Setari Cookie-uri

inselarea

De la: kudika325360, la data 2010-10-12 19:43:53ajutor ce sa fac am aflat ca ma inselat sotia si avem si un copil impreuna .va rog astep sfaturi de la voi

Cand iei o hotarare trebuie sa pui in balanta si bune si rele.De ce a facut asta?S-a intamplat doar o singura data sau de mai multe ori?Cum se comporta cu tine?Ai putea sa treci peste asta si nu sa spui doar din gura?Relatia a fost una cu probleme si asta a fost picatura care a umplut paharul?Ce sentimente mai ai tu pentru ea?Da ea pentru tine?Tu vezi efectul da stii care a fost cauza?
Nu ai spus mai nimic si eu pot sa ma gandesc ca tu ai facut asta de mai multe ori si ea a zis sa-ti plateasca cu aceeasi moneda,iar acum sunteti oarecum chit.
Barbie30
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:50
De la: kudika325360, la data 2010-10-12 19:43:53ajutor ce sa fac am aflat ca ma inselat sotia si avem si un copil impreuna .va rog astep sfaturi de la voi

In loc sa astepti sfaturi de la noi mai bine ai discuta cu ea , ati da cartile pe fata , ati vedea de ce s-a ajuns la asta si v-ati asuma fiecare partea lui de vina.Poate ca ar mai fi ceva de facut .

Postat pe 4 Noiembrie 2010 10:11

Leag-o de picioare cu capul in jos si afum-o la fum de ardei iute!
cristinarudi
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:40
De la: cristinarudi, la data 2010-11-04 13:40:18

nu sapa groapa altuia....ca s-ar putea sa ti se intimple....
BEL_AMY1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:43

ce lume sadica!
size_back
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:44

pai poate-i si ea mai bine acum ca si-a facut damblaua, nu-i mai plina de viata ?
Histria
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:44
Ce spui fata draga? Nu cumva sa ne mai si convingi cumva ca modul asta de gandire e si cel bun!
De ce nu a discutat cu el ininte sa cada in pacat si sa gaseasca ceva de facut, apoi sa se separe daca se simte atrasa de altul/altii...si asa era un spanac relatia, daca ajungea in acest punct.
Ma uimeste cu cata seninatate toate tipele in relatii ajung sa considere intr-o inselatorie, indiferenta barbatului, drept circumstanta atenuanta.
Nu realizati ca sunteti defecte fetelor daca ajungeti sa ganditi asa?
De norme elementare de morala voi ati auzit?
Vb acolo de comunicare?...De ce nu a comunicat cand a inceput sa simta fluturasi sau s-o manance ptr altul?
cristinarudi
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:45
N-ai ce face cand te-ai insurat ai stiut ca-i femeie,asa ca ........fii fericit c-ai aflat !!!!!
cristinxxx
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:45
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 13:43:44

Chiar deloc!
Nu-s casatorita si daca nu-mi convine...ies din relatie si intru in asta. Nu ma retine nimic. Si nici coarda nu-s prin asta. As fi daca as insela si as minti.
cristinarudi
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:47
De la: cristinarudi, la data 2010-11-04 13:45:41Ce spui fata draga? Nu cumva sa ne mai si convingi cumva ca modul asta de gandire e si cel bun!
De ce nu a discutat cu el ininte sa cada in pacat si sa gaseasca ceva de facut, apoi sa se separe daca se simte atrasa de altul/altii...si asa era un spanac relatia, daca ajungea in acest punct.
Ma uimeste cu cata seninatate toate tipele in relatii ajung sa considere intr-o inselatorie, indiferenta barbatului, drept circumstanta atenuanta.
Vb acolo de comunicare?...De ce nu a comunicat cand a inceput sa simta fluturasi sau s-o manance ptr altul?

mai da tu dai cu barda si tii ochii inchisi ? pacat ? separat ? daca fata a luat-o numai un pic pe aratura. esti chiar idealista... sa vb cu el inainte sa sara-n pat la altul ? unde am ajuns
Histria
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:52
De la: cristinarudi, la data 2010-11-04 13:47:45
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 13:43:44

Chiar deloc!
Nu-s casatorita si daca nu-mi convine...ies din relatie si intru in asta. Nu ma retine nimic. Si nici coarda nu-s prin asta. As fi daca as insela si as minti.

eu zic ...vorba aia...niciodata sa nu spui "niciodata"...ce daca nu esti casatorita ? mai multe necasatorite sunt agresate decit casatorite...asa ca fa antrenament ...cu ardei iute...e chiar afrodisiac...
BEL_AMY1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:54

ce lume rea pe topicul asta!
fante_de_dorobanti
Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:57
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-11-04 13:57:22
ce lume rea pe topicul asta!

