Setari Cookie-uri

Femei mature vs. femei imature

am uita sa pun semnele de intrebare...wtf..
cristi_nne
Postat pe 27 Ianuarie 2011 09:43
De la: anastasia_m, la data 2011-01-26 16:46:24Alfe ....ce cauti p'acilea???...cum sa fie matura sau ima....tura?????

anastasio! caut si eu o matura pentru ca mi s-a stricat aspiratorul
pickard
Postat pe 27 Ianuarie 2011 09:57
De la: pickard, la data 2011-01-27 09:57:27
De la: anastasia_m, la data 2011-01-26 16:46:24Alfe ....ce cauti p'acilea???...cum sa fie matura sau ima....tura?????

anastasio! caut si eu o matura pentru ca mi s-a stricat aspiratorul

cristi_nne
Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:52
mama mama:))) m-a innebunit adina asta..fatuca mentionata se crede mai mult decat o zeitate:)) de obicei,nu comentez si nu ma bag in chestii de genul,mai ales cand vad ca persoanele chiar nu merita DAR in cazul asta,chiar am mai vazut ce posteaza ea..cu 5 min in urma:))) k inseala, ca face, ca drege(culmea nesimtirii,se mai si lauda) ,aqm la fel,ca agata ea pe mamaie,k nu stiu ce mai face?? Draga Adina ,stii ce cred? ca esti o mare frustrata,si ca ai vrea sa faci toate lucrurile pe care le spui tu pe aici..sincer ..poate te-as crede,dar cand ma uit la pozele tale:)) parca nu! inceteaza odata sa te mai lauzi si sa inveti lumea la prostii.e un site de discutii.dak tot esti asa disperata lasa-ti numarul de telefon si poate te cauta cineva...!
kudika296057
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:10
O femeie matura nu transmite mesajul mai departe altor femei mature, pentru ca e destul de matura sa-si dea seama ca acele femei deja stiu toate astea
kudika_pudika
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:30
De la: scorpio67, la data 2011-01-15 13:53:46
Sursa Askmen

concluzia e ca cea mai buna sursa de informare pentru o femeie raman tot revistele de barbati
in revistele de femei e atata abureala incat nici voi femeile nu o mai credeti in ele ... hi hi hi

battleofwits
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:40
De la: kudika296057, la data 2011-01-27 20:10:31mama mama:))) m-a innebunit adina asta..fatuca mentionata se crede mai mult decat o zeitate:)) de obicei,nu comentez si nu ma bag in chestii de genul,mai ales cand vad ca persoanele chiar nu merita DAR in cazul asta,chiar am mai vazut ce posteaza ea..cu 5 min in urma:))) k inseala, ca face, ca drege(culmea nesimtirii,se mai si lauda) ,aqm la fel,ca agata ea pe mamaie,k nu stiu ce mai face?? Draga Adina ,stii ce cred? ca esti o mare frustrata,si ca ai vrea sa faci toate lucrurile pe care le spui tu pe aici..sincer ..poate te-as crede,dar cand ma uit la pozele tale:)) parca nu! inceteaza odata sa te mai lauzi si sa inveti lumea la prostii.e un site de discutii.dak tot esti asa disperata lasa-ti numarul de telefon si poate te cauta cineva...!

ma plictisesti
adyna2905
Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:56
De la: cristi_nne, la data 2011-01-27 09:42:19
De la: scorpio67, la data 2011-01-15 13:53:46Femei mature vs. femei imature

"Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat. - Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.

Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. - Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat. - Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeile imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul. - Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine.

Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc... - Femeile mature, in aceeasi situatie, spun "Opreste-te", se ridica, se imbraca si pleaca.

Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. - Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignora "baietii buni". - Femeile mature ignora "baietii rai".

Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature il pot aduce pe barbat acasa.

Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. - Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor. - Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab. - Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.

Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor. -Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate, fara teama ca-si va pierde "barbatia".

Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. - Femeile mature stiu ca acela a fost doar UN barbat.

Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. - Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.

