Setari Cookie-uri

Femeia nu stiu sa gateasca; Barbatul nu stie sa stranga un surub

De la: trenul_vietii, la data 2011-04-09 11:20:09
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 18:33:04
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 18:30:54Ce parere aveti despre tipul asta de oameni?

Eu stiu sa le fac pe amandoua dar sotul meu NU!

SI EU STIU SA LE FAC PE AMUNDOUA! DAR BARBATUL MEU NU STIE SASA FACA NICI UNA NICI ALTA! E CA UN TRANTOR LENES,ESTE FOARTE COMOD, GATESTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI,IAR DE TREBURI BARBATESTI, NU ARE TREABA CU ELE! FLORICICA MAMEI ! IMI VINE SA-I DAU CU CEVA IN CAP!

De ce te-ai mai maritat cu el??Am si eu un exemplu cum e sotul tau: tatal meu! Mama face mancare, se duce la munca, unge balamalele de la usi daca acestea scartaie, bate un cui, schimba un bec (un bec schimb si eu ca nu e mare lucru) si multe altele pe cand taticul meu se duce la servici, dar in casa nu face nimic altceva. Eu am luat exemplul si mi-am cautat un baiat care sa faca de toate,inclusiv mancare. Asa ca...daca nu vezi nu stii ce-ti doresti!!
mony90
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:43
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 19:37:50
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 19:30:56
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 19:28:43Faptul ca sotul mneu nu se pricepe la gatit, nu ma deranjeaza. In schimb, se pricepe de minune la surubarit.MA indoiesc ca sunt barbati care nu stiu sa bata un cui ar fi culmea sa fie asa.

In schimb, am intalnit barbati ce se enerveaza la culme cand fac o treaba "de barbat"; injura, trantesc, izbesc. Sunt de-a dreptul penibili.

cum sunt femei care nu stiu sa faca de mancare, te asigur ca sunt si barbati care nu stiu sa stranga un surub ...

insa pe mine ma intereseaza parerea TA despre genul acesta de oameni care "nu stiu"

Parerea mea? Hmmmm Nu stiu ce sa spun..in prima faza, sunt amuzanti. Nu cred ca e atat de important sa stie. Nu se pricepe el, atunci se pricepe altul.

Altul specializat as adauga :) daca isi permite sa aduca un profesionist pt a schimba o priza (electrician adica) e perfect din punctul meu de vedere. Ma scuteste de laudele pe care ar fi trebuit sa i le aduc daca repara el insusi priza respectiva
Si evident, prefer sa iesim la restaurant decat sa gatesc si sa spal eu vasele nu ca nu as avea masina de spalat vase ci doar asa ca idee.
ocs
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:46
o casnicie presupune si astfel de lucruri. nimeni nu le-a stiut de la inceput. TOTUL ESTE SA VREI SA INVETI!dar in ziua de astazi e cam asa...EU ... SA FAC ASA CEVA?....EXCLUS...EU AM BANI ...SA FACA ALTUL ....
sau...EU.... ... sa gatesc...dar m-a facut mama frumoasa si ...ATAT...ca sa gatesc???NU SE POATE....
TOATE FEMEILE SUNT FRUMOASE LA TINERETE-suple, finute, dragalase-viata te schimba , fie ca vrei sau nu, toate subtirelele de azi vor deveni si ele candva ....grasele..alea....sau zbarcitele alea......dar cine e puturos PUTUROS RAMANE.
un barbat cu o surubelnita sau un patent in mana poate fi al naibii de sexi dar si o femeie la cratita poate fi sexi...trebuie sa existe acel ceva numit iubire ca totul sa devina realitate.
asa ca baieti ....si femeile gospodine merita privite cu atentie-au un atu in plus...stiu sa gateasca bineeeee!(vorba ceea -dragostea pe stomacul gol e cam ...seaca...) si barbatii indemanatici ...ehehehehe.....nici nu stiti ce multe pot ei sa faca cu uneltele lor(ca sa nu zic.sc...le)
TOTUL TINE DE VOINTA FIECARUIA!nu-ti cad galoanele daca stii sa bati un cui...dimpotriva...nici nu devii urata daca stii sa faci mancare.
va pupacesc pe toti ....continuati...continuati
GABYTA13
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:54
De la: ocs, la data 2011-04-09 17:46:14
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 19:37:50
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 19:30:56
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-03 19:28:43Faptul ca sotul mneu nu se pricepe la gatit, nu ma deranjeaza. In schimb, se pricepe de minune la surubarit.MA indoiesc ca sunt barbati care nu stiu sa bata un cui ar fi culmea sa fie asa.

