Setari Cookie-uri

Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton!

Aleg Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi si Dan Spataru - Tu, eu si-o umbrela . Sunt preferatii tatalui meu.
gynela
Postat pe 21 Martie 2011 10:02
Angela Similea cu melodia Sa te gandesti din cand in cand la mine mi-a fost alaturi in tinerete cand fiecare adolescent are nevoie de multa atentie din partea tuturor. Am fost un copil cu o mica problema de sanatate pe care toata lumea o considera un defect dar m-am obisnuit si am reusit sa trec petste acea perioada cu ajutorul persoanelor de langa mine si cu minunatele versuri pe care le ascultam in momentele cele mai grele ale tinereti mele
FIORrece
Postat pe 21 Martie 2011 11:02
Mirabela DAuer-Te-astept sa vii ... o melodie nemuritoare...care-mi trezeste amitiri placute... ma face sa ma gandesc la prietenul meu...pe care-l astept cu mare drag sa vina acasa.. Te astept sa vii!!!!!
veronikky
Postat pe 21 Martie 2011 12:04
melodia a lui Andreescu imi trezeste zi de zi fiorul iubirii si placerea de a zice te iubesc persoanei iubite care imi face zi de zi o bucurie ,
daniela ,
ramnicu valcea
kudika052923
Postat pe 21 Martie 2011 16:30
wow!sunt multe care imi trezesc amintiri:Luigi Ionescu - Lalele,Mihaela Runceanu - De-ar fi sa viiDoina si Ion Aldea Teodorovici - Iarta-ma,Gabriel Dorobantu - Eu imi vad de drumul meu,Catalin Crisan - Vorbeste marea,. Dan Spataru - Amintiti, amintiri,Doina si Ion Aldea Teodorovici - Scrisori pe zapada,. Dan Spataru - Serenada pe zapada, Pompilia Stoian - Ninge pe strada mea,Marina Voica - Sanie cu zurgalai,Proconsul - Prima zapada
floryflo
Postat pe 21 Martie 2011 16:32
Cand eram mai mica...auzeam la radio...destul de des mihaela runceanu-de-ar fi sa vii...nestiind pe atunci cine este stiu ca stateam si ascultam fascinata acasta melodie...si astazi o ascult bineinteles...ma calmeaza...si imi pare rau ca s-a dus mihaela asa de repede...
rocsannarusu
Postat pe 21 Martie 2011 22:33
Sunt cantecele preferate ale mamei mele.
micuta_aura
Postat pe 21 Martie 2011 22:48
TE ASTEPT SA VII (MIRABELA DAUER)imi aminteste de prima intalnire.
kara77
Postat pe 22 Martie 2011 09:58
Marina Voica – Sanie cu zurgalai
Imi aduce aminte de copilarie, era o melodie mult cantata in copilaria mea si care si acum imi aduce aminte de frumoasele ierni cand nu mi se parea nici prea frig si nu-mi era nici prea greu sa ies in zapada depusa pe strada. Ma bucuram de fiecare fulg de nea cazut si cea mai mare bucurie venea cand era atat zapada cat sa ne putem da cu sania ( bineinteles nu cu sania cu zurgalai).
kudika029927
Postat pe 22 Martie 2011 11:05
Luigi Ionescu - Lalele, acesta melodie imi aminteste de primavara vesela alaturi de cei dragi, zambete si mult soare.
MiniAlya
Postat pe 22 Martie 2011 11:06
Cantecele tineretii mele/
mioritza40
Postat pe 22 Martie 2011 20:55
As alege primul album, "adiere de primavara". De ce? Pentru ca iubesc primavara, pentru ca imi da o stare de bine, ma face fericita ... si pentru ca as canta la nesfarsit melodia mirabelei "te-astept sa vii" - imi astept iubitul din afgan..Mirabela Dauer este cantarea lui preferata, si chiar daca pe noi ne-a legat un concert al lui Gabriel Cotabita, nu al Mirabelei Dauer, in asteptarea lui nu pot sa nu cant si sa nu-mi doresc sa se intoarca la mine, "cu inima impacata", "numai aici ne va fi cel mai bine" . Sper sa ii fie bine acolo, si sa se intoarca sanatos acasa, la mine - prietena lui - la parintii lui...
zur
Postat pe 23 Martie 2011 15:11
Toate aceste melodii au incintat copilaria mea,le-am indragit si le ascult cu multa nostalgie,aducindu-mi aminte de clipele fericite ale copilariei mele.Le asculti cu multa multa placere oricind, eau cintecele preferate ale parintilor mei,si as fi foarte fericita sa fiu si eu cistigatoarea unui asemenea premiu,deorece consider caci sunt melodiile pe care le apreciez, foarte mult :le ascut oricind,oiriunde cu multa,multa placere,te fac foarte nostalgic.
