Setari Cookie-uri

Eu pesti si el rac

Credeti ca ar merge relatia...ca zodii pana acum am inteles ca ne putem impaca foarte bine:)) dar din pacate in viata reala nu este asa .El imi reproseaza ca nu il inteleg si asa este ,chiar nu il inteleg.Iar eu ii reprosez acelasi lucru chiar daca il vad ca se straduieste sa imi intre in gratii mai tot timpul.Ce este de facut? Se poate sa mai continui sau sa renunt de pe acum?
Fulgulet_Argintiu
Postat pe 6 Decembrie 2010 20:53
De la: kudika337034, la data 2010-12-06 20:53:23Credeti ca ar merge relatia...ca zodii pana acum am inteles ca ne putem impaca foarte bine:)) dar din pacate in viata reala nu este asa .El imi reproseaza ca nu il inteleg si asa este ,chiar nu il inteleg.Iar eu ii reprosez acelasi lucru chiar daca il vad ca se straduieste sa imi intre in gratii mai tot timpul.Ce este de facut? Se poate sa mai continui sau sa renunt de pe acum?
kudika339948
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:25
si eu sunt intr-o relatie cu un rac iar eu sunt pesti..ne intelegem destul de bine doar ca el este foarte incapatanat..nu ii place sa descopere lucruri noi...sa incerce...sa experimenteze....si stiu ca pare ceva minor dar ne certam foarte des din acet motiv...acesta relatie dureaza de ceva timp....inainte ne intelegeam foarte bine insa de cand eu m-am mutat si mi am facut alti prieteni..etc....nu mai este ca inainte..nu mai sunt sigura daca mai tin la el sau continui aceasta relatie doar de dragul a ceea ce a fost...sunt foarte confuza...si daca as pune punct relatie i-as face rau si lui dar si mie pt ce am nevoie de el si nu pot sa nu vb cu el....este "bateria' mea fara de care nu as functiona....nu stiu ce sa fac...vre-un sfat?
kudika339948
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:29
De la: kudika337034, la data 2010-12-06 20:53:23Credeti ca ar merge relatia...ca zodii pana acum am inteles ca ne putem impaca foarte bine:)) dar din pacate in viata reala nu este asa .El imi reproseaza ca nu il inteleg si asa este ,chiar nu il inteleg.Iar eu ii reprosez acelasi lucru chiar daca il vad ca se straduieste sa imi intre in gratii mai tot timpul.Ce este de facut? Se poate sa mai continui sau sa renunt de pe acum?

o pestoaica nu renuntza niciodata!
pickard
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:30
cred ca ar trebui sa pui capat acestei relatii..daca vezi ca voi va starduiti dar totusi nu va puteti intelege unul pe altul....inseamna ca asa va fi si pe viitor..nu stiu daca e bine sa mai continui...si chestia cu compatibilitatea intre zodii nu e intotdeauna adevarata...conteaza de alte chestii ca sa va intelegeti..de caracter educatie etc.
kudika339948
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:33
De la: kudika339948, la data 2010-12-25 21:33:12cred ca ar trebui sa pui capat acestei relatii..daca vezi ca voi va starduiti dar totusi nu va puteti intelege unul pe altul....inseamna ca asa va fi si pe viitor..nu stiu daca e bine sa mai continui...si chestia cu compatibilitatea intre zodii nu e intotdeauna adevarata...conteaza de alte chestii ca sa va intelegeti..de caracter educatie etc.

nu poate sa renunte la bateria ei cum a si zis!
pickard
Postat pe 25 Decembrie 2010 21:37
eu sant rac si el pesti.da sant si neintelegeri dar e ok am o relatie de 3 ani .adevarul e ca ca si zodii se inteleg perfect dar in realitate nu i asa. eu zic sa mergi inante daca l iubesti cu adevarat il iubesti asa cum e nu?
mikaela_81
Postat pe 31 Ianuarie 2011 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce te faci cand femeia e berbec si barbatul este fecioara? 24 De la: kudika329801 13 Noiembrie 2010 17:31
compatibilitate zodii 2 De la: mahy33 27 Decembrie 2009 12:59
Femeia LEU - orgoliu, placere, sau dorinta? 55 De la: lover_woman 14 Martie 2011 21:48
horoscop 2 De la: kudika003484 4 Aprilie 2009 12:57
DEVA LAPUGIU DE SUS NR DE FIX PLZZZ???? 3 De la: irina27 16 Iunie 2009 08:18