In schimb, am intalnit barbati ce se enerveaza la culme cand fac o treaba "de barbat"; injura, trantesc, izbesc. Sunt de-a dreptul penibili.

cum sunt femei care nu stiu sa faca de mancare, te asigur ca sunt si barbati care nu stiu sa stranga un surub ...

insa pe mine ma intereseaza parerea TA despre genul acesta de oameni care "nu stiu"

Parerea mea? Hmmmm Nu stiu ce sa spun..in prima faza, sunt amuzanti. Nu cred ca e atat de important sa stie. Nu se pricepe el, atunci se pricepe altul.

Altul specializat as adauga :) daca isi permite sa aduca un profesionist pt a schimba o priza (electrician adica) e perfect din punctul meu de vedere. Ma scuteste de laudele pe care ar fi trebuit sa i le aduc daca repara el insusi priza respectiva
Si evident, prefer sa iesim la restaurant decat sa gatesc si sa spal eu vasele nu ca nu as avea masina de spalat vase ci doar asa ca idee.

... ete fleosc ... are maritza masina de spalat vase ... ce rafinament, cita finetze ... de ce si-o fi luat-o daca nu ii place sa gateasca ? ... are gheorghe al ei bani, frate, sa plateasca electricianul sa schimbe o priza ... unde o sa ajunga romanii cu fanfaronada asta ... ca nici tarani nu mai sint pe la tara sa mai umple golurile lasate de familiile astea de Bubuline ...

marco918
Postat pe 9 Aprilie 2011 17:55
De la: marco918, la data 2011-04-09 17:42:37
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 17:37:42
De la: vitamina_c, la data 2011-04-09 16:11:26
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 15:57:52
De la: cami16i, la data 2011-04-09 15:25:41Eu cred ca D-zeu nu a creat intamplator oamenii. Fiecare are un rost pe acest Pamant.Dar intre timp s-au cam degradat toate .De vina este stiinta , progresul. Si totusi macar din cand in cand femeia trebuie sa mai stea si la cratita iar barbatul sa mai stranga cate un surub. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa faca acest lucru . Daca le amesteca? Treaba llor ![/quote

Si totusi, cei mai mari bucatari sunt barbtai.

n-ai vrea tu sa vii sa-mi gatesti?! mi-i asa o foame si frigiderul este "nud"!
dar te-as ruga ca tinuta sa fie exact ca-n avatar! asa n-o sa simt gustul mancarii!

Am sa-ti pregatesc o rata-n portocale si trandafiri asortati.

... investitie minima ... portocale si trandafiri ... ca ratza vine singura ...

Imi plac lucrurile simple si clare.
geo_refinantat
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:00
am asemenea specimen acasa, de cate ori schimba un bec ,culmea tot blocul ramane fara curent? . Norocul meu ca mai exista vecini saritori ,si ca specimenul meu drag vine acasa o data pe luna de 3 ani am invatat sa ma descurc singura.
Ariana31
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:04
De la: Ariana31, la data 2011-04-09 18:04:33am asemenea specimen acasa, de cate ori schimba un bec ,culmea tot blocul ramane fara curent? . Norocul meu ca mai exista vecini saritori ,si ca specimenul meu drag vine acasa o data pe luna de 3 ani am invatat sa ma descurc singura.

