Mai multe
Acum cateva zile, am mers la un cabinet de medicina muncii , pentru a completa acel dosar medical individual , in vederea angajarii.Pentru cei care au mai facut asa ceva, stiu foarte bine ca trebuie sa distinga foarte bine acele cifre minuscule de la panou, dupa care asistenta a deschis un atlas cu diferite figuri formate din buline colorate care formeaza o cifra. Am fost foarte surprinsa, sa constat ca nu reusesc sa citesc acele cifre colorate care formau o cifra. La rubrica din dosar"vedere cromatica" , asistenta a trecut -DISCROMATOPSIE.Intreb si eu , fetele de pe forum daca au avut aceasta problema, si ce repercursiuni are pentru viitor? Ma gandesc ca as dori sa urmez o scoala de soferi in viitor, si iarasi trebuie sa intru la cabinetul de oftalmologie. Se da -inapt-pentru asa ceva? Astept cu nerabdare opiniile voastre.Va saluta , Lavinia |
|
kudika326402 Postat pe 27 Iunie 2011 11:07 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| orgasm | 42 | De la: gargarytzza 4 Octombrie 2009 12:51 |
| lichidul seminal | 2 | De la: piscolino 18 August 2011 16:00 |
| ea are o problema! | 25 | De la: greierash 27 Iunie 2009 18:07 |
|
|
||
| ajutor, viata mea sexuala este prea afectata de certurile de zi cu zi . | 6 | De la: andreea3006 27 August 2009 16:24 |
| am fost o aventura? | 20 | De la: lovely27 19 Iunie 2013 11:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.