Va multumesc foarte mult pentru acest concurs,sper sa ma numar si eu printre fericitii cistigatori.
liuka29
Postat pe 24 Martie 2011 17:51
buna.mi-e imi plac toate piesele rominesti asc chiar mereu national fm.TE ASTEPT SA VII e super piesa a dnei mirabela.am fost despartita de sot si fredonam mereu acest cintec,cu mare placere si plingeam sa intors la noi acasa de la amanta.am suferit multttttt.vanda.militaru vanda-dana.sat cuza-voda.jud dimbovita
OaNNa94
Postat pe 25 Martie 2011 11:57
In caz ca va plictisiti intrati aici!!
Locație: http://rumania.vip-yourself.com/index.php?inhalt=landing_abstimmen&id=50fa5a9e49c3402e596a1c89eb56c8d5
kudika120986
Postat pe 25 Martie 2011 11:59
eu am ales inima-i un telefon,pt ca ador aceasta melodie.am o varsta relativ frageda dar ador melodiile vechi.va pop
kudika378968
Postat pe 25 Martie 2011 14:30
Aurelian Andreescu- Tu esti primavara mea
E melodia care imi aduce aminte de tinerete, copilarie chiar. Vocea calda si unica ma face sa ma gandesc cat de trecatoare sunt toate si ca trebuie profitat de fiecare moment al vietii, sa ne bucuram de fiecare primavara!
mariko57
Postat pe 26 Martie 2011 11:08
Luigi Ionescu - Lalele este prima melodie pe acordurile careia am dansat cu tata meu cel dintai dans :)
karmen_kk
Postat pe 26 Martie 2011 21:37
Melodiile mele preferate sunt:DRUMURILE NOASTRE cu Dan Spataru, VORBESTE MAREA cu Catalin Crisan si melodia SA TE GANDESTI DI CAND IN CAND LA MINE cu frumoasa Angela SImilea.Toate aceste melodii au bucurat copilaria si tineretea mea.Le-am ascultat cu multa placere si dragoste si atunci si acum oricand, am timp pentru ca imi amintesc de clipele fericite ale copilariei mele. Le iubesc foarte mult!!!!!!!
kudika152147
Postat pe 26 Martie 2011 21:42
Parfumul iubirii ºi al recunoºtinþei transmis de aceste piese nemuritoare mi-a însoþit întreaga adolescenþã. Îmi dau seama acum cã sunt o privilegiatã. M-am format din punct de vedere afectiv în ritmul acestor melodii superbe, profunde, înãlþãtoare. Una dintre ele îmi trimite un fior tare plãcut. Eram în tabãrã la Nãvodari, elevã de liceu în vacanþã. Îndrãgostitã de un bãiat superb... Eram cazaþi în corturi, la micã distanþã de plajã. Chiar se auzeau valurile mãrii când forfota adolescentinã se potolea. În difuzoarele din tabãrã se transmitea muzicã aproape tot timpul. Chiar discoteca era în aer liber. Abia fusese lansatã melodia "Vorbeºte marea" în interpretarea lui Cãtãlin Criºan. Se difuza de câteva ori pe zi. ªi eu eram aºa îndrãgostitã... ªi marea-mi ºoptea vorbe atât de tãinuite...
alexa_cernauteanu
Postat pe 27 Martie 2011 17:31
Toate imi trezesc diverse amintiri, am copilarit cu aceste melodii. Am ales Dan Spataru - Tu, eu si-o umbrela - pentru ca totdeauna l-am "iubit" pe Dan Spataru.Impreuna cu vecina mea si partera de jocuri in copilarie organizam concursuri de muzica si asta era melodia pe care o interpretam eu cel mai des. Mai tarziu peste ani cand fetita mea era mica i-o cantam ei si dansam amandoua pe aceasta melodie, care e destul de usor de fredonat si ea ma imita stalcind cuvintele, iesea ceva de genul " Umbelul lui"
silviasilvia
Postat pe 28 Martie 2011 10:46
Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi
Este una din melodiile de suflet ale mele si ale sotului meu. Desi facem parte din generatia tanara sa zicem asa, ne place mult muzica veche si foarte buna. Aceasta melodie mi-a fost dedicata de sotul meu de foarte multe ori...
ircuta
Postat pe 28 Martie 2011 14:56
Stefan Hrusca - Copacul indragostit si Vasile Seicaru - Imbratisarea marii
Aceaste melodii imi amintesc de copilarie, cand zilnic se auzeau la picap. Cei doi artisti erau preferatii parintilor mei si am ajuns si eu sa-i indragesc. Eram in clasa intai si fredonam melodiile prin casa.
ovydia
Postat pe 29 Martie 2011 09:06
Mihaela Runceanu - De-ar fi sa vii. Era visul oricarei adolescente sa ajunga sa cante ca Mihaela Runceanu.Mai ales ca era profesoara .Cunosteam cuvintele de la foarte multe cantece.Pacat ca acum se difuzeaza foarte putin pe posturile de radio.