... si ce mai schimba vecinii ? ... ... ca specimenul inteleg ca iti schimba nivelul de trai ...
marco918
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:07
De la: Ariana31, la data 2011-04-09 18:04:33am asemenea specimen acasa, de cate ori schimba un bec ,culmea tot blocul ramane fara curent? . Norocul meu ca mai exista vecini saritori ,si ca specimenul meu drag vine acasa o data pe luna de 3 ani am invatat sa ma descurc singura.

ce-as mai vrea o vecina ca tine! zilnic ti-as aprinde beculetele
pickard
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:07
De la: pickard, la data 2011-04-09 18:07:41

Ale tale fileaza?
geo_refinantat
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:17
De la: scorpio67, la data 2011-04-09 11:35:33
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 10:26:31
De la: mariana_o, la data 2011-04-09 10:09:16
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 09:41:17
De la: gaby_avalon, la data 2011-04-09 09:38:39Ok , am inteles, dar ce parere ai despre cei care nu stiu sa se exprime corect in limba romana? Ce ar fi sa incerci sa revizuiesti un pic titlul, cred ca si altii de pe acest forum ar aprecia.... gestul.

Ma ardea pe limba s-o spun dar am zis sa nu-i tai elanul....

Si eu am remarcat greseala, dar cunoscand postarile lui Battheofwits stiu ca stie sa scrie. Chiar foarte bine. Acum ... ori a facut greseala intentionat , ori din neatentie cand batea pe tastatura. Dar poate ne lamureste el.

Fiind vorba de Battheofwits, clar nu e vb de o greseala. Nu e genul de persoana nascuta la coada vacii. Stiu si eu clar ca stie sa scrie insa pastila asta cu greseala demonstreaza cat de rautaciosi suntem uneori si facem orice uneori ca sa scoatem in evidentza defectele altora, in cazul de fatza chiar si sa deviem de la subiect.

battleofwits si nu Battheofwit.Daca tot e sa ne scoatem ochii pe greseli care sunt inerente atunci cand scrii mai repede.Remarca-te, te rog, prin continutul mai putin plictisitor al textelor.Incepi sa semeni cu Leo si e grav.

In primul rand : nu scoteam ochii nimanui. Ai fi remarcat asta daca ai fi citit cu atentie.
In al doile rand … cand vorbesti despre “textele” mele la ce anume te referi ? Da-mi, te rog, un exepmlu de alt “text” de-al meu ( inafara de cele 2 de pe topicul asta) ca sa ma dumiresc si eu ( si altii) ce te-a plictisit atat de tare.
Dar vezi nu te obosi prea tare, ca n-o sa gasesti.

Eu zic sa gasesti alt loc sa-ti versi nervii, frustarile sau ce-o fi avand tu.
mariana_o
Postat pe 9 Aprilie 2011 18:53
Cand am pus intrebarea am avut in minte, perceptia noastra asupra partenerului nostru care nu vrea sa se implice in rolul social, insa raspunsul trebuie sa fie la modul personal nu la modul general. E clar ca la modul general fiecare e liber sa traiasca cum vrea, insa cand vine vorba de NOI, avem gusturi diferite si asteptari diferite.

De exemplu ... mie imi place femeia care stie sa gateasca, care stie sa creeze ceva bun cu migala, atenta la amanunte si care se misca cu gratie prin bucatarie , intr-un cuvant ma refer la feminitatea ei in viata de zi cu zi, insa intr-un cadru intim.

Din cauza asta eram curios cum percepeti voi femeile acel barbat care cu mandrie va spune ca nu e in stare sa stranca un surub, si nu vorbim ipotetic ne referim la exemple din viata noastra, probabil ca ati intalnit astfel de barbati, ce impresie v-au facut?

