De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14[Uliule , fratie , esti fustrat rau de tot!!!!Am tot observat de cateva zile ca te iei de pickard in continuu.
Concluzia cuiva din afara esti OFTICAT PUNCT.De ce ,ca el a facut ceva si tu NU!!!
Nu-i iau apararea lui pickard , ca a facut intradevar o prostovanie mare laudandu-se cu marea lui isprava-dovada de imaturitate.Dar tu dai dovada de ciuda pura. Hai te luai o data de 2, 3 ori de el dar nu in continuu. Nu te vad cu absolut NIMIC mai presus de pickard.
Lasa-l frate sa respire in voie nu-l mai ataca atata , vreau si eu in pana mea sa citesc dialoguri constructive nu kkturi de la unul si altul.Daca tu te abtii sa-l mai ataci o sa se abtina si el.
ma iar, probabil ai si tu dreptate. probabil.
insa de ce pla mea crezi tu ca ma iau de pickard din ciuda, nu stiu.
pentru mine el este pe aceiasi craca/ramura/nivel cu virginelul, vizitiul sau oricare alt user ce-si exteriorizeaza prostia pe forum. si asa cum multi din voi va kkti pe postarile celor mai sus mentionati cu ce te deranjeaza ca o fac si eu?
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 07:23
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 07:23:53De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14[Uliule , fratie , esti fustrat rau de tot!!!!Am tot observat de cateva zile ca te iei de pickard in continuu.
Concluzia cuiva din afara esti OFTICAT PUNCT.De ce ,ca el a facut ceva si tu NU!!!
Nu-i iau apararea lui pickard , ca a facut intradevar o prostovanie mare laudandu-se cu marea lui isprava-dovada de imaturitate.Dar tu dai dovada de ciuda pura. Hai te luai o data de 2, 3 ori de el dar nu in continuu. Nu te vad cu absolut NIMIC mai presus de pickard.
Lasa-l frate sa respire in voie nu-l mai ataca atata , vreau si eu in pana mea sa citesc dialoguri constructive nu kkturi de la unul si altul.Daca tu te abtii sa-l mai ataci o sa se abtina si el.
pentru mine el este pe aceiasi craca/ramura/nivel cu virginelul, vizitiul sau oricare alt user ce-si exteriorizeaza prostia pe forum. si asa cum multi din voi va kkti pe postarile celor mai sus mentionati cu ce te deranjeaza ca o fac si eu?
sssssttttt..... calm..... nu stii ca-i mai usor sa vezi defectele altora si sa dai vina pe ei ?
doar asta s-a discutat toata seara....altii sunt prosti, altii sunt rai, needucati si fara simt civic....
eu am tras o concluzie sanatoasa aseara .....
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 07:37
|
|
impartaseste-mi-o.
|
|
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 07:40
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 07:40:21impartaseste-mi-o.
mi-e cam jena, dar....pana la urma ce-am avut si ce-am pierdut ?
mda.... facand asa un cumul al parerilor despre prostie si prosti, concluzia mea trista este ca in fiecare zi sunt prostanaca si ca macar de cateva ori/zi tot ma port prosteste...
nu pot fi la inaltime si sa adun la cota maxima toate acele calitati la care facea referire cineva.... este ca in graficul bioritmului : cand unele sunt pe maxim, altele sunt in scadere.... asa ca....
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 07:54
|
De la: contesina, la data 2011-07-06 07:54:05De la: uliu, la data 2011-07-06 07:40:21impartaseste-mi-o.
mda.... facand asa un cumul al parerilor despre prostie si prosti, concluzia mea trista este ca in fiecare zi sunt prostanaca si ca macar de cateva ori/zi tot ma port prosteste...
nu pot fi la inaltime si sa adun la cota maxima toate acele calitati la care facea referire cineva.... este ca in graficul bioritmului : cand unele sunt pe maxim, altele sunt in scadere.... asa ca....
probabil cu toti avem momente de care nu suntem mandri. important este ca ne dam seama de ele si nu se transforma intr-o stare permanenta.
e o expresie poporiceasca: prost sa fi, dar sa-ti revii.
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 08:08
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 08:08:56De la: contesina, la data 2011-07-06 07:54:05De la: uliu, la data 2011-07-06 07:40:21impartaseste-mi-o.
probabil cu toti avem momente de care nu suntem mandri. important este ca ne dam seama de ele si nu se transforma intr-o stare permanenta.
deci pana la urma si cei mai destepti pot fi la un moment dat cei mai prosti dintre cei prosti .... nu?
