Setari Cookie-uri

Probleme in pat! Ajutor!

Mi se mai întâmplã ºi mie sã ejaculez câteodatã înainte de vreme... Varii motive pot concura la o asemenea situaþie...
Eu rezolv situaþia prin cunilingus. Oricum este pãcat ca femeie sã nu beneficiezi de el.
Se ia clitorisul în gurã ºi se suge uºurel, constant ºi continuu. Partenerul trebuie sã ia o poziþie comodã pentru cã trebuie sã facã aceastã operaþiune timp de 20 - 30 de minute sau pânã partenera spune ½gata½. Se obþin orgasme multiple. Baftã.
kudika_974362
Postat pe 28 Octombrie 2014 12:37
E a doua oarã când citesc "minunea" asta ºi de aceea nu mã pot abþine... 20-30 de minute???? ªi în modul descris de tine: "constant ºi continuu". Iarta-mã, dar nu te-ai trezit niciodatã cu un genunghi în bãrbie? Mi se pare prea mult...
luchianramona
Postat pe 28 Octombrie 2014 13:18
De la: kudika_974362, la data 2014-10-28 12:37:36Mi se mai întâmplã ºi mie sã ejaculez câteodatã înainte de vreme... Varii motive pot concura la o asemenea situaþie...
Eu rezolv situaþia prin cunilingus. Oricum este pãcat ca femeie sã nu beneficiezi de el.
Se ia clitorisul în gurã ºi se suge uºurel, constant ºi continuu. Partenerul trebuie sã ia o poziþie comodã pentru cã trebuie sã facã aceastã operaþiune timp de 20 - 30 de minute sau pânã partenera spune ½gata½. Se obþin orgasme multiple. Baftã.



Cine cronometreza???Depinde de partenera!!!!Hmmm,crezi ca dupa o asemenea durata de executie mai este timp sa se spuna acel "gata"???Hmmmmmmm,cred ca se exagereaza putin!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Octombrie 2014 14:09
Buna !

Am o relatie cu un baiat de 2 ani si ceva,el fiind primul din viata mea. Amandoi suntem de aceeasi varsta (23 de ani) . La inceputul relatiei faceam sex foarte des (zilnic), asta insemnand aprox 6 luni dupa care el s-a plictisit de mine si m-a inselat (intre timp mai mergea si la masaje erotice chiar daca aveam o viata sexuala activa) . Eu l-am iertat dupa aventura aia , a urmat iar o luna-doua in care a fost totul ok dupa care am aflat ca a fost iar la masaj erotic,timp in care pe mine ma respingea mereu cand eu aveam chef sa o facem si trebuia sa astept sa se apropie el. Dupa cateva luni m-a parasit pentru alte aventuri cu 3 femei consecutiv si cand a ramas falit ,m-a cautat pe mine si eu l-am primit din nou si istoria se repeta. Este mereu plictisit de mine si daca s-ar putea sa o facem o data pe saptamana si sa dureze 5 minute,ar fi perfect pentru el . Pot spune ca sunt o femeie frumoasa, sunt mai dotata de fel (bust si posterior) ,am 1 60 si 56kg . Nu vad ce si-ar dori mai mult in ceea ce priveste sexul. Niciodata nu am avut orgasm fara a ma stimula singura in timpul actului. Ma simt fugarita si mereu trebuie sa astept sa se apropie el cand are el chef . De fiecare data cand i-am dat de inteles ca am nevoie nu numai de sex,ci si putina afectiune (deoarece nu e niciodata afectuos cu mine,ma saruta doar cand vrea sa o facem), imi spune ca el nu e robot si ca il dor mainile sau spatele si se plange de parca ar fi un mos .Nu imi spune niciodata vorbe frumoase ,sa ma admire sau sa ma faca sa ma simt femeie nici langa el si nici in pat.Parca ma admira lumea pe strada si el nici nu se uita la mine.
Ceea ce ma mira este faptul ca am mai citit si am mai auZit astfel de povesti ,insa era invers,femeia era cea care gasea scuze mereu.
Am incercat sa fac si pe indiferenta ,sa nu il mai "pup in fund" asa mult. Sa precizez si ca am incercat tot felul de nebunii,sunt o persoana foarte deschisa si mere eu am fost cea care a propus cate ceva nou . Cand sunt la
Menstruatie ma gandesc si la el sa fie satisfacut si il ajut cu un oral sau cu unu masaj in zona intima cu ulei. Il iubesc mult si nu stiu ce sa mai fac ca sa fie atras de mine mai mult si sa ii creasca libidoul.
Ce parere aveti?
Anabela7
Postat pe 4 Noiembrie 2014 15:44
De la: Anabela7, la data 2014-11-04 15:44:41Buna !

