Setari Cookie-uri

Bronzarea cu henna

[b]De ce þi-ai irosi energia detestând o femeie mai frumoasã decât tine? Bianca Nuþu te sfãtuieºte ca, atunci când te afli în compania unei femei superbe, sã o descoºi pentru a afla care îi este secretul. Vei avea mult mai mult de câºtigat. [...] Ma întreb dacã Monica – pe care am cunoscut-o la o petrecere, sâmbãtã seara – mi s-ar fi pãrut la fel de frumoasã, dacã aº fi ghicit cã e nesigurã pe ea. Încã din prima clipã în care ºi-a fãcut apariþia, afișând un zambet larg, m-a frapat pielea ei atât de frumos bronzatã. “De ce sã îi dai satisfacþie? Sunt sigurã cã o sa te mintã cã face solar douãzeci de minute pe zi”, a încercat o altã invitatã sã îmi taie elanul de a o întreba direct pe Monica care îi este secretul.

Citeºte continuarea acestui articol în numãrul din mai 2010 al revistei The ONE
Autor: Bianca Nutu, link: [url]http://maroccospa.wordpress.com/about/vrei-un-bronz-uniform-si-fara-riscuri/[/url]

Se începe cu gomajul cu Rhassoul, care se aplicã, prin miºcãri circulare, pe pielea umedã. Se clãteºte repede cu apã calduþã, dupã care se aplicã, pe pielea umedã, soluþia pentru bronzare cu miºcãri circulare. Se evitã sprâncenele, palmele, faþa ºi laba piciorului, zone aspre care se pot pãta. Se demarcheazã cu apã zonele care vor fi bronzate ulterior (palmele, faþa ºi labele picioarelor). Dupã ce s-a acoperit întregul corp cu aceastã soluþie, se dilueazã restul ºi se aplicã pe palme, faþã ºi labele picioarelor. Apoi se înveleºte clienta în folie ºi se lasã sã acþioneze la cãldurã (în pãtura termicã sau tunel) 15 – 20 minute.

Pentru un bronz mai accentuat se recomandã douã bronzãri pe sãptãmânã timp de 3-4 sãptãmâni. Apoi, pentru întreþinere, o datã pe lunã.

Culoarea finalã a bronzului depinde de chimia corpului fiecãrei persoane.

CONTRAINDICAÞII: Nu pot beneficia de acest tratament persoanele cau au pielea iritatã, cu probleme, proaspãt epilatã, persoanele cu boli de piele sau persoanele care au aplicat cremã pe corp înainte de bronzare cu minim 6 ore.

DURATA: 60 minute

ATENÞIE!!! Dacã doriþi sã beneficiaþi de acest tratament, vã rugãm sã sunaþi pentru programare ÎNAINTE CU O ZI, deoarece soluþia pentru bronzare se preparã cu minim 6 ore înainte de procedeu.

PRET: numai in luna octombrie puteti beneficia de acest tip de bronzare la pretul de [u]99 LEI[/u]!!![/b]
MaroccoSpa
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dermatologie 1 De la: kudika_1043738 21 August 2022 21:14
folositi creme de fata bio sau standard/obisnuite? 13 De la: naturamag_ro 26 Noiembrie 2010 08:26
colagenul marin,alternativa naturala a implantului cu botox 1 De la: darius1973 23 Februarie 2009 08:40
Cum poti utiliza o pereche de patofi cu toc, o geanta si un nud gratios pentru a intra la scoala? 2 De la: Barbie30 18 August 2010 13:09
Cum obtin saten deschis de la roscat? 32 De la: Marina_Daniliuc_1 9 Octombrie 2013 18:42