Mai multe
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 09:41:17De la: gaby_avalon, la data 2011-04-09 09:38:39Ok , am inteles, dar ce parere ai despre cei care nu stiu sa se exprime corect in limba romana? Ce ar fi sa incerci sa revizuiesti un pic titlul, cred ca si altii de pe acest forum ar aprecia.... gestul. Si eu am remarcat greseala, dar cunoscand postarile lui Battheofwits stiu ca stie sa scrie. Chiar foarte bine. Acum ... ori a facut greseala intentionat , ori din neatentie cand batea pe tastatura. Dar poate ne lamureste el. |
||
|
mariana_o Postat pe 9 Aprilie 2011 10:09 |
||
|---|---|---|
De la: mitura, la data 2011-04-09 10:07:08De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 10:05:15De la: bobocica87, la data 2011-04-09 09:57:30Poate nu a fost atent cand a scris si din greseala a tastat u in loc de e dar eu cred ca asta e ceva asa de grav, sunt altii care chiar fac greseli mari. Nu cred ca ma abat foarte mult de la topic. Uite un exemplu: ''Daca unii nu stie sa crie despre cum e sa nu stii o meserie, Sunt altii ce vorbeste despre cum nu stie sa scrie romaneste.'' Ideea e ca odata ce esti putin agramat sansele sa fii foarte bun intr-un domeniu scad (desi nu e o regula), motiv pentru care insuccesele (insuccesurile ) familiale din punctul acesta de vedere, devin frustrari, iar in cazul de fatza persoana in cauza s-a gandit sa-si impartaseasca ''poverile'' cu noi in sperantza ca v-a mai gasi si alte persoane asemenea lui, lucru ce reduce frustrarea si sentimentul de nemultumire ''profesionala''.
|
||
|
R0MW4LD Postat pe 9 Aprilie 2011 10:23 |
||
De la: mariana_o, la data 2011-04-09 10:09:16De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 09:41:17De la: gaby_avalon, la data 2011-04-09 09:38:39Ok , am inteles, dar ce parere ai despre cei care nu stiu sa se exprime corect in limba romana? Ce ar fi sa incerci sa revizuiesti un pic titlul, cred ca si altii de pe acest forum ar aprecia.... gestul. Fiind vorba de Battheofwits, clar nu e vb de o greseala. Nu e genul de persoana nascuta la coada vacii. Stiu si eu clar ca stie sa scrie insa pastila asta cu greseala demonstreaza cat de rautaciosi suntem uneori si facem orice uneori ca sa scoatem in evidentza defectele altora, in cazul de fatza chiar si sa deviem de la subiect. |
||
|
|
||
|
R0MW4LD Postat pe 9 Aprilie 2011 10:26 |
||
|
Aceptarea unui barbat care sa stie sa "stranga un surub" depinde foarte mult si de situatia economica a fiecaruia. Daca situatia economica ne-ar permite sa chemam un meserias ... unde-i problema ca stie sau nu sa faca "treburi de barbat" ? Cunosc cazuri de astfel de barbati ... chiar nu stiu sa schimbe un bec. In schimb fac o multime de bani si cand au nevoie ... cheama meseriasul. E simplu. Ce te faci insa cand nu-ti permiti acest lux ? Pentru ca e clar ca nu poate prelua doar unul singur toate responsabilitatile casei. Poate la inceput o face, dar stim ca viata e grea si oricat de mult l-ai iubi pe celalalt la un moment dat nu mai rezisti. Fizic vorbind. Si-atunci cauti pe cineva cu care s-a imparti responsabilitatile. Si-uite-asa se duce de rapa toata dragostea pentru ca nu