Mai multe
| salut tuturor de curand am vorbit cu un prieten bun pe net si dupa povesti si povesti am atins cumva subiectul despre sex. m-a intrebat daca mai sunt virgina si i-am raspuns sincer ca da . el are 20 de ani eu aproape 18. vorbim foarte deschis dar pana acum nu am deschis acest subiect . i-am spus de asemenea ca sunt pudica si nu mi-am inceput viata sexuala si din acest p.d.v si din cauza ca inca nu am gasit un baiat potrivit. Am apreciat la el faptul ca dupa ce i-am spus ca sunt virgina nu s'a mirat si pur si simplu a spus ceva de genu " wow , felicitarile mele , apreciez asta " mi-a dat de inteles ca nu trebuie sa in fie rushine. ( avand in vedere ca in ziua de azi multe fete isi pierd virginitatea unde 14 | ||
|
be_yourself____ Postat pe 1 Ianuarie 2011 22:32 |
||
|---|---|---|
De la: be_yourself____, la data 2011-01-01 22:32:44salut tuturor de curand am vorbit cu un prieten bun pe net si dupa povesti si povesti am atins cumva subiectul despre sex. m-a intrebat daca mai sunt virgina si i-am raspuns sincer ca da . el are 20 de ani eu aproape 18. vorbim foarte deschis dar pana acum nu am deschis acest subiect . i-am spus de asemenea ca sunt pudica si nu mi-am inceput viata sexuala si din acest p.d.v si din cauza ca inca nu am gasit un baiat potrivit. Am apreciat la el faptul ca dupa ce i-am spus ca sunt virgina nu s'a mirat si pur si simplu a spus ceva de genu " wow , felicitarile mele , apreciez asta " mi-a dat de inteles ca nu trebuie sa in fie rushine. ( avand in vedere ca in ziua de azi multe fete isi pierd virginitatea unde 14
|
||
|
Valy90 Postat pe 5 Ianuarie 2011 18:19 |
||
|
||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 5 Ianuarie 2011 18:24 |
||
De la: be_yourself____, la data 2011-01-01 22:32:44vorbim foarte deschis dar pana acum nu am deschis acest subiect cred ca-ti trebuie o deschidere mai mare acum serios...v-ati intalnit si live?...sau doar pe web...pt ca s-ar putea sa se schimbe datele problemei
|
||
|
miss_darine Postat pe 5 Ianuarie 2011 18:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SEXUL IN 3...IN FORMULA 2B=1F ?? | 12 | De la: steffy91 2 Iulie 2011 18:04 |
| ejacularea precoce... | 18 | De la: a_child 9 Septembrie 2009 17:59 |
| o mare intrebare :))) | 13 | De la: Andreea1008 7 Ianuarie 2009 02:08 |
|
|
||
| Cea mai proasta abordare | 217 | De la: leo_ 24 Septembrie 2010 03:19 |
| putin ajutor, please | 33 | De la: ana18 14 Septembrie 2009 14:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.