Mai multe
| am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. | ||
|
g_mihaela19 Postat pe 4 Decembrie 2010 03:32 |
||
|---|---|---|
De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.chiar e necesar sa deschizi N topicuri?
|
||
|
Valy90 Postat pe 4 Decembrie 2010 11:19 |
||
De la: valy90, la data 2010-12-04 11:19:25De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.chiar e necesar sa deschizi N topicuri? Asa are ea orgasm daca altfel nu poate
|
||
|
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 4 Decembrie 2010 11:20 |
||
fa o vizita la un sexshop...vibratorul sta cuminte in sertar si nu zice nu, daca vrei sa-l folosesti de 10 ori pe zi
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Decembrie 2010 11:23 |
||
De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. ia-ti un barbat de la tara ala sigur te va f..e toata ziua sau daca nu masturbeaza-te singura
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:24 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-04 11:24:01De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. Ala de la tara de cata bautura baga cedeaza repede
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 4 Decembrie 2010 11:25 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-12-04 11:23:33 darino! sper sa o inveti din propria experienta ca acum vin si te ...si pe tine si pe motociclist
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:25 |
||
De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.pana la urma,ai tu o problema cu viata sexuala sau viata sexuala are o problema cu tine?
|
||
|
Valy90 Postat pe 4 Decembrie 2010 11:26 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-04 11:25:21De la: pickard, la data 2010-12-04 11:24:01De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. da! poate la tara la tine,ca la mine e scumpa bautura
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:26 |
||
De la: valy90, la data 2010-12-04 11:26:08De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.pana la urma,ai tu o problema cu viata sexuala are o problema cu cheful baiatului o fi crescut cuE-uri
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:28 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-04 11:26:47De la: Barbie30_, la data 2010-12-04 11:25:21De la: pickard, la data 2010-12-04 11:24:01De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. Lasa frate ca aia de la tara isi produc singuri bautura,nu o cumpara Cumpara dupa ce sa epuizat stocul si de regula isi fac stocul pentru un an
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 4 Decembrie 2010 11:29 |
||
De la: pickard, la data 2010-12-04 11:28:01De la: valy90, la data 2010-12-04 11:26:08De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.pana la urma,ai tu o problema cu viata sexuala Scuzati-ma,am fost un pic c-am needucata si nu v-am
|
||
|
Valy90 Postat pe 4 Decembrie 2010 11:34 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-12-04 11:29:32De la: pickard, la data 2010-12-04 11:26:47De la: Barbie30_, la data 2010-12-04 11:25:21De la: pickard, la data 2010-12-04 11:24:01De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat. decat fara chef, mai bine beat manga si f.. fara numar!
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:34 |
||
De la: valy90, la data 2010-12-04 11:34:00De la: pickard, la data 2010-12-04 11:28:01De la: valy90, la data 2010-12-04 11:26:08De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 03:32:31am shi eu o problema cu viatza sexuala. am o relatzie cu prietenul meu de 1an shi 5luni shi facem dragoste f rar. am discutat cu el pe aceasta tema, i-am spus k nu pot sa o mai duc asa, el raspunzandu-mi k sa mai astept un pik k are niste probleme momentan shi k e stresat, acesta fiind motivul pentru care nu facem dragoste, momentan. dar pn acum au tot existat scuze peste scuze, fel shi fel. dar eu il iubesc mult shi vad k am rezistat pn acum in ritmul asta, dar nush cat voi mai putea. nush ce sa ii mai zic, cum sa ii mai explic k pentru mine chiar conteaza asta. i-am spus toate astea pn acum, dar degeaba. multumesc anticipat.pana la urma,ai tu o problema cu viata sexuala si eu pe tine!
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 11:35 |
||
| multumesc tututor pentru sfaturi :) chiar suntetzi f dragutzi, nush cu ce va deranjeaza p voi k deshcid "N" topicuri?! in fine , fiecare cu problema lui. vad k aici nu exista nmk. de plictiseala datzi sfaturi (dk se pot numi asa) INUTILE, se pare k nu stitzi cum sa va afirmatzi :) o seara placuta tuturor. | ||
|
g_mihaela19 Postat pe 4 Decembrie 2010 23:18 |
||
De la: g_mihaela19, la data 2010-12-04 23:18:04multumesc tututor pentru sfaturi :) chiar suntetzi f dragutzi, nush cu ce va deranjeaza p voi k deshcid "N" topicuri?! in fine , fiecare cu problema lui. vad k aici nu exista nmk. de plictiseala datzi sfaturi (dk se pot numi asa) INUTILE, se pare k nu stitzi cum sa va afirmatzi :) o seara placuta tuturor. nu esti tu de vina! astia de la kudika au scapat de sub control lucrurile.eu o ard pe aici de asta vara si nu am deschis niciun topic tocmai pentru a nu parea ridicol cum esti tu acum de rasul curcilor .
|
||
|
pickard Postat pe 4 Decembrie 2010 23:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| job | 4 | De la: Barbie30 7 Octombrie 2010 15:16 |
| Nationalism, extremism, fanatism, patriotism ! | 5 | De la: Tycu 6 Septembrie 2012 17:52 |
| Casnicie dificila | 19 | De la: GioCorre 12 Noiembrie 2014 09:34 |
|
|
||
| Accidentul lui Serban Huidu | 101 | De la: polin 6 Noiembrie 2011 20:51 |
| ma bucur ca am stricat afacerile Kudika si asa dupa cum se vede,FAZANUL imi sterge in continuare poze pentru ca am stricat afacerile KudikKA CU crema de melci si cu expozitia,ambele fiind de rahat si pentru prostirea fraierilor | 73 | De la: Indiana_Jones 19 Septembrie 2011 13:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.