Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

buna searaaaa!
urez de pe acu' la multi ani tuturor prichindeilor!
imi urez si mie!
geo_refinantat
Postat pe 31 Mai 2011 22:02
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-31 14:13:18 saru mana...ce faci Valy...ce te framanta ? nu te vazusem ca ai facut ochisori...da ce ai ca nu esti in apele tale...oricum eu tot ma iau de guritza ta...sa vedem ce o sa mai zici

La pranz nu eram in apele mele, dar acum sunt ,,in apele ele"

tzuc la tini Alfe

Sal'tare si pupici si la ceilalti
Valy90
Postat pe 31 Mai 2011 22:02
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-31 22:02:28buna searaaaa!
imi urez si mie!

eu n-am copii dar celor care aveti sa va traiasca si LA multi ani!
daca are cineva unu in plus as vrea sa fiu si eu tata
pickard
Postat pe 31 Mai 2011 22:08
Pentru ca e noapte, cealalta cafenea e cufundata in intuneric, am intrat aici sa soptesc:
buna seara de la Clujjjjjj...
eu mai stau sa beau cafeaua ce-a mai ramas pe fundul ibricului, sa mai fumez 2-3 tigari, sa ma uit la luna si la steleeee...
ca, dupa unii, la ora asta n-am voie sa dorm...
Lucia38
Postat pe 1 Iunie 2011 00:03
imi urez si mie!

la multi ani, prichindel!
Lucia38
Postat pe 1 Iunie 2011 00:04
http://www.youtube.com/watch?v=iPAkR5itdVA&feature=player_embedded

buna dimineata !
pickard
Postat pe 1 Iunie 2011 06:54
De la: Lucia38, la data 2011-06-01 00:04:00
imi urez si mie!

multumesc domnisoara !
la multi ani si tie
daca poti sa-ti imaginezi cum las privirea-n jos, tin mainile la spate si varfu' pantofiorului de la piciorul drep, se misca creeand arcuri de cerc in fata........

buna dimineata popor!
astazi bem cico si brifcor si ne jucam de-a v-ati ascunselea!
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 07:10
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-01 07:10:46
De la: Lucia38, la data 2011-06-01 00:04:00
imi urez si mie!

multumesc domnisoara !
la multi ani si tie
daca poti sa-ti imaginezi cum las privirea-n jos, tin mainile la spate si varfu' pantofiorului de la piciorul drep, se misca creeand arcuri de cerc in fata........

buna dimineata popor!
astazi bem cico si brifcor si ne jucam de-a v-ati ascunselea!

vreau si eu un Quickola dar sa nu-mi scuipi in el

sa va traiasca copii care aveti
pickard
Postat pe 1 Iunie 2011 07:15
La multi ani, Alex! Sa cresti mare si frumos! Te pup, pe tine si pe tati!

La multi ani, Cristina! Pupici pt tine si pt minunata ta mama care te-a facut asa frumoasa.

La multi ani, papusilor( Vitaminuta+ printesele ei)

La multi ani, pt piticul lui Almy si fetitei lui Pufi! Sa cresteti mari!

La multi ani tuturor copiilor norocosi sau mai putin norocosi! Oriunde ati fi, sper sa se gaseasca cineva sa va faca aceasta zi mai frumoasa!

In incheiere, urez La multi ani si pt "minorul"lui Valy Sa cresti mare!
mimi_ca29
Postat pe 1 Iunie 2011 07:37
multumesc mult mimi
si tie sa-ti traiasca minunea si sa creasca maaareee si sanatos
o sa-i transmit lu' alex urarile si tzucurile
si de la tacsu'
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 07:40
buna dimineata
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR...MARI SI MICI ...SI LA MULTI BANI.
CEI MICI SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI SANATOSI IAR CEI MARI SA VA BUCURATI DE SUCCESELE LOR.
va urez tuturor o zi ,o saptamana si o luna de poveste...
BEL_AMY1
Postat pe 1 Iunie 2011 08:33
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-01 08:33:41buna dimineata
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR...MARI SI MICI ...SI LA MULTI BANI.
CEI MICI SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI SANATOSI IAR CEI MARI SA VA BUCURATI DE SUCCESELE LOR.
va urez tuturor o zi ,o saptamana si o luna de poveste...

