Setari Cookie-uri

barbatul gemeni..

Buna! Am cunoscut primul tip gemeni din viata mea si pare foarte ok,dar nu stiu,cumva,imi lasa si impresia dualitatii si nu pare foarte sincer in ceea ce zice,ci parca mai degraba vrea doar sa ma impresioneze....poate ptr ca e gemeni? Ce fel de barbati sunt ? sunt mai rai decat scorpionii ?
Eve89
Postat pe 13 Mai 2011 02:27
Gemenii sunt sensibili si buni.dar din cand in cand sa stii ca mai au si 2 fete. nu sunt departe de scorpioni.......pt ca am2 sunt la fel de gelosi.
kudika401251
Postat pe 13 Mai 2011 02:59
Prietenul meu este gemeni si.. cam avem probleme din cauza geloziei lui si a lipsei increderii in mine. Acum s-a mai maturizat, are 23 de ani dar in urma cu cativa ani (nu eram cu el dar il cunosteam) , umbla dupa multe si cu multe..sper ca acum nu e doar impresia mea ca s-a schimbat
1e4vr
Postat pe 30 Mai 2011 16:59
decit sa te gindesti doar la ce zodie este mai bine te-ai uita la ce fel de om este. parerile despre zodii sunt impartite. ceea ce este un om in general nu poate fi pe pe seama unei zodii anume, chiar daca intr-un anumit procent(????) ti se pare ca i se potriveste.
kudika387655
Postat pe 15 Iunie 2011 08:45
Barbatul Gemeni este foarte vorbaret,destept si romantic ;;) acum nu stiu daca toti sunt asa
Elyaa
Postat pe 20 Iunie 2011 18:39
Si apropo ar trebui sa il alegi dupa cum este el,pentru ca zodia este un fel de orientare in anumite situatii.
Elyaa
Postat pe 20 Iunie 2011 18:43
mai oameni buni,chiar asa de important este ce zodie e persoana cu care vreti voi sa fiti???? nu inseamna ca daca despre gemeni scrie ceva toti sunt la fel,,,mai bn uitati-va ce fel de persoana sunt ei,nu ce zodie au
steffy91
Postat pe 20 Iunie 2011 18:57
Nu judeca omul dupa zodie.... In viata ,daca ai de ales intre suflet si frumusete ,alege sufletul ,caci el intrece orice frumusete....Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om, hraneste-l cu un zambet si cu multa iubire si priveste ce se intampla!Invata sa alungi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand te doare,invata sa suferi,sa iubesti,sa ierti caci numai asa vei fi fericit!!!Invata sa treci cu folos prin viata,iar pe unde treci sa daruiesti oamenilor speranta NU UITA :Iubeste mereu!!! Oamenii sunt ca si cartile.Pe multi ii intalnim la tot pasul,dar nu ne produc nici o impresie...ii uitam imediat.Cu altii ne intalnim de nevoie.Sunt altii de care ne amintim ca i-am iubit,dar nu ne mai spun nimic, si cativa care pur si simplu n-au vrut sa ne iubeasca. Dar sunt si cei de care ramai vesnic indragostit...crezi ca i-ai uitat si totusi le duci atat de tare dorul...Sau cei carora le-ai citit sufletul,fara sa-i fi cunoscut...oameni gata sa te iubeasca,sacrificand totul pentru tine !!! Traieste si munceste, dar nu uita sa te joci, sa te distrezi si sa te bucuri de viata. Ai nevoie de echilibru in toate. Prea multa munca si joc deloc iti face viata sa se incline intr-o parte sau alta, te face sa fii plictisit si neinteresant. Cauta sa ai echilibru in tot ce faci si vei descoperi ca viata este o adevarata bucurie. Ai nevoie de diversitate, asa ca, de ce nu-ti dai frau liber si nu incerci ceva nou si diferit, nu pentru motivul ca esti plictisit de ceea ce faci sau ca fugi de ceea ce faci, ci pentru ca intelegi nevoia de schimbare? Cand poti face astfel fara nici un sentiment de vinovatie, vei fi in stare sa faci tot ceea ce ai de facut avand o alta perspectiva; si, mai mult, vei fi in stare sa o faci cu o mare bucurie. Ce folos are viata daca nu te poti bucura de ea si daca nu-ti place tot ceea ce faci, indiferent daca-i spui munca sau joaca? Într-o viata, aproape normala, barbatul trece - în viziunea femeii - printr-o serie de transformari zoologice, unele complet ilogice. La început e puisor, puiut, pui, iepuras, gândacel, motanel, mielusel, cocosel, ursulet, bursuc si mânz. Apoi devine armasar, taur, leu, leopard, tigru, iepuroi, dulau, cintezoi si cocos. Usor, usor, se transforma în popândau, magarus, tap, berbec si vitel. Spre final, ajunge guzgan, papagal, sconcs, gorila, urangutan, dinozaur, casalot, mastodont, magar, porc si, inevitabil, boul dracului.
Cu totul altfel se pune problema, când e vorba de femeie. Porneste de la privighetoare, mierla, ciocârlie, vrabiuta, gândacel, soricel, pisicuta, broscuta, furnicuta, albinuta, libelula si trece spre porumbita, maimutica, fâta, vulpita, pupaza, bufnita si buha, ajungând la viespe, vipera, lipitoare, ciocanitoare, cucuvea, closca, gâsca, hiena, catea, balena si, evident, vaca Domnului.
uneori cunosti o persoana si ai impresia ca o stii de o viata,ca e cea pe care o asteptai de mult .
timur99
Postat pe 4 Iulie 2011 19:00
De la: Eve89, la data 2011-05-13 02:27:17Buna! Am cunoscut primul tip gemeni din viata mea si pare foarte ok,dar nu stiu,cumva,imi lasa si impresia dualitatii si nu pare foarte sincer in ceea ce zice,ci parca mai degraba vrea doar sa ma impresioneze....poate ptr ca e gemeni? Ce fel de barbati sunt ? sunt mai rai decat scorpionii ?

