Mai multe
|
Daca virgula combinat inseamna sex, atunci e trist. Daca totusi combinat nu inseamna sex, atunci tot respectul pentru ea ca are curajul ca, dupa un esec, sa se ridice si sa mearga mai departe. Asa ca jiji draga, daca doresti un raspuns serios la intrebare, da-ne toate datele problemei. |
||
|
kudika380044 Postat pe 1 Aprilie 2011 00:12 |
||
|---|---|---|
De la: kudika327894, la data 2011-02-07 19:05:48Mai dragilor eu am dormit mai mult , ia lamuritima si pe mine cum e cu se combina ?, se combina si fac bigi-bigi sau se combina si doar se pupa si atat cum e corect ca nu mai pricep? doar se pupa atat |
||
|
jiji2410 Postat pe 1 Aprilie 2011 16:35 |
||
| o fata s-a indragostit de un baiat mai mare ca ea cu vreo 17 ani ,el pentru ca nu credea acest lucru,indragostindu-se si el a in ceput sa o testeze,prima oara a divinizat-oea si-a dat seama,si a prins cornite,a inceput sa minta,sa se dea cine nu e,iar el o incerca in anumite feluri ,iar el datorita comportamentului ei o credea nebuna,ea il iubea ,dar intr-un tarziu a hotarat sa renunte la el,pentru ca elincepuse sa creada ca-i nebuna si incepuse sa-si bata joc de ea,a descoperit multe lucruri care nu-i conveneaului si a inceput sa o ia in deradere ,dar ea vedea si il ierta mereu ca-l iubea pana intr-o zi cand ea a hotarat sa nu se mai intoarca,el n-a stiut sa se comporte cu ea ea l-a iubit chiar daca era batran,il vedea cel mai frumos,dar a pierdut-o ea avea familie si s-a intors la ea ,pentru ca se indragostise atat de tare incat uitase de eiel a pierdut-o ca n-a stiut sa se comporte | ||
|
|
||
|
kudika183384 Postat pe 2 Aprilie 2011 07:43 |
||
| el fiind mai matur,ar fii trebuit sa inteleaga ,ea e o femeie foarte cuminte cand s-a intalnit cu el in parc,a crezut ca-si bate joc de el ,dar a venit acolo ca-l iubea cu toate ca n-ar fii acceptat asemenea lucru niciodata,de-atunci el tot se razbuna,iar ea ia acceptat razbunarile din iubire,nici inpadure n-ar fii venit,dar l-aiubit cu adevarat,cand a plecat in italia a tras de timp,cand l-a vazut a invocat motive si el s-a razbunatin continuare,imi pare rau ca el era matur si s-a gandit numai la lucruri ingrozitoare ,povestea s-a terminat,el credea ca ea nu stie nimic ,dar ea stia totul si facea pe naiva | ||
|
kudika183384 Postat pe 2 Aprilie 2011 08:38 |
||
| n-am inteles nimic si cred ca nici tu! | ||
|
ipahebirowtnod Postat pe 2 Aprilie 2011 08:44 |
||
| el considera ca nu exista femei cuminti,probabil avand de-aface cu cine stie ce femei,se gandea ca n-o pace nimeni,dar ea starnea aproape orice barbat | ||
|
kudika183384 Postat pe 2 Aprilie 2011 08:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| eu gemeni si el.....taur | 3 | De la: everything_for_you 7 Iunie 2009 19:50 |
| eu rac el balanta.... | 11 | De la: kudika345462 29 Decembrie 2010 16:32 |
| Doar pentru Berbeci | 46 | De la: kudika295505 25 August 2010 14:02 |
|
|
||
| eu rac ,el capricorn,ce parere avetzi? | 13 | De la: 8 Decembrie 2012 07:30 |
| Femeia scorpion. | 4 | De la: Luncsoreanu_Alin_1 28 Noiembrie 2013 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.