Setari Cookie-uri

Unde mai gasesti un iubit??

De la: cute0484, la data 2011-06-18 18:42:00 Eu cred ca aceste fete au o problema reala. Dar nu pentru ca s-au schimbat foarte mult barbatii ,dorintele si modul lor de abordare. Motivul este simplu : SUNT PREA PUTINI.
Cel putin in Bucuresti ,aceasta este situatia. Intre 25 si 35 de ani ,exista un numar relativ egal de barbati si femei nascuti si crescuti in Bucuresti. Insa cand iei in calcul studentii ,observi ca majoritatea oamenilor din provincie veniti sa studieze in Bucuresti ,sunt femei. Cele mai multe locuri disponibilie in facultatile bucurestene sunt la ASE (80% fete) ,drept (80% fete) ,medicina (80% fete) ,litere (99% fete)psihologie ,asistenta sociala ,etc ,etc. Asta inseamna ca undeva peste 60% din studenti sunt de fapt...studente.
Din copii astia, majoritatea doresc sa ramana. Nu stiu cati reusesc ,dar sunt sigur ca majoritatea care ramane este si intr-o mai mare proportie de sex feminin. Unde sunt job-uri? In banci (80% femei) ,institutii de stat (80% femei) ,scoli si spitale (60% femei) ,contabilitate ,secretariat ,servicii de tot felul ,80% femei. Barbatii se gasesc majoritari in mult mai putine domenii.
Deci...dupa ce ca sunt iresponsabili ,dornici doar de aventuri si sex ,eu sunt foarte sigur ca sunt undeva cu 50% mai putini ca femeile ,cel putin femeile cu facultate peste 25 de ani ,in Bucuresti :)

Cred ca ai dreptate, sunt mult mai multe femei cu studii superioare in Bucuresti decat barbati, iar daca nivelul de educatie nu e aproximativ asemanator, nici macar nu poti purta o discutie normala, merge cel mult o aventura de o noapte, si asta daca e un tip tacut. :)
Armain
Postat pe 18 Iunie 2011 19:14
De la: kudika060019, la data 2011-06-18 19:04:29sa inteleg ca solutia este sa ma culc cu el din pima seara?

Doar daca vrei sa fii catalogata cum ai zis.
Armain
Postat pe 18 Iunie 2011 19:18
De la: animallover, la data 2011-06-18 17:49:49bitch please daca nu ai poza la profil nu comenta te bagi in seama aiurea fara poza

am cu ce ma am cu ce
Crinutu
Postat pe 18 Iunie 2011 19:20
bitch lasa figurile pune poza si poate te scot eu in oras la un coctail
animallover
Postat pe 18 Iunie 2011 19:21
bitch nu ai cu ce...ai o poza cu pomi te crezi mama natura
animallover
Postat pe 18 Iunie 2011 19:22
De la: animallover, la data 2011-06-18 19:22:07bitch nu ai cu ce...ai o poza cu pomi te crezi mama natura

yes yes yes. uite ca m-ai deconspirat. ce ma fac acum?
Crinutu
Postat pe 18 Iunie 2011 19:27
Mai animalulelover, putem discuta si noi ca niste oameni normali??
Valy90
Postat pe 18 Iunie 2011 19:29
bitch daca semeni cu mama natura esti marfa dar tot vreau sa vad poze inainte sa te scot in oras intelegi ca nu pot iesi cu oricine ma fac de ras in fata baietilor
animallover
Postat pe 18 Iunie 2011 19:31
De la: cute0484, la data 2011-06-18 18:42:00 Eu cred ca aceste fete au o problema reala. Dar nu pentru ca s-au schimbat foarte mult barbatii ,dorintele si modul lor de abordare. Motivul este simplu : SUNT PREA PUTINI.
Cel putin in Bucuresti ,aceasta este situatia. Intre 25 si 35 de ani ,exista un numar relativ egal de barbati si femei nascuti si crescuti in Bucuresti. Insa cand iei in calcul studentii ,observi ca majoritatea oamenilor din provincie veniti sa studieze in Bucuresti ,sunt femei. Cele mai multe locuri disponibilie in facultatile bucurestene sunt la ASE (80% fete) ,drept (80% fete) ,medicina (80% fete) ,litere (99% fete)psihologie ,asistenta sociala ,etc ,etc. Asta inseamna ca undeva peste 60% din studenti sunt de fapt...studente.
Din copii astia, majoritatea doresc sa ramana. Nu stiu cati reusesc ,dar sunt sigur ca majoritatea care ramane este si intr-o mai mare proportie de sex feminin. Unde sunt job-uri? In banci (80% femei) ,institutii de stat (80% femei) ,scoli si spitale (60% femei) ,contabilitate ,secretariat ,servicii de tot felul ,80% femei. Barbatii se gasesc majoritari in mult mai putine domenii.
Deci...dupa ce ca sunt iresponsabili ,dornici doar de aventuri si sex ,eu sunt foarte sigur ca sunt undeva cu 50% mai putini ca femeile ,cel putin femeile cu facultate peste 25 de ani ,in Bucuresti :)

