Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: yumy, la data 2011-05-30 15:13:10 tocmai am citit in click ca pamela de romania inoata sa ii revina la loc siliconul din sanul stang dupa ce i s-a intors cu fundu' in sus"

alta vedeta aparuta de prin revistele ptr barbati...cred ca o sa fie mai misto daca o sa aiba trei sani...sa se imparta silicoanele si sa se faca mai multe ...
myhaela2011
Postat pe 30 Mai 2011 20:09
buna dimineata

o zi buna lumeeeee.
BEL_AMY1
Postat pe 31 Mai 2011 08:59
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-31 08:59:51buna dimineata

o zi buna lumeeeee.

'neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
si pentru ca nu-i nimeni sa ma vada, imi permit sa te
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 09:47
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 09:47:44

o zi buna lumeeeee.

'neaaaataaa mie nu-mi pasa daca ma vede lumea...va pupezez pe amandoi
pufis
Postat pe 31 Mai 2011 10:39
De la: pufis, la data 2011-05-31 10:39:32

o zi buna lumeeeee.

uhhh, m-am linistit atunci.
buna dimineata, Pufis!!!
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 10:43
helauuuuuuuuuuuuu!!
am venit si eu pentru cafeaua de dimineata!! nu-i nimeni pe aici?
vitamina_c
Postat pe 31 Mai 2011 12:41
sunt eu, doar ca fac naveta intre bucatarie si camera.
servus, C!!!
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 12:51
'na ziua scumpilor...la vedere
meeeey...cine da o cafeluta si unei femei triste?
azi am pierdut...2 tranzactii...deci, sunt in pom,pe ultima craca si pomul e in aer...
muncesc de-mi sar capacele, ajung noaptea tarziu acasa si ma prabusesc si la propriu si la figurat...bebe se uita la mine ca la mos craciun, ma vede asa de putin incat atunci cand ajung ii scot repede ceva din geanta, un kinder,o jucarie, o prajiturica...am ajuns sa fiu asteptata cu nerabdare de el, probabil ca de aia ii si cumpar o gramada de prostii si pe el il incanta asta....ma simt vinovata pana in maduva oaselor...mai ales cand piciul imi sare in brate si imi spune ca i-a fost "dol de daga lui mamica"....
offf...timpul trece si imi dau seama ca, pierd cele mai minunate clipe din copilaria lui...
si tot scotocind prin mail-urile trimise(cautam niste poze de la un apartament), am dat peste un mail trimis de...seful meu...

Adevarat si dureros!

"lectiile vin intotdeauna atunci cand esti pregatit, iar daca vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ti trebuie pentru pasul urmator" Coelho

Un bãrbat a venit de la muncã târziu, obosit ºi nervos, gãsindu-ºi bãieþelul de 5 ani aºteptând la uºã nerãbdãtor.

- Tati, pot sa te întreb ceva?

- Da sigur, despre ce e vorba? a rãspuns tatãl

- Tati, câþi bani câºtigi pe ora?

- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.

- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?

- Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora.

- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?

Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci
du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.

Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa.
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.

Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa
cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o.

- Dormi? Dormi? a intrebat....

- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.

- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine.
Uite aici ai 25$.

- Micutul a sarit, zambind. Multumesc tati, a strigat.

Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.

- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.

- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa
vii mai repede acasa maine. Vreau sa mananc cu tine.

Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. "
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor.
Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.

Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim. Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!

PS - trimite tuturor pe care-i cunosti acest mesaj si iti garantez ca iti vor fi recunoscatori ...daca nu ei, cel putin ... copiii lor :)

DECI: CONCLUZIA....m-ai stau putin si ma duc acasa...sa imi imbratisez puiul si sa ma joc cu el...
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:32
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 12:51:19sunt eu, doar ca fac naveta intre bucatarie si camera.
servus, C!!!

ahhh....uite si pompierul...in poza doar
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:36
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:32:24'na ziua scumpilor...la vedere
meeeey...cine da o cafeluta si unei femei triste?
azi am pierdut...2 tranzactii...deci, sunt in pom,pe ultima craca si pomul e in aer...
muncesc de-mi sar capacele, ajung noaptea tarziu acasa si ma prabusesc si la propriu si la figurat...bebe se uita la mine ca la mos craciun, ma vede asa de putin incat atunci cand ajung ii scot repede ceva din geanta, un kinder,o jucarie, o prajiturica...am ajuns sa fiu asteptata cu nerabdare de el, probabil ca de aia ii si cumpar o gramada de prostii si pe el il incanta asta....ma simt vinovata pana in maduva oaselor...mai ales cand piciul imi sare in brate si imi spune ca i-a fost "dol de daga lui mamica"....
offf...timpul trece si imi dau seama ca, pierd cele mai minunate clipe din copilaria lui...
si tot scotocind prin mail-urile trimise(cautam niste poze de la un apartament), am dat peste un mail trimis de...seful meu...

