Mai multe
| Buna, Incerc sa scriu aici, pe un site de femei, deoarece nu stiu unde sa mai cer un sfat, cred ca aici as putea gasi un ajutor. Iubesc o fata de care m-am indragostit lulea de vreo patru luni incoace. Nu stiu cum s-a intamplat, o cunosc de mai mult timp, de vreo 8 ani daca tin bine minte, dar abia in ultimul timp am avut ocazia de a petrece mai mult timp impreuna. Ceea ce ne-a facut oarecum apropiati a fost o posibilitate de a face concediul din 2010, chiar daca pana atunic nu prea am avut multe tangente.. au fost putine, in care mie mi se parea ca ma place(erau unele gesturi delicate)... Si pe mine m-a surprins ca a fost de acord imediat cu acest lucru, chiar si cu impartirea camerei. Chiar daca pana la urma acest lucru nu a avut loc, din cauza timpului pe care ea nu il are din cauza serviciului, am reusit sa iesim doar noi doi un week-end impreuna. Pot spune ca a fost super, ne-a placut la nebunie amandorura, si am reusit sa ne cunoastem si sa ne apropiem cat mai mult. Am iesit in oras de cateva ori, am mai mers undeva in ceva excursie impreuna cu cineva de la ea din familie, dar nu stiu daca ea ma iubeste, imi este foarte frica sa ii spun ca o iubesc si sa nu imi raspunda pozitiv. Sincer, eu cred ca sunt unele semne care cred ca ar fi incurajatoare: mi-a povestit mai multe probleme destul de personale cu care se confunta, unele probleme din familie, unele chestii din trecut, si-a descarcat oarecum sufletul in fatza mea... stiu sigur ca nu are o alta relatie deoarece mi-a dat de inteles acest lucru, chiar daca eu nu am intrebat-o. La fel de adevarat este ca mi-a spus ca este multumita de situatia in care se afla acum,dar asta dupa unele prostii pe care le-am facut. Sunt o fire foarte geloasa si, atunci cand nu este, incep sa o bombardez cu tot felul de mesaje, cu apeluri incercand sa dau de ea. Chiar daca se supara pe moment(si sincer o inteleg) imi raspunde si ma linisteste, apoi ii trimit flori si mici atentii. De fapt ea este singura care ma poate linisti si singura care reuseste sa umle golul din mine. Eu vreau sa fiu cu ea nu sa ma cucl cu ea, am avut ocazia sa incerc asta, dar o respect prea mult.. Cand sunt cu ea, o eternitate mi se pare o clipa... Sunt sigur ca ea stie ca o iubesc, si uneori face in asa fel incat pare ca ar vrea sa auda ce vreau sa ii spun, dar ii este teama sa inceapa o relatie, din cauza faptului ca vede cum se destrama altele la cei din jurul ei. As vrea sa ii pot spune ca cu mine acest lucru nu se intampla niciodata, eu nu as insela-o sau parasi niciodata, sa o ocrotesc, sa ii spun ca voi fi alaturi de ea in orice situatie, ca o voi sprijini in orice face, etc... dar imi este teama sa nu o sperii...deja i-am promis ca o sa imi schimb unele obiceiuri care ei nu ii plac(si sincer, nici eu nu sunt prea incantat de ele). Ea este o fire mai visatoare cu un suflet curat... Am observat ca incearca sa ma ajute si ma incurajeaza in acest sens... Am avut mai multe relatii in trecut cu fete care fizic erau mult mai atragatoare decat ea, dar pentru ele nu am simtit niciodata ceea ce simt pentru ea... este plecata des, si oarecum ma panichez ca s-ar i putea intampla ceva, si de fiecare data imi spune sa stau linistit sa nu imi fac griji la ce s-ar putea intampla, sa nu imi imaginez tot felul de povesti in legatura cue ea.. . tot ceea ce vreau este sa o am, daca as putea de alege intre a o avea si a ma culca cu ea, as alege clar sa o am pentru totdeauna. ah da, este cu 5 ani mai in varsta decat mine si are cu totul alte pasiuni decat ale mele, pe care pot sa le accept si si chiar sa le imbratisez, dar nu stiu cum sa fac sa ii spun ca o iubesc... sa ii spun? Sa nu ii spun? Sa ii dau de inteles asta(ea chiar stie, sunt sigur de asta, a obeservat-o) .. . voi cum ati proceda daca ati fi in locul meu?? ? credeti ca merita sa ma implic si sa ii spun toate acestea?uneori simt ca vrea sa auda chestiile astea, dar nu suntsigur. | ||
|
PBS Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:50 |
||
|---|---|---|
| GELOZIA...POSESIVITATEA ta nu o sa va duca departe......ea este ınvatata sa se descurce sıngura sı sa sı poarte de grıje sıngura tu o ıncurcı......eu ın locul eı nu tı maı raspundeam de mult .......controleaza te daca o vreı macar de prıetena..... | ||
|
