Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga 5 consultatii astrologice personalizate

De ce imi doresc o consultatie astrologica? Sa ma conving daca cei dn acest domeniu "citesc" intr-adevar stelele si cum le citesc, sa ma comnving ca desi fiecare astrolog citeste in felul sau stelele (pt ca niciun horoscop nu este la fel) ei merita sa fie crezuti! cu mult respect
senti
Postat pe 29 Noiembrie 2010 10:39
imi doresc sa castig pentru a afla mai multe lucruri despre mine si ceea ce e in jurul meu,despre cat de mult imi influenteaza astrele viata.
lyberta
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:08
buna.imi doresc sa cistig una din cele 5 consultatii astrologice personalizate,deoarece ma intereseaza f mult sa stiu la ce ma pot astepta in perioada ce urmeaza.de cca un an de zile am pus capat unei relatii,dar am probleme si acum de pe urma celor petrecute .nu vreau sa ma gaseasca nimic nepregatita si,pe deasupra,am mare incredere in astrologie.sint sagetator,5-12-1978,nu stiu ora exacta,in jur de 3 dimineata.am incredere.multumesc.
laura_baby78
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:11
imi doresc o consultatie astrologica pentru ca m-a speriat mama cand mi-a zis ca ce mi s-a prezis mie tine de sanatate si de cariera. ca voi ajunge foarte departe ca medic si voi munci foarte mult sa ajung acolo. insa eu pun pe primul loc viata personala / sentimentala si daca nu imi merge bine pe planul asta nu imi merge pe nici un alt plan. iar faptul ca mama nu mi-a zis nimic despre asta m-a cam speriat. sunt o persoana destul de dificila,cu multe principii si pretentii si imi este frica sa nu ajung sa raman singura din cauza asta. sper sa fiu una din fericitele castigatoare! va pup!
mada90
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:41
Imi doresc si eu sa castig una din aceste sedinte din pura curiozitate.
Jost_Me
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:17
Pentru ca e cazul sa o fac si pe asta, pe principiul totul sau nimic!
capitanuruxandra
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:57
de ce nu ! imi doresc de mult timp acest lucru,ca o nativa a zodiei rac ma intereseaza ,in karma mea scrie ca acum o mie de ani as fi fost astrolog,ma intereseza enorm,vreau sa aflu cat mai multe despre mine ,ce pot si ce voi face,sper ca am si norocul.
va multumesc oricum ca existati
mariana
maryana39_ro
Postat pe 29 Noiembrie 2010 14:13
Sunt interesata pentru a vedea daca imi gasesc job.
kudika136299
Postat pe 29 Noiembrie 2010 14:14
Ma numesc Chivu Ana-Maria, am 32 de ani si pana la aceasta varsta am considerat mai importante scoala,cariera , iar de mine , de partea personala am uitat cu desavarsire.Acum imi doresc un barbat pe placut meu in viata mea si o fetita .Doresc sa intru in legatura cu dna.Antonia Dragomir pentru o personalizare a situatiei mele ,va multumesc anticipat
Mary_Anel
Postat pe 29 Noiembrie 2010 15:45
[Buna ,numele meu este Alexandra si bineinteles ca majoritatea femeilor care nu gasesc o explicatie logica in tot ceea ce se numeste viata doresc sa aflu intr-un alt mod.Sunt pasionata de astrologie de altfel eu si prietenele mele vorbim deseori despre acest subiect care din ce in ce mai mult capata amploare.
alexandra_carausu
Postat pe 29 Noiembrie 2010 16:00
de curiozitate.... sau poate pentru ca nu am castigat nimic niciodata la un concurs
cristinailie2004
Postat pe 29 Noiembrie 2010 17:09

Poate pentru simplul fapt ca nu am castigat niciodata nimic,nici macar o vorba de duh in viata asta a mea...Si sunt curioasa ce imi poate rezerva viitorul ,tinand cont de faptul ca ma intereseaza in mod deosebit astrologia.Sper ,cu ajutorul vostru sa castig.KUDIKA sunteti buni si ma delectati zi de zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika166324
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:09
mi-ar placea sa castig o astrograma:)
aly_cross
Postat pe 29 Noiembrie 2010 19:21
mi-as dori sa castig acest concurs,deoarece sunt la o rascruce de drum in viata si mi-as dori sa stiu ce spun astrele despre viitorul meu!
kudika143137
Postat pe 29 Noiembrie 2010 19:41
buna,
doresc mult aceasta astrograma pentru fiica mea nascuta pe 15.03.1991 ,aproximativ ora 9 si 15 dimineata .Eu sunt sagetator nascuta pe 17.12.1967 la ora 12si jumatate noaptea si avem o relatie cam tensionata.As dori sa stiu ce anume se intimpla.Imi doresc sa reusesc sa deblochez acest nod energetic negativ care dureaza de ceva timp .