pai daca nu prea-l doare la corazon de tine,normal ca nu e prea sincer cum zici. ma distreaza asta.cum ala are ceva pitici pe creier si iese din tiparul pe care si-l face femeia cand porneste la drum,gata! zodia e de vina!
io zic sa gasesti 12 barbati din cele 12 zodii si faci din ei un barbat pe cinste.sa vedem atunci pe cine mai dai vina
ego_71
Postat pe 4 Iulie 2011 19:13
din pacate am cunoscut gemeni. sunt volubili, fermecatori la prima vedere, dar se dovedesc a fi doar actori perfecti, cu un caracter histrionic...
kudika413692
Postat pe 19 Iulie 2011 00:16
Viitorul meu sot este in zodia Gemeni. Ca si tine, la inceput m-am apucat sa-i studiez zodia pe diverse site-uri si citeam tot felul de porcarii :)) Unele se potriveau, altele nici pe departe. Probabil sunt niste trasaturi comune ale persoanelor din aceeasi zodie, insa schitate in linii foaaaaaaaarte mari. Ca detalii conteaza personalitatea fiecaruia si mai ales "cei 7 ani de-acasa". Asa ca nu te mai obosi aiurea sa afli detalii din astea, decat daca vrei sa te amuzi.
fergieum
Postat pe 19 Iulie 2011 00:28
De la: fergieum, la data 2011-07-19 00:28:09Viitorul meu sot este in zodia Gemeni. Ca si tine, la inceput m-am apucat sa-i studiez zodia pe diverse site-uri si citeam tot felul de porcarii :)) Unele se potriveau, altele nici pe departe. Probabil sunt niste trasaturi comune ale persoanelor din aceeasi zodie, insa schitate in linii foaaaaaaaarte mari. Ca detalii conteaza personalitatea fiecaruia si mai ales "cei 7 ani de-acasa". Asa ca nu te mai obosi aiurea sa afli detalii din astea, decat daca vrei sa te amuzi.


Exact,sa crezi in zodie e o porcarie,,iti dau perfecta dreptate,si chiar daca ar fi ceva adevarat cu toate aceste zodii depinde cel mai mul si de ascendent........eu sunt in zodia gemeni si prietenul meu la fel,iti spun ca suntem unu si aceiasi persoana,in felul cum gandim lucrurile,in gusturi,in tot ceia ce vrei........nu stiu ce sa spun sau sa cred.........apoi se spune ca gemeni sunt cu doua fete,nu-i adevarat.....si nici ca joaca teatru,la gemeni le place sa fie mereu in atentia tutturor,le place sa vb mult,sunt f prietenosi,buni....etc,eu zic ca nu conteza zodia,daca el te iubeste si te respecta acesta e lucrul cel mai important,ramane la decizia ta.........
kudika326239
Postat pe 19 Iulie 2011 02:06
asa este,eu sunt casatorita cu sotul meu de 19 ani,el este zodia gemeni si va pot confirma ca este ff.gelos un actor f bun ,dupa cum a zis un alt utilizator o persoana ascunsa si care niciodata nu stii ce gandeste foarte greu scoti ceva de la el,in general poti duce un trai cu el daca daca persoana de langa el e cu cateva secunde mai ager decat el si stie cum sa_l abordeze,in schimb este pasional si fidel persoanei iubite
kudika380813
Postat pe 7 August 2011 09:41
buna incerc sa te ajut , eu una am fost dejamagits profund de un geaman am avut o rel de doi ani , planificasem sa ne casatorin etc a plecat in cipru dupa alta , dupa doi ani de rel imi zicea ca sunt viata lui ca sunt facuta ptr el ma lasat balta si nici macar nu ,,sa uitat in urma,, sunt dificili rau pup spaer sa fi fericita .....
angelsss
Postat pe 12 Octombrie 2011 16:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
numai si numai pareri despre compatibilitati..... 7 De la: dandanaua_reloaded 27 Iunie 2009 10:45
Femeia FECIOARA /Barbatul BALANTA 21 De la: laura31c 2 Iulie 2019 08:29
Relatia dintre o balanta si un peste 14 De la: kudika227619 12 Iulie 2010 03:38
barbatii capricorni 77 De la: ellena_5___ 31 August 2012 11:42
femeia capricorn, barbatul rac??? 10 De la: motroc_raluca 4 Februarie 2009 09:49