Mai multe
|
As dori sa discutam pe tema reflexoterapiei. Vreau sa va introduc in reflexoterapie si daca este cineva doritor chiar, sa beneficieze [in Iasi] de sedinte de reflexoterapie pentru rezolvarea unor probleme medicale si pentru mentinerea unei buni functionari ale organismului {particulare pentru fiecare persoana in parte} sunt dispus sa va ajut. REFLEXOTERAPIA-Este practica masarii anumitor puncte ale piciorului in scopul eliberarii tensiunii si tratarii bolilor. Modul cum acioneaz reflexoterapia: Masarea zonelor reflexe afectate, pe parcursul mai multor edine, mbuntete substanial circulaia sangvin ajutnd la transportarea acestor depozite de toxine, spre organele de eliminare, precum i la transportul de material nutritiv, plastic, hormoni i anticorpi spre organe i esuturi. O alt modalitate prin care reflexoterapia acioneaz asupra organismului este stimularea punctelor reflexe corespunztoare sistemului nervos i a celui endocrin, care activate fiind vor contribui la buna funcionare a ntregului organism. Astept pareri. |
|
jadull Postat pe 14 Iunie 2011 19:53 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Infectie, infectie si iar infectie! | 3 | De la: size_back 2 Septembrie 2010 10:28 |
| cancer rectal cu metastaze pe ficat | 13 | De la: DINAOLAR@YAHOO.CA 12 Aprilie 2012 16:02 |
| sclerodermie | 7 | De la: sclero 25 Ianuarie 2015 07:51 |
|
|
||
| GANODERMA DXN | 4 | De la: kudika226898 23 Martie 2011 08:24 |
| EU AM UN TEN FOARTE GRAS SI NU STIU CE SA MAI FAC SA NU MAI FIE CHIAR ASA. | 54 | De la: kudika_1045226 14 Martie 2023 19:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.