PS. pentru gresala de ortografie, imi fac autocritica in fata marii adunari a forumului [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-big-smile-017.gif[/img]
battleofwits
Postat pe 9 Aprilie 2011 19:20
NIMENI NU S-A NASCUT INVATAT,CINE VREA INVATA SA FACA DE TOATE.NIMIC NOU,NIMIC CURIOS.SA NU STII SA GATESTI DACA ESTI FEMEIE NU E O RUSINE SI NICI O NENOROCIRE,LA FEL SI CU BARBATUL CARE NU STIE SA STARNGA UN SURUB.MAI GRAV ESTE SA NU DOREASCA SA INVETE SA FACA MANCARE SAU SA REMEDIEZE PRIN CASA CEEA CE ESTE DE REPARAT.CINE ARE BANI ,PLATESTE SCUMP ACESTE SERVICII,ASA CA...HAI SA NE PUNEM PE INVATAT CA SA ECONOMOISIM NISTE BANUTI NU?
mimishor957
Postat pe 9 Aprilie 2011 23:02
MIE IMI PLACE SA GATESC SI O FAC CU MARE PLACERE PT CA-MI PLACE SA MANANC BINE,ADICA O MANCARE GUSTOASA,AM NOROCUL CA SI SOTUL MEU STIE SA FACA CAM DE TOATE PRIN CASA.CRED CA ESTE GREU DE CEI CE NU STIU NICI UNUL NICI ALTUL SA FACA CE ESTE NEVOIE INTR-O CASA.PERSONAL MA ROG DE SANATATE SA AM BANUTI SI GATESC SI FAC PRAJITURI PT FAMILIE ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE.DAR EU APARTIN ALTEI GENERATII ASA CA...TOTUSI MA BUCUR CA FETELE MELE INVATA INTRUNA RETETE NOI PE CARE LE INCEARCA IAR BAIATUL MEU STIE SA FACA MULTE LUCRURI PRIN CASA.CRED CA ARE IMPORTANTA SI EDUCATIE,DE REGULA CEEA CE VEDEM IN CASA LA PARINTI,BUNICI,CAM ASTA FACEM SI NOI DAR NU ESTE O REGULA
mimishor957
Postat pe 9 Aprilie 2011 23:09
De la: mariana_o, la data 2011-04-09 18:53:27
De la: scorpio67, la data 2011-04-09 11:35:33
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 10:26:31
De la: mariana_o, la data 2011-04-09 10:09:16
De la: R0MW4LD, la data 2011-04-09 09:41:17
De la: gaby_avalon, la data 2011-04-09 09:38:39Ok , am inteles, dar ce parere ai despre cei care nu stiu sa se exprime corect in limba romana? Ce ar fi sa incerci sa revizuiesti un pic titlul, cred ca si altii de pe acest forum ar aprecia.... gestul.

Ma ardea pe limba s-o spun dar am zis sa nu-i tai elanul....

Si eu am remarcat greseala, dar cunoscand postarile lui Battheofwits stiu ca stie sa scrie. Chiar foarte bine. Acum ... ori a facut greseala intentionat , ori din neatentie cand batea pe tastatura. Dar poate ne lamureste el.

Fiind vorba de Battheofwits, clar nu e vb de o greseala. Nu e genul de persoana nascuta la coada vacii. Stiu si eu clar ca stie sa scrie insa pastila asta cu greseala demonstreaza cat de rautaciosi suntem uneori si facem orice uneori ca sa scoatem in evidentza defectele altora, in cazul de fatza chiar si sa deviem de la subiect.

battleofwits si nu Battheofwit.Daca tot e sa ne scoatem ochii pe greseli care sunt inerente atunci cand scrii mai repede.Remarca-te, te rog, prin continutul mai putin plictisitor al textelor.Incepi sa semeni cu Leo si e grav.

In primul rand : nu scoteam ochii nimanui. Ai fi remarcat asta daca ai fi citit cu atentie.
In al doile rand … cand vorbesti despre “textele” mele la ce anume te referi ? Da-mi, te rog, un exepmlu de alt “text” de-al meu ( inafara de cele 2 de pe topicul asta) ca sa ma dumiresc si eu ( si altii) ce te-a plictisit atat de tare.
Dar vezi nu te obosi prea tare, ca n-o sa gasesti.

Eu zic sa gasesti alt loc sa-ti versi nervii, frustarile sau ce-o fi avand tu.

Esti si cam chioara si cam proasta .Nici un cuvintel nu-ti era adresat tie ci fatalaului nesarat cu care te conversai atata de "elevat".Alta data nu te mai trezi vorbind aiurea.

Postat pe 10 Aprilie 2011 00:06
Femeia nu știe sa gãteascã
kudika160421
Postat pe 10 Aprilie 2011 01:01
De la: battleofwits, la data 2011-04-09 19:20:01Cand am pus intrebarea am avut in minte, perceptia noastra asupra partenerului nostru care nu vrea sa se implice in rolul social, insa raspunsul trebuie sa fie la modul personal nu la modul general. E clar ca la modul general fiecare e liber sa traiasca cum vrea, insa cand vine vorba de NOI, avem gusturi diferite si asteptari diferite.

