Setari Cookie-uri

Bronzarea cu henna

[b]De ce �i-ai irosi energia detest�nd o femeie mai frumoas� dec�t tine? Bianca Nu�u te sf�tuie�te ca, atunci c�nd te afli �n compania unei femei superbe, s� o desco�i pentru a afla care �i este secretul. Vei avea mult mai mult de c�tigat. [...] Ma �ntreb dac� Monica � pe care am cunoscut-o la o petrecere, s�mb�t� seara � mi s-ar fi p�rut la fel de frumoas�, dac� a� fi ghicit c� e nesigur� pe ea. �nc� din prima clip� �n care �i-a f�cut apari�ia, afiș�nd un zambet larg, m-a frapat pielea ei at�t de frumos bronzat�. �De ce s� �i dai satisfac�ie? Sunt sigur� c� o sa te mint� c� face solar dou�zeci de minute pe zi�, a �ncercat o alt� invitat� s� �mi taie elanul de a o �ntreba direct pe Monica care �i este secretul.

Cite�te continuarea acestui articol �n num�rul din mai 2010 al revistei The ONE
Autor: Bianca Nutu, link: http://maroccospa.wordpress.com/about/vrei-un-bronz-uniform-si-fara-riscuri

Se �ncepe cu gomajul cu Rhassoul, care se aplic�, prin mi�c�ri circulare, pe pielea umed�. Se cl�te�te repede cu ap� caldu��, dup� care se aplic�, pe pielea umed�, solu�ia pentru bronzare cu mi�c�ri circulare. Se evit� spr�ncenele, palmele, fa�a �i laba piciorului, zone aspre care se pot p�ta. Se demarcheaz� cu ap� zonele care vor fi bronzate ulterior (palmele, fa�a �i labele picioarelor). Dup� ce s-a acoperit �ntregul corp cu aceast� solu�ie, se dilueaz� restul �i se aplic� pe palme, fa�� �i labele picioarelor. Apoi se �nvele�te clienta �n folie �i se las� s� ac�ioneze la c�ldur� (�n p�tura termic� sau tunel) 15 � 20 minute.

Pentru un bronz mai accentuat se recomand� dou� bronz�ri pe s�pt�m�n� timp de 3-4 s�pt�m�ni. Apoi, pentru �ntre�inere, o dat� pe lun�.

Culoarea final� a bronzului depinde de chimia corpului fiec�rei persoane.

CONTRAINDICA�II: Nu pot beneficia de acest tratament persoanele cau au pielea iritat�, cu probleme, proasp�t epilat�, persoanele cu boli de piele sau persoanele care au aplicat crem� pe corp �nainte de bronzare cu minim 6 ore.

DURATA: 60 minute

ATEN�IE!!! Dac� dori�i s� beneficia�i de acest tratament, v� rug�m s� suna�i pentru programare �NAINTE CU O ZI, deoarece solu�ia pentru bronzare se prepar� cu minim 6 ore �nainte de procedeu.

PRET: numai in luna octombrie puteti beneficia de acest tip de bronzare la pretul de [u]99 LEI[/u]!!![/b]
MaroccoSpa
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:21
Si nu devii morcovie?
kudika226898
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:54
Procedura fiind 100% naturala, pielea va avea un aspect foarte placut, la fel ca bronzul la soare.

Toate clientele au fost foarte multumite, am avut si cliente care au venit dezamagite de la bronzarea organica sau cea cu zahar, cerandu-ne sa le scapam de pete. Si pot spune ca am reusit acest lucru.

Cu ce alte informatii va pot ajuta?
MaroccoSpa
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:19

chiar ma bucur ca v-am gasit si aici, la ce tratamente super aveti.

Succes in continuare!!!!!!
MistyQue_Harper
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:26
De la: kudika226898, la data 2010-10-11 22:54:14Si nu devii morcovie?

Sa puteti sa va convingeti de rezultate, va putem oferi o sedinta de bronzare din partea salonului. Nu este o gluma, chiar dorim sa va convingem ca acest tip de bronzare este naturala si nu dauneaza pielii in nici un fel. Ne puteti contacta prin mail, sa ne trimiteti datele, nume, prenume iar noi va vom trimite o invitatie.

MaroccoSpa
Postat pe 13 Octombrie 2010 19:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru cele ce au probleme cu tenul,pete, acnee .... 169 De la: kudika_1040184 21 Septembrie 2021 02:53
curs coafura oradea arad timisoara 31 De la: cursuriestetika 30 Ianuarie 2012 14:09
vergeturi 2 De la: I3ianca 14 Ianuarie 2011 22:10
Vopsea de par 2 De la: kudika340283 14 Decembrie 2010 09:04
Ingrijeste-te cu Mary Kay! 1 De la: Mereu_Frumoasa 10 Februarie 2011 11:00