Dar vaiiiiiii!
AdrianaR
Postat pe 4 Noiembrie 2010 14:01

..daca ii pare rau,iarto
Ame_ly
Postat pe 4 Noiembrie 2010 14:28
De la: hystria1, la data 2010-11-04 13:52:22
De la: cristinarudi, la data 2010-11-04 13:45:41Ce spui fata draga? Nu cumva sa ne mai si convingi cumva ca modul asta de gandire e si cel bun!

mai da tu dai cu barda si tii ochii inchisi ? pacat ? separat ? daca fata a luat-o numai un pic pe aratura. esti chiar idealista... sa vb cu el inainte sa sara-n pat la altul ? unde am ajuns

Dar asa unde am ajuns? Sa ni se para ca asa e si normal? De ce as fi idealista... ca am coloana vertebrala?
Sau asta e deja pe cale de disparitie?
Nu-s proasta si-mi place sa ma distrez...mult mai mult poate decat ar parea, si spre deosebire de altii am si mijloacele din plin sa o fac...doar ca nu insel!
E asa de greu de perceput? Morala inseamna sa nu te minti pe tine in primul rand.
Pentru tipele adrenalino-dependente le recomnad sporturile extreme: bungee-jumping...motociclism...tir...sanii motorizate...nu inselatoria si adulterul. Astea sunt mult prea costisitoare sa ni le permitem.
cristinarudi
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:02
De la: lecteurdesprit26, la data 2010-11-02 10:47:17

decat sa discuti asta pe forum,mai bine ai discuta cu sotia...si gandeste-te inainte ce a determinat-o sa faca asa ceva...la urma urmei rufele murdare se spala in familie,nu?mult succes!

Acelasi sfat ti l dau si eu
oana84onutza
Postat pe 4 Noiembrie 2010 21:32
De la: cristinarudi, la data 2010-11-04 17:02:04
De la: hystria1, la data 2010-11-04 13:52:22

Dar asa unde am ajuns? Sa ni se para ca asa e si normal? De ce as fi idealista... ca am coloana vertebrala?
Sau asta e deja pe cale de disparitie?
Nu-s proasta si-mi place sa ma distrez...mult mai mult poate decat ar parea, si spre deosebire de altii am si mijloacele din plin sa o fac...doar ca nu insel!
E asa de greu de perceput? Morala inseamna sa nu te minti pe tine in primul rand.
Pentru tipele adrenalino-dependente le recomnad sporturile extreme: bungee-jumping...motociclism...tir...sanii motorizate...nu inselatoria si adulterul. Astea sunt mult prea costisitoare sa ni le permitem.

pai tocmai cu morala te minti pe tine. morala e o porcarie, cristina. morala a fost facuta din frika. "morala" adevarata e cand iubesti pe careva, sau cand te plictisesti singur si stai intr-o rel. atunci respecti dar nu din cauza moralei. si o dai pe bungee... common. apropos mi-ar place sa sar cu parashuta
Histria
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:08
De la: hystria1, la data 2010-11-05 13:08:14 mi-ar place sa sar cu parashuta

si eu m-am gandit la asta

battleofwits
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:34
De la: battleofwits, la data 2010-11-05 13:34:43
De la: hystria1, la data 2010-11-05 13:08:14 mi-ar place sa sar cu parashuta

si eu m-am gandit la asta

eram dar d'sara a ales sa zboare cu planorul
Histria
Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:59

dupa tine ar fi decurs cam asa...
simte fata fluturasiii cum filfilfil printre maruntaie si madulare...il striga pe el...si ii spune...vezi ca eu ...am streche in mine si merg sa scap de ea...tu stai blind acasa si leagana ...dupa ce rezolva cu musca...ii spunea ...scuze ca am lipsit 2 zile ...pai cum doua..?intreba el...ca a fost doar una...pai nu ca ma mai duc si miine. ce zici mergea.. nu?
BEL_AMY1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 14:38

Pai in primul rand nu ar trebui sa mai intrebi ce sa faci...simplu ii ceri divortul !
Creata24
Postat pe 5 Noiembrie 2010 15:34

De la cine ai aflat? esti sigur ca te inseala si daca te insala de ce ?intreab-o.
Eu zic sa nu te uiti dupa ce spune lumea.Trebuie sa discuti cu sotia ta despre acest lucru.
Se intampla multe in viata dar problemele se rezolva intotdeauna in familie.Si mai bine acuma
decat mai tarziu. Eu iti doresc sa fii tare ca niciodata nu a fost sa nu fie cumva.
healthy017415__oliver
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:07
hmmmm, hai sa iti spun un secret :toata lumea inseala , doar ca uni/ele nu afla
kudika087223
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:12
Esti sigur ca te-a inselat,sau ti-a spus cineva?Gandeste-te daca poti trai cu asta tot restul vietii...
mdana
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:31
poate a facut-o pt.un interes sa realizeze ceva,s-au din curiozitate,obligatii,constrinsa vino cu amamanunte
kudika224927
Postat pe 6 Noiembrie 2010 07:06
De la: leo_, la data 2010-11-03 11:33:09

eu zic sa pui mana pe ciumag :)))

