Setari Cookie-uri

indiferenta

Buna.De ce voi femeile sunteti uneori indiferente,mai ales daca aveti un barbat care va adora?
Astept raspunsuri poate o sa inteleg si eu ceva.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:39
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 09:39:09Buna.De ce voi femeile sunteti uneori indiferente,mai ales daca aveti un barbat care va adora?

nu sunt indiferente dar asa par ele nu o sa recunoasca niciodata ca si ea te adora decat cine stie cum, intr-un moment foarte foarte special trebuie sa citesti si sa vezi printre randuri si sa fi foarte atent
pickard
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:43
Indiferenta are mai multe cauze,poate ne dai cateva detalii.
Barbie30
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:44
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 09:39:09Buna.De ce voi femeile sunteti uneori indiferente,mai ales daca aveti un barbat care va adora?

ia incearca sa faci tu pe indiferentul
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:46

sa inteleg ca tot n-a facut oferta de a va petrece sarbatorile impreuna!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:47
Si noi femeile ne punem aceeasi intrebare. Barbatii cu care ne comportam noi bine nu ne baga in seama iar cei cu care suntem indiferente ne stau "la picioare". Daca tu gasesti raspunsul...anunta-ma si pe mine.
_Cryssa_
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:48
De la: crysa_tm, la data 2010-10-08 09:48:52 Si noi femeile ne punem aceeasi intrebare. Barbatii cu care ne comportam noi bine nu ne baga in seama iar cei cu care suntem indiferente ne stau "la picioare". Daca tu gasesti raspunsul...anunta-ma si pe mine.

s-ar putea sa ai cam mult de asteptat!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:55
MIERCURI AM VORBIT CU EA SI IMI SPUNEA CA NU II MAI MERGE TELEFONUL.Joi am asteptat sa ma sune,deoarece
cum spunea nu ii merge tel ma gandeam ca o sa ma sune de pe altul si nimic.Dimineata aceasta am sunat o pe tel si mergea curios.Am intrebat o de ce nu da nici un semn de viata si mi a spus ca nu e un capat de tara daca nu vorbim intr o zi.Poate un divort sa distruga o femeie in asa hal?
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:01
cred ca ai dreptate ar trebui sa fac si eu pe indiferentul.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:02
Cu revelionul problema e clara numai nu isi da seama ca incet ma indeparteaza de ea daca continua in ritmul asta.Sa ma ierte Dumnezeu ,dar asa avea de unde alege ma refer la femei ,dar numai ptr ea am ochi.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:04
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:01:07MIERCURI AM VORBIT CU EA SI IMI SPUNEA CA NU II MAI MERGE TELEFONUL.Joi am asteptat sa ma sune,deoarece
cum spunea nu ii merge tel ma gandeam ca o sa ma sune de pe altul si nimic.Dimineata aceasta am sunat o pe tel si mergea curios.Am intrebat o de ce nu da nici un semn de viata si mi a spus ca nu e un capat de tara daca nu vorbim intr o zi.Poate un divort sa distruga o femeie in asa hal?

ia toarna tu toata povestea si nu ma ne juca pe franturi.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:04
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:01:07MIERCURI AM VORBIT CU EA SI IMI SPUNEA CA NU II MAI MERGE TELEFONUL.Joi am asteptat sa ma sune,deoarece

Divort? Poate ne spui care e treaba ca sa nu mai batem campii aiurea
Barbie30
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:10
Ea a divortat anul acesta de fostul in ianuarie si inca e afectata stiu asta,dar totusi trebuie sa treaca peste ce
ma contrariaza pe mine ca ea a facut primul pas in relatia asta.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:14
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:14:16Ea a divortat anul acesta de fostul in ianuarie si inca e afectata stiu asta,dar totusi trebuie sa treaca peste ce

poate s-a razgandit pe parcurs
Barbie30
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:18
Crysa eu sunt antrenor la o echipa de handbal fete si probabil ca ea isi inchipuie cine stie ce tampenii,mai ales ca a divortat recent si poate de aceea e asa de reticenta.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:19
Bine acum e si o situatie aparte isi renoveaza apartamentul si nu avem timp sa ne vedem des,dar totusi e ciudat.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:21
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:14:16Ea a divortat anul acesta de fostul in ianuarie si inca e afectata stiu asta,dar totusi trebuie sa treaca peste ce

poate a facut ea primul pas dar este posibil ca pe parcurs sa-si fi dat seama ca nu este ceea ce-si doreste! spui ca aveti o relatie insa senzatia mea este ca stiti asa de putine unul despre celalalt! si inca ceva unora le trebuie "o viata" si tot nu reusesc sa treaca peste un divort!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:22
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:19:21Crysa eu sunt antrenor la o echipa de handbal fete si probabil ca ea isi inchipuie cine stie ce tampenii,mai ales ca a divortat recent si poate de aceea e asa de reticenta.

