Setari Cookie-uri

Eu-gemeni,El-fecioara.Ne iubim,dar va merge mult?

suntem impreuna de un an si 3 luni,totul merge struna,ne iubim enorm si inca de la inceput avem senzatia ca suntem creati unul pentru celalt.Stam impreuna,viata in doi merge foarte bine in toate privintele.Planificam sa ne casatorim,insa peste tot e scris ca suntem total incompatibili din punct de vedere zodiacal si sa evitam casatoria.Rog mult sa fiu ajutata cu sfaturi,sau poate cunoasteti cupluri gemeni-fecioara si cum merge la ei?
alinamalina90
Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:09
daca va intelegi bine nu inteleg de ce iti faci probleme tu crezi ce traiesti tu sau ce spun zodiile ?
bombonik_babardik
Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:16
Uite d-asta o dau in bara unele,in loc sa se bucure de ce au scarmana sa gaseasca o problema
Bani-stelele va surad
Sanatate-stelele rad
Dragoste -stelele se kk pe ele de ras

Asta imi arata mie stelele la ora asta
Barbie30_
Postat pe 24 Noiembrie 2010 02:47
Buna
eu sunt gemeni si el fecioara asa a fost si la noi la inceput...dar dupa 4 si o luna in care au inceput niste certuri groaznice imi vine sa imi iau campi ne iubim f mult dar in tot deauna gaseste sub de cearta din absolut orice nu stiu daca e la toata lumea la fel dar ne certam ca mai avem putin si ne luam laa bataie...si tot timpul da vina pe mine ori ec as face este gresit(ca idee stam impreuna si singuri fara influente)cred ca depinde si de comportamentul fiecaruia cateodata e iubitor de zici ca nu neam certat deloc si in 5 min razboi..nu stiu ec sa zic dar... imi da de gandit
beatrice_victoria
Postat pe 30 Noiembrie 2010 23:00
are dreptate Beatrice si eu sunt casatorita de 12 ani cu o fecioara si nu n-e prea intelegem,este foarte dificil,cu el oricind poate iesi cearta chiar si de la nimicuri
kudika330161
Postat pe 6 Decembrie 2010 14:20
Nu înþeleg de ce atâta panicã pentru ce spun astrele :)
fiecare relaþie are certuri ºi fiecare persoanã este diferitã. Asta nu înseamnã cã nu vã potriviþi. Prietenul meu este fecioarã, sunt ºi certuri într-adevãr dar nu înseamnã nimic.
Simiiiii
Postat pe 8 Decembrie 2010 17:12
eu zic sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat frumos...plus ca este o vorba..." astrele predispun iar oamenii dispun"...
andre208
Postat pe 11 Decembrie 2010 11:24
Nu prea merge. Depinde daca el este fecioara in luna septembrie, poate merge mai bine. Barbatii fecioara sunt foarte comozi, critici.. Un lucru bun la ei, iti ofera libertatea de care ai nevoie tu ca geaman. Nu este o relatie care va merge , dar nici foarte rea. Eu am 20 de ani de casnicie si sunt gemeni, el fecioara. Categoric nu este ce mi-am dorit dar cred ca se putea si mai rau. Mentionez ca la inceput ne-am iubit enorm si studiam si eu atunci horoscopul si niciunul nu-mi spunea ca am fi compatibili, dar nu credeam.
Sfatul meu mai gandeste-te.
kudika138190
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:35
Eu sunt feciora si el gemeni. Suntem impreuna de 4 ani si recent ne-am casatorit, ne iubim enorm insa sunt zile când mai sunt si certuri. Cineva ne-a spus ca ne potrivim perfect,ca niciodatã nu a vãzut un cuplu ca noi insa a spus pe cât de mult ne iubim pe atât de mult ne putem uri intr-o secunda pt ca amândoi suntem orguliosi.eu nu cred in ce spun astrele cred ca o cãsnicie funcþioneazã atunci când exista comunicare si iubire. Iar când apar certurile e bine ca amândoi sa lase de la ei. Acum tu faci cum simþi, dacã tu îl iubesti cu adevãrat nu te vei casatori cu el doar pt ca asa zic astrele? Succes!
Christini
Postat pe 12 Decembrie 2010 10:32
De la: alinutzaingerash, la data 2010-11-23 09:09:48suntem impreuna de un an si 3 luni,totul merge struna,ne iubim enorm si inca de la inceput avem senzatia ca suntem creati unul pentru celalt.Stam impreuna,viata in doi merge foarte bine in toate privintele.Planificam sa ne casatorim,insa peste tot e scris ca suntem total incompatibili din punct de vedere zodiacal si sa evitam casatoria.Rog mult sa fiu ajutata cu sfaturi,sau poate cunoasteti cupluri gemeni-fecioara si cum merge la ei?

