Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga 5 consultatii astrologice personalizate

Imi doresc sa ma cunosc mai bine, sa stiu care este menirea mea pe pamant si sa pot face in asa fel incat sa mi-o indeplinesc cat mai bine.
GiaS
Postat pe 24 Noiembrie 2010 07:24

Pentru ca mi-ar da, o astfel de consultatie, un indiciu incotro ma indrept.
anca_st2000
Postat pe 24 Noiembrie 2010 07:51
De ce..????...
Pentru ca as dori sa stiu:chiar nu mai exista sinceritate in cuplu...??..
chiar acel juramant dat in fata lui D-zeu trebuie sa fie incalcat mereu..??..
chiar nu mai pot exista sentimente adevarate..??..
se pare ca nu,daca dupa patru casnicii,ai parte de acelasi tratament.
Nu am consultat pe nimeni in acest domeniu al astrologiei ,dar nu mi-ar displace sa vad cam care ar fi rezultatul
costelus58
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:20
Buna ziua tuturor!!!!
Un om informat este totdeauna mai pregatit pentru orice,asa ca as vrea sa aflu despre mine si drumul meu in viata cat mai multe cu putinta,mai ales acum,cand ni se ofera aceasta minunata ocazie,de la un specialist care ajuta oamenii intr-un fel atata de deosebit.Sa afli cum poti sa faci ca viata sa fie cat mai frumoasa si placuta pentru tine si cei din jur este un miracol zilnic atunci cand aparentele te fac sa simti ca-i o lupta permanenta si irosire de puteri.
Sper in sansa mea dar ma bucur nespus pentru oricine va castiga.
Multumesc pentru ocazia de a participa.
monicelmonicel
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:29
Buna dimineata..imi doresc sa castig o consultatie astrologica personalizata deoarece sunt pasionata de acest domeniu si mi-as dori sa aflu cat mai multe despre tot ce este legat de astrologie..dar si sa aflu cat mai multe despre mine..o zi faina in continuare la toata lumea..
bluecatscarlet
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:33
De ce imi doresc aceasta consultatie astrologica?
Pentru ca nu am beneficiat niciodata de o consultatie astrologica personalizata si as fi foooarte interesata sa vad daca ceea ce mi se va spune despre mine si viata mea este chiar adevarat.Multumesc!
lena_c25
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:38
eu imi doresc de mult timp o consultatie astrologica personalizata deoarece sunt convinsa ca exista anumite particularitati pe care fiecare dintre noi le dobandim in urma conjunturii astrelor. si as vrea sa aflu ce asemenea particularitati ma caracterizeaza.. multumesc!
belleepoue
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:44
...imi cer scuze k spun asta si nu vreau sa supar pe nimeni,dar nu pot sa cred k stelele ne influenteaza destinul. Viatza, este asa cum si-o face fiecare,prin puterea subconstientului propriu...Gindim pozitiv,ne merge bine...suntem pesimisti,atragem negativul asupra noastra ! Si ,desi citesc zilnic horoscopul de pe kudica ,pe care il primesc prin mail.. .de foarte putine ori s-a ,,potrivit,,cu realitatea !!! Dar, ...e posibil sa imi schimb optica,in cazul in care previziunile dvs se materializeaza . Va doresc o zi plina de ginduri bune....
angelisya
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:46
De ceva timp caut si incerc sa gasesc solutii la problemele noastre, spun ale noastre, deoarece copilul meu are o problema de sanatate, iar pentru a-si revenii trebuie sa ma ocup de el macar cateva ore pe zi, ori eu stau la munca 12 ore pe zi, mai exista si problema ca sunt in divort iar mama mea, singurul meu ajutor este foarte bolnava; din aceasta cauza imi doresc sa castig aceaste consultatii astrologice personalizete, pentru a primii un ajutor in ceea ce priveste calea pe care trebuie sa o iau pentru a fii bine tuturor celor care depind de mine.Va multumesc.
kudika104321
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:49
Buna ziua! Imi doresc foarte mult sa castig si eu o consultatie astrologica deoarece de un an de zile, viata mea e un haos total, un haos din care nu stiu si nu am puterea sa ies, un haos in care nu m-am gandit vreodata ca as putea intra, am mers pe drumul vietii pana in punctul in care nu am mai stiut incotro s-o iau si de atunci tot stau si ma gandesc ce sa fac, ce decizii sa iau dar nu reusesc.
Tot timpul am fost pasionata de astrologie si am citit cate ceva in domeniu dar o persoana abilitata, am incredere ca m-ar putea ''descurca". Am probleme din toate punctele de vedere. Consider ca fiecare om are de parcurs un drum in viata, drum ce-i este scris in stele si fiecare om este o entitate, avand propriile sale caracteristici in functie de ora si locul nasterii. V-am urmarit de fiecare data cand am avut ocazia si-mi place modul dumneavoastra de a aborda fiecare individ in parte.
Imi doresc din tot sufletul sa castig si sper sa am si eu noroc macar in aceasta privinta!
Sunt nascuta intr-o zi de luni, in Bucuresti, la ora 21.45, pe data de 20.12.1982.
In speranta ca voi castiga si ca ma veti ajuta, multumesc anticipat!
d_ioana82
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:50
De la: concursKudika, la data 2010-11-23 17:07:06Kudika si www.astrolog-psiholog.ro te invita la concurs! Poti castiga una dintre cele 5 consultatii personalizate cu astro-psihologul Antonia Dragomir daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