kudika330764 Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:56 |
||
|
Ai doua variante: 1.sa-i spui ca o iubesti si sa-ti dea cu flit (cred ca asta te retine) 2.sa taci si sa astepti sa-ti spuna ea ca te iubeste ca sa fii sigur ca nu-ti iei teapa si poti sa astepti mult si bine.... |
||
|
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:57 |
||
eu i-as spune ca o plac f mult si ca-mi doresc o relatie mult mai profunda cu ea
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:05 |
||
| cand o stresam se supara pt putin timp, apoi imi spunea ca e dragutza ca insist... | ||
|
PBS Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:07 |
||
De la: PBS, la data 2010-11-29 12:07:39cand o stresam se supara pt putin timp, apoi imi spunea ca e dragutza ca insist... Iti spunea ca e draguta ca insisti?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:09 |
||
|
Voi barbatii aveti mari probleme cu comunicarea.Va este teama sa spuneti cand iubiti,va este teama sa spuneti cand nu mai iubiti...De ce e atat de greu? Vorbeste-i direct si spune-i ce simti.Curajul nu a ucis pe nimeni.
|
||
|
praf_de_stele Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:10 |
||
| nu scuze, am testat gresit ceva.. ca i se pare dragut ca insist... | ||
|
PBS Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:12 |
||
De la: PBS, la data 2010-11-29 12:07:39cand o stresam se supara pt putin timp, apoi imi spunea ca e dragutza ca insist...tu cıtestı ce scrı ınaınte sa postezı?......CIND O STRESAI.... paı frate lasa fata ca estı un stresant sı o stı sı tu
|
||
|
kudika330764 Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:14 |
||
| cati ani ai? | ||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:14 |
||
De la: PBS, la data 2010-11-29 12:12:11nu scuze, am testat gresit ceva.. ca i se pare dragut ca insist...sı acum aı testat tot gresıt
|
||
|
kudika330764 Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:15 |
||
De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:14:05tu cıtestı ce scrı ınaınte sa postezı?......CIND O STRESAI.... tu esti imaculata?
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:15 |
||
| am 28 ani | ||
|
PBS Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:17 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-11-29 12:15:10nu sınt ımaculata.....De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:14:05tu cıtestı ce scrı ınaınte sa postezı?......CIND O STRESAI.... |
||
|
kudika330764 Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:18 |
||
De la: PBS, la data 2010-11-29 11:50:51Buna, Incerc sa scriu aici, pe un site de femei, deoarece nu stiu unde sa mai cer un sfat, cred ca aici as putea gasi un ajutor. Iubesc o fata de care m-am indragostit lulea de vreo patru luni incoace. Nu stiu cum s-a intamplat, o cunosc de mai mult timp, de vreo 8 ani daca tin bine minte, dar abia in ultimul timp am avut ocazia de a petrece mai mult timp impreuna. Ceea ce ne-a facut oarecum apropiati a fost o posibilitate de a face concediul din 2010, chiar daca pana atunic nu prea am avut multe tangente.. au fost putine, in care mie mi se parea ca ma place(erau unele gesturi delicate)... Si pe mine m-a surprins ca a fost de acord imediat cu acest lucru, chiar si cu impartirea camerei. Chiar daca pana la urma acest lucru nu a avut loc, din cauza timpului pe care ea nu il are din cauza serviciului, am reusit sa iesim doar noi doi un week-end impreuna. Pot spune ca a fost super, ne-a placut la nebunie amandorura, si am reusit sa ne cunoastem si sa ne apropiem cat mai mult. Am iesit in oras de cateva ori, am mai mers undeva in ceva excursie impreuna cu cineva de la ea din familie, dar nu stiu daca ea ma iubeste, imi este foarte frica sa ii spun ca o iubesc si sa nu imi raspunda pozitiv. Sincer, eu cred ca sunt unele semne care cred ca ar fi incurajatoare: mi-a povestit mai multe probleme destul de personale cu care se confunta, unele probleme din familie, unele chestii din trecut, si-a descarcat oarecum sufletul in fatza mea... stiu sigur ca nu are o alta relatie deoarece mi-a dat de inteles acest lucru, chiar daca eu nu am intrebat-o. La fel de adevarat este ca mi-a spus ca este multumita de situatia in care se afla acum,dar asta dupa unele prostii pe care le-am facut. Sunt o