Femeile imature vor citi aceste randuri si isi vor schimba atitudinea. - Femeile mature vor citi si transmite mesajul mai departe, altor femei mature."
Sursa Askmen

Asa o fi , fetelor?

deci sa inteleg ca nu exista nici mature?? hai sa fim serioase scorpio..femeile mature nu sufera, nu sunt furioase...poate nu in societate de fatza cu toata lumea ...nu vor sa fie rasfatzate..in puii mei si barbatii plang si vor sa fie rasfatati, chiar si cei puternici, mai ales ei...
asta e o tampenie fii serioasa
deci IMATURELOR

Nu e deloc tampenie.O femeie matura este printre altele o femeie mai echilibrata, constienta de ea insasi, nu in ultimul rand o femeie care nu mai traieste chiar instinctiv ci mai si gandeste .Puterea mintii depaseste uneori farmecul feminin si este bine sa fie folosita cat mai des.Eu asa imi tin barbatul in priza si cat mai bine langa mine , creez mereu situatii noi, gandite, care sa-l incite si sa mi-l apropie cat mai mult.

Postat pe 29 Ianuarie 2011 08:15
De la: scorpio67, la data 2011-01-29 08:15:30
De la: cristi_nne, la data 2011-01-27 09:42:19
De la: scorpio67, la data 2011-01-15 13:53:46Femei mature vs. femei imature

"Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat. - Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.

Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. - Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat. - Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeile imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul. - Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine.

Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc... - Femeile mature, in aceeasi situatie, spun "Opreste-te", se ridica, se imbraca si pleaca.

Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. - Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignora "baietii buni". - Femeile mature ignora "baietii rai".

Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature il pot aduce pe barbat acasa.

Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. - Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor. - Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab. - Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.

Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor. -Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate, fara teama ca-si va pierde "barbatia".

Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. - Femeile mature stiu ca acela a fost doar UN barbat.

Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. - Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.

Femeile imature vor citi aceste randuri si isi vor schimba atitudinea. - Femeile mature vor citi si transmite mesajul mai departe, altor femei mature."
Sursa Askmen

Asa o fi , fetelor?

deci sa inteleg ca nu exista nici mature?? hai sa fim serioase scorpio..femeile mature nu sufera, nu sunt furioase...poate nu in societate de fatza cu toata lumea ...nu vor sa fie rasfatzate..in puii mei si barbatii plang si vor sa fie rasfatati, chiar si cei puternici, mai ales ei...
asta e o tampenie fii serioasa
deci IMATURELOR

Nu e deloc tampenie.O femeie matura este printre altele o femeie mai echilibrata, constienta de ea insasi, nu in ultimul rand o femeie care nu mai traieste chiar instinctiv ci mai si gandeste .Puterea mintii depaseste uneori farmecul feminin si este bine sa fie folosita cat mai des.Eu asa imi tin barbatul in priza si cat mai bine langa mine , creez mereu situatii noi, gandite, care sa-l incite si sa mi-l apropie cat mai mult.

cu asta iti dau dreptate, dar cu ce ai scris mai sus si da si nu

amaraciune poate nu..dar furie cred ca da...
serios poti spune,dar sincer, ca nu ai simtit asta niciodata???
si sa nu mi spui ca la 20 de ani cand iubesti foarte mult si esti ranit nu cred ca poti spune ca te comporti matur 100%???
poate de fatzada..asta da
cristi_nne
Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:07
De la: cristi_nne, la data 2011-01-30 21:07:26
si sa nu mi spui ca la 20 de ani cand iubesti foarte mult si esti ranit nu cred ca poti spune ca te comporti matur 100%???