[b]De ce iti doresti aceasta consultatie astrologica?[/b]

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.
Concursul se desfasoara in perioada 23.11.2010-07.12.2010
Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Antonia Dragomir este astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de cuplu, sexualitate si familie. Prin intermediul site-ului sau, Antonia ofera consiliere astrologica, consiliere in psihosexologie precum si un serviciu de astromatrimoniale pe care Kudika ti-l recomanda cu caldura.
[b]Date de contact Antonia Dragomir
Tel: 0770 616 326 , 0723 770 981
E-mail: contact@astrolog-psiholog.ro
[/b]
kudika331362
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:51
De la: GiaS, la data 2010-11-24 07:24:02Imi doresc sa ma cunosc mai bine, sa stiu care este menirea mea pe pamant si sa pot face in asa fel incat sa mi-o indeplinesc cat mai bine.
kudika331362
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:52
sunt nascuta pe 25 12 1966 in galati orq 21 10 imi doresc fffff mult sa particip la acest concurs deoarece viata mea s aschimbat radiacl de cand am divortat (au trecut 5 ani) si nimic bun nu s a intamplat in viata mea
sunt momente destul de dese cand zic pana aici mi a fost
pe ultima suta de metri vad rezzolvarea problemei dar sincer nu stiu cat mai rezist
imi doresc tare mult sa stiu daca mai am soarta si daca o sa mi revin financiar
imi cer scuze daca am fost dramatica
kudika331362
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:58
Buna ziua!
Imi doresc aceasta consultatie astrologica pentru ca anul 2010 a fost foarte greu si vreau sa stiu ce ma asteapta in anul urmator,
Va multumesc!
dananavolan
Postat pe 24 Noiembrie 2010 08:59
imi doresc aceasta consultatie astrologica deoarce ma fascineaza misterele pe care universul le are in stoc pentru mine si sper ca aceasta consultatie ma va ghida in viitorul apropiat.
Va multumesc.
O zi placuta si succes tuturor!
kyky_tnt
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:00
Despre zodii

Berbec

Veºnic tânãr, caut o persoanã care sã nu oboseascã, nici mãcar când o alerg prin casã. Nu am prejudecãþi ºi am obiceiul de a fi direct, fãrã ocoliºuri. Mã aprind repede, nu stau pe gânduri ca nehotãrâþii aia din Balanþã si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este cã ºtiu ce vreau ºi acþionez ca atare.