multzumesc
kudika134309
Postat pe 29 Noiembrie 2010 19:58
As vrea o astfel de consultatie deoarece vreau sa stiu ce-mi rezerva ziua de maine.....
mihaelamazilu1
Postat pe 29 Noiembrie 2010 20:00
mi a mers atat de prost anul asta incat tare mult as vrea sa vad cum va decurge viata mea
GABRIEL2
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:02
Îmi doresc foarte mult sã câºtig, pentru cã sunt într-o perioadã incertã din viaþa mea ºi m-ar ajuta un sfat venit din partea astrologului d-voastrã. Vã mulþumesc anticipat. O searã bunã! Datele mele sunt 28.08.1981, ora 13.20.
kar08
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:25
Imi doresc o consultatie astrologica ca sa stiu ce imi rezerva viata si viitorul si daca persoanma de langa mine e ok, daca putem avea o relatie sau casnicie
camy4youu
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:53
Bun gasit,

De mult timp caut pe net consultatii astorologice dar din pacate nu-mi permit financiar.Acum am ocazia sa castig o astfel de consultatie cu un astrolog profesionist.Imi doresc foarte mult acest lucru pentru a ma lamuri asupra multor intrebari...fara raspuns.In viata fiecaruia dintre noi sunt probleme dar sunt oameni care le pot vedea si sa ne sfatuiasca incotro sa ne indreptam.AM NEVOIE DE UN ASTFEL DE OM!

O SEARA BUNA!
kudika090053
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:59
imi doresc sa castig deoarece sunt curioasa sa aflu daca voi reusi pe plan profesional, in tara sau in strainatate
MariaIoana89
Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:09
am 38 de ani si fiindca viata mea e un adevarat roman,dramatic as fi curioasa sa stiu ce-mi mai rezerva viitorul
kudika334018
Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:51
marco918
Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:53
imi doresc sa castig ptr ca vreau sa aflu cat mai multe detalii despre viitorul meu
gabriela67
Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:35
Imi doresc enorm sa castig acest concurs,deoarece ma intereseaza mult astrologia si o consultatie personalizata ar fi cel mai frumos cadou pentru mine.
sasnana
Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:46
Am facut alegeri proaste in viata si asi vrea sa stiu daca o sa am puterea de o lua de la capat.Multumesc
blonda292000
Postat pe 30 Noiembrie 2010 15:15
buna ziua, imi doresc aceasta consultatie, deaorece viata mea a fost si este ca o poveste trista de dragoste, si as dori sa stiu daca aceasta poveste are un sfarsit fericit sau nu..
va multumesc anticipat si mult succes tuturor
Lily40
Postat pe 30 Noiembrie 2010 16:29
In tot deauna exista ceva ce se poate intampla in secunda urmatoare dece sa nu aflu ce imi rezerva viitoru si asa am o zodie cam dificila sichiar vreau sa stiu ce ar trebuie sa fac stii totusi ca zodia prietenului meu nu prea merge cu a mea (sunt confidetiale) si totusi este f interesanta astrologia
beatrice_victoria
Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:34
io le vreau personalizate cu monograma...please!
kudika195501
Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:37
Am citit cu mare atentie si am descoperit ca fiecare incepe cu "'imi doresc'" . Este foarte interesanta aceasta forma de abordare. Eu voi incepe altfel.
M-am uitat la tine si asteptam sa-mi spui cateva vorbe dar tu erai prea ocupat pentru a ma vedea ca sunt alaturi de tine. Privesc mereu cand esti grabit, cand esti obosit, cand esti suparat si-mi doresc atat de mult sa-mi vorbesti, dar nu o faci. Observandu-te atat de obosit, am inteles tacerea ta si am incercat sa am mai multa rabdare decat iti poti imagina tu vreodata. Te iubesc atat de mult incat te voi rabda si sper ca macar intr-o zi imi vei acorda putin timp din timpul daruit tie pentru a vorbi cu mine.
Sa nu uitam ca timpul este alaturi de noi mereu iar astrograma este necesara sa o intelegem singuri prin felul nostru de a intelege timpul, natura si inclusiv pe Dumnezeu.
adelaaringhe
Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34
Concurs: Astrograme de compatibilitate! 7955 De la: anuy 20 Aprilie 2010 14:46
Concurs Karin-Lingerie 208 De la: concursKudika 29 Iunie 2009 16:11
Concurs: Castiga un roman cu autograf de Paulo Coelho! 678 De la: concursKudika 24 Februarie 2012 21:18
Castiga cosmetice Elmiplant, Gerovital si Apidava in valoare de peste 400 lei! 208 De la: concursKudika 22 Martie 2012 20:30