Sau pe ciomag, dar ma refer la ala din pantaloni...doar ca e putin cam tarziu, fapta-i consumata. Nu degeaba se spune ca p*** i stalpul casei iar daca stalpul nu faca fata se prabuseste tot edificiul.
Ar trebui sa faci diferenta intre o scapare de moment si o alta relatie paralela. Daca are pe cineva de mai multa vreme e f probabil sa vrea sa te paraseasca asa ca obisnuieste-te cu ideea. Poate ai invatat ceva din toata treaba si vei actiona altfel pe viitor.
ocs
Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:04
De la: ocgiogi, la data 2010-11-06 15:04:07
De la: leo_, la data 2010-11-03 11:33:09

eu zic sa pui mana pe ciumag :)))

Sau pe ciomag, dar ma refer la ala din pantaloni...doar ca e putin cam tarziu, fapta-i consumata. Nu degeaba se spune ca p*** i stalpul casei iar daca stalpul nu faca fata se prabuseste tot edificiul.
Ar trebui sa faci diferenta intre o scapare de moment si o alta relatie paralela. Daca are pe cineva de mai multa vreme e f probabil sa vrea sa te paraseasca asa ca obisnuieste-te cu ideea. Poate ai invatat ceva din toata treaba si vei actiona altfel pe viitor.
gennu83
Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:31
oauuu...ce tare...nu'ss casatorita dar cred k nu te deranjeaza sa.mi dau cu parerea....poate k sotia te.a inselat dintr.un anumit motiv.poate ca tipul celalalt face sau ii spune ceva de care tu ai uitat sau nu a primit niciodata din partea ta...incearca sa vorbesti cu ea...sa aflii motivul pt care a facut.o.....odata ce ai aflat ce a impins.o la asta...dak ejti un barbat destept....treci peste shi acoperi lipsurile care le are
anylssa_reyna
Postat pe 6 Noiembrie 2010 17:19
cand sotul inseala .......... e un magar ( sau porc ) care nu-i in stare sa-si tina sculele in pantaloni
cand sotia inseala .............. sotul e vinovat ca nu i-a oferit ce-i trebuie ( sau cat ii trebuie )
amanta .............. nu e decat o scursura a societatii , care nu stie altceva decat sa distruga casnicii
amantul ............ oare ce e ? , ca nu am vazut nici o critica la adresa lui
sotia inselata e superioara amantei .............. ca tot la ea se intoarce ( oare cum naiba mai poate sa faca sex cu el , stiind ca tocmai si-a ,, ofert-o" alteia ? )
inca nu am citit nici o postare in care un barbat sa se bata cu pumnul in piept ca , vezi Doamne , ce conteaza amantul , tot pe el il iubeste , doar s-a intors acasa
unui sot inselat i se recomanda sa nu stea intr-o relatie doar de dragul copiilor
unei sotii inselate i se recomanda sa ,, uite si sa ierte " ca sa nu creasca acei copii fara tata .
lista asta ar putea fi lunga de un kilometru
si mai avem pretentia ca traim in secolul XXI
perce_neige
Postat pe 7 Noiembrie 2010 12:21
De la: perce_neige, la data 2010-11-07 12:21:06cand sotul inseala .......... e un magar ( sau porc ) care nu-i in stare sa-si tina sculele in pantaloni
cand sotia inseala .............. sotul e vinovat ca nu i-a oferit ce-i trebuie ( sau cat ii trebuie )
amanta .............. nu e decat o scursura a societatii , care nu stie altceva decat sa distruga casnicii
amantul ............ oare ce e ? , ca nu am vazut nici o critica la adresa lui
sotia inselata e superioara amantei .............. ca tot la ea se intoarce ( oare cum naiba mai poate sa faca sex cu el , stiind ca tocmai si-a ,, ofert-o" alteia ? )
inca nu am citit nici o postare in care un barbat sa se bata cu pumnul in piept ca , vezi Doamne , ce conteaza amantul , tot pe el il iubeste , doar s-a intors acasa
unui sot inselat i se recomanda sa nu stea intr-o relatie doar de dragul copiilor
unei sotii inselate i se recomanda sa ,, uite si sa ierte " ca sa nu creasca acei copii fara tata .
lista asta ar putea fi lunga de un kilometru
si mai avem pretentia ca traim in secolul XXI

Esti cea mai tare din forum.Adica cea mai realista.Putin din cei care scriu,sunt seriosi si reali in ceea ce scriu.Majoritatea fac misto sa zic asa ,se amuza si in loc sa dea un sfat bun celui care solicita acest lucru,
scriu numai tampenii.Scuze dar asa este. OLIVER
healthy017415__oliver
Postat pe 7 Noiembrie 2010 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ameninta ca se sinucide 86 De la: Mr_6pack 15 Ianuarie 2012 15:47
ce sa fac ca sa o uit? 1 De la: carabincatalinmanuel 25 Mai 2019 14:29
ma mai iubeste oare?????? 22 De la: danut_za 2 Mai 2011 22:50
despartire 11 De la: kudika510412 10 Mai 2012 13:56
Marire de sani la dr. Dobos Calin 1 De la: ramonagh 27 Aprilie 2012 11:55