Setari Cookie-uri

Reflexoterapia

As dori sa discutam pe tema reflexoterapiei. Vreau sa va introduc in reflexoterapie si daca este cineva doritor chiar, sa beneficieze [in Iasi] de sedinte de reflexoterapie pentru rezolvarea unor probleme medicale si pentru mentinerea unei buni functionari ale organismului {particulare pentru fiecare persoana in parte} sunt dispus sa va ajut.

REFLEXOTERAPIA-Este practica masarii anumitor puncte ale piciorului in scopul eliberarii tensiunii si tratarii bolilor.

Modul cum acioneaz reflexoterapia:

Masarea zonelor reflexe afectate, pe parcursul mai multor edine, mbuntete substanial circulaia sangvin ajutnd la transportarea acestor depozite de toxine, spre organele de eliminare, precum i la transportul de material nutritiv, plastic, hormoni i anticorpi spre organe i esuturi.

O alt modalitate prin care reflexoterapia acioneaz asupra organismului este stimularea punctelor reflexe corespunztoare sistemului nervos i a celui endocrin, care activate fiind vor contribui la buna funcionare a ntregului organism.

Astept pareri.
jadull
Postat pe 14 Iunie 2011 19:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Infectie, infectie si iar infectie! 3 De la: size_back 2 Septembrie 2010 10:28
cancer rectal cu metastaze pe ficat 13 De la: DINAOLAR@YAHOO.CA 12 Aprilie 2012 16:02
sclerodermie 7 De la: sclero 25 Ianuarie 2015 07:51
GANODERMA DXN 4 De la: kudika226898 23 Martie 2011 08:24
EU AM UN TEN FOARTE GRAS SI NU STIU CE SA MAI FAC SA NU MAI FIE CHIAR ASA. 54 De la: kudika_1045226 14 Martie 2023 19:32