mersi! eu sunt un copil mare! vreau o bere
pickard
Postat pe 1 Iunie 2011 09:02
buna ziua scumpilor!
sar'na de urari...si voua sa va traiasca gagalicile duracell, sa va bucurati de ei, sa ii vedeti mari si la casele lor, sa va bucurati impreuna cu ei de realizari lor si sa imbatraniti frumos, tinandu-va in brate nepoteii

si astia sunt la dublu: pt voi, pt prichindei , etc...

asaaaa.....ma pregatesc sa plec la notariat, am o "vanzare"....simt ca-i doar in ghili' sunt atatea probleme cu casa asta incat nu cred ca , or sa o ia cumparatorii de i-am gasit...ma rog la Doamne Doamne si la ingerul meu sa o pot duce la final, am nevoie de comisionul ala ca de aer...
ma intorc repejor, sper...
Almyle
Postat pe 1 Iunie 2011 11:29
luna asta, pe 30 Leon face 3 anisori....isi doreste foarte mult jucariile din toy story, doamna si domnul cap de cartof, tzinta, slinky,sunca,t-rex... pe woody, jessie,buzz i-am gasit, pe restul nu....stie careva unde se pot gasi?
Almyle
Postat pe 1 Iunie 2011 11:33
De la: Almyle, la data 2011-06-01 11:33:07luna asta, pe 30 Leon face 3 anisori....isi doreste foarte mult jucariile din toy story, doamna si domnul cap de cartof, tzinta, slinky,sunca,t-rex... pe woody, jessie,buzz i-am gasit, pe restul nu....stie careva unde se pot gasi?

la multi ani leon...si cere cat mai multe ...jucarele...ca mamica are timp sa alerge "dupe" ele...
BEL_AMY1
Postat pe 1 Iunie 2011 16:41
La multi ani pitici de toate varstele si ici speciali pentru micutii vostrii
pufis
Postat pe 1 Iunie 2011 16:44
De la: pufis, la data 2011-06-01 16:44:44La multi ani pitici de toate varstele si ici speciali pentru micutii vostrii

pufinas.......pufinas......La Multi Ani...si la pitica ta si tot ce va doriti....
BEL_AMY1
Postat pe 1 Iunie 2011 16:47
De la: mimi_ca29, la data 2011-06-01 07:37:26La multi ani, Alex! Sa cresti mare si frumos! Te pup, pe tine si pe tati!

La multi ani, Cristina! Pupici pt tine si pt minunata ta mama care te-a facut asa frumoasa.

La multi ani, papusilor( Vitaminuta+ printesele ei)

La multi ani, pt piticul lui Almy si fetitei lui Pufi! Sa cresteti mari!

La multi ani tuturor copiilor norocosi sau mai putin norocosi! Oriunde ati fi, sper sa se gaseasca cineva sa va faca aceasta zi mai frumoasa!

In incheiere, urez La multi ani si pt "minorul"lui Valy Sa cresti mare!

Mimi da-mi voie sa te pupezez si sa iti multumesc pentru urari...am primit pupicii tai...si trimitem neaparat neaparat cu cel mai rapid curier niste pupici de la noi pentru cel mic
pufis
Postat pe 1 Iunie 2011 16:48
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-01 16:47:13
De la: pufis, la data 2011-06-01 16:44:44La multi ani pitici de toate varstele si ici speciali pentru micutii vostrii

pufinas.......pufinas......La Multi Ani...si la pitica ta si tot ce va doriti....

heeeei! multumim multumim tu pe unde umbli? treaba multa?
pufis
Postat pe 1 Iunie 2011 16:49
De la: pufis, la data 2011-06-01 16:49:27
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-01 16:47:13

heeeei! multumim multumim tu pe unde umbli? treaba multa?

