Mai multe
|
Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Sau cresc apetitul foarte mult Eu am dus o lupta lunga cu kilogramele si am reusit sa slabesc mult si arat chiar foarte bine acum si nu vreau sa pun pe mine :| As dori sa stiu mai multe despre pastile,ce efecte au si daca sunt bune de ceva? Va roog Fetele care au experienta cu anticonceptionale va rooog |
||
|
i_deiutsa Postat pe 8 August 2011 20:00 |
||
|---|---|---|
De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Ma mir ca nu ai ramas insarcinata pana acum cu metoda asta. Anticonceptionalele iti dau o senzatie accentuata de foame in primele 3 luni.Daca stii sa te abtii sa nu mananci, nu te ingrasi. Partile negative ale anticonceptionalelor se stiu. In rest...te protejeaza de o sarcina nedorita DACA sunt luate corect; un alt avantaj e ca-ti regleaza CM. |
||
|
ilumax_76 Postat pe 8 August 2011 20:08 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 20:08:04De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| cam multe sti tu la 24 de anisori despre conceptie si anticonceptie
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 8 August 2011 21:43 |
||
De la: pickard, la data 2011-08-08 21:43:47De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 20:08:04De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Si ce te fu*te pe tine?
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 8 August 2011 21:47 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 21:47:40De la: pickard, la data 2011-08-08 21:43:47De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 20:08:04De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| vorbeam retoric vacutzo!nu incerca sa-ti speli petele ca nu ies esti mov cu pete negre
|
||
|
pickard Postat pe 8 August 2011 21:54 |
||
De la: pickard, la data 2011-08-08 21:54:16 vorbeam retoric vacutzo!nu incerca sa-ti speli petele ca nu ies esti mov cu pete negre [/quote]Fugi si te pi*sa, labagiule!
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 8 August 2011 22:12 |
||
De la: pickard, la data 2011-08-08 21:54:16De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 21:47:40 ___________________ Hai ma ce naiba aveti? Uite, pt ca va am p'amandoi la prieteni, iau eu asupra mea beleaua si fu.tutul. Deci, stau la Ilumax sa ma...de cate ori vrea ea, si ii cer si scuze pt tot ce a faptuit nebunul de Pickard, cu mana, gandul, ochiu', ori cu ce-o fi facut... :) Ei? Va-mpacati daca...a? Sau sunt si fu..tut si scuzat de pomana? Hai nu va mai certati... :) |
||
|
Darkmagic Postat pe 8 August 2011 22:13 |
||
Dragul meu Magic, apreciez bunele tale intentii dar cu nesimtiti ca Pickard nu ai alte alternative. Tu nu ai de ce sa-ti ceri scuze ; tu esti si vei fi un domn. Taranu a jignit, taranu tre sa-si ceara scuze.
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 8 August 2011 22:20 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 22:20:18Dragul meu Magic, apreciez bunele tale intentii dar cu nesimtiti ca Pickard nu ai alte alternative. Tu nu ai de ce sa-ti ceri scuze ; tu esti si vei fi un domn. Taranu a jignit, taranu tre sa-si ceara scuze. Sorry, am incercat Ilumax. :( Pacat ca aveti asemenea discutii pe aici... Ramane asta mica grea... :) Ce sa va zic... Imi pare rau, pt amandoi.
|
||
|
Darkmagic Postat pe 8 August 2011 22:24 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 22:20:18Dragul meu Magic, apreciez bunele tale intentii dar cu nesimtiti ca Pickard nu ai alte alternative. Tu nu ai de ce sa-ti ceri scuze ; tu esti si vei fi un domn. Taranu a jignit, taranu tre sa-si ceara scuze. nesimtita esti tu rablagito! nici n-am nevoie de scuzele tale scarboase!am sa te fac albie de porci pe unde prind ingamfato!
|
||
|
pickard Postat pe 8 August 2011 22:56 |
||
De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Buna dimineata,doamna! Ce varsta ai? Hai,sa incep cu atentionarea care spune ca ,in cazul relatiilor care nu sunt suficient de profunde si actul sexual se produce fara protectie,principalul pericol este acela de transmitere a bolilor venerice cu transmitere sexuala(BTS),indiferent de modul in desfasurare al actului sexual respectiv! |
||
|
kudika414141 Postat pe 9 August 2011 10:12 |
||
|
Ce varsta ai? Hai,sa incep cu atentionarea care spune ca ,in cazul relatiilor care nu sunt suficient de profunde si actul sexual se produce fara protectie,principalul pericol este acela de transmitere a bolilor venerice cu transmitere sexuala(BTS),indiferent de modul in desfasurare al actului sexual respectiv![/quote] Scuza-ma,am fost nevoita sa intrerup ,putin,argumentarea!Ce trebuie sa faci pentru a te proteja,in primul rand ,de aparitia BTS si in al doilea rand,de aparitia sarcinilor nedorite ,este sa incepi consumarea de anticonceptionale Cum se administreaza ele?Asta ti-o va spune numai medicul ginecolog si nicidecum,nu trebuie sa le iei dupa "ureche",caci si ele au reactii adverse si contraindicatii.Deci,mergi la un medic ginecolog,solicita anticonceptionale,ti se vor face cateva investigatii medicale in vederea stabilirii nivelului hormonal propriu si in baza rezultatelor respective,ti se vor prescrie anticonceptionalele potrivite.Sunt diferite marci existente pe piata si ele au adaptabilitatea specifica fiecarui organism.Deci,s-ar putea sa te ingrasi ,sau nu!S-ar putea sa-ti creasca sanii, sau nu!Nu poti vorbi de efecte pana cand nu incepi sa iei un tip de anticonceptionale si sa urmaresti cum iti raspunde corpul in urma administrarii lui.Daca apar probleme,discuta cu medicul si numai el iti va recomanda un alt fel de contraceptiv.Fiecare organism reactioneaza in mod diferit, la anticonceptionalele administrate! |
||
|
kudika414141 Postat pe 9 August 2011 10:33 |
||
Pastilele anticonceptionale protejeaza impotriva BTSurilor?