Eu zic s-o inviti la o cina intr-o seara, undeva la un restaurant si sa incerci sa discuti cu ea problema. Daca a trecut printr-un divort s-ar putea femeia sa fie mai reticenta cu barbatii.
_Cryssa_
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:23

grele ...timpuri...
sa o deshumam pe printesa diana .......sau pe elena ceausescu .....
daca intelegi ce vreau sa spun....explicam si mie
Celia_29
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:26
Nu ai spus,de cat timp sunteti impreuna?
Barbie30
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:27
Bine mi a spus ca vrea sa fim mai mult timp impreuna,ca tine la mine ,dar sa ii mai acord timp ca nu vrea sa se avante intr o relatie cum a fost cea precedenta si sa sufere.
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:29
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:29:38Bine mi a spus ca vrea sa fim mai mult timp impreuna,ca tine la mine ,dar sa ii mai acord timp ca nu vrea sa se avante intr o relatie cum a fost cea precedenta si sa sufere.

Atunci acorda-i putin timp si sa stii ca indiferenta nu este o solutie. Eu as incerca sa am rabdare multa.
_Cryssa_
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:31
E adevarat ca nu suntem demult impreuna vreo 4 luni nu e suficient stiu, probabil e geloasa dar nu ar avea de ce faptul ca antrenez niste fete de liceu nu ar trebui sa fie o problema ptr ea.
carabincatalinmanuel
Eu renunt! O zi placuta!
Barbie30
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:29:38Bine mi a spus ca vrea sa fim mai mult timp impreuna,ca tine la mine ,dar sa ii mai acord timp ca nu vrea sa se avante intr o relatie cum a fost cea precedenta si sa sufere.

si tie ti-e greu sa intelegi chestia asta!?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:32
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:31:44E adevarat ca nu suntem demult impreuna vreo 4 luni nu e suficient stiu, probabil e geloasa dar nu ar avea de ce faptul ca antrenez niste fete de liceu nu ar trebui sa fie o problema ptr ea.

stai ca pe mine m-ai pierdut!spui ca este posibil sa fie geloasa iar ea iti arata acest lucru fiind indiferenta! eu zic sa mai cauti nu cred ca asta-i motivul!
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:34
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-08 10:32:57

si tie ti-e greu sa intelegi chestia asta!?

Geo concluzia:

ma lubeste femeile
si e moarte dupe mineeeeeeee
fante_de_dorobanti
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:35
poate tipa nu era pregatita sa inceapa o alta relatie serioasa!discuta cu ea,spunei tot ce te deranjeaza si nu te mai framanta atat singur!
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:37
Nu imi este greu,dar e foarte schimbatoare azi se poarta ok maiine e dezastru ca sa zic asa.Uneori se inchide in ea nu vrea sa spuna nimic tot ma incearca mai ales cu fetele de la handbal ma dispera
carabincatalinmanuel
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:39
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-10-08 10:39:38Nu imi este greu,dar e foarte schimbatoare azi se poarta ok maiine e dezastru ca sa zic asa.Uneori se inchide in ea nu vrea sa spuna nimic tot ma incearca mai ales cu fetele de la handbal ma dispera

poate ii e frica de o alta dezamagire...
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cei mai frumosi ochi 53 De la: Ian504087 15 Mai 2012 12:21
buna 9 De la: dulcyka 2 Septembrie 2009 11:25
poveste de viata 9 De la: ctwmn 5 Martie 2009 20:09
ce parere aveti ?/?majoritatea femeilor sunt materialiste?? 44 De la: SweetDadyD 11 Martie 2009 21:58
sa vorbim despre defectele fizice... 31 De la: kudika448854 9 Octombrie 2011 00:29