Mai multe
De la: rockk, la data 2011-02-14 18:42:48De la: rashela, la data 2011-02-14 18:06:33Eu nu spun ca TREBUIE sa li se spuna, fiecare face cum il duce capul. Nu-i de mirare ca ai asemenea limbaj, asemenea ton si asemenea replici. |
||
|
rashela Postat pe 14 Februarie 2011 20:24 |
||
|---|---|---|
De la: DayC, la data 2011-02-14 18:49:23De la: rashela, la data 2011-02-14 17:59:23Are doar 14 ani. Incerc sa aman cat pot, stand de vorba cu el si explicandu-i ca e prea devreme. Stie tot ce trebuie sa stie. Sunt convinsa ca nu va spune niciodata "nu suport prezervativul". Imi pare rau, dar nu-ti pot zice CE si CUM. Lucrurile astea vin de la sine cand exista o relatie speciala, creata de la bun inceput asa. Cand fiecare lucru nou pe care il descopera copilul tau, vine si-l discuta cu tine, te intreaba pentru a-l intelege. N-au fost lucruri spuse ca la scoala, el stand pe un scaun in fata mea si eu dand din maini, au fost momente, clipe, ani de zile in care fiecare poveste a fost analizata la timpul potrivit. Ei stiu ,vad, discuta, aud la cei mai mari. Cand copilul iti este la scoala poti fi sigur ca in jurul lui se petrec exact chestiile de care tu incerci sa-l feresti. Si daca el stie ca in casa nu are voie sa discute despre asa ceva ca, mami si tati il pedepsesc, cauta informatii la cei care stiu: adica pusti cu cativa ani mai mari ca ei. M-am crescut copilul asa cum am fost crescuta si, Slava Domnului, putine sunt lucrurile care ma mai uimesc sau scandalizeaza cu adevarat in ziua de azi. |
||
|
rashela Postat pe 14 Februarie 2011 20:32 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-01-18 09:16:14 se pare ca nu!
|
||
|
|
||
|
puiut_77 Postat pe 15 Februarie 2011 10:41 |
||
|
Ati iubi un baiat cu SIDA? DA! L-as iubi de 3 ori pe zi, in diverse pozitii, atat cat imi va permite lombosciatica, in urmatoarele conditii: -baiatul sa aiba varsta cuprinsa intre 21 si 31 de ani -ochii deschisi la culoare, prefer violet sau gri perlat -penisul in erectie de 21,8 cm -inaltime cuprinsa intre 1.80 si 1.89m -sa nu-i puta picioarele -sa se epileze inghinal total -astept doritorii sa ma caute dupa circa 69 de ani, atunci cand voi avea venerabila varsta de...69 plus 28, socotiti si voi...cred ca 97 :) de ani...pentru ca am auzit eu ca daca te infectezi cu HIV mai traiesti cu boala asta cel putin 12 ani :) |
||
|
Ionyssa Postat pe 20 Februarie 2011 05:59 |
||
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare...6 ani e ok pt a explica copilului cum se face sau e prea devreme? Repet, nu e vorba de jena..ci de faptul ca , poate nu ar intelege la aceasta varsta. [/quote]6 ani e cam devreme, dar totusi daca ii poti spune intr-un mod care sa nu il socheze ai putea sa ii spui, pt ca s-ar putea ca fara sa vrea intr-o zi sa intre pe vreun site, din curiozitate, si sa afle singur, cred ca ar fi mult mai socat daca s-ar intampla asa. Daca parintii ar sta mai mult de vb cu copiii cu privire la viata sexuala, metode de contracceptie si BTs, sunt sigura ca nu ar mai fi atatea fete care recurg la avorturi inca de la varsta de 13-14 ani , sau atatea cazuri de BTS. |
||
|
visan_georgiana Postat pe 20 Februarie 2011 10:46 |
||
De la: TIGRA, la data 2011-02-20 10:46:24Tot nu mi-ai raspuns la intrebare...6 ani e ok pt a explica copilului cum se face sau e prea devreme? Repet, nu e vorba de jena..ci de faptul ca , poate nu ar intelege la aceasta varsta. 6 ani e cam devreme, dar totusi daca ii poti spune intr-un mod care sa nu il socheze ai putea sa ii spui, pt ca s-ar putea ca fara sa vrea intr-o zi sa intre pe vreun site, din curiozitate, si sa afle singur, cred ca ar fi mult mai socat daca s-ar intampla asa. Daca parintii ar sta mai mult de vb cu copiii cu privire la viata sexuala, metode de contracceptie si BTs, sunt sigura ca nu ar mai fi atatea fete care recurg la avorturi inca de la varsta de 13-14 ani , sau atatea cazuri de BTS.