Mai multe
|
[b]De ce �i-ai irosi energia detest�nd o femeie mai frumoas� dec�t tine? Bianca Nu�u te sf�tuie�te ca, atunci c�nd te afli �n compania unei femei superbe, s� o desco�i pentru a afla care �i este secretul. Vei avea mult mai mult de c�tigat. [...] Ma �ntreb dac� Monica � pe care am cunoscut-o la o petrecere, s�mb�t� seara � mi s-ar fi p�rut la fel de frumoas�, dac� a� fi ghicit c� e nesigur� pe ea. �nc� din prima clip� �n care �i-a f�cut apari�ia, afiș�nd un zambet larg, m-a frapat pielea ei at�t de frumos bronzat�. �De ce s� �i dai satisfac�ie? Sunt sigur� c� o sa te mint� c� face solar dou�zeci de minute pe zi�, a �ncercat o alt� invitat� s� �mi taie elanul de a o �ntreba direct pe Monica care �i este secretul. Cite�te continuarea acestui articol �n num�rul din mai 2010 al revistei The ONE Autor: Bianca Nutu, link: [url]http://maroccospa.wordpress.com/about/vrei-un-bronz-uniform-si-fara-riscuri[/url] Se �ncepe cu gomajul cu Rhassoul, care se aplic�, prin mi�c�ri circulare, pe pielea umed�. Se cl�te�te repede cu ap� caldu��, dup� care se aplic�, pe pielea umed�, solu�ia pentru bronzare cu mi�c�ri circulare. Se evit� spr�ncenele, palmele, fa�a �i laba piciorului, zone aspre care se pot p�ta. Se demarcheaz� cu ap� zonele care vor fi bronzate ulterior (palmele, fa�a �i labele picioarelor). Dup� ce s-a acoperit �ntregul corp cu aceast� solu�ie, se dilueaz� restul �i se aplic� pe palme, fa�� �i labele picioarelor. Apoi se �nvele�te clienta �n folie �i se las� s� ac�ioneze la c�ldur� (�n p�tura termic� sau tunel) 15 � 20 minute. Pentru un bronz mai accentuat se recomand� dou� bronz�ri pe s�pt�m�n� timp de 3-4 s�pt�m�ni. Apoi, pentru �ntre�inere, o dat� pe lun�. Culoarea final� a bronzului depinde de chimia corpului fiec�rei persoane. CONTRAINDICA�II: Nu pot beneficia de acest tratament persoanele cau au pielea iritat�, cu probleme, proasp�t epilat�, persoanele cu boli de piele sau persoanele care au aplicat crem� pe corp �nainte de bronzare cu minim 6 ore. DURATA: 60 minute ATEN�IE!!! Dac� dori�i s� beneficia�i de acest tratament, v� rug�m s� suna�i pentru programare �NAINTE CU O ZI, deoarece solu�ia pentru bronzare se prepar� cu minim 6 ore �nainte de procedeu. PRET: numai in luna octombrie puteti beneficia de acest tip de bronzare la pretul de [u]99 LEI[/u]!!![/b] |
|
MaroccoSpa Postat pe 11 Octombrie 2010 19:20 |
|---|
| Draga mea..in primul rand ghassoul-ul nu este folosit in gomaj..in gomaj se foloseste sapunul negru pentru exfoliere si gomaj iar uleiurile ce-l contin cum ar fi eucalipt,pin si ravensare dau un efect purifiant si tonifiant al pielii...iar ghassoul-ul are si el un rol de curatare a pielii insa daca mai e imbogatit si cu extracte din flori de portocal si ulei de argan sau trandafiri si ulei de argan sau extracte din plante ca:rozmarin,lavanda,mirt,trandafiri atunci o si infrumuseteaza....am intrat pe site-ul dv.unde va promovati salonul ....avand in vedere cosmetica orientala,in particular cea din Maroc,care este foarte bogata in extracte,uleiuri vegetale...ati fi putut avea tratamente atat corporale cat si faciale dintre cele mai diverse...e adevarat.....mastile pentru ten se rezuma doar la rhassoul si niste ape de portocal si rose..si vreo 2-3 uleiuri....sunt masti pt ten sensibil,pt albirea tenului,hidratante,iluminante,revitalizante ,purifiante etc etc.....iar in privinta apelor florale ....am vazut ca folositi pentru ten gras apa de portocal...iar pentru ten uscat cea de rose...e total gresit..este invers...apa de portocal este un calmant si hidratant pentru tenurile uscate iar apa de rose calmant si astrigent pentru tenurile grase ...cunosc foarte bine cosmetica orientala si de aceea mi-am permis aceste observatii fara intentia de a aduce vreo ofensa....iar tratamentele faciale marocane..imi pare foarte rau..nu se rezuma doar la un masaj facial sau o masca....nu am vazut nicio linie de creme visage.......nu mai zic nimic..ma abtin..... |
|
kdroussi Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:58 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum obtin saten deschis de la roscat? | 32 | De la: Marina_Daniliuc_1 9 Octombrie 2013 18:42 |
| Cosmeticele si termenul de valabilitate | 20 | De la: kudika320635 29 Septembrie 2010 08:19 |
| Produsele KRAUTER ideale pentru un corp sanatos | 4 | De la: alexa_ph 5 Iulie 2011 11:32 |
|
|
||
| !!! | 29 | De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:48 |
| nustiu ce as putea asorta.... | 1 | De la: kudika_990277 4 Iulie 2015 18:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.