Mai multe
De la: concursKudika, la data 2011-06-02 18:36:59Kudika si Oxette te invita la concurs! |
||
|
kudika394316 Postat pe 8 Iunie 2011 17:48 |
||
|---|---|---|
imbina utilul cu placutul. adica ceasurile sunt si adevarate bijuterii, desi sunt ceasuri. ceva elegant, intotdeauna atrage atentia celor din jur, 2 in 1. foarte frumos
|
||
|
kudika394316 Postat pe 8 Iunie 2011 17:53 |
||
| Imi plac pentru ca sunt orice altceva decat mediocre si comune | ||
|
|
||
|
kudika013157 Postat pe 8 Iunie 2011 17:57 |
||
| Imi plac pentru ca sunt orice altceva decat mediocre si comune | ||
|
kudika013157 Postat pe 8 Iunie 2011 17:57 |
||
| Originalitatea, design-ul deosebit si raportul calitate/pret sunt punctele forte ale ceasurilor Oxette, deci ma atrag toate aceste caracteristici. | ||
|
Medeea7 Postat pe 8 Iunie 2011 22:18 |
||
| Ma fascineaza originalitatea ceasurilor.Sunt cu siguranta un accesoriu perfect asortat look-ului perfectChiar le consider originale. | ||
|
ANELY Postat pe 8 Iunie 2011 23:09 |
||
| Ceasurile sunt superbe din orice punct de vedere, insa ceea ce atrage tuturor atentia este desingn-ul deosebit creat pt aceste ceasuri. Cu siguranta nu poti fii dezamagit de un ceas marca Oxette si te faci remarcat oriunde ai fi si bineinteles apreciat de cunoscatorii bunului gust. | ||
|
encantada Postat pe 8 Iunie 2011 23:26 |
||
|
Ce m-a incantat la ceasurile Oxette este faptul ca "aceste bijuterii"- ceasuri, subliniaza personalitatea unica a celui care-l va purta, detaliile si finetea cu care sunt lucrate ( mai ales cele de argint cu incrustatii cu diferite pietre pretioase de o multitudine de culori) iti arata ca au o echipa minunata de designeri care se intrec pe ei insisi pt a-ti delecta privirea cu aceste " bijuterii" (ceasuri). M-a incantat de asemenea faptul ca sunt ceasuri pt toate gusturile: sport, casual, in ultimele tendinte ale modei... exact pt toate gusturile ... si buzunarele.succes mult in continuare |
||
|
kudika190979 Postat pe 8 Iunie 2011 23:37 |
||
un ceas foarte atragator ,lejer ,finut, alte pretenti nu am asta e placerea mea la un ceas in general nu am cam purtat dar as dori unu de calitate
|
||
|
marysoll86 Postat pe 9 Iunie 2011 00:27 |
||
|
Designul deosebit caracterizeaza marca Oxette, si aceasta calitate ma atrage cel mai mult la aceste ceasuri! Cu alte cuvinte, daca vrei sa te simti special si unic, poarta un ceas Oxette! |
||
|
rosanita Postat pe 9 Iunie 2011 09:18 |
||
| design-ul deosebit,preturi accesibile ,dau o nota de eleganta aparte,nu am stiut pana acum de produsele Oxette dar cu siguranta imi plac.sper ca veti veni intotdeauna cu noutati la fel de cool.Succes! | ||
|
ariam67 Postat pe 9 Iunie 2011 10:28 |
||
|
Ceasul marca "OXETTE" ma atrage in mod deosebit deoarce este un accesoriu obligatoriu atat de chic, modern, fin, avand designul potrivit fiecarui tipologii de persoane iar in plus este accesubil ca pret majoritatii. Raportul calitate/ pret este unul just, bun! Momentan chiar ma gandesc sa-mi cumpar unul in cazul in care nu-l castig pe cel pus la bataie la acest concurs Kudika. Pe cel vechi l-am pierdut zilele trecute pe strada. |
||
|
anypopovici Postat pe 9 Iunie 2011 10:31 |
||
| la ceasul marca OXETTE ma atrage originalitate si design deosebit pentru ca asa te face sa vrei s-al porti,si un accesoriu deosebit. | ||
|
valiiuli19 Postat pe 9 Iunie 2011 10:57 |