Dacã mã iei cu nu ºtiu câte crize interioare ce te împiedicã sã fii fericit, uitã-te la Peºti cã s-ar putea sã fie mai receptivi. Eu îþi aduc optimismul, încrederea în forþele proprii ºi multã distracþie în dormitor. Am menþionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau maºina. Sunt generos ºi sãritor la nevoie, nu mã prefac cã plouã atunci când þi s-a stricat maºina sau ai rãmas fãrã medicamente. Te susþin în tot ce întreprinzi fiindcã nu-mi place sã tai frunza la câini ºi sã mã plâng de un destin eºuat lamentabil. Nu garantez însã fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsã creaturã din univers.

Am uneori reputaþia de scandalagiu, dar eu nu þin furia ca ranchiunoºii aia de Scorpioni, aºa ca mai bine scurt ºi intens, decât epuizant ºi pe termen lung. Îmi place sã fiu cocoloºit ca un copil uneori, aºa cã nu fi rece. dar nici prea caldã, pentru cã îmi place sã cuceresc, sã fiu provocat, sã fac surprize, nu sã mã culc pe o ureche ºi sã mã bucur de cãmin ca plictisitorii ãia de Tauri. Ador excursiile, munþii, grãdina zoologicã, provocãrile ºi toate jocurile cu suspans. Dacã vrei intensitate, cautã-mã!



Taur

Da, am citit anunþul de mai sus al Berbecului. obositoare fiinþã! Nu stã locului, deloc. Eu sunt un om serios ºi ºtiu cã o relaþie se formeazã în timp, cu pricepere ºi rãbdare. Nu ard pânã la scrum ca Berbecul ºi nu scriu poezii de vrãjealã ca Gemenii. La mine dureazã pânã iau hotãrâri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masã gustoasã, o atmosferã romanticã, mângâierile, nu sunt genul de "una scurtã pe coridor" ca bezmeticii de Sãgetãtori.

Trebuie sã îþi spun cã am tabieturi, nu mã deranjeazã rutina ºi nu îmi plac prea mult schimbãrile de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezeºti în situaþii imprevizibile sau obositoare de genul ieºirilor în club la 2 noaptea sau exerciþii de yoga la 5 dimineaþa. Cum mã gãseºti azi, sunt ºi mâine. Nu încerca idei abracadabrante de genul "libertate fãrã frontiere", eu înþeleg prin cuplu o viaþã în comun, cu bune sau cu rele, cu ieºiri în parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui ºi sã filozofam despre spiritul neîngrãdit.

Mã enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul ºi nu vorbesc fãrã minte ca Sãgetãtorul. Aºa cã, dacã ai nevoie de o persoanã calmã, de încredere ºi naturalã, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce mã nemulþumeºte, trebuie sã mai lucrez la acest capitol. Îmi place arta, mã plimb cu drag prin pãdure, culegem floricele ºi ascultãm muzicã lentã. Dacã vrei stabilitate, cautã-mã!

Gemeni

Sunt un fluture viu colorat ºi cu mine te vei simþi cea mai iubitã fãpturã. Mergem peste tot, zburãm pretutindeni. Nu garantez cã ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei "trãieºte clipa", nu sunt rigid precum Taurul.

Nu am reþineri ca scorþoºii aia de Capricorni, eu râd cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie sã fii o persoanã activã social, cu simþul umorului ºi fãrã prea multe complexe. Dacã eºti inteligentã, mã cucereºti, însã încearcã sã nu mã eclipsezi, altfel îmi iei ce am eu mai de preþ, informaþiile multe ºi diverse pe care le folosesc în momentele-cheie. Eu îþi declar iubirea nebunã, nu aºtept ca Taurul pânã îþi cade pãrul de nervi ºi nici nu mã retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred în libertatea emoþiilor ºi a sentimentelor, de aceea te voi înþelege dacã a doua zi nu mã mai iubeºti, doar aºa pot fi ºi eu câteodatã.

Solicitãrile de orice fel mã sâcâie, mai ales daca sunt prea multe. ºi nu te þin legatã de piciorul patului ca Taurul! Excesele emoþionale mã þin doar zece minute, prin urmare dacã eºti în cãutarea unei povesti romantice fã-le cu mâna Racilor sau Peºtilor. Sunt spontan, amuzant ºi irezistibil. În pat am imaginaþie. ªtiu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care sã mergã la teatru, la bibliotecã ºi în discoteci. Dacã doreºti varietate, cautã-mã!


