Setari Cookie-uri

diversitate in cuplu ???????

E prima data cand scriu pe acest forum si nu imi vine sa cred ca o fac...dar nu pot sa cred ca exista astfel de persoane. Doamna draga, ca nu mai pot sa te numesc domnisoara, tu ori nu ai apucat sa te maturizezi...ori ai avut o viatza zbuciumata inainte ,si acum inerci sa te cumintesti, si trebuie sa accepti toate magariiile facute de sotul tau ca nu te mai ia nici dracu cu trecutul pe care l-ai avut. Eu din experientza proprie stiu :dupa ceva timp de relatie dak merita sa stau cu cineva sau nu, inainte sa ma apuc de facut copii si familie dak nu e barbatul ideal pentru mine il las si copilul dak e accident stiu ca nu e religios dar nu are rost sa il nasc si sa il chinui...bine ca nu se ajunge in situatia asta dak stie femeia sa se proteje bine (daca intradevar nu vrei accidente ai o varsta si stii cum sa te protejeji) . Eu personal cred ca stiai dinainte pe cine ai langa tine ,dragostea nu se duce asa repede dak ambii parteneri isi doresc familie si copii, iar copilul te-a ajutat sa il insori cu tine crezand ca reusesti sa il tii legat.. Ok e omenesc sa gresim eu incerc sa te inteleg...acum daca vrei sa repari incearca sa discuti cu el sa ii zici ce simti dupa ce se intampla...exprima-ti parerea despre cum vezi tu o casnicie normala...obliga-l sa iti asculte parerea dak nu vei pleca din viatza lui fara nici o explicatie... Dupa ce te asculta , pune l sa aleaga intre viatza pe care o ducea si viatza care ar trebui sa o duca....dak alege varianta ta mai da-i o sansa...dak nu: pleaca mancand pamantul....esti tanara ce-i al tau e pus deoparte crede ma...o sa te accepte cu un copil nu ai o suta....pleaca fara sa-ti pese inainte sa mai faci alti copii...fii fericita ca meriti....stiu ca o sa plangi si doare da o sa treaca...doar tu iti faci fericirea cu mana ta...te pup ....Fetelor fiti destepte, ca aveti multe de castigat...barbati sunt.... nu va bateti joc de voi!
ecstazy_lips
Postat pe 29 Iunie 2011 17:01
De la: ecstazy_lips, la data 2011-06-29 17:01:43E prima data cand scriu pe acest forum si nu imi vine sa cred ca o fac...dar nu pot sa cred ca exista astfel de persoane. Doamna draga, ca nu mai pot sa te numesc domnisoara, tu ori nu ai apucat sa te maturizezi...ori ai avut o viatza zbuciumata inainte ,si acum inerci sa te cumintesti, si trebuie sa accepti toate magariiile facute de sotul tau ca nu te mai ia nici dracu cu trecutul pe care l-ai avut. Eu din experientza proprie stiu :dupa ceva timp de relatie dak merita sa stau cu cineva sau nu, inainte sa ma apuc de facut copii si familie dak nu e barbatul ideal pentru mine il las si copilul dak e accident stiu ca nu e religios dar nu are rost sa il nasc si sa il chinui...bine ca nu se ajunge in situatia asta dak stie femeia sa se proteje bine (daca intradevar nu vrei accidente ai o varsta si stii cum sa te protejeji) . Eu personal cred ca stiai dinainte pe cine ai langa tine ,dragostea nu se duce asa repede dak ambii parteneri isi doresc familie si copii, iar copilul te-a ajutat sa il insori cu tine crezand ca reusesti sa il tii legat.. Ok e omenesc sa gresim eu incerc sa te inteleg...acum daca vrei sa repari incearca sa discuti cu el sa ii zici ce simti dupa ce se intampla...exprima-ti parerea despre cum vezi tu o casnicie normala...obliga-l sa iti asculte parerea dak nu vei pleca din viatza lui fara nici o explicatie... Dupa ce te asculta , pune l sa aleaga intre viatza pe care o ducea si viatza care ar trebui sa o duca....dak alege varianta ta mai da-i o sansa...dak nu: pleaca mancand pamantul....esti tanara ce-i al tau e pus deoparte crede ma...o sa te accepte cu un copil nu ai o suta....pleaca fara sa-ti pese inainte sa mai faci alti copii...fii fericita ca meriti....stiu ca o sa plangi si doare da o sa treaca...doar tu iti faci fericirea cu mana ta...te pup ....Fetelor fiti destepte, ca aveti multe de castigat...barbati sunt.... nu va bateti joc de voi!
Reinhold_Rai_1
Postat pe 29 Iunie 2011 17:06

