oportunitate unica, timp limitat. profita acum!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kity_m Avatarul lui kity_m

6 mesaje
Membru din: 6/06/2008
Oras: braila

OPORTUNITATE IN IANUARIE 2011. Numai in ianuarie se fac preinregistrari, sa colaboram cu o mare firma din SUA care promoveaza o aplicatie asemanatoare celei folosite de GOOGLE, care incaseaza 1,3 milioane dolari zilnic pentru fiecare clic!
Mai sunt doar cateva zile, ca sa ne inregistram GRATUIT.
www.prelaunchmalaysia.com/mocanuOC Dupa deschiderea site-lui, pe pagina, in dreapta sus exista o rublica JOIN, clic aici pentru inregistrare. Nu aveti nimic de pierdut. INCERCATI Este un nou sistem. Asta nseamna ca sub dvs. se vor inregistra nu numai persoanele pe care le-ati invitat, ci din ntreaga lume(ca la firmele MLM).
introduceti numele, e-mail, numarul de telefon si atunci veti obtine site-ul web propriu, ce-l veti putea promova mai departe prietenilor. Inregistrarea e gratuita.
Trimite-ti cunostintelor, n caz contrar vor primi link-ul altcuiva si se vor inscrie in alta echipa! Clic pe JOIN pentru inregistrare!

PS: Imediat dupa inregistrare aveam in echipa mea 32 de inscrieri din toata lumea !!! chiar functioneaza!

Inregistrarea este complet gratuita. AICI:
www.prelaunchmalaysia.com/mocanuOC
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Din februarie e cu bani?????
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
kity kity..... naivitatea ta ma copleseste!
Raporteaza abuz de limbaj
andreeastudio Avatarul lui andreeastudio

9 mesaje
Membru din: 3/01/2011
Oras: bucuresti

Nu stiu cat de multi bani poti castiga din astfel de oportunitati aparute peste noapte,dar poti gasi cu siguranta joburi part-time in care se castiga satisfacator chiar si pe timp de criza.
Raporteaza abuz de limbaj
nicossia Avatarul lui nicossia

1042 mesaje
Membru din: 11/01/2010

De la: andreeastudio, la data 2011-02-18 16:37:08Nu stiu cat de multi bani poti castiga din astfel de oportunitati aparute peste noapte,dar poti gasi cu siguranta joburi part-time in care se castiga satisfacator chiar si pe timp de criza.

da si tu 1 exemplu
Raporteaza abuz de limbaj