Mai multe
| as dori sa stiu referitor la par,de ex. sa-mi tapez parul si apoi sa pun fixativ la varfuri si sa-l aranjez sau sa mi-l tapez tot si apoi sa-l aranjez,punand fixativ deasupra (ca sa nu mai aiba aspect de imbacsit).Astept raspuns. Va multumesc! | ||
|
healthy000496 Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:06 |
||
|---|---|---|
| depinde de fixativul folosit.eu iti recomand welaflex. | ||
|
aura_23 Postat pe 16 Decembrie 2010 08:29 |
||
De la: healthy000496, la data 2010-11-21 11:06:46as dori sa stiu referitor la par,de ex. sa-mi tapez parul si apoi sa pun fixativ la varfuri si sa-l aranjez sau sa mi-l tapez tot si apoi sa-l aranjez,punand fixativ deasupra (ca sa nu mai aiba aspect de imbacsit).Astept raspuns. Va multumesc! Buna sera, Depinde in primul rand de lungimea firului de par, de grosimea acestuia si de tipul de coafura dorita. Pentru parul mediu, de exemplu, vopsit, neondulat natural pe care se doreste o coafura cu volum, neprinsa in agrafe, cleme, etc, este necesar ca inainte de tapaj cu 10 minute sa se aplice cu un pieptan rar ceara sau (mai putin indicat, gel). Dupa 10 minute se executa tapajul si ianainte de finalizarea coafurii se aplica 4-5 pufuri de fixativ pe zonele de risc (tample, varful capului, zona gatului - sau in cazul bretonului frontala) apoi, se finalizeaza in forma dorita si, dupa ce ultimul fir a fost aranjat, se da o plasa uniforma de fixativ pe toata coafura. Excelente sunt ''taft'', ''scwartzkopf'', ''welaton''. Niciodata o coafura nu se imbacseste cu fixativ daca acesta este folosit corect pe un par curat, la o singura coafare. In ziua urmatoare, parul se spala, nu ''se redecoreaza'' cu fixativ. Suucces! |
||
|
|
||
|
gigi_oprea Postat pe 16 Decembrie 2010 20:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cistiguri mari reale cu investitie de doar 6 lei... | 0 | De la: 17 Decembrie 2011 12:25 |
| CODITE AFRICANE SUPER OCAZIE NEW LOOK | 4 | De la: ocaziebuna 8 Iulie 2012 12:49 |
| Rinoplastie | 3 | De la: kudika_978190 4 Ianuarie 2016 22:42 |
|
|
||
| o situatie critica | 11 | De la: kudika_33145 8 Aprilie 2013 12:33 |
| terapia cu lipitori | 10 | De la: kudika_18629 23 Decembrie 2012 15:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.