Mai multe
| si zici ca il iubesti dupa o relatie virtuala de 4 luni?? hmm...tu chiar stii ce e iubirea? nu as prea crede. esti puerila, apreciezi pe altul care iti ofera satisfcatii sexuale. unde o fi iubirea, ca eu nu o vad. incearca sa te maturizezi si vei stii ce vrei. pt ca acum nu esti in regula nici cu o relatie la distanta si nici cu una in care nu exista sentimente, ci doar atractie fizica. | ||
|
delicacy Postat pe 25 Martie 2011 17:00 |
||
|---|---|---|
De la: rockk, la data 2011-03-25 06:29:48am auzit manelisti jegosi care vorbeau mai frumos ca tine, lover. tine o tot asa. esti un exemplar de toata frumusetea. multumesc, dar in viata reala chiar sunt un exemplu de om, acum fiecare cum percepe, e vorba de fler si de a cunoaste oamenii, calitate pe care tu inca nu o ai dar sper sa ti-o dezvolti in curand |
||
|
lover_woman Postat pe 25 Martie 2011 19:39 |
||
mie mi-e frica sa nu apara un al-treilea.ce te faci atunci????????????? |
||
|
|
||
|
clar_de_luna Postat pe 1 Aprilie 2011 05:59 |
||
| Draga mea ,eu cred ca nu stii ce este iubirea adevarata ,pt ca nu poti sa afirmi ca iubesti pe cineva ,pe care nici macar nu l-ai tinut de mana ...ci doar de la distanta.Eu cred ca tu simti nevoia acuta sa ai pe cineva,pe care sa crezi ca-l si iubesti. Ca sa iubesti pe cineva tb sa-l simti langa tine sa-l cunosti de aproape,sa fii cu el.Daca atunci cand va sarutati simti acel fior asemanator unui curent, atunci poti afirma ca s-a infiripat acel sentiment maret al iubirii..Dar sa stii ca este o mare deosebire dintre iubire si SEX.Daca acel prieten iti propune doar "PATUL" atunci doar sexul il intereseaza si nimic mai mul.tGina.. | ||
|
kudika323092 Postat pe 3 Aprilie 2011 09:14 |
||
|
E ciudat... si te inteleg, ideea e ca avem nevoie de protectie, de cineva langa noi sau doar de sex. Ideea e urmatoarea ai grija ca gigolo sa nu afle ca mai ai un barbat in viatza ta, nici un barbat nu accepta sa-si imparta femeia cu altul. Sti cum e, fugi dupa 2 iepuri ramai fara nici unul. |
||
|
kudika295368 Postat pe 3 Aprilie 2011 12:16 |
||
| si eu am o relatie la distanta ,de 5 luni insa nu ma tenteaza si nu ma atrage alta persoana,ba din contra imi doresc din ce in ce mai mult sa fiu cu iubitul meu,poate nu il iubesti asa cum crezi sau cum ai vrea sa il iubesti,incearca sa reflectezi asupra acestui lucru:) | ||
|
aysel Postat pe 3 Aprilie 2011 15:10 |
||
|
wow :)) va multumesc pentru raspunsuri,dar hai sa lamurim cateva lucruri: 1 nu am o relatie virutala, iubitul meu vine destul de des acasa:P 2 sincer chiar il iubsc:X...incepem sa avem multe planuri impreuna si sunt supermega incantata. 3 aveti dreptate ...sexul nu este important...sau este ..dar numai cu iubitul meu:X V a multumesc pentru sfaturi .chiar daca unele din ele au fost rautacioase :P
|
||
|
kudika134917 Postat pe 4 Aprilie 2011 10:38 |
||
eu te sfatuiesc in primul rand s ai grija cu relatiile astea la distanta..mai ales daca l ai intalnit pe net...sa nu uiti ca in spatele unui profil frumos se poate ascunde un monstru...si acum iti vb din proprie experienta eu am o relatie la distanta de 3 ani...ptr ca eu sunt din valcea si sunt la facultate tot acolo..pe el l am cunoscut cand am term liceul. am fost in vizita la pitesdti la fosta colega de banca din liceu .mi l a prezentat pe prietenul ei si el pe fratele lui :D amandoi ascultam rock si avem un stil specific si s a gandit ca o sa ne placem..si asa a fost..asteptam sa termin facultatea...la anu si sa ne mutam impreuna...e fffff grea relatia asta la distanta ..imi lipseste non stop..il iubesc nelimitat de mult ne vedem cam o data la3 saptamani..si totusi nu am simtit niciodata nevoia sa fac sex cu altcineva :D si am avut o gramada de ocazii. deci cred ca nu l iubesti.. dorinta nu poate fi mai puternica decat iubirea adevarata ..si in plus..daca tipu' se lauda ca ti poate face tot ce ai visat in pat parerea mea e gretos...nu spun ca nu tre sa vb murdar...dar sa o faca cu o perspe care o cunoaste f bine ..cu care sa si permita sa i vb murdar in intimitate...dar daca el se lauda ca face si drege ..nu uita "cainele care latra nu musca" si in plus mai sunt 5000 de fete carora le a spus fraza asta . ai grija pe lume sunt multi degenerati
|
||
|
porumbita00 Postat pe 1 Mai 2011 09:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce se intampla??? | 14 | De la: kagome_kudika 8 Martie 2011 14:12 |
| Topul celor mai frumoase melodii de dragoste | 72 | De la: alina02 14 Septembrie 2009 22:18 |
| mi`e greu sa trec peste asta ! | 25 | De la: kudika003451 14 Mai 2009 16:33 |
|
|
||
| pana cand o viata amara? | 22 | De la: smigal 18 Martie 2009 16:05 |
| S-a îndrãgostit de altcineva. | 5 | De la: kudika_979977 22 Noiembrie 2015 13:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.