am cateva cuvinte sa-ti adresez: unele de infirmare altele de confirmare.
nr.1 - problema reala, lipsa realismului la "fete-femei"
nr.2 - cum am spus nu ca s-au schimbat barbatii in mod particular, toata lumea se schimba, dar exista o foarte mare diferenta in ultimul timp fata de timpurile de prin 90 cand am copilarit eu si 2011 cand am 26 de ani si o experienta pe care altii nu o au. poate ca de cand a intrat democratia si la noi, media a transformat-o in altceva decat ceea ce este. criza are si ea efect. voi cand spuneti ca nu mai gasiti barbati, defapt spuneti ca nu mai gasiti barbati cu bani si cu cap si bine crescuti. aveti dreptate. nu mai exista. ca voi cautati in primul rand cu bani si mai putin cu cap... deasta aia cu bani nu se axeaza decat cum sa va aduca mai rpd in patul lor, desigur si cu exceptii.
nr.3 - prea putini da ca tre sa va sustina financiar, ceilalti stau ascunsi si nebagati in seama. statistic vb sunt mai putini barbati dar nu atatia cat credeti. daca v-ati cobora standardele financiare putin poate ca ar fi alta treaba.
nr.4 - eu zic sa te mai documentezi ca sunt mai putini cu 50% fata de femei. fi bine pregatita inainte sa o iei pe drumul asta, pentru ca eu o iau ca pe o insulta, nu de alta dar cred ca am spus destule cat sa isi faca orice persoana "cu cap" o parere cat de cat apropiata cu realitatea. si voi o stiti dar no sa recunoasteti acum, aici. nici nu cer asta, important e sa nu mai postati prostii si sa va maturizati. sa incetati sa faceti angajamente cu oameni pe care "ii iubiti" pt superficialitatile voastre.
PS: vreti o relatie cunoastetiva pe voi insiva. cand intalniti o persoana cu care sunteti compatibili, invatati sa puneti problemele in discutie si sa gasiti solutii de compromis. nu va mai casatoriti la 18 ani daor ca sa plecati deacasa sau doar ca ati gasit un baiat bun. sau ca va zis mama ca ial pe ala ca e de pastraat vine di nfamilie buna.
aveti mentalitati invechite pe care parintii vi le insufla. si e trist. sunteti oameni i ntoata firea si daca vreti sa ajungeti cineva, ceva in viata, va sfatuiesc sa fiti cat se poate de realisti si obiectivi cu viata voastra. priorizativa realtiile cu ceilati la fel cum faceti cu treburile pe care le faceti.