Am o relatie cu un baiat de 2 ani si ceva,el fiind primul din viata mea. Amandoi suntem de aceeasi varsta (23 de ani) . .................................................

Esti usor manipulabila,aceasta este parerea mea!!!Te-ai lasat folosita,injosita de un barbat,care are nevoie doar de o relatie bazata pe sex,nicidecum una trainica,care sa aiba baze solide!!Profiat de tine,caci esti slaba,si,te rog,nu imi veni cu scuza ca il iubesti foarte mult si din acest motiv ii tolerezi comportamentul!!El a devenit dependent de masajul erotic,asa cum multi barbati au devenit dependenti de sexul virtual!!!!Pacat,caci iubirea nu are nicio legatura cu cele prezentate de tine!!
kudika_15804
Postat pe 4 Noiembrie 2014 15:54
Nu cred ca esti in masura sa judeci.am scris pe acest forum sa primesc sfaturi,nu sa fiu judecata.nu stii niciodata cum e daca nu simti pe pielea ta. Sunt constienta ca "prostie" e putin spus pentru ceea ce e in capul meu de am acceptat si accept atat. Eu cred ca este o boala,o obsesie. Ma gandeam sa plec din tara ,sa uit ,insa nu stiu daca ar fi cea mai buna solutie pentru ca as intra intr-o depresie prea puternica. Sa merg la un psiholog/psihiatru? Efectiv nu pot sa ma despart de el si orice ar face ii cedez . Este vorba strict de persoana lui. Daca eram "slaba" in general, cred ca as fi cedat si altora care imi fac avansuri si nu mai ramaneam cu el.
Anabela7
Postat pe 4 Noiembrie 2014 20:51
Hmm...
Adunã-te, þine-te tare ºi renunþã la el.
Definitiv.
Ceea ce face acum va face tot restul vieþii.
kudika_974362
Postat pe 5 Noiembrie 2014 10:49
De la: Anabela7, la data 2014-11-04 20:51:57Nu cred ca esti in masura sa judeci.am scris pe acest forum sa primesc sfaturi,nu sa fiu judecata.nu stii niciodata cum e daca nu simti pe pielea ta. Sunt constienta ca "prostie" e putin spus pentru ceea ce e in capul meu de am acceptat si accept atat. Eu cred ca este o boala,o obsesie. Ma gandeam sa plec din tara ,sa uit ,insa nu stiu daca ar fi cea mai buna solutie pentru ca as intra intr-o depresie prea puternica. Sa merg la un psiholog/psihiatru? Efectiv nu pot sa ma despart de el si orice ar face ii cedez . Este vorba strict de persoana lui. Daca eram "slaba" in general, cred ca as fi cedat si altora care imi fac avansuri si nu mai ramaneam cu el.


Hmmmmm!

1.Nu te judec,caci nu am niciun drept sa fac aceasta,si nimeni nu are dreptul sa-l judece pe celalalt,aici ai dreptate,dar retine ca doar mi-am exprimat punctul de vedere,ca iti place sau nu continutul lui trebuie sa iti asumi si nemultumirea personala, legata de eventuale opinii deranjante pentru tine!!!!!
2.Ti-am dat un sfat,chiar daca acesta a fost neinteligibil pentru tine!!Poate a fost si greu de digerat,dar este numai problema ta!!
3.Nu este "prostie" ceea ce exista acum in capul tau si nici modul cum vezi lucrurile nu este astfel,esti,doar o femeie indragostita,dar debusolata si "manevrata" de barbatul din viata ei!!
4.Ideea de a pleca din tar anu este una corecta si demna de tine,de ce ai face asta si pentru care motiv????Nu poti uita atunci cand iubesti,DAR te poti intari sufleteste astfel incat sa iei deciziile potrivite pentru modul cum doresti sa iti traiesti viata!!!
5.Nu este boala,nici obsesie,esti ,doar subjugat ade sentimentele si emotiile tale.
6.Ai inteles gresit!!ESTI "SLABA" pentru a-i face fata acestui barbat,care,prin comportamentul lui,te umileste la extrem,SI TU ACCEPTI ASTA!!
7.Nu ai fi cedat altor barbati,CACI IL IUBESTI PE ACEST DOMN!!Este mare diferenta intre reactia avuta atunci cand iubesti si cea manifestata cand nu iubesti!!!
8.Sa iti spun ceva,dar in alt registru!!! Nu ai idee cat de mult am simtit durerea aduse de un anumit comportament,dar in imprejurari asemanatoare!!Regret ca ai inteles totul ca pe un repros!!











