Mai multe
| ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el | ||
|
mihamari33_yahoo_com Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:10 |
||
|---|---|---|
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:12 |
||
dai cu spritu pan la ziua galgal
|
||
|
|
||
|
scorpyoW Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:14 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el Cand este ce???Ametit? Pai fa-i tratament si da-i sa bea la fiecare 2 ore sa fii sigura ca v-a simti ceva pt tine pana la sfarsitul zilelor! Doamne apara si pazeste!E plin de disperate!Ce mile-mi e de voi!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:15 |
||
adrianooooooooooo da bine zici ca inimioara cu zdringhi se tine votca e buna ca e facuta din sentimente
|
||
|
scorpyoW Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:23 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el eeeeeeeee urasti barbati care nu stiu ce vor in viata dar adori barbati care stiu ce vor la betie na cam ziso
|
||
|
scorpyoW Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:45 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el la bautura ori simte nevoia de pasarica (nu conteaza care, si cum arata ) ori chiar ca are anumite sentimente pentru tine insa, din cauza "prieteniei" nu se poate materializa ... din prietenie e cam greu sa ajungi la sex
|
||
|
battleofwits Postat pe 16 Ianuarie 2011 23:59 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el Sfat:daca vorbesti cu el asa cum ne-ai scris noua aici...inseamna ca d-aia nu i se mai ridica "interesul pentru tine.Lasa dreacu babardeala si invata sa te exprimi corect! |
||
|
Barbie30_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 02:24 |
||
| de astazi ma-am hotarit sa nu il mai sun dar il iubesc si o zi de nu i aud macar voce simnt ca sa intimpat ceva cu el | ||
|
mihamari33_yahoo_com Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:34 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-17 21:34:34 de astazi ma-am hotarit sa nu il mai sun dar il iubesc si o zi de nu i aud macar voce simnt ca sa intimpat ceva cu el Nu s-a intamplat nimic cu el ci cu tine,hai lasa ca o sa te faci tu mare. |
||
|
Barbie30_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:39 |
||
| Hai ca aiinceput bine prin a nu comunica cu el ... abtinete sa cedezi macar cateva zile ... apoi daca elsimte ceva ptr tine te va cauta si veti putea discuta serios despre problemele dintre voi , Dar daca cedezi si suni si tot tu disperata ajungi la el nu vei depasi starea in care esti acum de a fi distractia lui din timpul betiei . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:40 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 21:40:30Hai ca aiinceput bine prin a nu comunica cu el ... abtinete sa cedezi macar cateva zile ... apoi daca elsimte ceva ptr tine te va cauta si veti putea discuta serios despre problemele dintre voi , Dar daca cedezi si suni si tot tu disperata ajungi la el nu vei depasi starea in care esti acum de a fi distractia lui din timpul betiei . Stii cat e de usor sa reziste tentatiei?Ii sterge numarul de telefon din agenda si ii sterge id-ul din lista de mess.Chiar daca o sa vrea sa-l sune nu mai are cum Eheee da ea nu vrea asta!
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:47 |
||
| sint destul de matura ca sa stiu ce vreau de la viiata pentru ca am trecut printro experienta urita un divort si am 2 copii de crescut si nu este foarte usor pentru ca foarte greu e sa iti refaci viata | ||
|
mihamari33_yahoo_com Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:48 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-17 21:48:58sint destul de matura ca sa stiu ce vreau de la viiata pentru ca am trecut printro experienta urita un divort si am 2 copii de crescut si nu este foarte usor pentru ca foarte greu e sa iti refaci viata Wow de copii nu ai zis nimic la inceput , ma gandesc ca ai divortat , ai ramas cu copii si prietenul din copilarie a fost cel ce te consola , simtind nevoia de sprijin ai ajuns sa ai o relatie cu el , hmmmm , ma gandesc ca ptr el era o fantezie devenita realitate , doar ca incepe sa realizeze ca sunt implicate si responsabilitati , mai ales cu cei doi copii ... si cred ca asta il indeparteaza de tine . Adica timpul petrecut in bratele tale ii place dar cel in care ar trebui sa se ocupe de copii tai nu . Acum inteleg de ce esti asa legat de el , te gandesti ca iti va fi foarte greu sa mai gasesti pe cineva sa te accepte cu copii . Dar chiar daca ajunget sa va impacati tot cred ca se va adancii nemultumirea lui si la fel te vei trezi cu el ca vrea sa scape din relatie . |
||
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:30 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-17 21:48:58sint destul de matura ca sa stiu ce vreau de la viiata pentru ca am trecut printro experienta urita un divort si am 2 copii de crescut si nu este foarte usor pentru ca foarte greu e sa iti refaci viata Ti-ai dat singura raspunsul la intrebarea "de ce ma cauta doar cand e ametit?" E foarte greu sa-ti refaci atunci cand ai doi copii da asta nu inseamna ca trebuie sa tabari pe singurul care se arata disponibil sa te frectioneze ocazional.Daca spui ca esti destul de matura in gandire ar trebui sa vezi lucrurile mult mai clar.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Ianuarie 2011 07:37 |
||
De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el cand spui ametit te referi k e beat? dak da sa sti ceva .si eu am patit asa cu fostul meu prieten care e tot balanta( eu sunt rac) credema k a fost insuportabil cu el.. deci normal k doar atunci era mai iubaret cand era ametit ..dak la asta teai referit la ce am zis eu atunci mai bine las-o balta cu el... nu e pt tine.cum sa zik fostu meu era libertin , neserios, dak ii spuneam ceva ii intra intro ureche si iesea in cealalta... deci a fost un dezastru cu el.eu vroiam o relatie serioasa si chiar un viitor.. dar cu el nu s-a putut asta.dak vezi k nui serios, apoi lasa-l. sunt si altii. eu de ex mi-am gasit un prieten nu de mult timp care se gandeste f serios la viitorul nostru si stie ce vrea.:) |
||
|
rheiush Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:36 |
||
De la: rheiush, la data 2011-01-19 20:36:24De la: mihamari33_yahoo_com, la data 2011-01-16 21:10:32ma-am idreagost de aproape 2ani de prietenul meu din copilarie dar el zice ca nu mai simnte nimic pentru mine dar cind el este ametit atunci simnte alceva eu sint fecioara si el balanta datimi va rog un sfat ca nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa vorbesc cu el "cand spui ametit te referi k e beat?" Nu,ai inteles tu gresit!Tipu` e ametit ca are anemie si-l ia cu ameteli.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 02:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Compatibilitate Balanta - Rac | 19 | De la: wildlife 28 Iulie 2010 00:58 |
| Scorpion si Leu..... | 3 | De la: piscolino 26 Noiembrie 2011 12:12 |
| Ea gemeni , El taur. | 2 | De la: ladydyy31 21 Iulie 2009 10:43 |
|
|
||
| Compatibilitate?! | 2 | De la: Full_Metal_Jacket 7 Aprilie 2009 14:04 |
| berbecii?rai sau buni? | 78 | De la: IUBY88 5 Februarie 2014 08:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.