Mai multe
| Am 21 de ani si numai suport sa ma uit in oglina din cauza kilogramelor in plus...un sfat va rog...o dieta.. | ||
|
valentinawtc Postat pe 5 Ianuarie 2011 20:17 |
||
|---|---|---|
De la: valentinawtc, la data 2011-01-05 20:17:48Am 21 de ani si numai suport sa ma uit in oglina din cauza kilogramelor in plus...un sfat va rog...o dieta.. da o raita pe Kudika si ai sa gasesti o tona
|
||
|
anastasia_m Postat pe 5 Ianuarie 2011 20:30 |
||
De la: valentinawtc, la data 2011-01-05 20:17:48Am 21 de ani si numai suport sa ma uit in oglina din cauza kilogramelor in plus...un sfat va rog.... nu te mai uita in oglinda! poate-i defecta sau cu termenu' expirat! |
||
|
|
||
|
geo_resuscitat Postat pe 5 Ianuarie 2011 21:24 |
||
De la: valentinawtc, la data 2011-01-05 20:17:48Am 21 de ani si numai suport sa ma uit in oglina din cauza kilogramelor in plus...un sfat va rog...o dieta.. Pai e destul de important cate kg ai in plus...ca daca ai 5 sau 25 nu e acelasi lucru. In primul rand pana adopti o dieta fixa...renunta la paine, dulciuri, si mananca seara cu 3-4 ore inainte sa dormi...mergi pe jos, sau fa un pic de sport. Asta asa la prima strigare... |
||
|
pinguina Postat pe 5 Ianuarie 2011 22:40 |
||
|
multumesc nu credeam ca cineva o sa imi raspunda..o sa incerc sa fac ceva...multumesc de raspunsuri |
||
|
valentinawtc Postat pe 6 Ianuarie 2011 01:41 |
||
De la: valentinawtc, la data 2011-01-05 20:17:48Am 21 de ani si numai suport sa ma uit in oglina din cauza kilogramelor in plus...un sfat va rog...o dieta.. incearca o dieta care sa asigura slabirea treptata si mentinerea rezultatelor, nu diete drastice , de ex renunta la painea alba, dar pt ca avem nevoie de fibre poti manca 2 felii de paine cu seminte pe zi, carnea incearca sa o prepari la gratar, fiarta sau la cuptor, fara ulei, iar ca garnitura foloseste legume fierte, la gratar sau la cuptor cu exceptia cartofilor si a orezului, carnea sa fie de pui, curcan peste sau vita incearca sa eviti porcul, ultima masa sa fie cu 4 ore inainte de culcare; incearca sa faci sport cel putin de 3 ori pe sapt; bea cel putin 2 l de apa pe zi si ceai verde neindulcit 2-3 cani deoarece stimuleaza metabolismul si deci ajuta la arderea grasimilor; iar daca ai probleme cu celulita poti folosi gelul roz de la elmiplant care are efect termoactiv. succes |
||
|
visan_georgiana Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:11 |
||
merci ptr sfaturi...nici nu vreau diete drastice..osa incerc sa mananc mai sanatos..nu toata ziua dulciuri..:D
|
||
|
valentinawtc Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:21 |
||
| dieta trebuie asociata cu sportul , incearca sa alergi astfel vei avea rezultate sigure , mai ales iarna ! succes! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:27 |
||
Eu vara mananc multe salate , fructe si legume lichide multe si ceva miscare. Iarna un pic mai greu ca ce-i drept ma cam infruct din mancare insa mereu facand sport am norocul ca nu se depune.Plus ca daca iau pastile Slim&fit acestea imi taie pofta de mancare , lucru ce ma ajuta f mult pt ca nu mai ajung sa mananc seara si la mese in cantitate mare
|
||
|
DariaMih Postat pe 21 Iulie 2013 12:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Te pot ajuta sa slabesti !!! | 2 | De la: greierash_is_back 22 Noiembrie 2009 17:34 |
| Urgent!! | 9 | De la: Bianca_Andreea_Dutoiu_1 30 Septembrie 2012 10:52 |
| Garcinia | 8 | De la: kudika_972249 23 Octombrie 2014 15:44 |
|
|
||
| Zumbaromania arde caloria! | 1 | De la: zumbaromania 22 Mai 2010 23:45 |
| Dietele nu aduc la nimic bun! | 55 | De la: GeorgianaBB 25 Iulie 2013 19:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.