interesant , dupa un an de casatorie si un copil de 9 luni , vrea sa va deschide-ti orizonturile sexuale ... intrebarea mea este ; de ce oare v-ati casatorit , cand putea-ti avea toata libertatea sexuala de care dorea-ti si cand vroia-ti era asa de simplu sa va despartiti...asta ca sa fiti in randul lumii ? sincer cred ca a dat norocul peste el cat de naiva esti , el deja e plictisit de tine si isi condimenteaza viata sexuala , el se gandeste doar la viata lui sexuala pe care si-o imbogateste , sincer nu-mi dau seama ce fata poate face in fata prietenilor care te-ar avea ? poate ca ar face schimb de opinii , impresii , pozitii , interesant .Oare parintii , prietenii , rudele tale crezi ca nu vor afla la un moment dat , numai spun ca acel copil v-a creste mare si ce v-a vedea in familie , niste swingeri ? halal educatie.
banalulanonim
Postat pe 29 Iunie 2011 18:01
si acum se pare ca traiesti o iubire ca-n filme cu swingeri ...
banalulanonim
Postat pe 29 Iunie 2011 18:03
e f f clar ca nu mai are nimic pt tine, dak te-ar iubi nu te-ar imparti, asa ca te lasa si pe tine sa o arzi aiurea ca sa o poata el face fara frik, un nesimtit si un egoist, la ce naiba ia tebuit casatorie?
babalica
Postat pe 30 Iunie 2011 15:27
bitches daca esti misto iti dau eu diversitate lasami mesaj pe privat ...pop
animallover
Postat pe 30 Iunie 2011 15:29
De la: animallover, la data 2011-06-30 15:29:48bitches daca esti misto iti dau eu diversitate lasami mesaj pe privat ...pop

... buca ... nu raspunzi ... ai dat de bani ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 15:31
De la: varya, la data 2011-06-17 10:35:43buna fetelor. am mai scris si ieri dar cred ca nu s-a trimis mesajul ca nu l-am gasit. uite care e dilema mea. sunt casatorita cu iubirea vietii mele de 1 an de zile (dar ne stim de aproape 3) si avem impreuna o fetita frumoasa de 9 luni. viata noastra sexuala este destul de activa (mai greut de cand cu bebe), insa sotul meu este foarte deschis lucrurilor noi, mai ales celor care se petrec in pat tot timpul am incercat sa tin pasul cu el, sa ii inteleg si sa ii accept fanteziile si nevoia de diversitate, care sincer ma stisfaceau si pe mine dar de la un timp, iubi vrea mai mult, si anume sa penetreze si alte pasarici (mentionez ca ii plac minorele, sau cel putin fetele pana in 19 ani, pt ca pârâie, ca sa ma exprim ca el ) si a vrut sa facem o intelegere: amandoi putem intretine relatii sexuale cu alti parteneri/e, atata timp cat nu ne indragostim de respectivii/ele si ne intoarcem acasa si NU se considera inselat. acum ceva timp a pus ochii pe o fufa, dar eu am aflat si am facut scandal si a lasat-o balta, nu a mai facut nimic cu aia. ideea e ca si eu am pus ochii pe un amic de al lui, si respectivului ii place de mine, pt ca de fiecare data cand iesim in club si vine si el, flirtam si ne tachinam. sotul meu stie chestia asta si nu se supara, chiar mi-a dat voie ”sa mi-o trag” cu amicul lui si nu numai cu el. a zis cu cat mai multi cu atat mai bine. el nu vrea sa ma plictisesc de el si de p..a lui recunosc ca am avut tendinta sa ii caut amicul, dar nu aveam curaj, ceva ma oprea de fiecare data si nu stiu ce, ori constiinta, ori iubirea pt sotul meu. acum ziceti voi, sunt eu norocoasa ca iubi imi vrea binele sexual sau este el prea ”libertin” si ar trebui sa il mai potolesc nitel ?? lumea e in criza toate s-au scumpit si eu ce problema am, nuuu???? va pup si va astept cu nerabdare parerile.

