Setari Cookie-uri

to be or not to be!!!!

geo, lasa copila, nu o speria.
e credincioasa dar asta nu o impiedica sa aiba dorite
maria-ioana
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:21
De la: kudika124021, la data 2010-10-21 19:18:52
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-07 13:58:08
De la: raluca_mrsn_yahoo_com, la data 2010-10-07 12:28:13 . si problema e ca sunt si o persoana foarte credincioasa si nuj , dar mi-ar placea sa imi incep viata sexuala alaturi de logodnicul sau sotul meu.


si cand te duci la spovedanie, tot asa ii vorbesti popii?
nuj parinte, ma mananca da' mai stau. nuj ce sa intreprind!!


Mai mai ca rele mai putem fi cand ne straduim...
Eu vreau sa cred ca se poate si asa.
SfDuminica
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:22
daca ai hotarat sa mai astepti, f bine.
insemna ca asa trebuie sa fie.
daca iti doreai altceva ai fi actionat in consecinta.
vei sti cand e momentul potrivit.
dar cum ai indoieli...nu te grabi.
ai motivele tale pt care esti retinuta.
te inteleg.esti matura
nu te arunci cu capul inainte. bafta.
sa iubesti si sa fii iubita
ai o viata inainte.
esti tinerica
maria-ioana
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:37
De la: kudika124021, la data 2010-10-21 19:37:44daca ai hotarat sa mai astepti, f bine.
insemna ca asa trebuie sa fie.
daca iti doreai altceva ai fi actionat in consecinta.
vei sti cand e momentul potrivit.
dar cum ai indoieli...nu te grabi.
ai motivele tale pt care esti retinuta.
te inteleg.esti matura
nu te arunci cu capul inainte. bafta.
sa iubesti si sa fii iubita
ai o viata inainte.
esti tinerica


SfDuminica
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:39
cand vei simti ca ai gasit pers potrivita, vei face si pasul acela... nu te grabi k ai toata viata inainte pt asa ceva... bafta! pup
yryna87
Postat pe 21 Octombrie 2010 21:36
De la: raluca9020, la data 2010-10-11 14:23:19ok guys, multumesc pentru promtitudinea pentru care mi-ati raspuns.in primul rand nu sunt o mironosita pe care o ,,mananca'' cum au spus unii si comentariile mai acide lasati-le pentru copii mici, pentru ca daca intradevar m-ar fi mancat, as fi avut destule ocazii sa imi rezolv asa zisa ,,mancarime''. era o chestie de principii si de felul de a fi a unei persoane. Baiatul cu care vorbesc , ca sa lamuresc o chestie, imi cunoaste felul de a gandi si il respecta, dar la fel ca multi altii nu cred ca va rezista langa mine si oricum nu am de gand sa ma omor cu chestia asta. Am pornit aceasta discutie in primul rand pentru ca stiu ca nu sunt singura in aceeasi situatie si vroiam sa vad in general cum gandeste lumea. si totodata sa ajut si pe altii. In viata asta sunt sigura de un lucru nu toate se rezuma la sex!!! sau sa va pun o mica intrebare, am ajuns in asa hal incat sa fim ca animalele??? totusi baiatul cu care am fost 3 ani m-a respectat si inca ma respecta, relatia s-a terminat pentru ca nu era momentul si nu avea continuitate, am ramas prieteni. si da ma duc la spovedit si discut indelung tot ceea ce ma framanta si ma simt foarte bine ( pentru cei care au ceva impotriva) consider ca in viata lumea nu e in totalitate neagra si ca nu toti baietii doresc doar sex. Da normal ca exista posibilitatea sa nu fiu cu un singur barbat , sau sa imi incep viata sexuala cu sotul meu ( sincer nu cred in faza cu compatibilitatea, am discutat cu zeci de cupluri casatorite, tinere si nu au avut aceasta problema, deci sorry...not possible---) insa vreau sa o fac cu o peroana de care sunt sigura ca ma iubeste, ma respecta si care stie ce vrea de la viata. e usor sa vorbesti despre alegeri, viata si chestii de genu, dar mai greu e sa le pui in practica. Da asa sunt eu imi doresc un singur barbat in viata mea si sunt sigura ca in privinta sexului vor iesi scantei...pentru ca e dragoste...si cand e dragoste din partea amadurora fiecare contribuie la fel de mult.Asa ca multumesc pentru comentarii si astept si alte opinii!!!!