Parerea mea sincera si onesta este ca de vreo doi ani asa, am inceput sa citesc pe internet despre oameni si problemele lor, dar sicner sa fiu nu am intalnit decat de doua ori oameni care sa-si exprime corect punctul de vedere, sincer-obiectiv.
myke20xx
Postat pe 18 Iunie 2011 19:32
unde mai gasesti iubit SAU iubita ??????????
kudika081622
Postat pe 18 Iunie 2011 20:16
unde mai poti gasi un iubit? e greu de zis pt ca in ziua de azi cu greu mai gasesti asa ceva si care sa tina. eu am avut norocul sa dau de cineva acum 2 luni. in opinia mea poti gasi oriunde si oricand pe cineva dar numai atunci cand te astepti mai putin. sincer niciodata nu m-am asteptat ca o sa fiu cu el. dragostea te loveste cand te astepti mai putin si asa este. eu una cu 2 luni in urma imi pierdusem speranta ca voi avea pe cineva in liceu. dar nu e asa. m-a lovit fix cand ma asteptam mai putin. sfat: traieste clipa si singuratatea. nu te gandi la viitor decat in privinta carierei. axeazate pe prezent si nu cauta in disperare. vei gasi tu pe cineva chiar maine sau poimaine sau peste o luna sau un an sau 20 dar tot vei gasi. am 17 ani si e o varsta frageda. el e primul meu prieten. iar tu la 25 nu intreba pe net unde poti gasi unul pt ca nimeni nu-ti va putea raspunde exact. incerc sa-ti dau un suflu de speranta.
Mariuka93
Postat pe 18 Iunie 2011 20:43
sunt pe cale de disparitie astia mai simpatici...dar daca nu cauti atunci o sa "dea" unul peste tine...
baby93
Postat pe 18 Iunie 2011 21:38
Presupun ca dc o persoana lanseaza un SOS raspunsurile ar trebui as fie pe masura.De ce santem tentati sa atacam o persona inainte de a o proteja?
Eu cred ca treci printr-o pasa proasta,ca trebuie sa schimbi chip-ul,sa ai mai multa incredere in tine(incepand cu modul de a gandi si terminand cu look-ul-de ex.)
Incearca sa te bucuri de lucrurile marunte si nu "dispera".Eu cred ca fizicul conteaza mai putin decat personaliatea unei persoane.Vad in jurul meu destule perechi "mixte",in ceea ce priveste aspectul exterior,motiv pt care sant sigura ca nu aceasta e definitia "parteneriatului" in viata.
Ca vorba aia nu-i frumos ce e frumos,le frumos ce-mi place mie.
Bafta!
chocolate03
Postat pe 18 Iunie 2011 22:01
P.S in ceea ce priveste statisticile-sant absolut de acord cu voi.In afar de asta ami citit un reportaj facut de spanioli,din care reiesea ca nr femeilor cu studii superioare in tara noastra e net-superior ,barabatilor romani.motiv pt care ei insisi erau intrigati.
chocolate03
Postat pe 18 Iunie 2011 22:07
Acesta este o analiza si un posibil raspuns al unui mecanism de atractie fizic.
http://afaceri-de-viitor.blogspot.com/2011/02/potrivirea-partenerilor.html
calutul
Postat pe 18 Iunie 2011 22:48
De la: kudika060019, la data 2011-06-18 19:04:29sa inteleg ca solutia este sa ma culc cu el din pima seara?

Pai daca el este din alta localitate, si nu poate veni sa va vedeti toata ziua, tre sa te culci cu el dupa ce bate atata drum sa te vada.
Baiat_virgin
Postat pe 18 Iunie 2011 23:00
Cand aud fetele astea ca sunt singure de 1 an:O NU imi vine sa cred
Un baiat trebuie sa stii sa il tii langa tine dar ai si tu grija ca poate fi si nepotrivire de caracter
Si stand in casa nu o sa iti gasesti DRAGOSTEA,dute la o petrecere..ziua cuiva..un club unde cunosti persoane,si pe net merge sa gasesti baietzi dragutzi care iti va cere nr;;) si de acolo mai departe
In primul rand NU TREBUIE SA TE CULCI CU EL DIN PRIMA SEARA
Daca baiatul ala te place asteapta dupa tine si 1 luna,2,tu trebuie sa iti mentii punctul de vedere si sa ii demonstrezi ce fel de fata esti...mai pe sleau: fal sa se indragosteasca de tine,nu fi disperata..sa il cauti...etc.lasa sa vina de la el.dai batai de cap..fai o impresie buna si arata-i ca esti doar a lui dar arata-i si ca esti curtata :> sa vada si sa nu uite ca daca te scapa din mana pune altu ochii pe tine
etc
kudika407619
Postat pe 18 Iunie 2011 23:11
De la: chocolate03, la data 2011-06-18 22:01:10Presupun ca dc o persoana lanseaza un SOS raspunsurile ar trebui as fie pe masura.De ce santem tentati sa atacam o persona inainte de a o proteja?
Eu cred ca treci printr-o pasa proasta,ca trebuie sa schimbi chip-ul,sa ai mai multa incredere in tine(incepand cu modul de a gandi si terminand cu look-ul-de ex.)
Incearca sa te bucuri de lucrurile marunte si nu "dispera".Eu cred ca fizicul conteaza mai putin decat personaliatea unei persoane.Vad in jurul meu destule perechi "mixte",in ceea ce priveste aspectul exterior,motiv pt care sant sigura ca nu aceasta e definitia "parteneriatului" in viata.
Ca vorba aia nu-i frumos ce e frumos,le frumos ce-mi place mie.
Bafta!