TU VORBESTI SERIOS?
thegirlnextdoor
Postat pe 30 Iunie 2011 16:14
Nu ai cum sa-l educi, deci nici schimba. Da-mi voie sa iti spun ca sotul tau a fost asa de cand se stie, pentru el e un mod de viata, adica sa aiba mai multe partenere de sex.Vreau sa te intreb ceva: inante sa te casatoresti cu el, nu s-a laudat cate iubite a avut ? Puteai sa te interesezi la cateva si sa iti dai seama ce hram poarta. Eu am avut un specimen, aproape cum este al tau. Diferenta intre noi este ca nu m-am casatorit cu el si nu mi-a propus sa avem mai multi parteneri separat.Probabil daca deveneam sotia lui, mi-ar fi cerut sa facem asta. La inceput asa era si el, numai lapte si miere, cu alte cuvinte "printul' din poveste, ma manipulase, pur si simplu.Gandeste-te, doar ca un crai ca el stapaneste arta seductiei atat de bine incat tu nu ti-ai dat seama ce fel de om este. E greu sa renunti acum pt ca inca esti sub puterea lui, dar o sa vina momentul cand o sa fii o epava.Eu am aflat de al meu "print" cum e de fapt, cand am aflat ca ma inseala, si dusa am fost. Nu am mai vrut sa stiu de el, desi inca ma doare sufletul. Dar eu am certitudinea ca nu am ce scoate din el, ASA este el, fara leac. Da-mi voie sa iti spun ca esti intr-o situatie grea, dar nu imposibila. Spuneai ca a fost incurcat cu o "fufa"....stai linistita ca inca si acum e cu ea sau cu chiar mai multe.Eu nu stiu ce astepti tu sa se mai intample ca sa renunti la el, pentru ca ce ti-a propus el e deja prea mult. In locul tau as fugi mancand pamantul.
kudika410734
Postat pe 4 Iulie 2011 09:10
nu se poate ....nu s poate ...DOAAAMMNNNEEEE

Ai ai ai ....d pika ala p mana mea ..il lasam fara instrument
frenchiegirl
Postat pe 7 Iulie 2011 11:09
De la: frenchiegirl, la data 2011-07-07 11:09:47nu se poate ....nu s poate ...DOAAAMMNNNEEEE

Ai ai ai ....d pika ala p mana mea ..il lasam fara instrument

cum?
cineva se lauda ca a supt-o pana i-a subtiat-o.
uliu
Postat pe 7 Iulie 2011 11:13
NU MERGETI LA ACEST SALON!!!!!!!!!!! va fi inchis in curand !!!!!!!!!!
kudika411884
Postat pe 7 Iulie 2011 11:32
De la: kudika411884, la data 2011-07-07 11:32:13NU MERGETI LA ACEST SALON!!!!!!!!!!! va fi inchis in curand !!!!!!!!!!

