Mai multe
| Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului ma duce cu gandul la diminetile de vara ale copilariei mele , cand , "printesa " mamei fiind , alergam desculta prin iarba proaspat cosita , in gradinita din fata casei , sa inspir la nesfarsit mirosul ametitor al florilor de primavara . Zambeau la soare intr-o explozie de culori cu sclipiri de SAFIR : bleu, roz, violet, alb, galben, portocaliu . Este parfumul pe care lenjeria mea il iubeste .Este parfumul unic si imbietor cu care-mi rasfat hainele familiei mele . Acestea devin moi si pufoase , iar noi ne cuibarim in ele fericiti si savuram fiecare nota din buchetul parfumat al acestui balsam unic. | ||
|
ioana_ghe Postat pe 15 Mai 2011 13:53 |
||
|---|---|---|
| Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului ma duce cu gandul la prospetimea aerului dupa o ploaie de vara, la seninul cerului la rasaritul soarelui, la apusuri de soare la malul marii, la lacul limpede si cristalin din Konstanz de unde se vad crestele inzapezite ale Alpilor, la lanuri de grau pline de albastrele si maci, la violetele si irisii ce vor inflori in gradina mea, la safire stralucind in jurul gatului in timp ce rochia de matase pluteste in jurul meu ca un nor in adierea usoara a vantului raspandind un parfum discret floral ... | ||
|
Cristina979 Postat pe 15 Mai 2011 15:23 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca briza marii si confera hainelor tale atingerea vacantei. | ||
|
|
||
|
ValentinaT50 Postat pe 15 Mai 2011 15:35 |
||
| Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului te duce cu gandul la clipele de tainã, în care, împreunã cu jumãtatea ta dragã, laºi mireasma iubirii sã-þi inunde sufletul, laºi trupul sã exprime toate cuvintele de dor nespuse, laºi lumina sã-þi învãluie toate simþirile... | ||
|
alexa_cernauteanu Postat pe 15 Mai 2011 17:08 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca imbratisarea tandra a iubitului si confera hainelor tale stralucirea dragostei | ||
|
neliar Postat pe 15 Mai 2011 18:10 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca primii fiori ai dragostei si confera hainelor tale eleganta parfumata ... | ||
|
ELENA_53 Postat pe 15 Mai 2011 18:14 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca parfumul dragostei si confera hainelor tale sclipiri parfumate de amethyst | ||
|
VIORICA27 Postat pe 15 Mai 2011 18:22 |
||
|
Intesitatea parfumului SIlan Perfume Essence Saphire ma duce cu gandul la adierea din noptile de vara petrecute cu sotul meu , intinsi in iarba si privind cerul incarcat de stele, departe de galagia si luminile orasului. |
||
|
uratika Postat pe 15 Mai 2011 20:26 |
||
| cand desfac sticla de baksam e ca si cand as deschide o fereastra spre o alta lume.o lume calda,colorata,care-mi da o stare de bine si de relaxare.e ca si cand printesa din mine ar fi libera sa alerge prin gradinile parfumate ale castelului,cu soare in par si tineretea pe pleoape.si uit de tot si de toate,si,pentru o secunda,mirifica secunda,sunt libera.acesta este efectul silan.oricare i-ar fi numele.menirea lui este sa ma faca fericita,chiar si pentru o secunda.safire,ametiste,mov sau roz,jucaus sau luxuriant,e incantator si innebunitor. | ||
|
kudika115088 Postat pe 15 Mai 2011 22:49 |
||
| ... te invaluie ca parfumul ... si confera ... astm ... | ||
|
marco918 Postat pe 15 Mai 2011 22:52 |
||
| Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului te duce cu gandul la intaiul sarut al soarelui pe pajistea verde, la adierea vantului intr-o zi de vara, la implinirea visului din copilarie... la dragoste. | ||
|
kudika003505 Postat pe 16 Mai 2011 09:35 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca o rochie de matase fina oferindu-ti senzatii de vis.... si confera hainelor finetea matasii naturale | ||
|
lexi7 Postat pe 16 Mai 2011 11:01 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca o rochie de matase fina oferindu-ti senzatii de vis.... si confera hainelor finetea matasii naturale | ||
|
lexi7 Postat pe 16 Mai 2011 11:01 |
||
|
lexi7 Postat pe 16 Mai 2011 11:02 |
