De la Negru la Rosu. Decapaj.

Voteaza:
 
cupcake Avatarul lui cupcake

4 mesaje
Membru din: 1/06/2009

Buna fetelor! Mi s-a nazarit zilele trecute sa ma fac roscata. Eu sunt bruneta din octombrie 2009 , am folosit negru albastrui pana in toamna lui 2010, cand am avut o pauza in care m-am vopsit de vreo 3 ori cu rosu, insa bineinteles ca nu a prins decat la radacini si am revenit la negru din aprilie. Acum ca vine vara, s-a terminat si scoala, am nevoie de o schimbare mai radicala. Intrebarea mea pentru voi este : decapajul distruge parul? vreau raspunsuri din experienta, nu din auzite :) o prietena de a mea a folosit decapant, insa parul ei era destul de degradat inainte, deci nu prea am cum sa compar.Si daca tot am adus vorba, vi se pare ca o vopsire la 1 luna sau 2 este prea des? Pentru ca parintii mei ( mai ales tata-deh, varsta si chelia ) ma bat la cap cu faptul ca voi ramane cheala pe la 25 de ani.

Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
stem_29 Avatarul lui stem_29

2412 mesaje
Membru din: 28/06/2010

De la: cupcake, la data 2011-06-15 16:38:53Buna fetelor! Mi s-a nazarit zilele trecute sa ma fac roscata. Eu sunt bruneta din octombrie 2009 , am folosit negru albastrui pana in toamna lui 2010, cand am avut o pauza in care m-am vopsit de vreo 3 ori cu rosu, insa bineinteles ca nu a prins decat la radacini si am revenit la negru din aprilie. Acum ca vine vara, s-a terminat si scoala, am nevoie de o schimbare mai radicala. Intrebarea mea pentru voi este : decapajul distruge parul? vreau raspunsuri din experienta, nu din auzite :) o prietena de a mea a folosit decapant, insa parul ei era destul de degradat inainte, deci nu prea am cum sa compar.Si daca tot am adus vorba, vi se pare ca o vopsire la 1 luna sau 2 este prea des? Pentru ca parintii mei ( mai ales tata-deh, varsta si chelia ) ma bat la cap cu faptul ca voi ramane cheala pe la 25 de ani.

Multumesc!Nu, decapajul nu distruge parul, se face in doua " reprize" ( tocmai pt. a nu-l distruge, de fapt nu face altceva decat scoate vopseaua din par, parul revenind la culoarea ta naturala) asa ca sa nu crezi ca din prima iese de tot negrul din par.
Da, de doua ori / luna e foarte mult vopsitul parului, chiar si o data e mult.
Se face cu vopsea neagra la radacina, stimabilo iar peste o zi cu nuantator, peste tot.
Vopsitul lunar nu te ajuta cu nimic, mai ales la negru care oricum nu-si pierde decat luciul si evident il recapata cu acel nuantator.
Raporteaza abuz de limbaj
cupcake Avatarul lui cupcake

4 mesaje
Membru din: 1/06/2009

Il vopseam la o luna cand incercam sa il fac rosu,dar am renuntat.La doua luni ma vopsesc pentru ca se duce luciul si are reflexii satene, care un imi placeau deloc. Plus ca nuantatorul nu ma ajuta deloc, dupa 3 spalari dispare. Au trecut doua luni de la ultima vopsire. Ar fi exagerat sa ma decapez acum si sa il vopsesc?
Raporteaza abuz de limbaj