Da' cine-a zis ca-i vorba de maturitate la 20 de ani? Sau ca furia e primul ei simptom?
nicossia
Postat pe 31 Ianuarie 2011 09:46

ai gasit elixirul fericirii ce sa mai zic

cine s-ar fi mai gandit ca daca iti "joci" relatia dupa regulile de aur (frica de a fi inselat si frica de a parasit) nu te va "iubi", hihihi ...mi-ai facut dimineata

battleofwits
Postat pe 31 Ianuarie 2011 09:52
De la: nicossia, la data 2011-01-31 09:46:00
De la: cristi_nne, la data 2011-01-30 21:07:26

Da' cine-a zis ca-i vorba de maturitate la 20 de ani? Sau ca furia e primul ei simptom? [/quote

am vrut sa spun ca la 20 de ani reactionezi asa... si mai tarziu o femeie reactioneaza cu furie si si-ar dorii intr-o oarecare masura sa se razbune atunci cand este tradata si umilita de barbatul pe care il iubeste. si la 40 de ani se poate intampla. parerea mea
ma bruiaza cel mic al meu ...
cristi_nne
Postat pe 31 Ianuarie 2011 12:19
De la: AdrianaR, la data 2011-01-25 22:56:36
De la: adyna2905, la data 2011-01-25 17:15:41din ce am citit, sunt udeva la mijloc
adik stiu cum sa pun "gheara" pe un tip daca imi place, si mai ales stiu sa-l pastrez langa mine pana ma plictisesc si trec la urmatorul....

Da?Bravooo!
App: vezi ca ti-e cam mare sutienu si urmatorul,s-ar putea sa se prinda ca vrei sa-l prostesti!

Nu neaparat!

Postat pe 6 Februarie 2011 19:59
De la: battleofwits, la data 2011-01-31 09:52:29

ai gasit elixirul fericirii ce sa mai zic

cine s-ar fi mai gandit ca daca iti "joci" relatia dupa regulile de aur (frica de a fi inselat si frica de a parasit) nu te va "iubi", hihihi ...mi-ai facut dimineata

Drept ca nuca in perete ai scos-o ! Ca de gandit sigur nu ai gandit, este peste puterile tale!

Postat pe 6 Februarie 2011 20:00
De la: kudika195501, la data 2011-01-25 22:55:45...o femeie este atat matura cat si imatura in complexitatea ei, deci cred ca aceasta "lupta" se da mai degraba in voi decat cu restul lumii

Nu e tocmai asa !

Postat pe 6 Februarie 2011 20:02
De la ce varsta incepem sa consideram o femeie matura, dragilor? De pe la 30 de ani, oare?
Citeam concluziile alea (ma tot invart pe langa topicul asta de cand a fost creat ) si ma scarpinam in barba. Tot ce scrie acolo se raporteaza la relatia dintr-o femeie si-un barbat. Probabil ca or fi ajuns ei, prin cine stie ce axioma, la concluzia ca doar asta defineste maturitatea unei femei.
Cred ca toti am intalnit / auzit cazuri in care femei trecute de 30 de ani, se comporta imatur din cauza si pentru un barbat. Dar si invers (e chiar pe forum o fetita care, potrivit parerii majoritatii a dat dovada de maturitate in relatia ei cu un badaran).
Daca vom cauta maturitate in relatiile in care implicam sentimentele, atunci n-o gasim intotdeauna acolo unde ar trebui sa fie. Ca de-aia-ti fura iubirea mintile.
Nu stiu, sunt atat de multe nuante, sunt atat de multe situatii in care reactionam anapoda, incat, mie insami imi este greu sa ma asez intr-o tabara sau alta.
rashela
Postat pe 6 Februarie 2011 20:41
De la: scorpio67, la data 2011-02-06 19:59:04
De la: AdrianaR, la data 2011-01-25 22:56:36
De la: adyna2905, la data 2011-01-25 17:15:41din ce am citit, sunt udeva la mijloc
adik stiu cum sa pun "gheara" pe un tip daca imi place, si mai ales stiu sa-l pastrez langa mine pana ma plictisesc si trec la urmatorul....

Da?Bravooo!
App: vezi ca ti-e cam mare sutienu si urmatorul,s-ar putea sa se prinda ca vrei sa-l prostesti!