||
|
imi plac ceasurile OXETTE deoarece exprima originalitate, au un design deosebit care te face sa iti doresti sa-l porti,este un accesoriu minunat daniela ,rm valcea |
||
|
kudika052923 Postat pe 9 Iunie 2011 13:29 |
||
| Ceasurile OXETTE sunt foarte frumoase,ma atrage originalitatea, design deosebit si raportul calitate/pret si tare mult mi-as dori unul. | ||
|
kudika061025 Postat pe 9 Iunie 2011 15:27 |
||
|
Un accesoriu este uneori cireasa de pe frisca de pe tort a personalitatii, cu alte cuvinte, personalitatea poate fi mai nuantata cu un ingredient potrivit, care sa reprezinte acel ceva care te scoate din anonimat, accentueaza elementul tau unic. Spun acestea pentru ca m-am gandit ca un cea Oxette m-ar completa pe mine, mi-ar fi un accesoriu excelent pentru a remarca faptul ca timpul este important pentru mine, ca sunt punctuala, ca am un program pe care il respect, ca stiu sa masor timpul emotional sau cel cuantic. Asta pentru ca da, Oxette este o metafora pentru timpul modei, iar eu vreau sa ma simt in prezent, ancorata la un trend bine gandit, setat prin originalitate, design explicit si un raport fericit dintre calitate si pret. Pentru ca vine ziua mea, m-am gandit ca imi pot oferi un cadou fix pentru cei 29 de ani pe care ii implinesc, incheind astfel inca o decada cu stil si eleganta. Multumesc pentru acest concurs si noroc! |
||
|
lilianamunteanu Postat pe 9 Iunie 2011 16:31 |
||
|
Originalitatea, design-ul deosebit si raportul calitate/pret toate sunt la maxim pentru ceasurilor Oxette. |
||
|
angelixa Postat pe 9 Iunie 2011 17:24 |
||
| pot spune ca in general snt obsedata de ceasuri,am fosrte multe...si mi.ar placea sa castig unul nou,pt ca nu am inca unul aceasta marca,m.am uitat la aceste ceasuri si imi plac enorm,designul,forma pe care o au si nu in ultimul rand culorile vii:X:X:X | ||
|
baranik Postat pe 9 Iunie 2011 17:35 |
||
| designul deosebit | ||
|
love_dealer Postat pe 9 Iunie 2011 17:41 |
||
| Design-ul deosebit este ceea ce face ca ceasurile oxette sa fie remarcate de oricine. Sunt elegante si au acel ceva care te face sa le indragesti. | ||
|
ambrozya4u Postat pe 9 Iunie 2011 20:13 |
||
Sunt frumoase!
|
||
|
alexa_cernauteanu Postat pe 9 Iunie 2011 21:38 |
||
Sunt impresionata atat de modelele de ceasuri cat si de bijuteriile Oxette, dintotdeauna m-a atras originalitatea, eleganta, calitatea si diversitatea modelelor..
|
||
|
Lily40 Postat pe 10 Iunie 2011 08:40 |
||
| Ceasurile Oxette mi se par f originale, atrag privirea, accesoriile precum ceasul uneori fac totul | ||
|
emaildenisa Postat pe 10 Iunie 2011 10:07 |
||
In primul rand simt nevoia sa precizez ca sunt o mare fana a ceasurilor Oxette si chiar luna trecuta am trecut pe la Cocoru si am vazut in vitrina niste ceasuri superbe si m-am apucat sa strang bani ca sa-mi iau. Pe langa faptul ca ceasurile Oxette au o eleganta aparte si cine cunoaste isi poate da seama de la distanta cand cineva porta la mana un ceas Oxette, cred ca designul deosebit este punctul forte desi pot spune ca sunt si o gama de ceasuri inovatoare aducand un nou stil pe piata, ceva diferit. Referitor la raportul calitate-pret cred ca se incadreaza si acolo desi sunt mai scumpe dar sunt sigura ca dai un ban dar te bucuri de toata eleganta, uncitatea si caltatea investita. Sper sa castig si sa port un astfel de ceas la mana.
