Setari Cookie-uri

Noua constiinta = singuratate?

De la: vitamina_c, la data 2011-03-10 20:07:30
si daca face invers?!

ooo ...bisexuala scumpa numai la .... ti-e gandul
battleofwits
Postat pe 10 Martie 2011 20:13
De la: battleofwits, la data 2011-03-10 20:06:34
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:56:04
De la: battleofwits, la data 2011-03-10 19:38:35
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:36:31
De la: battleofwits, la data 2011-03-10 19:31:40
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:28:55
De la: battleofwits, la data 2011-03-10 19:17:39
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:07:20... miscarea cu pricina a ajuns la idolatrie a zeului Krishna si nu cred ca aduce vreun beneficiu individului, in sensul urcusului spiritual...

[img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Others/others-299.gif[/img]

krishna e un zeu,
in aceeasi proportie ca si isus [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Winks/wink-3.gif[/img]

ba nu

nu vrei tu?

nu e din spirit de contrazicere.....ma trage de maneca Dumnezeu....

eu cred ca te trage un dracusor, si nu de maneca ci de bluza

dispari !

ca sa dispar ...
trebuie sa scuipi in san si sa te scarpini dupa ureche

tu asa faci ???
mai, dragalasule, nu te-a invatat la gradi ca nu-i frumos sa scuipi ?

contesina
Postat pe 10 Martie 2011 20:16
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:07:20
De la: alinutza_alinutza, la data 2011-03-08 13:00:37 Buna,

Propun si supun parerilor voastre o intrebare singura: Trezirea constiintei (noua constiinta despre care se vb atat de mul) poate insemna singuratate?
Sau : ca sa afli cine esti cu adevarat (proces care poate dura mult, uneori o viata) nu inseamna cumva inseamna (auto-) condamnarea la o viata solitara?
Astept pareri.

Multumesc mult.
PS: La multi ani de 8 martie, tuturor!

Alinutza

Daca te referi la The New Religious Consciousness - Noua constiinta religioasa, o miscare aparuta in 1976 in SUA, iti pot spune ca miscarea cu pricina a ajuns la idolatrie a zeului Krishna si nu cred ca aduce vreun beneficiu individului, in sensul urcusului spiritual.

Daca privim din punct de vedere ortodox (crestin), constiinta este cuvantul lui Dumnezeu in om si o poarta fiecare om in sine inca de la nastere.
Cunoasterea sinelui cu ajutorul lui Dumnezeu se poate realiza fara indoiala si de pe pozitia de mirean.Evident ca in momentele in care vrei sa patrunzi in interiorul tau, sa-ti auzi gandurile, trebuie sa te retragi intr-un loc linistit si intim.Ma indoiesc ca cineva isi aude gandurile in discoteca, la o petrecere, la servici, la cumparaturi sau in trafic...

Iar pentru a afla cine esti cu adevarat, asta nu inseamna neaparat izolare de ceilalti, singuratate...Exista doar anumite momente, depinde de temperamentul fiecaruia si de nevoile emotionale personale cat de lungi sunt aceste momente si de cat de departe vrei sa mergi cu introspectia....

... ..da, contesina..!...sunt de acord cu tine ...dar, de ce te-ai limitat numai la ganduri ..?
vyoryca
Postat pe 10 Martie 2011 20:19
De la: vyoryca, la data 2011-03-10 20:19:17
De la: contesina, la data 2011-03-10 19:07:20
De la: alinutza_alinutza, la data 2011-03-08 13:00:37 Buna,

Propun si supun parerilor voastre o intrebare singura: Trezirea constiintei (noua constiinta despre care se vb atat de mul) poate insemna singuratate?
Sau : ca sa afli cine esti cu adevarat (proces care poate dura mult, uneori o viata) nu inseamna cumva inseamna (auto-) condamnarea la o viata solitara?
Astept pareri.

Multumesc mult.
PS: La multi ani de 8 martie, tuturor!

Alinutza

Daca te referi la The New Religious Consciousness - Noua constiinta religioasa, o miscare aparuta in 1976 in SUA, iti pot spune ca miscarea cu pricina a ajuns la idolatrie a zeului Krishna si nu cred ca aduce vreun beneficiu individului, in sensul urcusului spiritual.

Daca privim din punct de vedere ortodox (crestin), constiinta este cuvantul lui Dumnezeu in om si o poarta fiecare om in sine inca de la nastere.
Cunoasterea sinelui cu ajutorul lui Dumnezeu se poate realiza fara indoiala si de pe pozitia de mirean.Evident ca in momentele in care vrei sa patrunzi in interiorul tau, sa-ti auzi gandurile, trebuie sa te retragi intr-un loc linistit si intim.Ma indoiesc ca cineva isi aude gandurile in discoteca, la o petrecere, la servici, la cumparaturi sau in trafic...

Iar pentru a afla cine esti cu adevarat, asta nu inseamna neaparat izolare de ceilalti, singuratate...Exista doar anumite momente, depinde de temperamentul fiecaruia si de nevoile emotionale personale cat de lungi sunt aceste momente si de cat de departe vrei sa mergi cu introspectia....

... ..da, contesina..!...sunt de acord cu tine ...dar, de ce te-ai limitat numai la ganduri ..?

m-am limitat strict la a raspunde postarii...dar daca autoarea va dori sa intre in profunzimea subiectului am sa incerc, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa mai postez cate o parere proprie, sper ca si corecta....
contesina
Postat pe 10 Martie 2011 20:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa inteleaga ca si el greseste? 47 De la: franziska_eu 3 Februarie 2012 11:56
salut 26 De la: yumy 18 Aprilie 2011 09:16
Suferinta este cauzata de destin sau de propria noastra persoana? 13 De la: SweetHappyButterfly 12 Martie 2009 18:45
Relatie berbec-peste 5 De la: yumalai 22 Mai 2009 19:10
Cutremur 128 De la: arhanghel 1 Noiembrie 2009 11:28