Setari Cookie-uri

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

De la: Oana_Cristian, la data 2011-11-23 17:43:34
Trebuie mixata la viteza minima de la mixer vreo 5 min si ajuta daca pui si un pliculet de intaritor de frisca.


Am pus chiar si 2 plicuri de intaritor; undeva am gresit. Ori prea mult zahar, ori prea mult mixat
ilumax_76
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:46
De la: GODZILA, la data 2011-11-23 17:45:41
NU TI-A IESIT PENTRU CA AI BATUT SMANTANA CA PE COVOARE CU MIXERUL FARA SA-L BAGI IN PRIZA...TREBUIA SA PUI SMANTANA INTR-UN BOL,SA BAGI INTAI MIXERUL IN PRIZA SA PORNESTI MIXRUL SI APOI CU PARTEA METALICA SA BAGI MIXERUL IN BOL SI SA MIXEZI SMANTANA...NU S-O BATI CA PE COVOARE...DATA VIITOARE AI GRIJA SA NU SCAPI MIXERUL IN BOL CA SARE SMANTANA AFARA...


Tie ti se intareste?
ilumax_76
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:49
De la: ilumax_76, la data 2011-11-23 17:36:59
De la: kudika421339, la data 2011-11-23 17:23:38
De la: ilumax_76, la data 2011-11-23 17:04:18
De la: Oana_Cristian, la data 2011-11-23 17:00:31Sa stii ca si eu am avut o problema cu frisca la inceput, pentru ca aici ...unde sunt eu... nu exista frisca la plic.
Dar tu poti inlocui frisca lichida cu cea de la plic: 1 plic de frisca obisnuit= 150 ml de frisca. Si faci calculul: la acest tort vei avea nevoie de aproximativ 7 pachete de frisca+ ce mai folosesti la ornat :)
Sper ca m-am facut inteleasa si ti-am fost de ajutor :)
Iti doresc multa bafta la gatit


Cand spui "plic de frisca" te referi la pudra? Eu vreau frisca din smantana.


Frisca se obtine batand smantana proaspata cu mixer-ul!Iti mai trebuie zahar pudra ,zahar vanilinat si 1 fiola de esenta de vanilie pentru obtinerea aromei!Inainte de a incepe sa mixezi smantana,o tii la frigider timp de cateva ore,pentru a se intari foarte bine,dupa care poti trece la mixarea propriuzisa!


Am respectat intocmai aceasta reteta dar nu mi s-a intarit Daca eram barbat poate, poate



Nu se pune de la inceput zaharul pudra si cel vanilinat.Se mixeaza inati la viteza mica ,dupa care se mareste progresiv viteza si se pun in ploaie ingredientele si la sfarsit se pune intaritorul de frisca.Conteaza mult si tipul de smantana folosit.Nu trebuie sa fie fluida,ci groasa ,ca consistenta vorbind!
RAINBOWLADY
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:52
De la: ilumax_76, la data 2011-11-23 17:49:45
De la: GODZILA, la data 2011-11-23 17:45:41
NU TI-A IESIT PENTRU CA AI BATUT SMANTANA CA PE COVOARE CU MIXERUL FARA SA-L BAGI IN PRIZA...TREBUIA SA PUI SMANTANA INTR-UN BOL,SA BAGI INTAI MIXERUL IN PRIZA SA PORNESTI MIXRUL SI APOI CU PARTEA METALICA SA BAGI MIXERUL IN BOL SI SA MIXEZI SMANTANA...NU S-O BATI CA PE COVOARE...DATA VIITOARE AI GRIJA SA NU SCAPI MIXERUL IN BOL CA SARE SMANTANA AFARA...


Tie ti se intareste?
LA COMANDA
GODZILA
Postat pe 23 Noiembrie 2011 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49
Insomnia 53 De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16
CAFENEA 2 7787 De la: allyyna89 3 Ianuarie 2010 17:21
Moniqa's caffe 12 De la: Caramell 8 Mai 2009 22:44