Rac

Nu aº merge cu un Geamãn nicio clipã, nu are profunzime ºi nu ºtie ce este aceea trãire interioarã. Dacã vrei aventurã, du-te spre Lei sau spre Sãgetãtori. Nu te iau ca sã te las ºi nu te împart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent ºi îþi intuiesc stãrile de spirit. Nu mã uit prin tine ca Geamãnul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tãi. Nu ºtiu dacã tu cauþi un om sensibil, dar mi-ar plãcea sã mã suporþi aºa cum sunt, am uneori capricii ºi mã supãr ca un copil. vrei sã fii din când în când mama mea?

Pun suflet ºi nu mi-e deloc indiferent ce se petrece în lumea pe care noi o construim. Dacã vrei siguranþã ºi intimitate, dacã "acasã" are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec ºi nici nu fac din amor un experiment ca Geamãnul. Eu aduc lumânãri, încui uºile, trag perdeaua ºi ador preludiul îndelungat. Mã deschid cam greu, sunt uºor timid, dar ºtiu sã iau iniþiativã când trebuie.

Dacã ºi tu cauþi pe cineva care sã nu fie prea independent, dacã þi se pare normal sã ieºi în oraº cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu "dau papucii" uºor ca cei din Gemeni sau Vãrsãtor, dar am nevoie de tandreþe, rãbdare ºi multa înþelegere. Prefer sã mergem la mare, sã contemplãm apusul, sã creºtem cãþei sau pisici ºi sã luãm din când în când cina cu mamele noastre. Daca vrei siguranþã, cautã-mã!


Leu

Lãsaþi-l pe Rac cu emoþiile lui adânci cu tot! Viaþa este aici, acum ºi trebuie trãitã din plin. În plus, este prea econom, pe când eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, îþi iau cel mai scump parfum, iar dacã totuºi nu îmi permit (deh, i se mai petrece ºi Leului) promit sã ai mãcar senzaþia cã din clipã în clipã urmeazã sã te îmbogãþeºti. Eu nu stau între patru pereþi ca Racul sau ca Fecioara, eu îþi arãt viaþa de noapte, ultimele noutãþi în oraº ºi te prezint ca pe o reginã cercului meu de prieteni.

Or fi Gemenii jucãuºi, dar eu sunt ºi jucãuº ºi hotãrât, nu sunt instabil ca ei. Dacã vrei un îndrãgostit palid ºi cuminte, ia o Fecioarã, eu sunt romantic pânã în vârful urechilor ºi apreciez poezia, serenadele sub clar de lunã, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu îmi place sã îmi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau sã mã compari cu nu ºtiu cine, ar fi bine sã mã lauzi mãcar din când în când. Nu caut o femeie care sã mã punã la colþ, sã mã educe, sã mã cheme acasã þipând. Eu sunt pânã la urmã ºeful ºi îmi place sã mi se dea atenþia cuvenitã.

Sunt optimist, am voie bunã, omenos ºi pot purta cu tine orice fel de conversaþie. Nu spun minciuni ca Geamãnul ºi nu sunt evaziv ca Peºtele. Eu merg direct la þintã ºi dau dovadã de corectitudine. Îmi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele ºi tot ce presupune umor ºi creativitate. Dacã doreºti romantism, cautã-mã!


Fecioara
Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicãieri. Viaþa nu este un haos, ci un proiect planificat raþional. Sunt un om cumpãtat, dar dacã ai rãbdare ºi nu zâmbeºti ca o pãpuºã Barbie în faþa glumelor nesãrate ale Geamãnului, vei vedea cã am destule fantezii. Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aº dori sã fi elegantã ºi sã nu vorbeºti indecent, fiindcã nici eu nu apar la întâlnire cu pãrul vâlvoi ca Vãrsãtorul.