eiiii eu incerc sa schimb lumea... da nu cred ca voi reusi... "ceata lui pitigoi"...prinzi pe unul scapa doi...si apoi ai mari nevoi...
ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca va descurcati...ai terminat cu muncili ?
BEL_AMY1
Postat pe 1 Iunie 2011 17:07
azi am baut doua sticle de cico, trei covrigi si m-am jucat in groapa de nisip. in timp ce bunicu' pufaia de zor si nu ma urmarea, am tras-o pe andreea de par, i-am turnat o galeata de nisip in capu' lu' mario si am alergat-o pe bianca sa-i fur din prajiturica.
apoi m-am oprit si am inceput sa tip ca nu-kmi da si mie. ce rea fetita!
pe la pranz, tataia m-a luat de manuta si a zis ca-i timpu' sa mergem spre casa si sa facem nani. . pana sa adorm, tataia mi-a spus povestea cu tanti aia care avea trei iezi nazdravani. am adormit pana sa apara lupu'.
cand m-am trezit, pe masa din bucatarie, statea tantosa o aratare-n farfurie. mamaia mi-a spus sa nu pun manunta pe ea ca-i cah, pana nu pap mancarica. n-am crezut-o si cand se apleca sa scoata painea din vatra, am intins manuta si am luat o bucata sanatoasa! hap hap! oare mamaia nu stia ca e tort, sau doar vroia sa ma pacaleasca sa pap si mancare!!?
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 19:43
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-01 19:43:51azi am baut doua sticle de cico, trei covrigi si m-am jucat in groapa de nisip. in timp ce bunicu' pufaia de zor si nu ma urmarea, am tras-o pe andreea de par, i-am turnat o galeata de nisip in capu' lu' mario si am alergat-o pe bianca sa-i fur din prajiturica.
apoi m-am oprit si am inceput sa tip ca nu-kmi da si mie. ce rea fetita!
pe la pranz, tataia m-a luat de manuta si a zis ca-i timpu' sa mergem spre casa si sa facem nani. . pana sa adorm, tataia mi-a spus povestea cu tanti aia care avea trei iezi nazdravani. am adormit pana sa apara lupu'.
cand m-am trezit, pe masa din bucatarie, statea tantosa o aratare-n farfurie. mamaia mi-a spus sa nu pun manunta pe ea ca-i cah, pana nu pap mancarica. n-am crezut-o si cand se apleca sa scoata painea din vatra, am intins manuta si am luat o bucata sanatoasa! hap hap! oare mamaia nu stia ca e tort, sau doar vroia sa ma pacaleasca sa pap si mancare!!?

Blondutule, nu mi-o imprumuti si mie pe mamaia ta sa-mi faca si mie painica de casa??? Tie iti las tortul( intreg) Facem targul??
mimi_ca29
Postat pe 1 Iunie 2011 19:48
multumesc minunata tanti, asa m-a invatat tata sa vorbesc, da' eu nu vreau s-o dau pe mamaita. nici pe tataitu'.
tataitu' se joaca toata ziua cu mine, iar cand nu vrea, il spun lu' mamaia " mamaieee, uite asta nu vrea sa se joace cu mine!!!". mamaita vine cu rotofeiul de mamaliga batandu-l in palma si se stropseste la el.
radem cu toti si ne tavalim pe jos..:)))
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 19:53
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-01 19:53:37multumesc minunata tanti, asa m-a invatat tata sa vorbesc, da' eu nu vreau s-o dau pe mamaita. nici pe tataitu'.
tataitu' se joaca toata ziua cu mine, iar cand nu vrea, il spun lu' mamaia " mamaieee, uite asta nu vrea sa se joace cu mine!!!". mamaita vine cu rotofeiul de mamaliga batandu-l in palma si se stropseste la el.