||
| Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului te duce cu gandul la delicatete,prospetime,parfumare | ||
|
deyutza888 Postat pe 16 Mai 2011 11:48 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca vraja lunii... ... si confera hainelor tale ... ..o aura de basm. | ||
|
new_camy86 Postat pe 16 Mai 2011 12:04 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst-intensitatea parfumului teduce cu gandul spre o lume mirifica si plina de basm si frumusete | ||
|
puchianusevastian Postat pe 16 Mai 2011 12:26 |
||
|
Silan Perfume Essence Amethyst ma invaluie ca linistea divina. Indata ce patrunde in haine , ma incarca cu energie pentru intreaga zi , imi da incredere in mine , si-n acelasi timp , imi ofera un somn linistit , cu vise placute . Confera hainelor mele un parfum original , pretios , moliciunea si prospetimea care-mi inspira calm, dragoste, fericire. |
||
|
crina_ina Postat pe 16 Mai 2011 15:25 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst ma invaluie ca un parfum fin si catifelat care imi rasfata pielea,lasand-o catifelata...si confera hainelor mele un miros irezistibil demn de o adevarata lady | ||
|
ioneladivina Postat pe 16 Mai 2011 16:26 |
||
De la: wry, la data 2011-05-04 10:38:24Silan Perfume Essence Saphire - intensitatea parfumului te duce cu gandul la relaxarea atat de necesara.[/quote Silan Perfume Essence Saphire este aerul meu viata mea nu as putea respira alt aer alt miros |
||
|
kudika384936_Maria Postat pe 16 Mai 2011 16:49 |
||
| Silan Perfume Essence Amethyst te invaluie ca si caldura soarelui,te apara ca si aripa ingerului ,te bucura ca si pacea divina , si confera hainelor tale prospetime si vitalitate. | ||
|
lalym12 Postat pe 16 Mai 2011 17:10 |
||
| vrem sa stim care sunt fericitii castigatori:)))cand vom afla????? | ||
|
swetty85 Postat pe 17 Mai 2011 15:20 |
||
Never!!!
|
||
|
ad__83 Postat pe 17 Mai 2011 15:34 |
||
De la: swetty85, la data 2011-05-17 15:20:23vrem sa stim care sunt fericitii castigatori:)))cand vom afla????? ei e secreti...bine ?
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 17 Mai 2011 15:35 |
||
De la: swetty85, la data 2011-05-17 15:20:23vrem sa stim care sunt fericitii castigatori:)))cand vom afla????? |
||
|
printesa_maria Postat pe 17 Mai 2011 20:03 |
||
|
uite ca am gasit eu castigatorii,de vreme ce nu isi da nimeni interesul sa ne anunte http://concurs.perfecte.ro/perfecte-silan/castigatori.php |
||
|
danutzasibiu Postat pe 18 Mai 2011 10:37 |
||
De la: kudika351070, la data 2011-05-18 10:37:18uite ca am gasit eu castigatorii,de vreme ce nu isi da nimeni interesul sa ne anunte Castigatorii astia nu au treaba cu Situl KUDIK asteptam sa ne comunice KUDIK
|
||
|
ad__83 Postat pe 18 Mai 2011 10:42 |
||
| Primul lucru care mi-a trecut prin minte cand am vazut Silan Sapphire :o poveste cu printi si printese,cu rochii lungi si vaporoase mirosind a prospetime. | ||
|
kudika403144 Postat pe 18 Mai 2011 13:36 |
||
| nu e asta site-ul,acest concurs a fost acum o luna sau doua,dar vad ca aici nimeni nu ne baga in sema de ce nu se afiseaza odata castigatorii sau sa intre cineva si sa ne spuna ce se intampla?????????????????????nu sunt seriosi | ||
|
swetty85 Postat pe 18 Mai 2011 15:07 |
||
| cand aveti de gand sa afisati castigatorii??????/de ce nu ne baga nimeni in seama?????????????? | ||
|
swetty85 Postat pe 18 Mai 2011 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Always Platinum si Kudika te premiaza! | 313 | De la: concursKudika 3 Octombrie 2011 14:27 |
| Castiga o invitatie dubla la deschiderea stagiunii 2011-201 a Operei Nationale Bucuresti! | 69 | De la: concursKudika 14 Octombrie 2011 15:11 |
| Castiga un curs de tehnici de machiaj oferit de Atelierul Recreativ! | 57 | De la: Ghabrielle 13 Noiembrie 2011 10:15 |
|
|
||
| Concurs Pantene saptamana 4 | 335 | De la: concursKudika 18 Octombrie 2010 11:46 |
| Castiga o surpriza dulce de la Heidi: o tableta de ciocolata personalizata! | 26 | De la: concursKudika 13 Martie 2014 21:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.