kudika_15804
Postat pe 5 Noiembrie 2014 11:18
Buna. Suna noua pe forum si as dori sa va cer sfatul. Incep prin a va spune ca atat eu cat si iubitul meu avem 27 de ani si suntem impreuna de 3 luni. Cand ne-am dorit sa facem sex prima data el s-a inhibitat/ stresat atat de tare incat si-a pierdut erectia. evident prima mea reactie fost ca de fapt nu il atrag. Mi-a explicat ca asa i s-a intamplat si in relatiile anterioare pana se acomodeaza cu persoana respectiva, se streseaza putin. Dupa alte 2 zile de incercari, totul a decurs perfect o perioada, chiar si de 3 ori in aceeasi seara :) insa acum cateva zile s-a speriat ca va ejacula in mine si a iesit brusc, aspect care l-a facut se se 'inmoaie'. Evident existand un esec anterior cu mine cand simte ca se lasa putin, incepe creierasul sa gandeasca prea mult. Asa mi-a explicat si el ca se gandeste sa nu se repete. Sunt constienta ca e o problema de ordin psihic care trece de la sine. Dar cum sa il ajut sa nu mai gandeasca asa mult ca se va repeta?
kudika_996740
Postat pe 24 Noiembrie 2015 10:28
De la: kudika_996740, la data 2015-11-24 10:28:50Buna. Suna noua pe forum si as dori sa va cer sfatul. Incep prin a va spune ca atat eu cat si iubitul meu avem 27 de ani si suntem impreuna de 3 luni. Cand ne-am dorit sa facem sex prima data el s-a inhibitat/ stresat atat de tare incat si-a pierdut erectia. evident prima mea reactie fost ca de fapt nu il atrag. Mi-a explicat ca asa i s-a intamplat si in relatiile anterioare pana se acomodeaza cu persoana respectiva, se streseaza putin. Dupa alte 2 zile de incercari, totul a decurs perfect o perioada, chiar si de 3 ori in aceeasi seara :) insa acum cateva zile s-a speriat ca va ejacula in mine si a iesit brusc, aspect care l-a facut se se 'inmoaie'. Evident existand un esec anterior cu mine cand simte ca se lasa putin, incepe creierasul sa gandeasca prea mult. Asa mi-a explicat si el ca se gandeste sa nu se repete. Sunt constienta ca e o problema de ordin psihic care trece de la sine. Dar cum sa il ajut sa nu mai gandeasca asa mult ca se va repeta?


Nu ai cum sa il ajuti, lasa-l sa gandeasca singur, nu ii poti impune controlul asupra a ceva, ce il priveste personal, numai el o poate face!!! Sa incerce sa gandeasca , numai cu organul central al gandirii!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2015 15:23
Pffff....arunca-l la gunoi ca nu-i bun de nimic
GoldAngel
Postat pe 20 Februarie 2016 13:36
Nu te iubeste,e clar.esti a 5-a roata de la caruta daca fuge in bratele altora de cate ori prinde ocazia apoi dupa ce se satura alea de el vine inapoi la tn
GoldAngel
Postat pe 20 Februarie 2016 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jurnalul lui Erikvanderty 95 De la: Erikvanderty 22 Martie 2016 22:48
Masaj 2 De la: cuplu_kinky 28 Februarie 2015 11:46
SEXUL PE BANI 113 De la: lookingdownatnumberone 28 Ianuarie 2010 19:07
BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED 1 De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03
e normal?? 11 De la: melycrys 19 Septembrie 2008 00:03