Sunt atent la igienã ºi la impresia pe care o fac, nu te primesc la mine acasã, invitându-te sã te aºezi pe un pat plin cu rufe ºi cãrþi ca dezordonatul de Sãgetãtor. Nu sunt superficial, nu renunþ imediat, tocmai fiindcã eu îmi analizez bine sentimentele ºi mã implic dupã ce sunt sigur cã relaþia este potrivitã. ªtiu cã o viaþã conjugalã presupune ºi datorii sau responsabilitãþi, mã laºi pe mine sã þin evidenþa cheltuielilor, sã organizez mese festive sau altele de gen, eu nu dau buzna pe uºã ca iresponsabilii de Sãgetãtori sau Vãrsãtori.

Sunt fidel, grijuliu cu sãnãtatea ºi viaþa ta casnicã. Nu mã abþin sã nu critic, dar sfaturile mele îþi pot fi de un real folos. Amorul spontan nu mã atrage prea mult. În schimb, am rãbdare ºi tehnicile mele se îmbunãtãþesc, nu fac ca Gemenii sau Sãgetãtorii, sã dau tot ce am mai bun ºi apoi sã stau pe margine. Mã atrage tot ce þine de sãnãtate, naturã, animale, alimentaþie. Dacã doreºti seriozitate, cautã-mã!


Balanþa

Cum poate cineva sã rãmânã alãturi de un om atât de riguros ca Fecioara? Eu nu sunt nici egoist ca Berbecul, nici lipsit de tact ca Sãgetãtorul. Eu ºtiu sã îþi înþeleg punctul de vedere, aceasta este cheia armoniei într-un cuplu, nu? Ce înseamnã aia sã baþi cu pumnul în masã, sã fugi pe uºã sau sã jigneºti ca la uºa cortului? Ce-i drept, mã decid cam greu, sunt destul de pretenþios. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate, dar uitã-te ºi tu la Julio Iglesias, cum ar fi putut o astfel de Balanþã sã fie bãrbatul unei singure femei?

Sunt galant ºi mã îmbrac cu stil. Nimeni nu se pricepe mai bine ca mine sã creeze o atmosferã eroticã. Aºa cã pregãteºte-te sã fii curtatã cu rafinament! Ce-i drept, uneori spun "nu te vreau, dar n-ai voie sã mai fii cu nimeni!", asta pentru sunt indecis, ba aº fi cu tine, ba nu, ba te iubesc, ba mi se pare. Dar cel puþin, nu iau decizii pripite ca Berbecii sau Leii.

Sunt maestru în conversaþii, nu sunt impulsiv, ci diplomat ºi echilibrat. ªtiu ce înseamnã sã dãruieºti, sã împarþi ºi sã nu îl împovãrezi pe celalalt. Îmi plac discuþiile deschise, manifestãrile artistice, o vestimentaþie cu gust, dansul ºi tot ce înseamnã tandreþe. Dacã doreºti echilibru, cautã-mã!


Scorpion

Eu nu mã joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea înseamnã furtunã, emoþii intense, coborâre în infern ºi extaz în paradis.

Daca nu eºti o naturã eroticã, nu mã cãuta, eu nu vorbesc despre amor ca Geamãnul, ci trec la fapte. Sunt discret ºi pun mare preþ pe încredere, nu mã apuc sã spun altora toate poveºtile tale intime ºi nici nu doresc sã mi se facã acest lucru. Eu nu scriu pagini întregi, ca Gemenii sau Sãgetãtorii despre ceea ce simt pentru tine, dar în interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magicã, misticã, nu o aprindere de paie. Sunt loial ºi merg pânã la capãt într-o relaþie indiferent de obstacole. Nu mã rãni, nu mã dezamãgi, fiindcã nu îmi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamãnul ºi nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balanþa. Am viata mea secretã ºi mi se pare normal, trebuie sã rãmânã mereu ceva enigmatic în fiinþa noastrã.