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 08:13
|
De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 01:06:50De la: isabelle_11, la data 2011-07-05 23:36:30Bineinteles ca un baiat virgin nu e mai prost decat unul gagicar...ma gandesc eu... si cum sa fac sa ii pun in balanta
Pai ii compari... Nu inseli pe niciunul daca faci dragoste cu amandoi, doar ii compari
emis din putzul gandirii virgine
|
yumy Postat pe 6 Iulie 2011 08:17
|
De la: contesina, la data 2011-07-06 08:13:40De la: uliu, la data 2011-07-06 08:08:56De la: contesina, la data 2011-07-06 07:54:05De la: uliu, la data 2011-07-06 07:40:21impartaseste-mi-o.
deci pana la urma si cei mai destepti pot fi la un moment dat cei mai prosti dintre cei prosti .... nu?
absolut plauzibil.
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 08:23
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 08:23:00De la: contesina, la data 2011-07-06 08:13:40De la: uliu, la data 2011-07-06 08:08:56De la: contesina, la data 2011-07-06 07:54:05De la: uliu, la data 2011-07-06 07:40:21impartaseste-mi-o.
absolut plauzibil.
ahhhhh....inca o speranta naruita pentru mine !!! voiam sa ma dau plina de muschi si de inteligenta.... si cand colo, hop, apare inteligentul virgin si-mi strica iluziile .... trist.....foarte trist....
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 08:36
|
De la: yumy, la data 2011-07-06 08:17:52De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 01:06:50De la: isabelle_11, la data 2011-07-05 23:36:30Bineinteles ca un baiat virgin nu e mai prost decat unul gagicar...ma gandesc eu... si cum sa fac sa ii pun in balanta
Pai ii compari... Nu inseli pe niciunul daca faci dragoste cu amandoi, doar ii compari
pune mana si invata de la virginel.... nu te intalnesti in viata prea des cu asa ceva ...
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 09:18
|
De la: contesina, la data 2011-07-06 09:18:50De la: yumy, la data 2011-07-06 08:17:52De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 01:06:50De la: isabelle_11, la data 2011-07-05 23:36:30Bineinteles ca un baiat virgin nu e mai prost decat unul gagicar...ma gandesc eu... si cum sa fac sa ii pun in balanta
pune mana si invata de la virginel.... nu te intalnesti in viata prea des cu asa ceva ...
Cu ce nu te intalnesti in viata prea des...?
|
Baiat_virgin Postat pe 6 Iulie 2011 13:00
|
De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 13:00:50
Cu ce nu te intalnesti in viata prea des...?
cu puturi...mai ales cei ce stau in capitala
|
miss_darine Postat pe 6 Iulie 2011 13:03
|
|
simplu! cum a intrat baiatul asta a inceput sa miroase!
|
kiss_my_ass Postat pe 6 Iulie 2011 13:05
|
Iar am facut o prostie ieri si am mancat ce nu trebuia si acum am dureri de cap si greata
Am mancat o conserva de "Carnaciori cu fasole boabe" de la Scandia Sibiu, cu aditivi la care eu sunt alergic cred, am probleme, cred ca la conserva de ieri a fost de vina amidonul modificat din porumb...si unpic si monoglumamatul de sodiu...In orice caz, eu am probleme mari de la siropul de fructoza-glucoza care se foloseste in special in sucuri. De ex Pespi Cola e indulcit cu sirop de fructoza din porumb, si cand beau pepsi a doua zi am niste dureri teribile de cap, zici ca m-o batut cineva. Nu mai beau Pepsi veci
Coca Cola e indulcita cu zahar, si pot sa beau oricat fara probleme.
Nu este tot o forma de prostie sa repeti o greseala care stii ca iti face rau?
|
Baiat_virgin Postat pe 6 Iulie 2011 13:55
|
De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 13:55:56Iar am facut o prostie ieri si am mancat ce nu trebuia si acum am dureri de cap si greata
Am mancat o conserva de "Carnaciori cu fasole boabe" de la Scandia Sibiu, cu aditivi la care eu sunt alergic cred, am probleme, cred ca la conserva de ieri a fost de vina amidonul modificat din porumb...si unpic si monoglumamatul de sodiu...In orice caz, eu am probleme mari de la siropul de fructoza-glucoza care se foloseste in special in sucuri. De ex Pespi Cola e indulcit cu sirop de fructoza din porumb, si cand beau pepsi a doua zi am niste dureri teribile de cap, zici ca m-o batut cineva. Nu mai beau Pepsi veci
deci recunosti ?
|
yumy Postat pe 6 Iulie 2011 14:03
|
De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-06 13:55:56Iar am facut o prostie ieri si am mancat ce nu trebuia si acum am dureri de cap si greata
in cazul asta si da si nu prea.... suntem oameni si avem slabiciuni, asta nu-i o forma de prostie (zic eu)....