felicia_feticu
Postat pe 29 Martie 2011 09:49
Catalin Crisan-Vorbeste marea
CE VREMURI ...SENSIBILE!Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor - spunea cu intelepciune Victor Hugo.Melodia pe care am selectat-o imi evoca amintiri dragi sufletului meu.Fetita mea , micuta fiind era fascinata de inflexiunile muzicale ale acestei piese si o savura cu toata fiinta ei .La vremea adolescentei a redescoperit-o si ,cu siguranta ,mi-a dat o explicatie ce a ramas proverbiala , vizavi de pasiunea ei pentru muzica lui Catalin Crisan si in speta ptr Vorbeste marea .Orice melodie trebuie sa scoata la suprafata intrebari care sa rezoneze cu noi in asa maniera incat sa nu putem sa ne oprim pana nu am gasit raspunusul potrivit.Fetita mea a gasit, gaseste si va gasi la malul marii ,in contemplarea valurilor raspunsurile multor intrebari.Marea are un efect spectaculos asupra ei, ii sopteste cuvinte tainice ,se creeaza simbioza perfecta intre cele doua.Cred ca nimic nu este intamplator in viata.
ANELY
Postat pe 29 Martie 2011 10:13
Am copilarit cu aceste melodii,au fost melodiile de suflet ale parintilor mei,sunt melodii care le asculti oricind,oriunde cu multa multa placere si nostalgie,imi aduce aminte de perioada copilariei mele,care a fost una foarte frumoasa.
As fi foarte foarte incintata sa fiu si eu una dintre cistigatoarele,oricarui Cd.cu aceste melodii incintatoare ,care ne fac sa mai uitam din viata aceasta care este pe zi ce trece tot mai grea si mai urita.
Va multumesc mult pentru aceste concursuri minunate.
liuka29
Postat pe 29 Martie 2011 10:35
Melodia "Lalele" de Luigi Ionescu imi aduce aminte de fumoasele momente petrecute la tara la bunici. Bunicul meu era asa bucuros cand ne duceam la el incat ne lua pe genunchii sai si incepea sa ne canta aceasta melodie. Noi eram "lalele" lui. Pacat ca nu mai e in viata sa mai simtim acea caldura cu care ne intampina de fiecare data. Mi-e foarte dor de acele timpuri.
fikret
Postat pe 29 Martie 2011 12:39
Catalin Crisan - Vorbeste marea
Eram copil si imi doream din suflet sa vad si eu marea....insa parintii mei nu isi permiteau....am reusit sa ajung sa vad marea la 28 de ani...mereu cand ascult melodia asta imi aduc aminte de copilarie si de dorinta mea de atunci!
maimuticagogosica
Postat pe 29 Martie 2011 14:24
Am ales melodia Mihaelei Runceanu ,o stea apusa pe pamant dar ce vesnic va lumina cerul, "De-ar fi sa vii", o melodie ce exprima speranta eterna in amor , un sentiment efemer la cea mai mica atingere dura.Dorinta de a cunoaste dragostea,de a tremura la prima atingere a buzelor,ne conduce pe alizeea visarii la o o usa mare ,ferecata cu un lact urias pe care o singura cheie ,a unei singuri iubiri o poate deschide.Muzica este cheia placerii , a desfatului, a relaxarii sufletului si corpului.Copilaria , adolescenta ,tineretea si chiar batranetea ne-a fost mangaiata de susurul lin al muzicii de dragoste a acestor mari artisti.Cantecul lor nu va pieri niciodata si amintirea vremurilor in care muzica lor a fost ascultata de o lume intreaga vesnic va ramane in mintea dar mai ales in sufletele noastre.Lacrimile varsate in amintirea acestei mari artiste , ce a parasit mult prea devreme lumea vazuta , au racorit flacara muzicii ei , de o mare valoare .Muzica ei imi aminteste de copilaria mea, una nu tocmai fericita deoarece perintii mei , ingeri dragi ,nu au fost alaturi de mine , dar muzica Mihaelei si nu doar a ei mereu m-a consolat .Stateam ore in sir ascultand aceasta melodie si sperand ca ceea ce artista canta se va intampla cu adevarat , parintii mei chiar vor veni .Dar chiar si muzica ei nu mi-a implinit visul dar macar mi-a fost alaturi , mi-a mangaiat sufletul cu vocea ei de privighetoare ,si ma facut sa sper......
kudika331866
Postat pe 29 Martie 2011 18:39
dan spataru-raza mea de soare
guesnicolae
Postat pe 29 Martie 2011 20:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Castiga un roman cu autograf de Paulo Coelho! 678 De la: concursKudika 24 Februarie 2012 21:18
Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! 594 De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21
Kudika si Papucei.ro te invita la concurs! 3374 De la: ge_iana 16 Aprilie 2010 17:10
Castiga saptamanal un set de produse dermocosmetice Ivyss Plant! 1381 De la: naturistul1 17 Decembrie 2011 12:19
Concurs: Castiga lenjerie sexy! 15784 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07