si Faptu ca tu ai facut un profil pe un site public de dezbateri si ti-ai pus o poza de profil cu un peisaj si nai trecut nici o data de referinta despre tine? sau nickul tau care inspira perversitati, cellor cu un libidou mare... ce-ar trebui sa-mi zica mie de exemplu ?
myke20xx
Postat pe 18 Iunie 2011 23:57
De la: kudika015776, la data 2011-06-18 18:08:57 buna! eu sant Gaby

iar eu sunt excitat.
uliu
Postat pe 18 Iunie 2011 23:58
De la: chocolate03, la data 2011-06-18 22:07:03P.S in ceea ce priveste statisticile-sant absolut de acord cu voi.In afar de asta ami citit un reportaj facut de spanioli,din care reiesea ca nr femeilor cu studii superioare in tara noastra e net-superior ,barabatilor romani.motiv pt care ei insisi erau intrigati.

PS: sant e gresit, corect e sunt. probabil esti o frustrata care sa recasatorit la 35 de ani iar acum ai cel putin 38...
myke20xx
Postat pe 18 Iunie 2011 23:58
:)))))))))))
kudika407619
Postat pe 19 Iunie 2011 00:08
De la: chocolate03, la data 2011-06-18 22:07:03P.S in ceea ce priveste statisticile-sant absolut de acord cu voi.In afar de asta ami citit un reportaj facut de spanioli,din care reiesea ca nr femeilor cu studii superioare in tara noastra e net-superior ,barabatilor romani.motiv pt care ei insisi erau intrigati.

inca o observatie pt doamna desteptaciune. FYI ( for your information)-presupun ca locuiesti in Spania si numai spaniola vorbesti- tradus inseamna " pentru informarea dumneavoastra", reportajele nu se citesc, poate articolele se citesc.
reportajele se urmaresc.
Multumesc
myke20xx
Postat pe 19 Iunie 2011 01:24
De la: kudika407619, la data 2011-06-18 23:11:21Cand aud fetele astea ca sunt singure de 1 an:O NU imi vine sa cred
Un baiat trebuie sa stii sa il tii langa tine dar ai si tu grija ca poate fi si nepotrivire de caracter
Si stand in casa nu o sa iti gasesti DRAGOSTEA,dute la o petrecere..ziua cuiva..un club unde cunosti persoane,si pe net merge sa gasesti baietzi dragutzi care iti va cere nr;;) si de acolo mai departe
In primul rand NU TREBUIE SA TE CULCI CU EL DIN PRIMA SEARA
Daca baiatul ala te place asteapta dupa tine si 1 luna,2,tu trebuie sa iti mentii punctul de vedere si sa ii demonstrezi ce fel de fata esti...mai pe sleau: fal sa se indragosteasca de tine,nu fi disperata..sa il cauti...etc.lasa sa vina de la el.dai batai de cap..fai o impresie buna si arata-i ca esti doar a lui dar arata-i si ca esti curtata :> sa vada si sa nu uite ca daca te scapa din mana pune altu ochii pe tine
etc

si tu ? am un mesaj de la un prieten care n-a vrut sa-ti posteze ca se enerveaza si injura.
" cre ca daca o vad, o bat. Daia e lumea asta asa, cas proaste dasta care dau sfaturi si altele si mai proaste care le asculta"
sunt de acord cu el.
myke20xx
Postat pe 19 Iunie 2011 01:54
frumusetea interiora conteaza mai mult decit cea exterioara ....frumusetea exterioara trece dar cea interioara ramane vesnic
adryadry26
Postat pe 19 Iunie 2011 02:03
De la: adryadry26, la data 2011-06-19 02:03:59frumusetea interiora conteaza mai mult decit cea exterioara ....frumusetea exterioara trece dar cea interioara ramane vesnic

asta e replica tipelor care au o proasta stima de sine.
myke20xx
Postat pe 19 Iunie 2011 02:11
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-18 23:00:15