Dacã îþi place sã discuþi despre natura umanã, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu mã tem de pericol, de pasiunea extremã, nu dau cinci paºi înapoi când mã aºtepþi în dormitor cu jucãrii erotice necunoscute. Dar nu mã înºela, umili sau trata cu indiferenþã, te voi pãrãsi sau te voi chinui fiindcã am o natura fãcutã pentru totul sau nimic. Dacã doreºti pasiune, cautã-mã!


Sãgetãtor

Dacã vrei sã o iei razna, da, duceþi-vã la Scorpion! Hai sã fim serioºi, ºi eu sunt romantic ºi sensibil, dar nu fac o crizã din orice dezamãgire ºi nu intru în turnuri de fildeº pentru orice sentiment neîmpãrtãºit. În viaþã trebuie sã te simþi liber, amorul este o plãcere, iubirea o trãire spiritualã.

Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportivã, vreau o iubitã cu care sã explorez lumea, nu sã mã încui în casã ca Racul. Dacã vrei un ritual de cucerire prelungit, ia-l pe rãbdãtorul de Capricorn, eu caut o persoanã la fel de lipsitã de pudoare ºi de false prejudecãþi. Eu te ciupesc de funduleþ pe ringul de dans ºi te întreb direct: "La mine sau la tine?" Cu mine, nu þi se vor lungi urechile aºteptând, fiindcã eu nu am chestionare de evaluare ca Fecioara ºi nu mã întreb unde va duce totul ca un Capricorn. Nu îmi plac discuþiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau sã ne minunam de naturã, sã ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, sã organizam petreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau sã te ºtiu acasã ca Scorpionul, îþi respect independenþa ºi mã bucur când râzi ºi treci prin viaþã cu fruntea sus.

Nu agreez rutina, nu îmi place sã mã obligi sã fac ceva, dar mã pricep sã îþi demonstrez cã nu trebuie sã te gândeºti cu încrâncenare la ziua de mâine. Dacã visezi sã cãlãtoreºti, dacã râzi la bancuri fãrã sã devii superficialã fãcându-le, sunt persoana potrivitã. Daca vrei aventurã, cautã-mã!


Capricorn

Eu nu intru în relaþii dacã nu sunt sigur de faptul cã avem planuri comune. Nu îmi plac excesele emoþionale, mã deruteazã, iar eu am nevoie de liniºte sã muncesc, am o carierã de construit. Pentru capricii de copil, duceþi-vã la Rac, eu sunt un om matur ºi ofer siguranþã ºi protecþie.

Nu mã pricep la declaraþii siropoase ca Leul sau Peºtele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Când ei îþi vor spune cã eºti "steaua de pe cer", eu îþi voi plãti rata la frigider care îþi stãtea ca un ghimpe în minte. Dacã vrei aventuri de o noapte, ai greºit omul. Dar ador sã fac dragoste, sunt pasional ºi senzual. Iau angajamentele în serios, dar devin ca un sloi de gheaþã când mã faci de râs în public, îmi desconsideri pãrerile, iar dacã mã înºeli, dormim în paturi separate pânã la divorþ.

Sunt sincer, corect ºi nu îmi place sã pãcãlesc sau sã fac jocuri duble. Nu risipesc banii ca nesocotitul de Sãgetãtor, nu pierd nopþile la jocuri de noroc ca Leul, nu inventez poveºti sã îmi ascund viciile ca Gemenii.

Îmi place tot ce este vechi (clãdiri, obiecte), muzica clasicã, bibliotecile, spaþiile unde poþi medita în voie, potecile de munte. Dacã vrei protecþie, cautã-mã!


Vãrsãtor

La mine gãseºti fantezie, trãiri ºi emoþii libere ca pasãrea cerului. Nu am nevoie de o contopire emoþionalã totalã ca Racii sau Peºtii ºi nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred cã o relaþie de iubire porneºte în primul rând de la o prietenie sincerã ºi se bazeazã pe respectarea libertãþii celuilalt.