Nu ar trebui sa traiesti dupa zodiace. Depinde foarte mult de comportamentul fiecaruia. Si eu am fost cu o fecioara un an si ceva (certuri mai mereu), ne-am despartit si dupa un am nee`am impacat inapoi. Credeam ca s-a mai maturizat, dar distractia' a tinut doar cateva luni. Apoi am luat`o de la capat. Si crede-ma, ciorba reincalzita nu mai e (asa) buna!
Eu acum inca sunt cu el, insa asa.. doar sa fie. Pt ca, dupa atat timp mi-e greu sa ma despart de el, dar sunt sigura ca in viitorul, mai mult sau mai putin apropiat, o voi face!;)
BluOndA
Postat pe 12 Decembrie 2010 10:43
De la: kudika138190, la data 2010-12-12 09:35:57Nu prea merge. Depinde daca el este fecioara in luna septembrie, poate merge mai bine. Barbatii fecioara sunt foarte comozi, critici.. Un lucru bun la ei, iti ofera libertatea de care ai nevoie tu ca geaman. Nu este o relatie care va merge , dar nici foarte rea. Eu am 20 de ani de casnicie si sunt gemeni, el fecioara. Categoric nu este ce mi-am dorit dar cred ca se putea si mai rau. Mentionez ca la inceput ne-am iubit enorm si studiam si eu atunci horoscopul si niciunul nu-mi spunea ca am fi compatibili, dar nu credeam.
Sfatul meu mai gandeste-te.

Sa stii ca sunt foarte critici.. cand e vorba de altcineva, nu de persoana lor. Al meu si acum imi mai zice cu ce sa ma imbrac si cu ce nu. Nu ca l-as asculta, dar ca idee. :-j
BluOndA
Postat pe 12 Decembrie 2010 10:44
imda...ceva cunoscut,de obicei el e foarte dragalas si iubitor,insa se mai tulbura apele.Dragoste a existat intodeauna in asa relatie,dar,va supravietui cearta si dragostea in aceeasi casa?
alinamalina90
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:17
Lasa-ti "zodiile "in pace si daca va iubiti si va intelegeti...cotinuati tot asa.
Vrajitoarele si zodile sunt(dupa parerea mea )prostii de adormit copii.
Va doresc multa fericire!
ludvan
Postat pe 12 Decembrie 2010 18:45
De la: ludvan, la data 2010-12-12 18:45:10

nu mai bine bau bau?
miss_darine
Postat pe 12 Decembrie 2010 18:50
De la: miss_darine, la data 2010-12-12 18:50:14
De la: ludvan, la data 2010-12-12 18:45:10

nu mai bine bau bau?

Fataaa bau bau e nimic pe langa cum reactioneaza ele daca in horoscop citesc ca nu sunt compatibili,direct papuseii la usa,ce sa mai stea la discutii?Doar au zis astrele fataaa
Barbie30_
Postat pe 12 Decembrie 2010 18:53
si daca am sa-ti spun ca nu o sa mearga ...ce ai sa faci???
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Decembrie 2010 18:55
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-12-12 18:55:31si daca am sa-ti spun ca nu o sa mearga ...ce ai sa faci???