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 9 August 2011 10:41 |
||
nu mai bine mergi tu la un planning familial?
|
||
|
bemm Postat pe 9 August 2011 10:41 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-08-09 10:41:24Pastilele anticonceptionale protejeaza impotriva BTSurilor? daaaa neuronii ii protejeaza cel mai bine! |
||
|
bemm Postat pe 9 August 2011 10:45 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-08-09 10:41:24Pastilele anticonceptionale protejeaza impotriva BTSurilor? pe aici este posibil orice!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 9 August 2011 10:47 |
||
De la: kudika414141, la data 2011-08-09 10:33:13 Ce varsta ai? Hai,sa incep cu atentionarea care spune ca ,in cazul relatiilor care nu sunt suficient de profunde si actul sexual se produce fara protectie,principalul pericol este acela de transmitere a bolilor venerice cu transmitere sexuala(BTS),indiferent de modul in desfasurare al actului sexual respectiv! Scuza-ma,am fost nevoita sa intrerup ,putin,argumentarea!Ce trebuie sa faci pentru a te proteja,in primul rand ,de aparitia BTS si in al doilea rand,de aparitia sarcinilor nedorite ,este sa incepi consumarea de anticonceptionale Cum se administreaza ele?Asta ti-o va spune numai medicul ginecolog si nicidecum,nu trebuie sa le iei dupa "ureche",caci si ele au reactii adverse si contraindicatii.Deci,mergi la un medic ginecolog,solicita anticonceptionale,ti se vor face cateva investigatii medicale in vederea stabilirii nivelului hormonal propriu si in baza rezultatelor respective,ti se vor prescrie anticonceptionalele potrivite.Sunt diferite marci existente pe piata si ele au adaptabilitatea specifica fiecarui organism.Deci,s-ar putea sa te ingrasi ,sau nu!S-ar putea sa-ti creasca sanii, sau nu!Nu poti vorbi de efecte pana cand nu incepi sa iei un tip de anticonceptionale si sa urmaresti cum iti raspunde corpul in urma administrarii lui.Daca apar probleme,discuta cu medicul si numai el iti va recomanda un alt fel de contraceptiv.Fiecare organism reactioneaza in mod diferit, la anticonceptionalele administrate![/quote] Am 19 ani.. si sincer nu prea mi-e frica de bts ptr ca pe El il cunosc de ani de zile doar ca am inceput sa fim impreuna abia de un an.. si am fostfoarte buni prieteni si chiar am incredere in el. Dar totusi mi-e frica de o sarcina. Multumesc mult ptr sfat o sa merg la medic si sper sa nu fi ramas pana acum ca o sa o iau razna la propriu.. |
||
|
i_deiutsa Postat pe 9 August 2011 17:37 |
||
De la: pickard, la data 2011-08-08 21:43:47De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 20:08:04De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Nu am 24 de ani...am 19..:D |
||
|
i_deiutsa Postat pe 9 August 2011 17:38 |
||
De la: i_deiutsa, la data 2011-08-09 17:38:27De la: pickard, la data 2011-08-08 21:43:47De la: ilumax_76, la data 2011-08-08 20:08:04De la: i_deiutsa, la data 2011-08-08 20:00:43Sunt intr-o relatie de un an si evident facem dragoste de aproximativ 8 luni.. Nu mai folosim prezervativ de vreo 2 luni..nu a lasat niciodata in mine..dar vreau sa stiu ce riscuri sunt..am incredere in el dar in momentele alea poate nu simte chiar tot ce iese..si mi-e frica sa nu raman insarcinata..sa mentionez ca mie nu imi plac copii? Deloc.. As vrea sa iau pastile anticonceptionale dar am mai citit niste articole cum ca m-ar ingrasa:| Nu ti s-a adresat tie. Se tine ca vita de curu' lu ilumax.
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 9 August 2011 17:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sarcina | 7 | De la: CORINA_SWEET_GIRL 20 Decembrie 2009 16:35 |
| Site de KK!!!!!! | 13 | De la: kiss_my_ass 20 Septembrie 2011 14:05 |
| hy | 1 | De la: iulia_feelings 14 Noiembrie 2009 22:52 |
|
|
||
| ajutor | 3 | De la: ramona_elisa 18 Ianuarie 2009 23:13 |
| taur-gemeni | 18 | De la: v_raluca_c 5 Iunie 2009 12:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.