Mai multe
|
citeam acum citeva zile povestea Florentinei...e ceva mai veche, de prin 2010; o fata care a crescut la un centru de plasament din Bucuresti. Cum am gasit povestea ei? Am dat un search pentru persoane care doresc sa-si cunoasca parintii naturali... De aceea fac si aceasta postare...Produc o emisiune reality-show care se vrea o alternativa pozitiva la "inflatia" de show-ri cu conflicte si injurii E PE BUNE....E CU OAMENI REALI, CU POVESTI REALE....E CEVA CURAT.. NU STII CINE ESTI CU ADEVARAT PINA NU-I CUNOSTI SI PE CEI CARE TI-AU DAT VIATA ...DACA VREI SA-I GASESTI, NOI TE AJUTAM SA-I CUNOSTI IN SFIRSIT SI SA TE INTILNESTI CU EI.... |
||
|
daniel85 Postat pe 15 Iulie 2011 18:27 |
||
|---|---|---|
De la: daniel85, la data 2011-07-15 18:27:21citeam acum citeva zile povestea Florentinei...e ceva mai veche, de prin 2010; o fata care a crescut la un centru de plasament din Bucuresti. pisici gasiti ? am pierdut-o de cateva luni ... sa iti spun cum a fost : statea frumos in dulap in patru labute cu ochisorii ei sublimi si se uita la mine ..... prima data am crezut ca ii e foame ...i-am dat ca mereu am avut grija de ea.....dar nu inghitea ... apoi mi-am zis ca sigur e bolnava ....si am dus-o la un medic veterinar ... surpriza....stii ce-a facut ? offf, viata ei de pisica.... mi-a sarit din brate si dusa a fost ....si eu am crezut ca e bibelou :(( |
||
|
Celia_I Postat pe 15 Iulie 2011 18:36 |
||
e clar neuronii mei sunt la plaja in bora bora...n-am inteles ce e cu topicul tau...e reclama unui show...sau ne pui sa cautam cai verzi pe pereti in sfantul goagle
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Iulie 2011 19:57 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-07-15 19:57:28 ce zice? eu n-am putere sa adun literele in cuvinte si propozitii cred ca gheata din vodka e tot vodka
|
||
|
pickard Postat pe 15 Iulie 2011 20:03 |
||
nici eu n-am inteles... bre vodcarule ....mai bine treci pe bere...ca face burta
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Iulie 2011 20:11 |
||
|
||
|
kudika415575 Postat pe 28 Iulie 2011 22:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| stand gratuit la www.exposhop.ro | 1 | De la: danatisianu 11 August 2009 20:11 |
| vis | 2 | De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 05:45 |
| Animalele nimenui... Cum le putem ajuta? | 20 | De la: pissy 5 Martie 2010 19:11 |
|
|
||
| Ganduri de toamna | 61 | De la: valy90 26 Septembrie 2010 16:35 |
| Gradinita particulara ideala!! | 1 | De la: deny_d_a 21 Martie 2010 21:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.