Setari Cookie-uri

dragoste

da tu Anda poti sa-i zici si sondaj dar eu ii zic un subiect de discutie si sa nu crezi ca l-am inceput sa jignesc pe cineva ci pentru cultura mea proprie si apropo de sondaj sa va zic un banc- coboara Dumnezeu cu Sf.Petru pe pamant sa vada cine mai conduce o fam. barbatul s-au femeia.intra la prima casa femeia facea curatenie intreaba Dumnezeu unde e stapanul - la padure- rasunse femeia ziceDumnezeu Petre da-i o paine merge mai departe la alta casa un barbat batea tabla pe casa , zice Domnu' mata esti stapanu' - nu eu lucrez aici-lasaPetre si aici o paine tot femeia conduce la a treia poarta barbatul facea ordine in curte Domnu' intreaba iarasi mata esti stapanu'?- da- Petre aici dai o masina barbatu'conduce fam.iar in drum spre poarta intrabaDumnezeu,,omule nu te-am intrebat ce culoare vrei masina iar omu' stati sa intreb femeia,la care Domnu'PEtre i-ai masina da-i o paine tot femeia conduce si aici.
raduv
Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:28
De la: raduv, la data 2010-11-03 21:28:56da tu Anda poti sa-i zici si sondaj dar eu ii zic un subiect de discutie si sa nu crezi ca l-am inceput sa jignesc pe cineva ci pentru cultura mea proprie si apropo de sondaj sa va zic un banc- coboara Dumnezeu cu Sf.Petru pe pamant sa vada cine mai conduce o fam. barbatul s-au femeia.intra la prima casa femeia facea curatenie intreaba Dumnezeu unde e stapanul - la padure- rasunse femeia ziceDumnezeu Petre da-i o paine merge mai departe la alta casa un barbat batea tabla pe casa , zice Domnu' mata esti stapanu' - nu eu lucrez aici-lasaPetre si aici o paine tot femeia conduce la a treia poarta barbatul facea ordine in curte Domnu' intreaba iarasi mata esti stapanu'?- da- Petre aici dai o masina barbatu'conduce fam.iar in drum spre poarta intrabaDumnezeu,,omule nu te-am intrebat ce culoare vrei masina iar omu' stati sa intreb femeia,la care Domnu'PEtre i-ai masina da-i o paine tot femeia conduce si aici.

Daca va refereati la mine,ma numesc Adriana!Imi pare bine de cunostinta!
Si...imi pare rau ca nu mi`ati dat un argument convingator...cat despre banc...noroc cu ochelarii...altfel ma chioream aici pana sa`l descifrez la cat de aiurea e scris si tot degeaba....ma interesa un argument plauzibil...nu bancuri
AdrianaR
Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:38
bine tu Adriana si ma scuzi ca am folosit un diminutiv,si mie imi pare bine de cunostinta.
raduv
Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:45
o seara placuta tuturor si m-am cam lamurit in sondajul cum zica Adriana cu dragostea.
raduv
Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:48
De la: raduv, la data 2010-11-03 21:45:46bine tu Adriana si ma scuzi ca am folosit un diminutiv,si mie imi pare bine de cunostinta.

Diminutiv?Domnu` nu va suparati...am observat ca nu stiti sa scrieti corect din punct de vedere gramatical...ca la d`voastra cratimele lipsesc...dar sa nu cunoasteti nici semnificatia termenului "diminutiv"....la putin peste 50 de ani,e cam nasol...
AdrianaR
Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu pot inghiti si ma sufoc.. 5 De la: bambola 27 Iunie 2011 11:55
castiga un Opel Corsa insriete si tu in concurs 1 De la: kudika060690 19 Iulie 2010 23:45
cat de slab poti fi? 4 De la: vitamina_c 17 Martie 2011 13:36
Sa il pastrez sau sa renunt? Am nevoie urgent de un sfat pls 18 De la: kudika_29730 10 Aprilie 2013 08:54
Scleroza multipla 10 De la: lenalazar66 22 Octombrie 2015 11:18