De exemplu ... mie imi place femeia care stie sa gateasca, care stie sa creeze ceva bun cu migala, atenta la amanunte si care se misca cu gratie prin bucatarie , intr-un cuvant ma refer la feminitatea ei in viata de zi cu zi, insa intr-un cadru intim.

Din cauza asta eram curios cum percepeti voi femeile acel barbat care cu mandrie va spune ca nu e in stare sa stranca un surub, si nu vorbim ipotetic ne referim la exemple din viata noastra, probabil ca ati intalnit astfel de barbati, ce impresie v-au facut?

PS. pentru gresala de ortografie, imi fac autocritica in fata marii adunari a forumului [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-big-smile-017.gif[/img]

Scuze ca iti raspund asa tarziu. Din nefericire pentru tine sunt plecata la un training undeva intr-un colt uitat de lume
Sunt femeie, stiu sa gatesc dar asta nu inseamna ca nu mai ies din bucatarie. Anyway, nu-mi plac stereotipurile de gen femeia la cratita si barbatul aduce bani in casa.
Nu toti au talent la "lucru manual" si nu am nimic impotriva daca are alte talente compensatorii.
adyna2905
Postat pe 10 Aprilie 2011 02:13
De la: adyna2905, la data 2011-04-10 02:13:29
Scuze ca iti raspund asa tarziu. Din nefericire pentru tine sunt plecata la un training undeva intr-un colt uitat de lume
Sunt femeie, stiu sa gatesc dar asta nu inseamna ca nu mai ies din bucatarie. Anyway, nu-mi plac stereotipurile de gen femeia la cratita si barbatul aduce bani in casa.
Nu toti au talent la "lucru manual" si nu am nimic impotriva daca are alte talente compensatorii.

in primul rand nu e vorba de stereotip (in sens negativ) cand vine vorba de propriile noastre preferinte, banuiesc ca si tu ai anumite asteptari de la un barbat
in al doilea rand, stiu cu siguranta ca mancarea facuta de mine e mult mai sanatoasa decat ceea ce am intalnit la fomeile de pana acum, nu despre asta e vorba (nu e vorba de lucru manual)

pentru ca nu stiu cum sa-ti explic pentru a ma face inteles, am dat exemplul cu barbataul care nu stie sa stranga un surub, gandindu-ma ca in felul asta poti intelege cum percep eu femeia

PS. preferintele mele sunt strict personale si ma privec pe mine, asta nu inseamna ca sunt rele sau bune, ci doar sunt ale mele
battleofwits
Postat pe 10 Aprilie 2011 05:49
Mi-am tot scormonit mintea sa gasesc un barbat care nu stie sa faca lucruri "barbatesti". N-am gasit. Posibil sa fie si din astia, nu zic ba.
Stateam si ma gandeam DE CE nu ar sti un barbat sa manuiasca o scula (din lada de scule). Cine trebuie sa-l invete? Oricine, zic eu. Pana la urma si nevoia te invata. Si atunci, daca nu-i trait in padure, e musai sa stie. Nu se poate altfel. Nu stie doar cand e lenea mai mare ca el. Mofturi, figuri.

In schimb am intalnit femei care nu vor sa gateasca. Pentru ca nu le place, nu pentru ca nu ar sti. Si e mai simplu sa spui: nu stiu sa fac aia. Unele stau si dichisesc o ciorba trei zile, la altele arata mancarea de parca a mai fost mancata o data. Insa gatitul are scuza lui. Aceeasi mancare nu iese la doua femei la fel. Asta nu inseamna ca una stie si cealalta nu.

In concluzie, daca "Femeia nu stie sa gateasca, barbatul nu stie sa stranga un surub" e o afirmatie, eu zic ca nu-i deloc asa.
rashela
Postat pe 10 Aprilie 2011 06:31
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-09 18:17:33
De la: pickard, la data 2011-04-09 18:07:41

Ale tale fileaza?