Te crede pe cuvant si-i zice "pa pa"
Barbie30_
Postat pe 12 Decembrie 2010 18:58
De la: Barbie30_, la data 2010-12-12 18:53:41

Fataaa bau bau e nimic pe langa cum reactioneaza ele daca in horoscop citesc ca nu sunt compatibili,direct papuseii la usa,ce sa mai stea la discutii?Doar au zis astrele fataaa

mama lor de astre...daca azi mi-au zis ca nu iese nimic la asternut, io ce fac? ...cred ca incep sa-l caut, sa nu fi cazut din asternut
miss_darine
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:05
De la: miss_darine, la data 2010-12-12 19:05:58

mama lor de astre...daca azi mi-au zis ca nu iese nimic la asternut, io ce fac? ...cred ca incep sa-l caut, sa nu fi cazut din asternut

Fata tu sigur nu ai incurcat cartile cu astrele? Asta cu "asternut la drum de seara" e la carti Ete vezi....d-aia nu iese nimic in seara asta!
Barbie30_
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:08
De la: Barbie30_, la data 2010-12-12 19:08:15

Fata tu sigur nu ai incurcat cartile cu astrele? Asta cu "asternut la drum de seara" e la carti Ete vezi....d-aia nu iese nimic in seara asta!

si totusi cerul innorat mi-a oferit informatia asta acu' ce mai conteaza cine, ce si cum...actiune sa fie si dupa aia vad io cui ii dau in cap...astrologului, vrajitoarei sau mai stiu eu cui
miss_darine
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:14
De la: miss_darine, la data 2010-12-12 19:14:54
De la: Barbie30_, la data 2010-12-12 19:08:15

si totusi cerul innorat mi-a oferit informatia asta acu' ce mai conteaza cine, ce si cum...actiune sa fie si dupa aia vad io cui ii dau in cap...astrologului, vrajitoarei sau mai stiu eu cui

Yo zic sa faci in asa fel incat sa-i dai predictiile peste cap
Barbie30_
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:18
Darine,eu te las ca sunt rupta de oboseala,am muncit azi si trebuie sa ma refac
Iti doresc o noapte hot
Barbie30_
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:19
De la: Barbie30_, la data 2010-12-12 19:19:21Darine,eu te las ca sunt rupta de oboseala,am muncit azi si trebuie sa ma refac
Iti doresc o noapte hot

mersi barbie...tu odihneste-te in noaptea asta, reancarca-ti bateriile..ca maine tu sa ai parte de actiune
miss_darine
Postat pe 12 Decembrie 2010 19:21
offff,draga gemeni mai bine ti-ai alege un partener varsator e f bun pt gemeni sau scorpion nicidecum fecioara,eu am vazut cupluri gemeni fecioara si s au inkeiat tragic....si al meu e fecioara dar niciodata nu m a deranjat e cel mai ok ....si e o relatie super reusita,eu sunt o Sagetatoare autentica
Princess1990
Postat pe 14 Decembrie 2010 01:03
gemeni cu scorpion? sper ca glumesti
_black_betta_
Postat pe 14 Decembrie 2010 01:07
. . . RAMAI CU O INTREBARE CE VESNIC VA SUNA IN MINTEA TA .
CREZI CA TE VA COSTA DACA LASI CA TOTUL SA VINA DE LA SINE ? ?
NU TE VEI IERTA DACA LASI CA TOTUL SA TREACA PE LANGA TINE .
kudika077113
Postat pe 15 Decembrie 2010 19:53
La mine nu a mers,mereu era ceva ce mie imi placea lui ii displacea rar cand aveam ceva in comun
iar dupa aproape 4 ani ne am despartit
kara_grace
Postat pe 10 Ianuarie 2011 15:46
Buna eu in august fac nunta, eu gemeni el fecioara, eu 26 el 34 sper sa functioneze
pity_82
Postat pe 18 Aprilie 2011 18:57
De la: miss_darine, la data 2010-12-12 19:05:58

Eu il iubesc dar intr-un mod ciudat, altfel de cum stiam ca e iubirea, vb aceea cand doi oameni se iubesc se saruta se iubesc etc dar eu nu mai astept asa ceva de la nici unul din cei ce v-or o relatie cu mine, caut stabilitate dragoste protectie vreau o familie a mea si numai a mea.
pity_82
Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia fecioara, barbatul scorpion! Crede-ti ca rezista relatia? 14 De la: kudika315068 7 Septembrie 2010 16:14
Eu taur...el peste 11 De la: Cocktail 20 Octombrie 2011 13:39
femeia leu-barbatul berbec 8 De la: INCREZUTA2007 11 Octombrie 2013 13:08
Ce parere aveti de relatia femeia capricorn si barbatul varsator 1 De la: kudika002534 15 Martie 2009 14:37
Compatibilitate - capricorn-capricorn 7 De la: deelisha 15 Mai 2009 11:32