Mai multe
| Am nevoie urgent de un tratament impotriva caderii parului! Am citit pe net diverse discutii, majoritatea legate de aceste produse, dar unele mi s-au parut reclame mascate asa ca as dori sa ma sfatuiti ce sa aleg, dar as vrea pareri avizate, in sensul unor persoane care au folosit si vbesc in cunostinta de cauza! E o problema serioasa si n-as vrea sa fiu indus in eroare cu tot felul de "batalii intre branduri"! |
|
maxicloe Postat pe 2 Mai 2011 17:44 |
|---|
Ca sa nu fii indusa in eroare de diversele pareri neavizate, te sfatuiesc sa cauti pe internet descrierea/prospectul/lista ingredientilor fiecarui produs si sa le compari. Asa afli singura care dintre ele e mai bun. Prospectele si lista ingredientilor n-au cum sa minta, un produs are sau nu are o substanta ori mai multe. Pe cand advertiserii le infloresc si exagereaza si omit detalii
|
|
helen10 Postat pe 3 Mai 2011 13:11 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vopsea L'oreal | 1 | De la: Alinaella 15 Octombrie 2014 23:15 |
| mi-a cazut o mana de par odata | 7 | De la: bodorinlaura 12 Februarie 2012 17:54 |
| Ondulator-perie Remington AS700 | 1 | De la: kudika106336 5 Martie 2011 18:22 |
|
|
||
| grand opening La Coquette Beauty Salon by Angelo | 361 | De la: angelo_micnegrusiurat 18 August 2014 22:36 |
| masca de par cu ulei de argan | 1 | De la: frenchiegirl 4 Mai 2011 11:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.