Adevarat si dureros!

"lectiile vin intotdeauna atunci cand esti pregatit, iar daca vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ti trebuie pentru pasul urmator" Coelho

Un bãrbat a venit de la muncã târziu, obosit ºi nervos, gãsindu-ºi bãieþelul de 5 ani aºteptând la uºã nerãbdãtor.

- Tati, pot sa te întreb ceva?

- Da sigur, despre ce e vorba? a rãspuns tatãl

- Tati, câþi bani câºtigi pe ora?

- Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos.

- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?

- Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora.

- Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$?

Tatal s-a infuriat:
- Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci
du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii.

Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa.
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.
Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.

Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa
cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o.

- Dormi? Dormi? a intrebat....

- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.

- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine.
Uite aici ai 25$.

- Micutul a sarit, zambind. Multumesc tati, a strigat.

Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau.

- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.

- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa
vii mai repede acasa maine. Vreau sa mananc cu tine.

Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. "
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor.
Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre.

Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim. Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore.
Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!

PS - trimite tuturor pe care-i cunosti acest mesaj si iti garantez ca iti vor fi recunoscatori ...daca nu ei, cel putin ... copiii lor :)

DECI: CONCLUZIA....m-ai stau putin si ma duc acasa...sa imi imbratisez puiul si sa ma joc cu el...

daca alegerile din viata noastra ar depinde doar de noi ar fi atat de bine, dar, din pacate, rar se intampla asta.
bine, nu ma baga in seama ca azi sunt depresiva.
o fi de la nivelul scazut de nicotina ca n-am fumat decat o tigara...
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 13:38
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:36:51
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 12:51:19sunt eu, doar ca fac naveta intre bucatarie si camera.
servus, C!!!

ahhh....uite si pompierul...in poza doar

pompierul e intotdeauna cu mine...
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 13:40
ahhh....Lucille....cum stii tu sa ma ungi la suflet....pai meeey.....nu-l vreau pe al tau pompidel....eu vreau unul liber, coleg eventual cu al tau, cu ceva chef de sta la vrajeala pe chat.... ca de restul ma ocup io
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:45
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:45:46ahhh....Lucille....cum stii tu sa ma ungi la suflet....pai meeey.....nu-l vreau pe al tau pompidel....eu vreau unul liber, coleg eventual cu al tau, cu ceva chef de sta la vrajeala pe chat.... ca de restul ma ocup io

ai cuvantul meu ca azi cand vine acasa am sa-i spun.
pana una-alta, ia uita-te tu un lista ta de prieteni...
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 13:48
si io....sunt foarte trista....
dupa luni de alergat, cu toti ametitii, am reusit cu greu sa fac ceva tranzactii iar acum, le pierd...poate daca as fi avut un salariu, ar fi fost altfel , pe cand asa...
ma rog, tre' sa fac ceva, nu pot neglija la nesfarsit familia....bani castig eu, mai putini, mai multi....dar pe bebe nu-l mai am mult timp copil...
ehhh....pana una-alta, tre' sa imi strang banutii pentru mare...abia astept sa ii inund pe turci cand oi intra in apa
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:50
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 13:48:02
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:45:46ahhh....Lucille....cum stii tu sa ma ungi la suflet....pai meeey.....nu-l vreau pe al tau pompidel....eu vreau unul liber, coleg eventual cu al tau, cu ceva chef de sta la vrajeala pe chat.... ca de restul ma ocup io

ai cuvantul meu ca azi cand vine acasa am sa-i spun.
pana una-alta, ia uita-te tu un lista ta de prieteni...

gata sefa!
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:51
Buna ziua si de aici.

Cafea aveti???

pupici pt toata lumea in schimbul la o cafea mareeee
Valy90
Postat pe 31 Mai 2011 13:51
De la: Valy90, la data 2011-05-31 13:51:55Buna ziua si de aici.