stii sa strangi un surub. De unde concluzia ca e important sa stii si asta, iar daca nu stii si cel de langa tine te accepta asa ... e bine totusi sa incerci sa inveti. Ai intrebat ... daca-mi amintesc bine daca barbatii accepta femeile care se pricep la treburile de barbati. Din experienta mea ... NU. Si problema nu e neaparat la femei , e la ei. Ca se simt complexati. Am patit-o pe propria piele asa ca stiu ce spun. A schimbat o priza in doua ore ... si priza nu era foarte stabila ... dar am zis ca ... merge. L-am rugat sa repare un ciocan ( sarea din coada) ... nu mai zic ce s-a intamplat. Ideea e ca nu ma dumiream ce vrea sa faca . I-am aratat cum se face. In doua minute am reparat ciocanul. Statuse si se chinuise vreo zece minute inainte sa ma duc eu sa vad ce face. N-a mers. Nu avea cum. El se simtea complexat, eu muream de inima cand se apuca sa faca ceva. Asa ca am luat-o fiecare pe drumul lui. Si a fost mai bine asa. Ma plangeam intr-o zi la o amica ca trebuie sa merg cu masina la reparat (asta e unul din lucrurile pe care nu-mi place sa le fac) . Stii ce m-a intrebat ? Ca sunt sigura ca daca asi avea pe cineva nu m-asi mai duce cu masina la reparat ? Am ramas putin surprinsa de intrebarea ei stiind ca are o casnicie fericita si un sot deosebit. Si mi-a povestit ca sotul ei nu se pricepe la nimic si ca cheama meseriasul petru orice lucru. Dar asta nu insemna ca ea nu-l iubeste si ca nu sunt fericiti. Si au 25 ani de casnicie , copii mari si inca se iubesc. Deci ... sunt situatii si situatii. Personal mi-ar fi greu sa accept pe cineva "cu doua maini stangi" langa mine, dar asta nu insemna ca asta e regula pentru toata lumea. |
||
|
mariana_o Postat pe 9 Aprilie 2011 10:39 |
||
|
Eu sunt inginer si strang la suruburi de cand eram mic copil, iar de gatit de vreun an si un pic am inceput sa ma descurc in tainele bucatariei. Am cunoscut femei care nu gateau pentru ca nu erau atrase de domeniul asta al "bucataritului" dar si barbati care nu erau in stare sa schimbe un bec si stateau in oglinda in baie mai rau ca miresele... depinde de fiecare |
||
|
monik_nik22 Postat pe 9 Aprilie 2011 10:43 |
||
Parerea mea e ca n-ar trebui sa existe activitati casnice specifice doar vre-unuia dintre parteneri. Rolul partenerilor e sa se completeze reciproc. Daca avem talente si aptitudini ar trebuie sa le folosim doar in scopul de a ajuta nicidecum de a scoate ceva in evidentza. La noi in familie de exemplu desi amandoi stim sa gatim (aici nu ma refer la ceea ce unii considera gatit, adica cartofi prajiti, etc.) sotia mea e cea care gateste mai des pentru ca eu ma axez pe partea de curatenie. Cand vine vorba de destindere gatim impreuna desi cand facem curatenie ea nu se ofera cu aceeasi placere cu care ma ofer eu sa gatesc. Asta nu ne impiedica in schimb sa avem o viatza normala. Cum am amintit ceva mai sus sunt unele aspecte pe care insa nu le indragesc (schimbatul prizei, etc.), dar asta e deja o chestiune de vointza nu de capacitate. Cand chiar nu stii ceva asta este, te impaci cu ideea dar cand nu vrei ceva atunci apare o problema care in timp se poate agrava si poate dauna unei relatii.