STAI FARA GRIJA. NU MERGEM.
uliu
Postat pe 7 Iulie 2011 11:36
De la: gabita_d, la data 2011-06-27 20:46:34
De la: lover_woman, la data 2011-06-23 22:31:49
De la: gabita_d, la data 2011-06-23 20:40:25
De la: AlexaGeea, la data 2011-06-22 07:16:54
De la: varya, la data 2011-06-17 10:35:43buna fetelor. am mai scris si ieri dar cred ca nu s-a trimis mesajul ca nu l-am gasit. uite care e dilema mea. sunt casatorita cu iubirea vietii mele de 1 an de zile (dar ne stim de aproape 3) si avem impreuna o fetita frumoasa de 9 luni. viata noastra sexuala este destul de activa (mai greut de cand cu bebe), insa sotul meu este foarte deschis lucrurilor noi, mai ales celor care se petrec in pat tot timpul am incercat sa tin pasul cu el, sa ii inteleg si sa ii accept fanteziile si nevoia de diversitate, care sincer ma stisfaceau si pe mine dar de la un timp, iubi vrea mai mult, si anume sa penetreze si alte pasarici (mentionez ca ii plac minorele, sau cel putin fetele pana in 19 ani, pt ca pârâie, ca sa ma exprim ca el ) si a vrut sa facem o intelegere: amandoi putem intretine relatii sexuale cu alti parteneri/e, atata timp cat nu ne indragostim de respectivii/ele si ne intoarcem acasa si NU se considera inselat. acum ceva timp a pus ochii pe o fufa, dar eu am aflat si am facut scandal si a lasat-o balta, nu a mai facut nimic cu aia. ideea e ca si eu am pus ochii pe un amic de al lui, si respectivului ii place de mine, pt ca de fiecare data cand iesim in club si vine si el, flirtam si ne tachinam. sotul meu stie chestia asta si nu se supara, chiar mi-a dat voie ”sa mi-o trag” cu amicul lui si nu numai cu el. a zis cu cat mai multi cu atat mai bine. el nu vrea sa ma plictisesc de el si de p..a lui recunosc ca am avut tendinta sa ii caut amicul, dar nu aveam curaj, ceva ma oprea de fiecare data si nu stiu ce, ori constiinta, ori iubirea pt sotul meu. acum ziceti voi, sunt eu norocoasa ca iubi imi vrea binele sexual sau este el prea ”libertin” si ar trebui sa il mai potolesc nitel ?? lumea e in criza toate s-au scumpit si eu ce problema am, nuuu???? va pup si va astept cu nerabdare parerile.

Imi provoaca greata

Sincer....si mie !!!
Eu cred ca in mintea si in sufletul tau deja te-ai detasat de omul asta . Si ai facut-o in momentul in care ti-a facut cu ochiul altul . Si faptul ca ai observat ca-ti face curte , arata ca ai fost deschisa mental la asa ceva . Mai spui si ,, ideea e ca si eu am pus ochii pe un amic de al lui, si respectivului ii place de mine, pt ca de fiecare data cand iesim in club si vine si el, flirtam si ne tachinam. sotul meu stie chestia asta si nu se supara, chiar mi-a dat voie ”sa mi-o trag” cu amicul lui si nu numai cu el ,, O femeie care-si iubeste cu adevarat barbatul nici macar nu e atenta la avansurile pe care i le fac altii , nici macar nu le observa . Considera ca sunt gesturi prietenesti , nu avansuri . Ideea este ca IUBIREA VIETII tale de fapt nici macar nu mai este iubire . El macar e sincer , tu...te minti singura . Mai grav este ca in curand s-ar putea sa-ti propuna o partida in patru , sau in trei , sau mai stii ....ce minunatii ii mai tuna .
Si ca o ultima intrebare : ca mama naibii cauti tu , mama de copil de 9 luni in cluburi ??
Ori sunt eu batrana ...ori a luat-o razna lumea .

Asa e, ce cauta ea in club cand trebuia sa legene copilul , doamna draga, vremurile s-au schimbat, nu se mai gandeste ca acum 25 de ani, nu spun ca este bine, nu spun ca este rau, dar uneori mai avem nevoie si de un respiro, o iesire la club, orice altceva. Dumneata esti batrana, cred ca daca mai stai mult pe acest forum o sa te ingrozesti.

de avorturi ce parere ai, mai sunt la moda ca acum 20 de ani ?