|
||
|
lossye Postat pe 10 Iunie 2011 10:31 |
||
| Are un design deosebit. | ||
|
alexia521 Postat pe 10 Iunie 2011 11:23 |
||
|
Sunt deosebita, pentru ca ceasul Oxette pe care il port este deosebit !!! Sunt plina de viata, pentru ca ceasul Oxette pe care il port este plin de viata !!! Sunt puternica, pentru ca ceasul Oxette pe care il port confera putere !!! Il ador !!! |
||
|
georgiana_nc Postat pe 10 Iunie 2011 14:56 |
||
| design deosebit iti ofera ceasurile Oxette:) | ||
|
eu_simpatica Postat pe 10 Iunie 2011 20:08 |
||
|
Noaptea dintre ani (2000-2001) mi-am petrecut-o in misteriosul tinut al desertului Oxette , mai exact in Egipt. Acolo am descopert cat de mult ne asemanam ca oameni in general dar cat de diferiti suntem in acelasi timp de arabi care nu poarta Oxette . Ei au descoperit frumusetea intr-un loc in care era doar nisip, soaresi Oxette . Au reusit sa atraga oamenii si sa creeze un mic paradis pe malul marii Rosii de langa Oxette . Acolo nu esti inconjurat decat de apa, de plante exotice, de mult nisip si Oxette . Este un loc ideal atat pentru relaxare, cat si pentru a invata lucruri noi si a descoperi o noua cultura cu un trecut grandios pe care oricine il cunoaste in general ... Oxette . E interesant sa-i descoperi ca oameni, sa afli cum gandesc, ce obiceiuri au si daca poarta Oxette. Mai am un singur lucru de adaugat si anume ca egiptenii sunt cei mai mari maestrii in fabricarea de Oxette , din esente naturale. Ei trimit esenta de Oxette catre multe marci importante din industria modei, si am ramas fascinata de multitudinea de Oxetteuri care te primea in momentul in care intrai intr-o Oxetterie. A fost o experienta fascinanta in care ma intorc de ori de cate ori am ocazia, pe calea Oxette .
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Iunie 2011 20:17 |
||
Odat� le-ai v�zut �i �i-au intrat �n inim�, asta �i cu mine sa �nt�mplat c�nd am v�zut ceasurile Oxette, �i chiar dac� p�n� acum nu am auzit de acest brend acum con�tient pot spune c� ma impresionat mult dizainerul �i anume tot este ales cu gust �i cu pasiune de munc�. Pot spune �i m-ai mult c� brendul Oxette face minumi, lucruri extraordinare pe care nu po�i s� nu le vrei.
|
||
|
soarele Postat pe 10 Iunie 2011 21:34 |
||
| Ceasurile Oxette au un design deosebit. | ||
|
alexia521 Postat pe 11 Iunie 2011 10:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Incaltamintea preferata! | 1874 | De la: concursKudika 25 August 2009 17:54 |
| Concurs Bioderma | 891 | De la: kudika118228 16 Februarie 2010 23:28 |
| Castiga de la Plafar produse ColonHelp pentru o cura completa de detoxifiere! | 173 | De la: dragan_danutza 26 Aprilie 2011 15:26 |
|
|
||
| Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara | 533 | De la: concursKudika 22 Mai 2009 15:49 |
| Concurs Herbalife - 10-16 decembrie | 172 | De la: concursKudika 17 Decembrie 2012 14:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.