|
||
|
R0MW4LD Postat pe 9 Aprilie 2011 10:55 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 18:33:04De la: battleofwits, la data 2011-04-03 18:30:54Ce parere aveti despre tipul asta de oameni? SI EU STIU SA LE FAC PE AMUNDOUA! DAR BARBATUL MEU NU STIE SASA FACA NICI UNA NICI ALTA! E CA UN TRANTOR LENES,ESTE FOARTE COMOD, GATESTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI,IAR DE TREBURI BARBATESTI, NU ARE TREABA CU ELE! FLORICICA MAMEI ! IMI VINE SA-I DAU CU CEVA IN CAP! |
||
|
trenul_vietii Postat pe 9 Aprilie 2011 11:20 |
||
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 10:55:42Parerea mea e ca n-ar trebui sa existe activitati casnice specifice doar vre-unuia dintre parteneri. Rolul partenerilor e sa se completeze reciproc. Daca avem talente si aptitudini ar trebuie sa le folosim doar in scopul de a ajuta nicidecum de a scoate ceva in evidentza. La noi in familie de exemplu desi amandoi stim sa gatim (aici nu ma refer la ceea ce unii considera gatit, adica cartofi prajiti, etc.) sotia mea e cea care gateste mai des pentru ca eu ma axez pe partea de curatenie. Cand vine vorba de destindere gatim impreuna desi cand facem curatenie ea nu se ofera cu aceeasi placere cu care ma ofer eu sa gatesc. IDEM CU SCUZELE REPETATE, CU GRESELILE DIN CARE NU VREA SA INVETE NIMIC. DOAR DEE!!!!!........CAND MERGE SA SE SCUZE TOATA ZIUA , CE ROST ARE SA EVOLUEZE?! |
||
|
trenul_vietii Postat pe 9 Aprilie 2011 11:24 |
||
De la: bobocica87, la data 2011-04-09 09:57:30Poate nu a fost atent cand a scris si din greseala a tastat u in loc de e dar eu cred ca asta e ceva asa de grav, sunt altii care chiar fac greseli mari. Da, asa stiu ei sa se remarce cand nu au nimic grozav de comentat asupra subiectului, comenteaza greselile de sriere . |
||
|
Postat pe 9 Aprilie 2011 11:26 |
||
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 10:26:31De la: mariana_o, la data 2011-04-09 10:09:16De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 09:41:17De la: gaby_avalon, la data 2011-04-09 09:38:39Ok , am inteles, dar ce parere ai despre cei care nu stiu sa se exprime corect in limba romana? Ce ar fi sa incerci sa revizuiesti un pic titlul, cred ca si altii de pe acest forum ar aprecia.... gestul. battleofwits si nu Battheofwit.Daca tot e sa ne scoatem ochii pe greseli care sunt inerente atunci cand scrii mai repede.Remarca-te, te rog, prin continutul mai putin plictisitor al textelor.Incepi sa semeni cu Leo si e grav.
|
||
|
Postat pe 9 Aprilie 2011 11:35 |
||
| Consider ca este musai ca un barbat sa stie sa stranga un surub. Pana al urma exista specualisti pentru treburi de genul acesta la care poti apela. Pentru mine este mult mai important ca barbatul de langa mine sa stie sa gateasca sau cel putin sa fie dispus sa ma ajute la gatit. :) | ||
|
satena20 Postat pe 9 Aprilie 2011 11:36 |
||
Daca vrei cu adevarat poti!!!!
|
||
|
solomon_sara20 Postat pe 9 Aprilie 2011 11:50 |
||
De la: satena20, la data 2011-04-09 11:36:56Consider ca este musai ca un barbat sa stie sa stranga un surub. Pana al urma exista specualisti pentru treburi de genul acesta la care poti apela. Pentru mine este mult mai important ca barbatul de langa mine sa stie sa gateasca sau cel putin sa fie dispus sa ma ajute la gatit. :) ... serios !!! ... ... si duci tu sacii de cartofi ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Aprilie 2011 11:51 |
||
|
bunicul meu spunea: nu sti - te invat nu poti - te ajut nu vrei -te oblig oricum in casa eu fac tot , sotul meu nu se pricepe la "chestii de barbat" dar in schimb face multe alte lucruri care eu nu reusesc (mai ales rezolvatul problemelor cu vorba). Unica chestie care o mai facea din cand era spaltul de vase , dar i-a trecut.... il accept asa cum e. Oricum se compenseaza pe alta parte. |
||
|
ralucaafronie Postat pe 9 Aprilie 2011 12:46 |
||
|