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 14:56
|
De la: Yharr, la data 2011-07-06 00:46:46
Tu cu gura ta aia mare(ca asa zici) mi-ai zis ca tre sa ne ignoram total, si aici si pe privat,citeste daca nu crezi,eu am memorie destul de buna.....iar gluma este ceva constructiv,fata de injuriile altora.
Vezi-ti te rog de treaba ta si lasa-maaaaaaaaaaaaa lasa-maaaaaaaaaaaaa
Ah, da, da, mi-am adus si eu aminte d'oh!
Atat de tare m-a afectat ca am uitat complet
Cat despre dialog, exact asta ziceam si io. Ce? Ai inteles altceva? Ce sari asa?
|
kudika_pudika Postat pe 6 Iulie 2011 17:12
|
De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14De la: uliu, la data 2011-07-05 21:13:26De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:11:26De la: uliu, la data 2011-07-05 21:05:30De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:04:35De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-05 19:36:53Mi se pare o intrebare fundamentala. Poate si eu sunt prost dar nu imi dau seama sau vreun coleg, prieten e prost si nu isi da seama. De ce dupa ce unor persoane li se demonstreaza matematic ca sunt proaste, ele tot sustin contrariul ?
Cum poate o persoana sa isi dea seama daca este mai proasta sau mai desteapta decat o alta persoana ?
De fapt nimeni nu Este prost.cuvantul prost nu e decat un termen peiorativ si atat.
Exista oameni complet analfabeti carora daca le pui in mana o vioara stiu sa cante pur si simplu dupa auz, exista persoane cu retard mintal care sunt geniali in pictura , sculptura , muzica.Exista oameni care nu stiu sa tina creionul in mana care pot sa-ti construiasca o casa fara sa masoare.Sunt oameni care au abilitati naturale, innascute catre matematica, altii catre arta , etc.E mai prost cel care face pe altii prosti fara sa aiba argumente, pentru ca isi inchide mintea si nu vrea sa fie deschis catre ceilalti.
da.
si exista pickard.
Ai argumente plauzibile? De ce spui asta?
citeste forumul.
jumatate din el este impanzit cu mesajele lui. din ele, 99% sunt ineptii. restul sunt la fazan
Uliule , fratie , esti fustrat rau de tot!!!!Am tot observat de cateva zile ca te iei de pickard in continuu.
Corect punct de vedere!
|
Thais13 Postat pe 6 Iulie 2011 19:41
|
De la: uliu, la data 2011-07-05 21:32:47De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:30:43[
Nu beau cafea , ceai se poate?
nici eu nu beau cafea.
cand?
Stiu si eu, parca m-as mai gandi putintel , se poate?
|
Thais13 Postat pe 6 Iulie 2011 19:49
|
De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14De la: uliu, la data 2011-07-05 21:13:26De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:11:26De la: uliu, la data 2011-07-05 21:05:30De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:04:35De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-05 19:36:53Mi se pare o intrebare fundamentala. Poate si eu sunt prost dar nu imi dau seama sau vreun coleg, prieten e prost si nu isi da seama. De ce dupa ce unor persoane li se demonstreaza matematic ca sunt proaste, ele tot sustin contrariul ?
Cum poate o persoana sa isi dea seama daca este mai proasta sau mai desteapta decat o alta persoana ?
De fapt nimeni nu Este prost.cuvantul prost nu e decat un termen peiorativ si atat.
Exista oameni complet analfabeti carora daca le pui in mana o vioara stiu sa cante pur si simplu dupa auz, exista persoane cu retard mintal care sunt geniali in pictura , sculptura , muzica.Exista oameni care nu stiu sa tina creionul in mana care pot sa-ti construiasca o casa fara sa masoare.Sunt oameni care au abilitati naturale, innascute catre matematica, altii catre arta , etc.E mai prost cel care face pe altii prosti fara sa aiba argumente, pentru ca isi inchide mintea si nu vrea sa fie deschis catre ceilalti.
da.
si exista pickard.
citeste forumul.
jumatate din el este impanzit cu mesajele lui. din ele, 99% sunt ineptii. restul sunt la fazan
Uliule , fratie , esti fustrat rau de tot!!!!Am tot observat de cateva zile ca te iei de pickard in continuu.
mersi thar!
am o singura corectie de facut eu nu m-am laudat niciodata cu nimic.nici nu aveam cu ce avant in vedere ca nu m-a onorat deloc zvonurile fabricate pe forum si minciunile.
ca sa fiu ontopic recunos ca nu am fost prea destept de la un anumit punct
|
pickard Postat pe 6 Iulie 2011 19:58
|
De la: Thais13, la data 2011-07-06 19:49:24De la: uliu, la data 2011-07-05 21:32:47De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:30:43[
Nu beau cafea , ceai se poate?
nici eu nu beau cafea.
cand?
