Mai multe
|
Noi ne-am hotarat sa ne casatorim dupa 7 luni de relatie, iar in privinta cererii in casatorie, el m-a cerut de sotie, nu eu am facut acest pas, ci totul a fost initat de el. Si pana sa-mi intalnesc sotul si eu ziceam ca n-o sa ma marit decat dupa 30 de ani etc etc. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 8 Iunie 2013 22:17 |
||
|---|---|---|
| Nu toate vor asta.Depinde de cum gandeste fiecare.In ziua de azi nu prea se mai gasesc femei care sa se grabeasca cu pasul acesta | ||
|
kudicafex81 Postat pe 4 Mai 2016 20:24 |
||
|
De ce femeile vor sa se marite cat mai repede cu putinta? Exista o mare diferenta intre un sot standard si un partener de viata , tocmai de aceea unele vor sa se marite repede, iar altele isi doresc doar o relatie stabila. Cum unele se potrivesc de minune cu barbatii standard , altele formeaza o familie cu cea de a doua categorie de barbati, care se gasesc din ce in ce mai rar. Si din cate stiu eu , nu femeile sunt cele care cer barbatilor sa se insoare cu ele , ci invers. Sau poate ca s-a schimbat moda
|
||
|
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 4 Mai 2016 22:48 |
||
| Este impropriu spus!!!!Femeia este o fiinta sensibila, care are nevoie de stabilitate, siguranta, certitudini si consecventa, aceste nevoi determina impresia ca doreste sa se casatoreasca repede!Problema reala este daca femeia poate gasi un partener, care sa ii ofere cele enumerate de mine!!!!Nu, femeia moderna, emancipata, nu doreste sa se marite repede, are alta lista cu prioritati si o alta scara a valorilor, cu toate ca familia reprezinta nucleul societatii, in care se poate dezvolta foarte frumos, alaturi de partenerul potrivit!!!!!! | ||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Mai 2016 07:28 |
||
Eh , din cate am citit pe forum , multi barbati tineri sunt dornici sa se marite cu femei mult mai in varsta decat ei , pt a fi intretinuti de niste doamne emancipate De ce se grabesc unii barbati sa se marite ? Ha ?
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 5 Mai 2016 09:27 |
||
| Pentru ca timpul trece repede si viata este scurta, pentru ca in doi poti realiza ult mai multe decat de unul singur...sunt motive destul de intemeiate pt a face acest pas. | ||
|
LadyGalina Postat pe 18 Iulie 2016 17:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Credeti ca ne va afecta datoria de la FMI? | 2 | De la: australianul78 1 Mai 2010 02:25 |
| Aventura in Valea Cernei pe urmele lui Hercules | 1 | De la: Bergwege 8 Septembrie 2009 10:27 |
| Sibiu - Selimbar | 7 | De la: lumypis 2 August 2009 18:09 |
|
|
||
| emigrare | 3 | De la: goga 26 Iunie 2009 11:04 |
| bointer.net - pentru cei care au afacerile lor si nu numai | 1 | De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.