Buna Am doi feciori ,pe care i-am invatat de mici sa faca tot ce se poate in casa.Asa ca se descurca .Deci totul depinde de cum au fost crescuti.Acelasi lucru este valabil si pentru fete. Este adevarat ca in lumea asta ,plina de stress,nu iti mai vine sa pui mana pe nimic,si sa faci ceva ,...dar daca stam sa platim pentru fiecare nimic pe care il putem face si singuri.... Si apoi faptul ca pui mana si faci ceva in casa,este si un mod de a iesi din rutina zilnica,de la serviciu. Cei doi dintr-un cuplu trebuie sa se ajute unul pe celalat ,sa faca treaba in casa sau in afara ei fara sa se puna problema ca ar fi treaba de barbat sau de femeie.Totul merge prin intelegere si obisnuinta. In felul acesta ramane timp chiar daca foarte putin,si pentru distractie,pentru a fi impreuna > |
||
|
wonder_woman Postat pe 9 Aprilie 2011 12:47 |
||
| E o greseala in intrebare ? Ori Femeia nu stie sa gateasca,ori Femeile nu stiu sa gateasca ? ;;) | ||
|
morenaRox Postat pe 9 Aprilie 2011 13:41 |
||
mmda..poi na..aqm fiekre q sarcinile lui:-??...si eu stiu sa l fac pe amandoua
|
||
|
geoB Postat pe 9 Aprilie 2011 13:44 |
||
De la: morenaRox, la data 2011-04-09 13:41:35E o greseala in intrebare ? Ori Femeia nu stie sa gateasca,ori Femeile nu stiu sa gateasca ? ;;) Ce spuneam mai devreme! Habar nu ai sa spui ceva despre subiect dar ai vazut si tu ca e o geseala in titlu.Mare scofala! Are vreo importanta asta, schimba subiectul cu ceva ? Nu cred! |
||
|
Postat pe 9 Aprilie 2011 14:32 |
||
| apai ce mai conteaza cine ce stie sau ce vrea sa faca prin casa...important e sa se completeze amandoi si sa se accepte. nu mi se pare o idee buna sa incerci sa fortezi oamenii sa se incadreze in anumite tipare sau roluri, mai ales daca acestea sunt recunoscute ca inechitabile, asta e dovada de egosim, nu de iubire. | ||
|
DayC Postat pe 9 Aprilie 2011 15:14 |
||
De la: trenul_vietii, la data 2011-04-09 11:20:09De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 18:33:04De la: battleofwits, la data 2011-04-03 18:30:54Ce parere aveti despre tipul asta de oameni? si ce te retine? cred ca stiu...........mancarea gustoasa de o gateste!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Aprilie 2011 15:21 |
||
| Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ! | ||
|
cami16i Postat pe 9 Aprilie 2011 15:25 |
||
De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
geo_refinantat Postat pe 9 Aprilie 2011 15:57 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Aprilie 2011 16:11 |
||
si eu am doi baieti ,sant casatoriti si se pricep la detoate,eu le-am zis ,,invatati sa va descurcati ca nu stiti ce neveste va luati ,si chiar asa e nu leau pus mamele lor la nimic,si sau casatorit la peste 30 de ani
|
||
|
kudika083965fericita Postat pe 9 Aprilie 2011 17:17 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
pickard Postat pe 9 Aprilie 2011 17:25 |
||
Iar tu nu stie sa scrie !! :)))
|
||
|
diana1981 Postat pe 9 Aprilie 2011 17:26 |
||
De la: diana1981, la data 2011-04-09 17:26:14Iar tu nu stie sa scrie !! :))) ... pentru ca e multe ...
|
||
|
marco918 Postat pe 9 Aprilie 2011 17:27 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-04-09 16:11:26De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
geo_refinantat Postat pe 9 Aprilie 2011 17:37 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 17:37:42De la: vitamina_c, la data 2011-04-09 16:11:26De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
pickard Postat pe 9 Aprilie 2011 17:42 |
||
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 17:37:42De la: vitamina_c, la data 2011-04-09 16:11:26De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote |
||
|
marco918 Postat pe 9 Aprilie 2011 17:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o mica problema | 15 | De la: marco918 4 Decembrie 2011 00:07 |
| vis ciudat | 0 | De la: 22 Ianuarie 2011 08:37 |
| Am nevoie de o secretara!!! | 23 | De la: coffeeta 2 Martie 2009 09:17 |
|
|
||
| INDIFERENTA...cea mai buna arma? | 74 | De la: AndrEEA515 22 Iulie 2009 23:39 |
| pentru dumneavoastra | 4 | De la: oktober 18 Ianuarie 2009 13:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.