Mai multe
Acum cateva zile, am mers la un cabinet de medicina muncii , pentru a completa acel dosar medical individual , in vederea angajarii.Pentru cei care au mai facut asa ceva, stiu foarte bine ca trebuie sa distinga foarte bine acele cifre minuscule de la panou, dupa care asistenta a deschis un atlas cu diferite figuri formate din buline colorate care formeaza o cifra. Am fost foarte surprinsa, sa constat ca nu reusesc sa citesc acele cifre colorate care formau o cifra. La rubrica din dosar"vedere cromatica" , asistenta a trecut -DISCROMATOPSIE.Intreb si eu , fetele de pe forum daca au avut aceasta problema, si ce repercursiuni are pentru viitor? Ma gandesc ca as dori sa urmez o scoala de soferi in viitor, si iarasi trebuie sa intru la cabinetul de oftalmologie. Se da -inapt-pentru asa ceva? Astept cu nerabdare opiniile voastre.Va saluta , Lavinia |
|
kudika326402 Postat pe 27 Iunie 2011 11:07 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| melleva 35? | 1 | De la: miss_cryss 6 Iulie 2010 19:27 |
| Cum sa descoperi orgasmul "pur vaginal"? | 110 | De la: alittlewoman 14 Martie 2013 15:37 |
| ce sa fac?sa incerc? | 34 | De la: just_heaven 28 Aprilie 2009 11:32 |
|
|
||
| sexul anal | 32 | De la: cocutza_20 11 Februarie 2020 13:38 |
| succesul si sexul | 28 | De la: kudika043628 6 Iulie 2009 17:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.