Mai multe
| noi suntem de 8 ani oficiali �mpreun�, suntem dou� persoane c�rora nu li se potrivesc zodiile deloc, cel pu�in eu a�a cred, geam�nul meu este foarte cuminte, enervant de cuminte, eu a� vrea pu�in� culoare �n via�a noastr� dar .... |
|
sucita1976 Postat pe 21 Mai 2011 18:13 |
|---|
|
Suci draga, zodiile n-au nici o importanta, daca il iubesti fii tu mai indrazneata si da culoare relatiei tale . Lucrurile astea tin de doar de tine si el, daca tu comunici bine cu el spune-i ce iti doresti de la el si daca te iubeste iti va da . |
|
Postat pe 21 Mai 2011 20:28 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ma place sau se preface?? | 5 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:53 |
| DECIZIILE UNEI FEMEI | 7 | De la: geonika 17 Aprilie 2010 19:41 |
| Vindeti-mi un pont..cum treci peste ignoranta si indiferenta venita din partea barbatilor? | 48 | De la: kudika083394 29 Noiembrie 2009 19:27 |
|
|
||
| cum facem sa stergem ce postam in forum? | 5 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:27 |
| "baieti buni" si fete de care? | 36 | De la: SweetDadyD 18 Martie 2009 14:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.