Stiu si eu, parca m-as mai gandi putintel , se poate?
ai toata viata la dispozitie.
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 20:11
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 07:23:53De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14[Uliule , fratie , esti fustrat rau de tot!!!!Am tot observat de cateva zile ca te iei de pickard in continuu.
Intradevar kkturi mai postez si eu......bunicamea zicea ca acolo unde-i multa desteptaciune e si multa prostie ...
Ce ma iritase pe mine este ca ai ramas blocat pe o singura chestie....in cazul de fata nea pickard.........lasa-l lasaaaaaaaaaaaa-l ca fiecare si le stie pe ale lui
|
The_Exile Postat pe 6 Iulie 2011 21:02
|
De la: pickard, la data 2011-07-06 19:58:23De la: Yharr, la data 2011-07-05 23:31:14De la: uliu, la data 2011-07-05 21:13:26De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:11:26De la: uliu, la data 2011-07-05 21:05:30De la: Thais13, la data 2011-07-05 21:04:35De la: Baiat_virgin, la data 2011-07-05 19:36:53Mi se pare o intrebare fundamentala. Poate si eu sunt prost dar nu imi dau seama sau vreun coleg, prieten e prost si nu isi da seama. De ce dupa ce unor persoane li se demonstreaza matematic ca sunt proaste, ele tot sustin contrariul ?
da.
si exista pickard.
citeste forumul.
mersi thar!
am o singura corectie de facut eu nu m-am laudat niciodata cu nimic.nici nu aveam cu ce avant in vedere ca nu m-a onorat deloc zvonurile fabricate pe forum si minciunile.
|
contesina Postat pe 6 Iulie 2011 21:04
|
l-as lasa ca nu mi-e asa drag.
dar cand vad multimea vida de postari, ma trage un dor nebun sa-i raspund.
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 21:05
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 21:05:23l-as lasa ca nu mi-e asa drag.
zi-le domnu geo!
|
pickard Postat pe 6 Iulie 2011 21:06
|
De la: pickard, la data 2011-07-06 21:06:55De la: uliu, la data 2011-07-06 21:05:23l-as lasa ca nu mi-e asa drag.
zi-le domnu geo!
cui?
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 21:10
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 21:10:01De la: pickard, la data 2011-07-06 21:06:55De la: uliu, la data 2011-07-06 21:05:23l-as lasa ca nu mi-e asa drag.
zi-le domnu geo!
cui?
auzii pe forum ca esti profesor acuma mi-e ceva mai clar de ce ai avatar in c*ru gol
|
pickard Postat pe 6 Iulie 2011 21:18
|
De la: pickard, la data 2011-07-06 21:18:10De la: uliu, la data 2011-07-06 21:10:01De la: pickard, la data 2011-07-06 21:06:55De la: uliu, la data 2011-07-06 21:05:23l-as lasa ca nu mi-e asa drag.
zi-le domnu geo!
cui?
auzii pe forum ca esti profesor acuma mi-e ceva mai clar de ce ai avatar in c*ru gol
te intrebam cui ii zici domnu geo. sau cui sa-i zica domnu geo si ce zica?
si eu am auzit despre tine ca esti tractorist. si ca-ti plac vibratiile tractorului cand vorbesti la telefon.
|
uliu Postat pe 6 Iulie 2011 21:22
|
De la: pickard, la data 2011-07-06 19:58:23
si eu am o corectie de facut...de ce nu recunosti odata ceea ce deja tot forumu' stie?...fi cinstit si numai da vina pe altii...ca sunt zvonuri, ca are kudika ceva cu tine, etc...ai comis-o, ai trambitat cui ai vrut tu si acu' e cazu' sa tii ciocu' inchis...pt ca are dreptate Yharr...o tinem asa inca un an cu razboiul asta fara finalitate si chiar m-am plictisit
|
miss_darine Postat pe 6 Iulie 2011 21:22
|
De la: uliu, la data 2011-07-06 21:22:16
si eu am auzit despre tine ca esti tractorist. si ca-ti plac vibratiile tractorului cand vorbesti la telefon.
nah...si tocmai ce spuneam ca stie tot forumu' ...copii nu vreti voi sa fumati pipa pacii si s-o lasati asa cum a cazut?
|
miss_darine Postat pe 6 Iulie 2011 21:24
|