fire foarte geloasa si, atunci cand nu este, incep sa o bombardez cu tot felul de mesaje, cu apeluri incercand sa dau de ea. Chiar daca se supara pe moment(si sincer o inteleg) imi raspunde si ma linisteste, apoi ii trimit flori si mici atentii. De fapt ea este singura care ma poate linisti si singura care reuseste sa umle golul din mine. Eu vreau sa fiu cu ea nu sa ma cucl cu ea, am avut ocazia sa incerc asta, dar o respect prea mult.. Cand sunt cu ea, o eternitate mi se pare o clipa... Sunt sigur ca ea stie ca o iubesc, si uneori face in asa fel incat pare ca ar vrea sa auda ce vreau sa ii spun, dar ii este teama sa inceapa o relatie, din cauza faptului ca vede cum se destrama altele la cei din jurul ei. As vrea sa ii pot spune ca cu mine acest lucru nu se intampla niciodata, eu nu as insela-o sau parasi niciodata, sa o ocrotesc, sa ii spun ca voi fi alaturi de ea in orice situatie, ca o voi sprijini in orice face, etc... dar imi este teama sa nu o sperii...deja i-am promis ca o sa imi schimb unele obiceiuri care ei nu ii plac(si sincer, nici eu nu sunt prea incantat de ele). Ea este o fire mai visatoare cu un suflet curat... Am observat ca incearca sa ma ajute si ma incurajeaza in acest sens... Am avut mai multe relatii in trecut cu fete care fizic erau mult mai atragatoare decat ea, dar pentru ele nu am simtit niciodata ceea ce simt pentru ea... este plecata des, si oarecum ma panichez ca s-ar i putea intampla ceva, si de fiecare data imi spune sa stau linistit sa nu imi fac griji la ce s-ar putea intampla, sa nu imi imaginez tot felul de povesti in legatura cue ea.. . tot ceea ce vreau este sa o am, daca as putea de alege intre a o avea si a ma culca cu ea, as alege clar sa o am pentru totdeauna. ah da, este cu 5 ani mai in varsta decat mine si are cu totul alte pasiuni decat ale mele, pe care pot sa le accept si si chiar sa le imbratisez, dar nu stiu cum sa fac sa ii spun ca o iubesc... sa ii spun? Sa nu ii spun? Sa ii dau de inteles asta(ea chiar stie, sunt sigur de asta, a obeservat-o) .. . voi cum ati proceda daca ati fi in locul meu?? ? credeti ca merita sa ma implic si sa ii spun toate acestea?uneori simt ca vrea sa auda chestiile astea, dar nu suntsigur. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui tot ce simti ptr ea...Probabil ca ea asteapta acest lucru,dupa cum spuneai...k uneori iti da de inteles k te place .Si lasa gelozia,acest lucru nu duce prea departe...Mult succes si sa fi f iubit ¡ |
||
|
S_K_ Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:21 |
||
De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:18:40De la: miss_darine, la data 2010-11-29 12:15:10nu sınt ımaculata.....De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:14:05tu cıtestı ce scrı ınaınte sa postezı?......CIND O STRESAI.... atunci ai uitat primele momente dintr-o relatie...cand nu cunosti omul respectiv...si-ti faci tot felul de scenarii...asa ca lasa-l cu stresul...e o faza normala
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:21 |
||
De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:18:40De la: miss_darine, la data 2010-11-29 12:15:10nu sınt ımaculata.....De la: kudika330764, la data 2010-11-29 12:14:05tu cıtestı ce scrı ınaınte sa postezı?......CIND O STRESAI.... cred ca stiti ce vroiam sa spun. da am stresat-o foarte mult cu tot felul de telefoane, ea mi-a spus ca i se pare dragut din partea mea ca fac asta, apoi am inceput si mai tare, dar dupa un timp am lasat-o mai moale |
||
|
PBS Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:23 |
||
De la: PBS, la data 2010-11-29 12:17:50am 28 ani esti barbat atunci...ia taurul de coarne fara frica am un feeling ca nu vei fi dezamagit
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:23 |
||
Spunei omule ce simti si gata.parca a-ti fi doi copii
|
||
|
Valy90 Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prietenia e mai valoroasa decat un diamant | 17 | De la: Ancuuu 4 August 2009 02:09 |
| Nu mai am incredere | 9 | De la: oana84onutza 8 Februarie 2010 17:40 |
| Comuniunea | 13 | De la: SveIa 30 Ianuarie 2009 16:29 |
|
|
||
| Cu ce am gresit??? | 14 | De la: GretaBijoux 27 August 2009 16:35 |
| ATENTIE!!! | 4 | De la: andreea1976 22 Noiembrie 2009 15:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.