Cafea aveti???

hmmm....da friptura nu dai? io am cafeaaaaaaaa....
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 13:53
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:50:58si io....sunt foarte trista....
dupa luni de alergat, cu toti ametitii, am reusit cu greu sa fac ceva tranzactii iar acum, le pierd...poate daca as fi avut un salariu, ar fi fost altfel , pe cand asa...
ma rog, tre' sa fac ceva, nu pot neglija la nesfarsit familia....bani castig eu, mai putini, mai multi....dar pe bebe nu-l mai am mult timp copil...
ehhh....pana una-alta, tre' sa imi strang banutii pentru mare...abia astept sa ii inund pe turci cand oi intra in apa

eu anul acesta salt marea...
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 13:54

Cafea aveti???

numai daca stai si tu cu mine la o tigara.
Lucia38
Postat pe 31 Mai 2011 13:55

o zi buna lumeeeee.

multumesc pentru pupici la cele care au avut curajul sa o faca ...si- nca mai tin la mine... (lucillesi pufinas...) si pup totusi pe cine s-a facut a nu ma vede...(vitaminoasa)...
BEL_AMY1
Postat pe 31 Mai 2011 13:57
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 13:55:17

Cafea aveti???

Cum sa nu stau, cu cea mai mare placere.

Almy, dau si friptura si tot ce vrei, numai sa-mi dai cafea, ca tare mi-s adormita.
Valy90
Postat pe 31 Mai 2011 13:59
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-31 13:57:34

o zi buna lumeeeee.

multumesc pentru pupici la cele care au avut curajul sa o faca ...si- nca mai tin la mine... (lucillesi pufinas...) si pup totusi pe cine s-a facut a nu ma vede...(vitaminoasa)...

Valy90
Postat pe 31 Mai 2011 14:07
saru mana...ce faci Valy...ce te framanta ? nu te vazusem ca ai facut ochisori...da ce ai ca nu esti in apele tale...oricum eu tot ma iau de guritza ta...sa vedem ce o sa mai zici
BEL_AMY1
Postat pe 31 Mai 2011 14:13
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 13:54:24
De la: Almyle, la data 2011-05-31 13:50:58si io....sunt foarte trista....

eu anul acesta salt marea...

offf....eu daca nu ma duc anul asta, nu stiu cand o voi mai face...vreau nu vreau, tre' sa ma duc...m-a mancat in fund sa-i zic piciului ca-l duc la mare si acum ma intreaba de ma inebuneste...mamiiiii cand pecam la maie?
l-as fi dus eu si la disney, numa' ca nu cred ca-i inca varsta potrivita...poate la anul...
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 14:14
De la: Valy90, la data 2011-05-31 13:59:30
De la: Lucia38, la data 2011-05-31 13:55:17

Cafea aveti???

Cum sa nu stau, cu cea mai mare placere.

Almy, dau si friptura si tot ce vrei, numai sa-mi dai cafea, ca tare mi-s adormita.

cea mai mare cafea! hai sa pup si sa ai o zi pe masura dorintelor tale
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 14:16

o zi buna lumeeeee.

si eu ca sa intru in grupul asta, ce tre' sa fac? o zi frumoasa Bel...
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 14:18
heyyyyyyyyyyy, pe mine nu ma baga nimeni in sema??? ia sa fac si eu pe suparata, am vazut ca functioneaza!
vitamina_c
Postat pe 31 Mai 2011 14:22
De la: Almyle, la data 2011-05-31 14:18:25

o zi buna lumeeeee.

in care grup...al celor care nu ma observa ? sau al celor care nu ma uita ...indiferent de situatie ?
BEL_AMY1
Postat pe 31 Mai 2011 14:22
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-31 14:22:57
De la: Almyle, la data 2011-05-31 14:18:25

o zi buna lumeeeee.

in care grup...al celor care nu ma observa ? sau al celor care nu ma uita ...indiferent de situatie ?

eu te observ!!! stau cu ochii pe tine, ca pe butelie
Almyle
Postat pe 31 Mai 2011 14:27
ALYTALY....si eu te-am observat daaaa mi-o zas mama sa nu vorbesc cu straine...daca vreu sa o duc mult si bine...
BEL_AMY1
Postat pe 31 Mai 2011 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21
Push the green Button!!! HELP!!! 1 De la: kudika092556 12 Decembrie 2009 00:50
MATURITATE 12 De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? 2 De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48