Nu stiu daca se poate folosi expresia asta ...la moda ...despre avorturi .
Sunt atatea metode acum de a preveni o sarcina nedorita. Cred , totusi , ca o femeie care a fost nevoita sa faca un avort , cu siguranta va face tot posibilul de a nu mai trece inca odata prin aceasta experienta .

imi cer scuze ca am spus ca sunteti batrana, chiar nu era cazul, deseori si eu ma uimesc de vremurile acestea pe care le traim, nu mai stim ce este bine si rau. Eu nu am copii si totusi imi dau seama ca atunci cand ii ai este foarte greu si cred ca ai nevoie de o iesire, nu neaparat intr un club, poate la o petrecere, undeva unde sa socializezi. Avorturi nu am facut si nici nu o sa fac vreodata si imi pare rau ca uneori judec fara sa vreau o persoana care a facut avort.
lover_woman
Postat pe 7 Iulie 2011 21:47
hahaha ...cu toporul ..nu il mai scapa nici ambulanta din mainile mele ...
frenchiegirl
Postat pe 11 Iulie 2011 10:21
De la: frenchiegirl, la data 2011-07-11 10:21:15hahaha ...cu toporul ..nu il mai scapa nici ambulanta din mainile mele ...

cata rautate.
uliu
Postat pe 11 Iulie 2011 10:53
Diversitate, distractie, noutate, e ok... dar ce se intampla cu iubirea ? cu devotamentul ? cu a fi la bine si la greu impreuna ?

Diversitatea asta e mai degraba o lasitate, o fuga de responsabilitati. Responsabilitatea sotilor, este sa dea exemplu de sustinere reciproca prin iubire . Sa caute solutii pentru imbunatatirea relatiei, nu sa fuga de ea.
Casnicia este o provocare a sinelui. Prin casatorie trebuie sa devenim un intreg, o sfera de lumina armonioasa ce radiaza implinirea iubirii...

Fuga aceasta din loc in loc, arata o nemultumire de sine, care nu se va sfarsii niciodata fugind si incercand sa furam multumirea de la altii. Nu functioneaza ! Vampirul bea din singele omului dar tot vampir insetat ramane...

Calea succesului nu consta in a fura de la altzii ci in a produce fericire in sine.

Cautati calea ce duce la multumirea de sine fara a beneficia de serviciile nimanui.
Meditatia , acceptarea scurgerii timpului... lasati moartea sa vina la voi sa va viziteze , fiti pregatiti sa parasiti trupul de lut in orice moment...

Daca dependentza pofticioasa dupa placerile trupesti este singura fericire din sufletul tau, te asigur ca vei suferii chinuri groaznice cand moartea-ti va cere sa parasesti trupul de lut... Ce vei face cu sufletul dupa moarte, cand nu vei mai putea sa beneficiezi de placerile trupesti ?
Vezi tu ? cei care isi gasesc fericirea interioara, chiar si atunci cind vor fi detasati de trupurile lor, ei tot fericiti vor fi in sufletele lor... aceasta este calea fericirii vesnice... fi multumit/ fericit cu tine insuti ...

Fi o sfera de lumina ce radiaza iubirea in sine ...
Cel ce nu poate sa se iubeasca pe sine, nu va putea sa iubeasca nici pe altii . Daca nu poti sa iubesti nici macar o singura femeie, crezi ca 10 femei iti va fi mai usor sa iubesti ???

Ce abureala de sine ...
denis_3d25
Postat pe 22 Iulie 2011 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
heeeeeeellllppp! 42 De la: kudika010627 29 Aprilie 2012 22:59
Problema 6 De la: monaalexa 16 Martie 2010 11:25
ciorapii de dama 44 De la: kika25 1 Decembrie 2015 03:29
alergie la deodorante!!!!! 34 De la: elenakarla 3 Iulie 2013 14:48
mi-am pierdut orgasmul...:(( 11 De la: MIS0GIN 23 Septembrie 2009 02:04