Sunt inteligent, distractiv, curios ºi îmi place tot ce este neobiºnuit ºi exotic. Prin urmare, dacã vrei o viaþã domesticã ºi blândã, nu sunt eu cel potrivit. Nu ºtiu ce sunt inhibiþiile sau tabuurile, aºa cã vei petrece cu mine clipe magice. nu þi se pare cotidianul sufocant?! Am alergie faþã de tot ce înseamnã obligaþii ºi emoþii violente, dar cu mine te vei simþi relaxatã, neîngrãditã ºi vei avea parte de sex fierbinte.

Înþeleg nevoia ta de a relaþiona cu alþii, fiindcã ºi eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon ºi îi susþin atunci când au nevoie. Am simþul umorului ºi ºtiu sã te surprind cu fel de fel de momente plãcute ºi incitante.

Îmi place aventura, sã stãm de vorbã ceasuri întregi ºi sã plecãm în excursii pline de neprevãzut. Daca vrei nonconformism, cautã-mã!


Peºti

Eu sunt altruist, sensibil ºi ºtiu cã iertarea are douã mari case, în bisericã ºi într-o iubire puternicã. La mine nimic nu este simplu, nu planific, nu promit solemn, nu te pãrãsesc, dar nici nu garantez stabilitate. În schimb, creez atmosferã de poveste, conversaþii ºoptite, luminã difuzã, cine romantice. ªtiu sã mângâi tandru ºi îþi înþeleg orice stare de spirit.

Dacã nu eºti visãtoare, nu te uita la mine, eu mã sufoc în lumea asta materialã ºi cred cã sentimentul se naºte din poezia sufletului nostru. dacã vrei un tip practic ºi ambiþios, ia-l pe Capricorn, eu înþeleg cel mai bine lumea emoþiilor. Se spune cã am trãiri înºelãtoare, dar nu te voi plictisi ca Fecioara ºi nici nu te voi brusca precum Leul. Nu suport rãceala, indiferenþa sau cruzimea, pe mine nu mã vei vedea râzând cinic precum Geamãnul, trântindu-þi telefonul în nas ca Berbecul sau tratându-þi raþional ºi ironic trãirile complexe precum Vãrsãtorul.

Pot fi curajos când ai nevoie ºi mã sacrific pentru orice ideal în care tu crezi. Îmi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul ºi amorul plin de imaginaþie. Dacã doreºti emoþie, cautã-mã!

BEL_AMY1
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:04
Buna tuturor!

imi doresc o consultatie astrologica pt ca viata mea este un mare nod gordian!
si daca eu nu mai stiu in ce parte sa o iau, poate ma ajuta sa stiu ce-mi spun astrele, poate ma linistesc, poate..

12.04.1986, ora 19.45, Dej
margica
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:08
pentru ca sunt curioasa...pentru ca nimic din ce mi-au mai spus si alte persoane, mai mult sau mai putin avizate,nu ma reprezinta sau nu s-a dovedit a fi adevarat in timp
almendra
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:09
Imi doresc sa castig o consultatie astrologica personlizata, deoarece in ultimii ani n-am reusit sa realizez mare lucru, poate astrele ma vor ajuta.
kudika085984
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:09
Buna ziua, as dori sa castig o astrograma personalizata deoarece dupa o casnicie de cosmar tocmai am divortat acum o saptamana, am 2 copii mici, nu am casa, n-am servici si as vrea sa stiu daca va aparea soarele si pe strada mea, ce imi rezerva viitorul si daca va fi mai bine de acum in colo pt. mine si copii mei...multumesc anticipat
Sunt nascuta pe 17.09.1976 mangalia, ora 24.30
poli30
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:10
Imi doresc o consultatie astrologica personalizata pentru ca vreau sa-mi inteleg mai bine sotul, sa vad unde gresesc daca gresesc, sa ma cunosc mai bine, sa stiu cand o sa vina bebele si la noi. ...Am fost intotdeauna fascinata de astrologie, psihologie, de viitor.
stefanya23
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:14

Imi doresc foarte mult o consultatie deoarece sint tot timpul curioasa ,deschisa la nou si interesata de astrologie.
kudika200728
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:16
doresc aceasta consultatie deoarece consider ca sunt curajoasa sa vad si sa accept ce-mi spun astrele despre mine, familie, relatie, cariera, viitor.

Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:17
Pentru ca viata mea este o mare varza; ptr ca nu mai inteleg nimic, da nimic din ce mi se intampla si nimic nu mai are logica; ptr ca cel putin acum, orice fac nu are nici un rezultat decat un mare, mare haos.

Iulia Tomescu
IuliaOT
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:21
De la: kudika331362, la data 2010-11-24 08:51:42
De la: concursKudika, la data 2010-11-23 17:07:06Kudika si www.astrolog-psiholog.ro te invita la concurs! Poti castiga una dintre cele 5 consultatii personalizate cu astro-psihologul Antonia Dragomir daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

[b]De ce iti doresti aceasta consultatie astrologica?[/b]

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.
Concursul se desfasoara in perioada 23.11.2010-07.12.2010
Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Antonia Dragomir este astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de cuplu, sexualitate si familie. Prin intermediul site-ului sau, Antonia ofera consiliere astrologica, consiliere in psihosexologie precum si un serviciu de astromatrimoniale pe care Kudika ti-l recomanda cu caldura.
[b]Date de contact Antonia Dragomir
Tel: 0770 616 326 , 0723 770 981
E-mail: contact@astrolog-psiholog.ro
[/b]
angela20012006
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:25
BUNA ZIUA!
Mi-as dori aceasta astrograma,pentru a sti la ce sa ma astept la ,,ziua de maine'',atat pe plan material cat si pentru familie si copii.Am si niste probleme de sanatate si parca toate merg din ce in ce maai rau.Mi-ar place sa fiu mai optimista dar parca nu mai pot.
carmyna_2010
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:29
buna...imi doresc aceasta consultatie astrologica in primul rand ca sunt fascinata de astrologie ,apoi cu durere spun ca in viata mea s-au intamplat numai lucruri negative , nu stiu de ce am mereu ghinion si vreau sa stiu cand apare soarele si pe strada mea. va multumesc !
gurytaxxl
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:29
De la: concursKudika, la data 2010-11-23 17:07:06Kudika si www.astrolog-psiholog.ro te invita la concurs! Poti castiga una dintre cele 5 consultatii personalizate cu astro-psihologul Antonia Dragomir daca raspunzi in acest topic de forum la intrebarea de mai jos:

[b]De ce iti doresti aceasta consultatie astrologica?[/b]

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.
Concursul se desfasoara in perioada 23.11.2010-07.12.2010
Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Antonia Dragomir este astrolog absolvent al scolii de astrologie Fidelia si psiholog masterand specializat in probleme de cuplu, sexualitate si familie. Prin intermediul site-ului sau, Antonia ofera consiliere astrologica, consiliere in psihosexologie precum si un serviciu de astromatrimoniale pe care Kudika ti-l recomanda cu caldura.
[b]Date de contact Antonia Dragomir
Tel: 0770 616 326 , 0723 770 981
E-mail: contact@astrolog-psiholog.ro
[/b]
kudika329185
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:34
sunt pasionata de astrologie si numerologie !
ploidevise
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:35
As vrea sa castig o consultatie pentru ca sunt pasionata de astrologie, am incercat sa si studiez cate ceva dupa ce sotul meu a murit! Incercam sa gasesc explicatii din orice din jurul meu, sa ma agat !
De aceea mi-as dori mult sa vad cum aratau planetele in momentul nasterii mele si ce karma am de "ispasit"..am incercat sa ajung la un nivel de cunoastere interioara, dar tare mult mi as dori aceasta consultatie astrologica sa stiu daca visele vor deveni realitate si daca imi voi putea creste copilul bine si frumos
2020
Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga premii cu povestea BIOTISSIMA! 34 De la: concursKudika 27 Aprilie 2011 10:00
Concurs Tchibo 3287 De la: clauditzuka 9 Martie 2010 16:23
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31
Concurs: Care este povestea alunitei tale? 214 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 17:57
Concurs Pantene saptamana 3 254 De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23