Pai daca el este din alta localitate, si nu poate veni sa va vedeti toata ziua, tre sa te culci cu el dupa ce bate atata drum sa te vada.

asta este parerea ta pt ca privesti din punctul de vedere al barbatului...chiar daca vine din alta localitate si ne vedem rar nu inseamna ca trebuie sa ma culc din prima seara cu el pt ca nu am siguranta ca ne vom mai vedea...eu imi doresc o relatie de durata nu o aventura...ce ar insemna sa fac cu toti asa?cu cati ar trebui sa ma culc pana gasesc jumatatea?
kudika060019
Postat pe 19 Iunie 2011 03:45
De la: alexandramihutz, la data 2011-06-03 17:26:09Am 25 de ani, sunt divortata de 1 an jumate si nu am mai avut un prieten de 1 an, ca sa nu mai vorbesc de sex. Sunt o persoana activa, intalnesc multi barbati, ies in oras, la terase, in club..in fine, si sunt tot singura. Sunt o persoana normala, nimic deosebit...si m-am saturat de singuratate. Si nu sunt singura in aceasta situatie, am multe prietene care "sufera" ca si mine. Si inca ceva...barbatii se uita dar nu incearca nimic, oare de ce???

Gasesti baieti de treaba dar trebe sa cam sti unde sa cauti si mai trebe sa mai dai si tu cate un semn la baiat ca il placi . Ca dupa aia va sti si el si isi va da interes in a te cunoaste dar vezi ce pui pe primu loc adika ( bani sau iubire )
cosmin120189
Postat pe 19 Iunie 2011 08:01
De la: kudika060019, la data 2011-06-19 03:45:14
De la: Baiat_virgin, la data 2011-06-18 23:00:15

asta este parerea ta pt ca privesti din punctul de vedere al barbatului...chiar daca vine din alta localitate si ne vedem rar nu inseamna ca trebuie sa ma culc din prima seara cu el pt ca nu am siguranta ca ne vom mai vedea...eu imi doresc o relatie de durata nu o aventura...ce ar insemna sa fac cu toti asa?cu cati ar trebui sa ma culc pana gasesc jumatatea?

da adevarat nu trebe sa te culci cu el asta vedeti voi cu timpu ; exista o vorba ( Nu din prima seara dar nici din prima saptamana , prima data cunoastel )
cosmin120189
Postat pe 19 Iunie 2011 08:03
Pentru ca barbatii sunt lasi,si chiar daca iti dau o data o speranta cat de mica,nu sunt capabili sa-si asume responsabilitatea,in nici o privinta.
kudika115050
Postat pe 19 Iunie 2011 09:51
Iubitii de azi stau acasa in fata internetului pt ca sunt destui panarame care le suna,care le da webcam si apoi invita si la intalnire!Iubitii de azi nu mai au nevoie de o femeie serioasa,cinstita,loiala!Cu cat esti mai depravata si drogata si alcoolica cu atat e mai bine!Cel mai mult conteaza sa ai bani si din asta cat mai multi ca sa ai poti oferii si MANNA din cer etc!Nu prea gasesti azi un iubit normal,deci daca vrei sex esti pe directia ceea mai buna!Ai intrat in lumea internetului,tineo tot asa,vei gasii ,,iubiti,,cat iarba pe pamant dar nici unul nu merita doi bani!
raziela
Postat pe 19 Iunie 2011 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doar prieteni??? 51 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 20:32
messenger-ul si intalnirile online 10 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:32
iubiti,amici,straini..si iar amici 65 De la: kudika073706__zoicaradu 24 Iulie 2010 22:06
psiholog 11 De la: tonim69 20 Noiembrie 2011 17:12
Ce sa fac..prea multe barfe 14 De la: kudika_946060 15 Decembrie 2013 08:45