am fluctuatii de curent!
pickard
Postat pe 10 Aprilie 2011 08:38
De la: battleofwits, la data 2011-04-03 18:30:54Ce parere aveti despre tipul asta de oameni?
mi se pare aiurea ca o femeie sa nu stie deloc sa gateasca,macar cat de cat,iar barbatul trebuie sa stie sa stranga un surub pentru ca intr-o casa se pot strica multe iar barbatul le repara nu?cand se strica ceva nu trebuie sa chemi pe vecinul
madilik
Postat pe 10 Aprilie 2011 08:58
De la: battleofwits, la data 2011-04-10 05:49:29
in primul rand nu e vorba de stereotip (in sens negativ) cand vine vorba de propriile noastre preferinte, banuiesc ca si tu ai anumite asteptari de la un barbat
in al doilea rand, stiu cu siguranta ca mancarea facuta de mine e mult mai sanatoasa decat ceea ce am intalnit la fomeile de pana acum, nu despre asta e vorba (nu e vorba de lucru manual)

pentru ca nu stiu cum sa-ti explic pentru a ma face inteles, am dat exemplul cu barbataul care nu stie sa stranga un surub, gandindu-ma ca in felul asta poti intelege cum percep eu femeia

PS. preferintele mele sunt strict personale si ma privec pe mine, asta nu inseamna ca sunt rele sau bune, ci doar sunt ale mele

ok, daca e vorba de preferintele personale, cred ca fiecare isi alege partenerul tinand cont si de asta daca e asa important (constient sau nu) .mie imi place f mult sa gatesc, si acelasi lucru ma atrage la un barbat, sotul meu e si el innebunit dupa gatit si mancat cred ca mi-ar fi displacut daca nu ii placea sa gateasca sau daca se astepta ca asta sa fie in principal treaba mea...acuma cu reparatiile prin casa, stie sa faca si asta, cred ca un om daca e indemanatic face orice usor. insa astea nu sunt asa importante ca gatitul, sunt mult mai rare si chiar isi permite sa plateasca pe altul, preferam amandoi sa petreaca timpul cu copiii decat sa shurubareasca ceva in timpul asta. cred ca daca nu se pricepea nu era nici o tragedie.iar daca nu aveam bani cred ca puneam mana si faceam si el si eu, ca si eu ma pricep si imi place.
acuma adevarul e ca cred ca orice femeie apreciaza mai mult un tip care prefera sa petreaca timpul cu ea si cu copiii decat strangand un surub jumate de duminica in pivnitza cu vecinii sau reparand la masina 3 weekenduri ceva ce se poate face intr-o ora la service. am vazut destui care isi lasa nevestele cu treaba adevarata in timp ce ei isi iau liber sub pretextul treburilor de barbatzi. bine nu zic ca timpul liber, luat si separat, nu e necesar, dar nu asa inechitabil. deci vezi, eu una cred ca extrema cealalta e mai naspa
DayC
Postat pe 10 Aprilie 2011 12:04
poate nu stie sa stranga un surub ,dar stie sa-si multumeasca sotia ,e si asta o calitate
kudika083965fericita
Postat pe 10 Aprilie 2011 16:21
De la: kudika083965fericita, la data 2011-04-10 16:21:52poate nu stie sa stranga un surub ,dar stie sa-si multumeasca sotia ,e si asta o calitate

asta voiam sa zic si eu.poate omu are 2 maini stangi dar daca nimereste punctul femeii nu mai conteaza!
pickard
Postat pe 10 Aprilie 2011 16:24
Buna! Eu, personal nu pot cataloga oamenii. In niciun fel. Femeie care sa nu stie sa gateasca sau barbat care sa nu stie cum sa stranga un surub, nu exista. Exista doar puturosi, oameni lenesi. Nu e om care sa nu stie sa faca asta, dar uneori comoditatea e mai mare decat ai crede. Necesitatea, nevoia, ii va face pe acesti oameni sa puna mana pe treaba.
MonikStefn
Postat pe 10 Aprilie 2011 18:53
De la: ReasonForMe, la data 2011-04-10 18:53:51Buna! Eu, personal nu pot cataloga oamenii. In niciun fel. Femeie care sa nu stie sa gateasca sau barbat care sa nu stie cum sa stranga un surub, nu exista. Exista doar puturosi, oameni lenesi. Nu e om care sa nu stie sa faca asta, dar uneori comoditatea e mai mare decat ai crede. Necesitatea, nevoia, ii va face pe acesti oameni sa puna mana pe treaba.

