1.Intradevar montam si producem mobilier si usi
2.V-am emis chitanta pentru avans stampilata si semnata .
3.Pentru avans avem factura de materiale necesare , pentru a executa lucrarea
4.Data limita era inceputul lunii octombrie dar dumneavoastra dupa jumatatea lunii septembrie a-ti inceput cu cate 20-40 / zii de telefoane , si a-ti inceput sa faceti presiuni sa terminam lucrarea pana in data de 25 octombrie , lucru pe care si dumneavoastra il cunosteati ca fiind imposibil dupa cum am discutat de la inceput .
5. Aproape de sfarsitul lunii septembrie a-ti renuntat la comanda instiintandune printr-un mesaj , desii noi am cumparat materialele si incepusem prelucrarea lor .
6. Imediat a-ti trecut la amenintari , daca nu mai doreati usile trebuia sa ne anuntati ,nu sa ne amenintati prin mesaje , nu sa cumparam materiale si apoi sa renuntati la comanda .
7.Daca doriti puteti sa ne dati in judecata , noi am pastrat mesajele dumneavoastra cat sii toate facturile si devizele , mai exact am pregatit un dosar cu toate mesajele si datele necesare pe care le vom pune la dispozitia instantei .
Cam asa sau petrecut evenimentele , asa ca nu mai faceti pe nevinovatele , ca niste curve virgine si neprihanite .
Si inca ceva , mare atentie la partea cu amenintarile , suntem pregatiti sa rezolvam si astfel de probleme , in rest multa bafta .
auzi mai mortule...mars si fa-ti reclame si injura femeile la tine acolo la tara nu pe acest site civilizat....esti un mare nesimtit....si nu iti mai fa tu aici reclama gratis....
playboy
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:46
Dispari gunoiule cu firma ta tepuitoare cu tot tu meriti ma niste bate pe spate sa nu mai vb asa cu niste doamne....nesimtitule
playboy
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:48
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-07 13:36:11

domnule nu crezi ca-i cazul sa-ti ceri scuze pentru limbajul folosit? am citit si eu, stem vorbea la modul general nu facand referire directa la dumneavoastra!

si oricum,tre sa fii diot sa dai in judecata pe cineva care si`a spus parerea pe un FORUM...sau probabil domnu` nu stie ce`i ala...
orium...domnu`...daca n`aveti ce face cu banii,mai bine mi`i dati mie ca se deschide Gold Plaza la mine`n Baia Mare asa ca am eu ce sa fac cu ei
AdrianaR
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:55
bai,bagati butonu` modifica la loc
AdrianaR
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:56
Lasati mai omul in pace, nu vedeti ca se contrazice singur?
"""4.Data limita era inceputul lunii octombrie dar dumneavoastra dupa jumatatea lunii septembrie a-ti inceput cu cate 20-40 / zii de telefoane , si a-ti inceput sa faceti presiuni sa terminam lucrarea pana in data de 25 octombrie , lucru pe care si dumneavoastra il cunosteati ca fiind imposibil dupa cum am discutat de la inceput ."""
In plus, are o firma cunoscuta la nivel national (in Cluj)...hmmm...de cand Clujul insemna toata tzara? Nu am nimik cu clujenii, sa nu fiu inteles gresit, dar daca te cunoaste un oras nu inseamna ca te stie toata tzara! Rectifiv, NU TE STIA, acum sigur mare parte din ei stiu deja si se vor feri.Iar limbajul folosit de individul gasit de noi HOT(a se citi hotz ) ne confirma cele banuite de noi. Multa bafta cu reclamatiile, poate ma dati si pe mine in judecata ca v-am facut HOT(a se citi cum se doreste )
ygr3ku
Postat pe 9 Octombrie 2010 06:00
De la: nicu_ddt, la data 2010-10-07 14:08:23Nu se vrea nici o amenintare , am explicat ceea ce s-a-ntamplat si atat daca aveti alta problema va priveste , eu nu va cunosc , in rest exista tribunale

Dom`le sa vezi, internetul asta! Am gasit un cuvand din 4 litere, incepe cu "p" se termina in "a" si are forma "p**a" !!! Pofta buna !!!
si inca una, ca poate pe prima nu o intelegi:
"E din piele, da` nu-i minge
Nu se mushca, dar se lingeeeeee...!!!"
Asta asa, ca sa vb si eu "urat", dar cu perdea...
ygr3ku
Postat pe 9 Octombrie 2010 06:11
666 DA SFATURI : USI D'ACI CA ESTI FRAIERA !
kudika312524
Postat pe 10 Octombrie 2010 07:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
curatarea instalatiei de la cada cu hidromasaj 19 De la: kudika_32608 20 August 2013 00:08
salteaua de pat cum ar trebui sa fie? 4 De la: Liora 10 Septembrie 2009 20:45
MOLII 2 De la: gabyta35 21 Martie 2010 10:34
quasar 24f 1 De la: sebi2193 12 August 2010 13:26
hello 12 De la: iiontoma 9 Octombrie 2009 21:54