Setari Cookie-uri

Ce-mi recomandati?Spectral sau Rogaine?

Am nevoie urgent de un tratament impotriva caderii parului! Am citit pe net diverse discutii, majoritatea legate de aceste produse, dar unele mi s-au parut reclame mascate asa ca as dori sa ma sfatuiti ce sa aleg, dar as vrea pareri avizate, in sensul unor persoane care au folosit si vbesc in cunostinta de cauza! E o problema serioasa si n-as vrea sa fiu indus in eroare cu tot felul de "batalii intre branduri"!
maxicloe
Postat pe 2 Mai 2011 17:44
Ca sa nu fii indusa in eroare de diversele pareri neavizate, te sfatuiesc sa cauti pe internet descrierea/prospectul/lista ingredientilor fiecarui produs si sa le compari. Asa afli singura care dintre ele e mai bun. Prospectele si lista ingredientilor n-au cum sa minta, un produs are sau nu are o substanta ori mai multe. Pe cand advertiserii le infloresc si exagereaza si omit detalii
helen10
Postat pe 3 Mai 2011 13:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
foarte interesant 2 De la: balrog 14 Martie 2011 15:02
Suvitze Blonde 13 De la: alinutza_em 16 Octombrie 2013 19:40
Produs pentru caderea parului, 100% natural 4 De la: biancorossi 27 Octombrie 2008 10:36
imi cade parul ingrozitor :(( e vopsit o singura data...dar nu m-am mai tuns de aprozimativ 2 ani jumate 3...ce produse imi recomandati fetelor? 8 De la: balrog 14 Martie 2011 14:44
par creet 3 De la: balrog 14 Martie 2011 13:59