Ochisori albastri, nici pt tort nu renunti la mamaita??? Promit ca ti-o aduc inapoi. Daca nu vrei cu frumosu, atunci schimbam foaia. Te prind , te gadil si-ti pap bucile toate, toate! NA!
mimi_ca29
Postat pe 1 Iunie 2011 20:00
De la: mimi_ca29, la data 2011-06-01 20:00:42
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-01 19:53:37multumesc minunata tanti, asa m-a invatat tata sa vorbesc, da' eu nu vreau s-o dau pe mamaita. nici pe tataitu'.

Ochisori albastri, nici pt tort nu renunti la mamaita??? Promit ca ti-o aduc inapoi. Daca nu vrei cu frumosu, atunci schimbam foaia. Te prind , te gadil si-ti pap bucile toate, toate! NA!

nuuuuu! nu vreau sa ma papi. ca asa-mi zice si tati " ba', daca te prind, iti ung funduletu' si obrajorii cu margarina...si te pap!!
da' io nu stau...fug!

sa vezi ce urla ca din gura de sarpe si se duce la ma-sa intrun zbieret.....
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 20:07
De la: geo_refinantat, la data 2011-06-01 20:07:58

nuuuuu! nu vreau sa ma papi. ca asa-mi zice si tati " ba', daca te prind, iti ung funduletu' si obrajorii cu margarina...si te pap!!
da' io nu stau...fug!

sa vezi ce urla ca din gura de sarpe si se duce la ma-sa intrun zbieret.....

Tocmai, pt ca ii cunosc punctul slab, trebuie sa mi-o dea pe mamaita sa-mi faca paine de casa.

P.S Woww! Frumos! Nimic nu-i mai minunat decat o scena in familie cu copii! Sunt o minune!
mimi_ca29
Postat pe 1 Iunie 2011 20:14
sunt minuni, care fac sufletul sa-ti zambeasca!
geo_refinantat
Postat pe 1 Iunie 2011 20:19
mdea! cand discutiile deviaza spre comorile voastre eu devin brusc melancolic si din instinct prefer sa fiu malitios si recalcitrant
pickard
Postat pe 1 Iunie 2011 20:26
eu azi sunt...PILICIT! mie mami mi-a luat o pista pentlu mighty beanz cu inca 6 maity biz, undita cu pestisoli de pastic, telute si lunisoala de pus pe pelete cale umineaja si vad celu, un pistol cu lezelbe de baoane de sapun....tag cu pitolul si ies baioanele...

si spune asta dintr-o suflare tuturor....ma da pe spate cand il aud cu...sunt asa de pilicit....(fericit adica), mi se inmoaie genunchii, nu alta....sunt tare curioasa, oare cum o sa reactioneze cand o sa vada marea?
si sper din tot sufletul, sa o placa pe micuta Mihaelei (rosellyn a mea)...piciul meu nu se da in vant dupa copii...de cand am inceput sa-l duc in parculet, a refuzat sa se joace cu ei....m-am gandit ca, va mai creste si o sa socializeze dar, m-am inselat....acum imparte lopatele in cap copiilor, cu viteza luminii....nu se da pe tobogan pana nu ramane toboganul gol,nu isi da jucariile nimanui, daca rupi din bucatica lui (prajiturica, fruct, etc) oricat de mica ar fi , nu mai mananca orice ar fi....si nici nu primeste din mana nimanui...de mititel a refuzat sa mearga in bratele cuiva(exceptie fac eu si tati) sau sa primeasca ceva...unii zic ca-i bine asa, eu zic ca, parca-i crescut in padure....
pana una alta, e 00.00 si nu doarme
Almyle
Postat pe 2 Iunie 2011 00:00
noapte buna oriunde v-ati afla
Almyle
Postat pe 2 Iunie 2011 00:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
...... 6 De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51
CAFENEA!!! 1123 De la: raluki_rtz 3 Decembrie 2008 11:34
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
vreau sa cumpar un bichon de la un crescator 5 De la: perce_neige 24 Noiembrie 2010 18:56