Nu neaparat!

scorpio
adyna2905
Postat pe 7 Februarie 2011 19:17
De la: rashela, la data 2011-02-06 20:41:23De la ce varsta incepem sa consideram o femeie matura, dragilor? De pe la 30 de ani, oare?

majoritatea femeilor (ca si barbatii de altfel) nici macar la 80 de ani nu se maturizeaza ...
battleofwits
Postat pe 7 Februarie 2011 19:19
De la: rashela, la data 2011-02-06 20:41:23
Nu stiu, sunt atat de multe nuante, sunt atat de multe situatii in care reactionam anapoda, incat, mie insami imi este greu sa ma asez intr-o tabara sau alta.

pune-te pi dunga
miss_darine
Postat pe 7 Februarie 2011 19:20
De la: rashela, la data 2011-02-06 20:41:23De la ce varsta incepem sa consideram o femeie matura, dragilor? De pe la 30 de ani, oare?
Citeam concluziile alea (ma tot invart pe langa topicul asta de cand a fost creat ) si ma scarpinam in barba. Tot ce scrie acolo se raporteaza la relatia dintr-o femeie si-un barbat. Probabil ca or fi ajuns ei, prin cine stie ce axioma, la concluzia ca doar asta defineste maturitatea unei femei.
Cred ca toti am intalnit / auzit cazuri in care femei trecute de 30 de ani, se comporta imatur din cauza si pentru un barbat. Dar si invers (e chiar pe forum o fetita care, potrivit parerii majoritatii a dat dovada de maturitate in relatia ei cu un badaran).
Daca vom cauta maturitate in relatiile in care implicam sentimentele, atunci n-o gasim intotdeauna acolo unde ar trebui sa fie. Ca de-aia-ti fura iubirea mintile.

Tocmai de aceea articolul nu precizeaza varste, decat cele doua categorii.

Postat pe 9 Februarie 2011 07:53
femei mature
razz
Postat pe 12 Februarie 2011 14:59
urmatorul topic sa fie "femeia matura vs femeia mop"
razz
Postat pe 12 Februarie 2011 14:59
De la: razz, la data 2011-02-12 14:59:53urmatorul topic sa fie "femeia matura vs femeia mop"

de ce nu "barbati imaturi vs barbati maturi" ?
ah da nu exista a doua categorie....
adyna2905
Postat pe 12 Februarie 2011 21:23
De la: adyna2905, la data 2011-02-12 21:23:47

asta e deja tavaleala in pat intre doi gay
miss_darine
Postat pe 12 Februarie 2011 21:26
De la: razz, la data 2011-02-12 14:59:53urmatorul topic sa fie "femeia matura vs femeia mop"

Misoginii sa-si tina pentru ei parerile gretoase! Aviz batalia mintii pierdute!

Postat pe 13 Februarie 2011 17:13

Postat pe 13 Februarie 2011 17:13

barbati "maturi"...daia de se matura cu ei pe jos...? creca sunt si din aia destui...
BEL_AMY1
Postat pe 13 Februarie 2011 17:17
De la: scorpio67, la data 2011-02-13 17:13:48

adyna2905
Postat pe 13 Februarie 2011 23:55
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-13 17:17:05

barbati "maturi"...daia de se matura cu ei pe jos...? creca sunt si din aia destui...

daca gasesti unul trim si la mine ca mi s-a stricat aspiratorul.poate el face treaba mai buna

adyna2905
Postat pe 13 Februarie 2011 23:55
sunt IMATURAAAAAAAA bravo mie
kudika380240
Postat pe 1 Aprilie 2011 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 5 De la: sufletsel 18 Aprilie 2010 11:19
tachinari...prea multe 48 De la: iulia069834 18 Aprilie 2010 08:37
Ce ati alege intre ratiune si sentimente? 70 De la: Valitza88 26 Octombrie 2009 20:02
despre iubire... 25 De la: bruneagra25 27 August 2009 22:48
cum pot sa scap de sentimentele pe care le mai am inca pentru fostul iubit? 16 De la: kudika032667 9 Iunie 2009 16:29