[/quote] ... mama ce functioneaza spalarea de creier ... da de ce parintii ''trebuie'' sa vorbeasca cu copii de metode de contraceptie ? ... ca sa ii timpeasca si pe acestia ca si parintii lor ? ... ca sa aiba si acestia o paranoia de dus in spate ? ... ar fi foarte simplu daca li s-ar explica principiile normale si morale dupa care se ghideaza o viata fara frustrari, obsesii, paranoia ... ar fi mai simplu sa cunoasca BINE cele mai simple lucruri decit ''strategii'' imbecile si concepte sofisticate de distrus neuronii ... degeaba le speli creierul cu metode contraceptive si feluri de a avea succes in viata ... ca vor suferi ca niste animale din cauza ''libertatilor'' ... ... iti place o fata, beleste ochii bine si ia-o ... iti place un baiat deschide ochii inainte de a desface picioarele ... chestii simple ... care trebuiesc EXPLICATE mult mai corect decit surogatele despre contraceptie si metode de evita inevitabilul ... ... unii ''parinti'' (mai ales cei care si-au tot selectionat copii) si-au facut o ''datorie'' din a isi imbeciliza copii cu explicatii ''stintifice'' despre sex, contraceptie ... priveaza tinerii de orice posibilitate de a iesi din turma de maimutze previzibile si non-valoroase social ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Februarie 2011 11:05 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:05:49 in cazul tau se vede foarte bine unde duce proasta si/sau lipsa de informatie - o anemie intelectuala cronica |
||
|
battleofwits Postat pe 20 Februarie 2011 11:11 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-20 11:11:09De la: marco918, la data 2011-02-20 11:05:49 ... prostane ... ti-am mai spus ... incearca sa gindesti cind scrii ceva ... eventual si cind vorbesti (ca banuiesc ca nu ti se schimba logica de cocalar) ... cind spui ceva gen ''anemie intelectuala cronica'' nu adauga ca imbecilul si emoticoane cu - good job ... parca esti un copil de gradinitza care spune o imbecilitate si apoi ride singur de ''gluma'' lui ... zau esti prost de putzi ... si nu cred ca te vei schimba vreodata ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Februarie 2011 11:16 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-20 11:28:52 ... nu ma mira ... mai poti fi mirat dupa lobotomie? probabil ca esti un caz special, nu ca nu te-as fi considerat special, numai ca acum poti avea parte di de gloria te la OTV
|
||
|
battleofwits Postat pe 20 Februarie 2011 11:32 |
||
|
in cazul tau se vede foarte bine unde duce proasta si/sau lipsa de informatie - o anemie intelectuala cronica saliut, nu te mai stresa , sti bine ca nu ai cu cine, dupa logica tampa a lui Marco copiii nu ar trebui educati in nici un fel , de asta sunt copii care atunci cand au probleme se ascund de parinti, si ajung frustrati, sau cer sfaturi unor persoane care poate, pana la urma, nu le vor binele, un parinte adevarat trebuie sa isi educe copilul si sa il invete tot, si bine si rau, si mai ales acel copil trebuie sa stie ca parintii sunt poate singurii care ii vor binele, pt ca prieteni adevarti nu prea mai exista. Un copil trebuie sa stie ca poate gasi sprijin in parintele lui si ca poate vorbi oricand deschis, indiferent de problema |
||
|
visan_georgiana Postat pe 20 Februarie 2011 13:06 |
||
Daca e vorba si de o relatie sexuala...nu..si cred ca si respectivul/respectiva daca ar iubi pe cineva..nu ar permie el/ea una ca asta..nu cred ca ar fi in stare sa faca rau persoanei iubite....oricum..nu putem critica pe nimeni..din pacate unii au mai putin noroc..
|
||
|
Adryyoyo Postat pe 20 Februarie 2011 13:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Prima data fara orgasm | 6 | De la: megan2012 17 Iunie 2013 19:52 |
| Transplant renal | 5 | De la: sanatate08 11 Februarie 2012 22:25 |
| Nunta Niko Palace | 1 | De la: kudika_30454 26 Februarie 2013 17:58 |
|
|
||
| Rinita-tratamente si sugestii | 3 | De la: Diana_Dy 11 Mai 2016 19:20 |
| INFORMATII PROSTITUTIE | 8 | De la: steleflori 20 Decembrie 2014 20:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.