eu zic ca alegere mai buna nu puteai face...te felicit si te apreciez pt asta!chiar nu se rezuma totul la sex in viata asta,si de abstinenta nu se mai moare!daca tu ai incredere in tine si in credinta ta,D-zeu sigur iti va darui un sot pe masura!si plus ca rabdarea e o virtute...in ziua de azi anormalul a devenit normal si invers...eu sunt de acord cu tine!!!!imi place ca esti ferm convinsa de principiile tale,sa nu tii cont de cei din jur...multi uita de moralitate,animalul din noi iese deseori la iveala si ne domina...asta e...e greu sa rezisti ispitei,insa cei cu adevarat puternici si sanatosi din punct de vedere spiritual,moral trec peste toate!mult succes!
lecteurdesprit26
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:53
e cu dus si intors chestia asta..e un lucru bun ca vrei pe cineva care chiar sa te merite,dar e posibil ca dupa ceva timp sa fii curioasa.e aiurea sa te roada curiozitatea peste ani,indiferent daca doar o sa te gandesti la asta sau chiar o sa actionezi in sensul asta.eu am avut un iubit de la 16 ani si ceva,nici macar nu ma mai iesisem la un suc cu altcineva,iar pe la vreo 20 de ani,mi-a atras atentia alt barbat.trist,uraaaat,pentru ca am facut multe persoane sa sufere.in primul rand eu,pentru ca ma macina chestia asta,iubitul,parintii care deja ne vedeau casatoriti.
noua relatie in care m-am implicat nu a fost extraodinara,dar am decis sa incerc,decat sa traiesc toata viata gandindu-ma "cum ar fi fost daca?"
concluzia finala este ca,atunci cand nu traiesti la timp niste lucruri,e foarte posbil sa te trezesti "la batranete"ca vrei sa le faci!:)
kudika318963
Postat pe 27 Octombrie 2010 12:20
Hai, mai, lasati fata in pace! Este de admirat modul in care priveste lucrurile, mai ales intr-o perioada ca aceasta, cand nu poti avea o relatie stabila nici cu sex, nici fara sex. Pentru ca...de! Nici un barbat nu-si doreste ca iubita sau sotia lui sa fie o "tarfa", dar daca nu se descurca in pat, are tot dreptul sa treaca la urmatoarea! Si-asa-i rau, si-asa nu-i bine! Pe mine ma depaseste acest subect, si le consider foarte norocoase pe fetele care pot sa aiba o relatie serioasa in ziua de azi. Draga mea, tine-o tot asa, ramai o fata credincioasa, daca te ajuta cu adevarat. Dar gandeste-te bine si la consecinte. Traim in sec XXI, iar o relatie nu mai inseamna de mult pupici si plimbari prin parc. Mai ales la varsta ta. Un barbat care te iubeste ar trebui sa astepte pana cand vei fi gata, dar nu la nesfarsit. In privinta virginitatii pana la casatorie... nici sa nu te gandesti! Aceeasi situatie a fost la mine in familie, si a dus la un divort, iar eu am ramas cu multe traume, tocmai pentru ca mama si cu tata nu se potriveau la pat. Gandeste-te si tu...nu-ti cunosti preferintele, nu-i cunosti preferintele, si astepti pana cand nu mai e loc de intoarcere???????
blondy_na
Postat pe 28 Octombrie 2010 23:23
Daca intr-adevar are ganduri serioase in legatura cu tine te va cere de sotie ca sa ajungeti la Daca nu are ganduri serioase si vrea doar o perioada cu tine in care sa ti-o traga o vreme si apoi sa plece, va insista cat va insista si apoi tot va pleca, numai ca daca "puncteaza" pleaca cu bonus si cu "cheia fericirii", daca nu "puncteaza" pleaca cu coada intre picioare.
oana84onutza
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:17
De la: seulement, la data 2010-10-11 14:23:19Da normal ca exista posibilitatea sa nu fiu cu un singur barbat , sau sa imi incep viata sexuala cu sotul meu ( sincer nu cred in faza cu compatibilitatea, am discutat cu zeci de cupluri casatorite, tinere si nu au avut aceasta problema, deci sorry...not possible---) insa vreau sa o fac cu o peroana de care sunt sigura ca ma iubeste, ma respecta si care stie ce vrea de la viata. e usor sa vorbesti despre alegeri, viata si chestii de genu, dar mai greu e sa le pui in practica. Da asa sunt eu imi doresc un singur barbat in viata mea si sunt sigura ca in privinta sexului vor iesi scantei...pentru ca e dragoste...si cand e dragoste din partea amadurora fiecare contribuie la fel de mult.Asa ca multumesc pentru comentarii si astept si alte opinii!!!!


felicitari ca esti asa de hotarata in ceea ce vrei!
insa nu fii naiva si nu te baza pe urmatoarele lucruri:
- ca te va respecta mai mult din cauza ca a fost singurul (am vazut prea multe cazuri contrare...)
- ca nu te vei simti tu inselata stiind ca ptr tine e singurul, dar tu ptr el nu ai fost singura
- ca nu exista incompatibilitate, asta poate au spus-o femeile care nu stiu mai bine ptr ca si ele au avut doar unul singur....ia intreaba unele care au trecut prin mai multe relatii, si vei vedea ca desi iubirea a existat nu cu toti au fost compatibile - si sa stii ca nici nu se compara
DayC
Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:57
raluca, trebuie sa intelegi ceva: sexul e ceva normal pe care trebuie sa il incepi candva si, in plus....u stiu....cand il vei iubi pe barbatul care e langa tine, crede-ma ca nu te va opri chestii precum religia sau idealismele ptr a fi cu el, iti vei dori sa iti apartina si sa fii a lui. nu zic acum ca cel cu care iti vei incepe viata sexuala iti va fi alaturi si peste 20-30 de ani....dar trebuie sa iti incerci norocul. a, si nu uita, pune intotdeauna nevoile tale deasupra nevoilor lui si dk te vei decide sa faci the big step fol prezervativ.
kudika021451
Postat pe 12 Noiembrie 2010 15:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU MA POT INGRASA !!!!!!!!!!!!! 20 De la: fratzica 15 Iulie 2013 15:05
vand lentile colorate de firma si de vedere pret mic 3 De la: kudika004836 29 Decembrie 2009 16:58
piercing 14 De la: Gina1989 6 Mai 2011 15:39
Rochie neagra ..pantofi crem ...accesorii??? 24 De la: kittychrystine 17 Mai 2010 18:20
hello, 6 De la: one_size 4 Decembrie 2009 09:52