... oleeee ... punct ochit ... punct lovit ... votez aceiasi idee ...
marco918
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:01
battle, sincer pana acu nu s-a pus problema daca el stie sau nu sa stranga un surub. Daca e o problema marunta ma descurc, daca e ceva serios atunci prefer sa las treaba pe mana unui profesionist(aici ma refer la prb gen s-a stricat masina de spalat)

cat despre gatit, stiu sa gatesc, daca ma impotmolesc, no prob cer sfatul cuiva care are mai multa experienta, doar ca pana acum au fost putinii norocosii carora le-am gatit(exceptie sunt parintii mei)

sper ca te-am lamurit :)
adyna2905
Postat pe 10 Aprilie 2011 19:50
Topicul asta e chiar distractie. E ca si cu ti-ai bate un cui in cap.
Pai...barbatul a uitat sa fie barbat de cand i-au zis astia pe la TEVE ca a purta gloss, lac de unghii si a te epila pe piept si pe picioare este un lucru normal, evident ca de aici a pornit si ideea "da' ce proasta dracu nu poate schimba singura becul?", iar femeia e in aceeasi situatie, tot TEVE-ul ia comunicat ca este "o umilinta sa-i gatesti animalului, da-l dracu sa moara de foame. Eee, dracia dracu, pai ce el nu stie sa-si taie doua felii de paine si sa le unga cu unt?"
Nu exista traditional, ci exista natura, barbatul vaneaza iar femeia gateste ce a vanat barbatul, asta nu inseamna ca unul dintre cei doi isi pierde in vreun fel identitatea sau potentialul.
Dar in fine, cine sunt eu sa vorbesc, cand media promoveaza "schimbarea asta de sexe"?
Alinutza
Postat pe 10 Aprilie 2011 23:20
Eu consider ca intr-o casa partenerii trebuie sa se completeze reciproc...nu conteaza cine strange surubul sau schimba becul, gateste, face curat etc...important este sa se faca cu drag, fara a scoate ochii cuiva.Daca se ajunge la reprosuri e grav, mai bine separati. Nici al meu nu este de-al lu' mesterit in casa dar isi permite sa platesca un mester sa rezolve treaba... si mai are o vorba..."pentru ce exista specialisti in domeniu?"...daca nu se apeleaza la un specialist ca poate nu este cazu,l atunci exista persoane(ex. vecini) care pentru o sticla de ceva iti muta si mobila prin casa...asa ca solutii exista...important este cum alegem sa le privim...
cotyca
Postat pe 11 Aprilie 2011 08:39

Eu consider ca o femeie poate deveni cea ma buna gospodina daca vrea si un barbat poate sa stranga un surub tot daca vrea. Exista si persoane care nu au talent la asa ceva, nu trb exclusa varianta, dar de cele mai multe ori nu exista vointa.
Eu apreciez barbatii care nu au idei preconcepute si femei care nu sunt ingrijorate de faptul ca barbatul(care nu misca un ac) nu are mancarea calda cand a ajuns acasa. Trb sa ne ajutam, sa impartim sarcinile, sa intram unul in pielea celuilalt, nu sa il impovaram pe cel de langa noi si sa ne vedem de hobby-urile noastre! Daca lui nu-i place sa faca curat la baie poate sa dea cu aspiratorul si sa spele vasele si asa mai departe..
verraa
Postat pe 11 Aprilie 2011 13:07
Se gasesc destule activitati si pentru cel care nu se pricepe la stans un surub si pentru cea care nu stie sa gateasca, important este sa gasesti o cale de mijloc si sa comunicati ce va place si ce nu, sau la ce va pricepeti si la ce nu.
Unele femei chiar nu se pricep la gatit, poti sa le pui cartea de bucate in fata si tot degeaba...nu e de condamnat si nici de criticat. Ea isi va gasi intr-un final un partener care o va accepta si asa...poate se pricepe la altceva...
verraa
Postat pe 11 Aprilie 2011 13:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Let's do it Romania?! 4 De la: angelradios 10 Septembrie 2010 17:02
Revelion 2011 in cuplu - Sighisoara sau Sibiu? 1 De la: kudika12787 15 Decembrie 2010 14:25
... Familia ... 52 De la: DayC 24 Ianuarie 2012 18:28
Minciuni 45 De la: Andreea3 10 Iunie 2009 10:22
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate 1 De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:55